Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και καπότα να βγάλεις!  :2funny:

Αλλά θέλω ποσοστά για την ιδέα και σου συγχωρώ την ανανέωση διαρκείας βάζελο. Θα πλερώσω μονάχος μου ρε να βλέπω Φορτούνηδες, Τατους, Γεωργιάδηδες και όποιον άλλον έριξε ή κόντεψε να ρίξει την ομάδα του κατηγορία φέτος...

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τα άρθρα με τα συγχαρητήρια στο Χίτλερ,
όταν κατέλαβαν οι Γερμανοί την Ελλάδα,
τα έχεις υπόψη σου;;;

Απόλυτα αποδεκτά ιδεολογικά,
γιατί όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα,
δεν την είχαν πέσει ακόμη στην ΕΣΣΔ (την πατρίδα των ΚΚΕδων-ανακοίνωση ολομέλειας του ΚΚΕ) οπότε ήταν σύμμαχοι.
Για να είναι και "καλοί σύμμαχοι" οι Ναζί άλλωστε
απελευθέρωσαν όλους τους φυλακισμένους απο το καθεστώς Μεταξά ΚΚΕδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βιβλίο του Άγη Στίνα ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ.

:fuck2:

stalin_demotivational.jpg

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
 πως το λες το "τελευταια";;;και πως το χλιαρο;

Την Κυριακη (για Αθηνα μιλαω) ειχαμε πανω απο 100.000 κοσμο

Την Δευτερα ειχε καμμια 10.000,την Τριτη (μετα την συγκεντρωση στα Προπυλαια) ειχε
 πανω απο 20.000 κοσμο,χθες καμμια δεκαρια χιλιαρια

Πως ειναι χλιαρο τελευταια δηλαδη;

Καθημερινες και η πλατεια ειναι τιγκα,η Αμαλιας κλειστη στα αυτοκινητα,η ψυχολογικη πιεση
 που ασκειται στους μαλακες και οι φοβιες τους,οσμιζονται στο αερα...

Για σκεψου να εισαι βουλευτης,να εισαι στην Βουλη,και καθε μερα εξω απο το κτιριο
 να εχεις 10 (εως και) 100.000 κοσμο;;;

Προχθες ηταν μια λαιτ αντιδραση και φυγαδευτηκαν παρα τριχα (οχι οτι θα παθαιναν και τιποτα
 κατι μπουκαλια με νερα ριχτηκανε-τα αλλα μπουκαλια ειναι φυλαγμενα)μερικοι συγχιστηκαν κιολας
 Κινδυνευει η Δημοκρατια λεγανε...

Για σκεψου την Κυριακη που θα εχει παλι Πανευρωπαικη;;

Μια χαρα παει και το σημαντικοτερο ειναι οι ζυμωσεις που γινονται και ξυπνανε τον κοσμο...

Μιλας για ολους μας.

Ο "ηχος" και τονος θελει ανεβασμα ομως, (νομιζω).

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
φτύνω ψηλά.. φτύνω τα μούτρα μου.. φτύνω χαμηλά φτύνω τα πόδια μου.. φτύνω στον καθρέφτη φτύνω τα μούτρα μου..

φτύνω τους άλλους... φτύνω τον εαυτό μου...

οι πολιτικοί μας είναι πλασμένοι καθ εικόναν και καθ ομοίωσιν του εαυτού μας... σαρξ εξ της σαρκός μας...

δεν θα αλλάξουν αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι..

Νομιζεις.......Δεν Συμφωνουμε!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν  παραγνωρίζουμε  ότι  χρειάζεται  και  νοικοκύρεμα  των  ιδιωτικών  και δημοσίων οικονομικών  και  οπωσδήποτε  να μπούμε  σε  μία  αναπτυξιακή  διαδικασία με  την  αρχή  ότι  παράγουμε  και εισπράττουμε  πιο πολλά  από  όσα  ξοδεύουμε . Μετά  προγραμματίζουμε  και την  αποπληρωμή  του  μη  επαχθούς  χρέους .

Αλλά  σήμερα  είναι  η  ώρα  να  διώξουμε  τους  ταγματασφαλίτες  του IMF

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Για  το  νυκοκοίρεμα και  για  την πορεία  ανάπτυξης δε γράφω  διότι  οι σύντροφοι Βολταίρος , περσόνας και σουπερπόντικας  έχουν γράψει τόσα , που αν διάβαζε  τα  μισά  ο μάλαξ ο παπακωνσταντίνου , έπρεπε  φέτος  τον Ιούλιο να  έχει  5 δις πλεόνασμα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.780
Πόντοι
25.467
φτύνω ψηλά.. φτύνω τα μούτρα μου.. φτύνω χαμηλά φτύνω τα πόδια μου.. φτύνω στον καθρέφτη φτύνω τα μούτρα μου..

φτύνω τους άλλους... φτύνω τον εαυτό μου...

οι πολιτικοί μας είναι πλασμένοι καθ εικόναν και καθ ομοίωσιν του εαυτού μας... σαρξ εξ της σαρκός μας...

δεν θα αλλάξουν αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι..

Οι Βιλφρέντο Παρέτο και Γκαετάνο Μόσκα έδωσαν στην Πολιτική Κοινωνιολογία μια άλλη «μεγάλη θεωρία», την «Θεωρία των Ελίτ». Μελέτησαν με συστηματική έρευνα αυτές καθαυτές τις ελίτ. Ενδιαφέρονταν για τις σχέσεις των ελίτ με τις μάζες και για τις σχέσεις τόσο στο εσωτερικό των ελίτ όσο και μεταξύ τους, όσο ανταγωνίζονται για την εξουσία και όσο την κατέχουν. Αμφότεροι μίλησαν για την «κυκλοφορία των ελίτ». Ο Παρέτο μίλησε για το «παράλογο» ως στοιχείο της πολιτικής πάλης. Διέκρινε δύο είδη πολιτικώς δρώντων που γίνονται μέλη των πολιτικών ελίτ, τα «λιοντάρια» και τις «αλεπούδες». Οι πρώτοι κυριαρχούν με βάση τη δύναμή τους και την ταχύτητα και την αποφασιστικότητά της στη λήψη των αποφάσεων, ενώ οι δεύτεροι με την πανουργία. Οι ελίτ είτε κυβερνώσες ή μη κυβερνώσες. Η αλλαγή των ελίτ είτε των λιονταριών είτε των αλεπούδων επέρχεται κάποια στιγμή καθώς μετά από μακρόχρονη άσκηση εξουσίας το σύστημά τους δείχνει παθολογικά σημάδια διαφθοράς, αλαζονείας και καλοπέρασης. Ο Παρέτο έλεγε ότι «η ιστορία είναι ένα νεκροταφείο αριστοκρατιών». Ο Γκαετάνο Μόσκα, το δεύτερο μέλος της «σχολής των ελίτ» όρισε τις σύγχρονες ελίτ, σε αντίθεση με τις «πρωτόγονες», με βάση τις εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητές τους που χρειάζονται στην πάλη για την απόκτηση πολιτικής εξουσίας στις σύγχρονες γραφειοκρατικές κοινωνίες. Οι πολιτικές ελίτ δεν είναι εκ φύσεως κληρονομικές αλλά μέλη τους μπορούν να γίνουν άνθρωποι προερχόμενοι από όλες τις τάξεις και τα στρώματα της κοινωνίας.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Δεν συμπίπτουσιν οι απόψεις μας...

Άλλο η Δημοκρατία δι' Αντιπροσώπων και άλλο η Άμεση Δημοκρατία.

Και οι δύο είναι Δημοκρατίες.

Προσωπικά είμαι υπέρ της Αβασίλευτης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας κι όχι της Άμεσης Δημοκρατίας.

Ψηφίζω κάποιον και με εκπροσωπεί στο νομοθετικό όργανο για μια θητεία. άμα δε γουστάρω δεν τον ξαναβάζω. Εγώ ασχολούμαι με τη δουλειά και το βιοπορισμό μου. Δε γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να παρατάω τα πάντα και να ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Για αυτό ψηφίζω κάποιους να κάνουν αυτό και τίποτε άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για  το  νυκοκοίρεμα και  για  την πορεία  ανάπτυξης δε γράφω  διότι  οι σύντροφοι Βολταίρος , περσόνας και σουπερπόντικας  έχουν γράψει τόσα , που αν διάβαζε  τα  μισά  ο μάλαξ ο παπακωνσταντίνου , έπρεπε  φέτος  τον Ιούλιο να  έχει  5 δις πλεόνασμα

ναι γιατι τα 5 δις πλεόνασμα μοιράζονται στη φατρία και όχι στον κοσμάκη......

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Για  το  νυκοκοίρεμα και  για  την πορεία  ανάπτυξης δε γράφω  διότι  οι σύντροφοι Βολταίρος , περσόνας και σουπερπόντικας  έχουν γράψει τόσα , που αν διάβαζε  τα  μισά  ο μάλαξ ο παπακωνσταντίνου , έπρεπε  φέτος  τον Ιούλιο να  έχει  5 δις πλεόνασμα
kι ομως.....

τον περσονακο τον ακολουθει κατα γραμμα ο ποπαϋ...

ιδιως αυτο το "ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα"

:2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Τί άλλο!

Ένα νερό ονδερόκς στη κιουρία απλά το είπα με άλλο τρόπο μη γίνομαι βαρετος.

Δεν ξέρω, βρίζεις κι άξαφνα εσύ δε θέλω να με πάρουν τίποτε σκάγια. Δε σε ξέρω και καλα.  :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom