Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και μην επιμενεις στην λεξη "νους" γιατι εχτες τσιμπισα μια κουβεντα στο νημα οτι φτηνανε τα καγιεν τωρα με την κρισηηηηηη.ΛΕΣ και αυτο ηταν το προβλημα μας ,τα ακριβα καγιεν,τωρα που ναι φτηνα να σπευσουμε να παρουμε 2 ενα ζυγο ενα μονο...το οτι καινε και μολυνουν σα βαπορια δεν ενοιαξε κανεναν....γι αυτο σου λεω μην επιμενεις στη λεξη αυτη...διαμορφωνεται κατα το δοκουν και αναλογα την μοδα.

για τα καγιέν έγραψα εγώ κάνωντας πλάκα σε κάποιον που κλαιγότανε (δεν θυμάμαι ακριβώς την φάση) αλλά είπα "γιατί ? ακριβήνανε τα τελη κυκλοφορίας στα καγιέν?"

και παρακάτω έγραψα.. "τα μεταξωτά βρακια θέλουν επιδέξιους κώλους"....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
ετσι,ο μονος τροπος για να τους στειλουμε μιαν ωρα αρχιτερα και αναιμακτα στον αγυριστο...ΔΕΝ φορανε παντελονια,δεν υπαρχει περιπτωση να φυγουν οσο τους πληρωνουμε ....ΟΙ ΑΚΡΙΔΕς ΤΡΩΝΕ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
:2funny: :2funny: Μάγκα - η φούντα που πίνεις μήπως είναι από Μαρόκο;

Τα πιστεύεις αυτά που λες;  :cheesy:

Ρέ  γαμιόλη
Όταν  λέμε  κάτι  , κάθεσαι  και  κλαίς  σαν  την  πουτανίτσα  επειδή  δεν  είμαστε  ευγενείς .
Τώρα  ρε  καραγκιοζόπουστα , φλώρε όταν  σου  λέω  κατι  που  ξεφέυγει  από  το σκατόμυαλό  σου  μας  λες  και χασικλήδες .
Άσε  μωρή κουνίστρω , προβληματικιά
Μουνάκι  ελλειματικό  που  ζηλεύεις  τον  κόσμο
Κοψονούρα  αλεπού
Τέλος  πάντων , ήρθατε  οι κίναιδοι και  οι τραβελοπνίχτες  να  μου  κάνετε  χρηστομάθεια 

Βλαμμένο  , που  έχεις  για  αβατάρ  το  χοντρό κάθαρμα ,  σου  λέω  τί περιμένω  εντός  συνγταγματικών  πλαισίων .

Από  εκεί και  πέρα  αν  δεν το  κάνουν , εμείς  ξεκινήσαμε  να  πράττουμε  κατά  το άρθρο 120 του Συντάγματος .

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Από  εκεί και  πέρα  αν  δεν το  κάνουν , εμείς  ξεκινήσαμε  να  πράττουμε  κατά  το άρθρο 120 του Συντάγματος .
Εσύ ειδικά έχεις επίπεδο - πρέπει να σε κάνουν κυβερνητικό εκπρόσωπο. :2funny:

Α ρε χαϊβάνι - πάνε να γαμήσεις κανα μουνάκι λέω εγώ, γιατί το έχεις ξεχειλώσει το καημένο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
για τα καγιέν έγραψα εγώ κάνωντας πλάκα σε κάποιον που κλαιγότανε (δεν θυμάμαι ακριβώς την φάση) αλλά είπα "γιατί ? ακριβήνανε τα τελη κυκλοφορίας στα καγιέν?"

και παρακάτω έγραψα.. "τα μεταξωτά βρακια θέλουν επιδέξιους κώλους"....
"τα μεταξωτά βρακια θέλουν επιδέξιους κώλους".Δηλαδη για να δειξεις ποσο επιδεξιος ειναι ο κωλος σου,δικαιολογεις την αγορα ενος θηριου που ρουφαει και μολυνει,αρκει να εχεις να το πληρωσεις????ΓΙ αυτο μεγαλε ο πλανητης ειναι στο χειλος...γιατι αυτο σου πουλαγανε τοσα χρονια...ΚΑΝΕ-ΓΙΝΕ -ΠΑΡΕ-ΔΕΙΞΕ-γραψτους ολους στα π@π@ρι@ σου...

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Για να γινει αυτο πρεπει να προηγηθουν σκηνικα αλα Αιγυπτος,οπου τα βαν των μπατσων οχι δε γυρισαν πλατη στον Μουμπαρακ,οπως [color=red[u]]γραφει ο μαλακας φασιστας[/u] [/color] πιο πανω,αλλα περναγαν ΕΠΑΝΩ απο τον κοσμο.
Οποιος νομιζει οτι θα αντεξει απλα να ΒΛΕΠΕΙ τετοιο πραμα και να πιστευει οτι θα νικησει εχει καλως.
Οι υπολοιποι πουλο.

Προς κ.  S U P E R M O U S E

Το Σαιτ εχει την ΤΙΜΗ να σας απονειμει το Παγκοσμιο Βραβειο GUINNESS!

1st HONORARY WORLD MASTURBATION GUINNESS AWARD !

Τετοιο Ρεσιταλ Αυνανισμου δεν EXEI ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
"τα μεταξωτά βρακια θέλουν επιδέξιους κώλους".Δηλαδη για να δειξεις ποσο επιδεξιος ειναι ο κωλος σου,δικαιολογεις την αγορα ενος θηριου που ρουφαει και μολυνει,αρκει να εχεις να το πληρωσεις????ΓΙ αυτο μεγαλε ο πλανητης ειναι στο χειλος...γιατι αυτο σου πουλαγανε τοσα χρονια...ΚΑΝΕ-ΓΙΝΕ -ΠΑΡΕ-ΔΕΙΞΕ-γραψτους ολους στα π@π@ρι@ σου...

φίλε το τι οικολογική επιλογή θα κάνεις απέχει πολύ απότο να αγοράσεις κάτι το οποίο δεν μπορείς να συντηρήσεις ...

όσο για μένα ένα fiat marea εχω δωδεκαετίας και δεν το αλλάζω γιατί αφενός βαριέμαι (ψάξε, τρέξε κλπ) και αφετέρου είναι μια χαρα με 130.000 χιλιόμετρα.. και πρίν 12 χρόναι που το πήρα είχα το χρήμα να πάρω και μερτσεντέ και μπέμπα και ότι γουστάριζα ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
Είπα να του πω να πίνει από Πύργο, γιατί πρέπει να στηρίξουμε και την ελληνική οικονομία άλλωστε - right? ;) :grin:
μου θυμιζεις κατι πιτσιρικια μια μερα που ξεφωνησα και μου πανε ,μπαρμπα τραβα κανα μπαφο να κουλαρεις....αφηστε ρε τους μπαφους ,τους ψυχολογους και τα βαλιουμ στην ακρη,ΜΙΑ χαρα τα λεει ο πουραντζερ...αφηστε το ρημαδι να δουλεψει....

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ανέκαθεν ήμασταν Αφρικανοί (σε όλα όμως) ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

;)

1st HONORARY WORLD  MASTURBATION  GUINNESS AWARD !

Τετοιο Ρεσιταλ M A Λ A K I A Σ  ΔΕΝ  EXEI  ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ  ΠΟΥΘΕΝΑ!

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Οση ωρα ψηφιζουν τις αλλαγες, ειναι μια γρυουλα, καθαριστρια στην Βουλη, που καθετε στην πορτα και κοιταει με απορια και απογνωση τον Παπανδρεου.Ο Γιωργος την βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος της και την ρωτα...."Γιαγιουλα, γιατι οση ωρα ψηφιζαμε για τις αλλαγες στην Βουλη εσυ με κοιτουσες με απορια???"Και με ανεση η γριουλα απαντα "Πριν διοριστω με μεσο στην Βουλη,
ημουν καθαριστρια σε ενα μπουρδελο.
Οταν οι δουλειες δεν πηγαιναν καλα, αλλαζαμε τις πουτανες οχι τις μοκετες!"[/i][/u]

+1
+1
+1

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
φίλε το τι οικολογική επιλογή θα κάνεις απέχει πολύ απότο να αγοράσεις κάτι το οποίο δεν μπορείς να συντηρήσεις ...

όσο για μένα ένα fiat marea εχω δωδεκαετίας και δεν το αλλάζω γιατί αφενός βαριέμαι (ψάξε, τρέξε κλπ) και αφετέρου είναι μια χαρα με 130.000 χιλιόμετρα.. και πρίν 12 χρόναι που το πήρα είχα το χρήμα να πάρω και μερτσεντέ και μπέμπα και ότι γουστάριζα ...
Δεν αναφερθηκα σε προσωπικο επιπεδο,μιλαω γενικα.ΔΕΝ ειναι οικολογικη επιλογη το να μην αγοραζεις "τερατα"...ειναι επιλογη μονοδρομος η εγκρατεια...με το σκεπτικο του εχω -αγοραζω-επιδεικνυω- θα δικαιολογησεις και ολα αυτα τα κοπροσκυλα,διευθυντες επ.φαντς,εμιριδων,πρεζεμπορων,εμπ.οπλων και αλλων λοιπων "καλοπαιδων" που χουν καμια δεκαρια βιλες,2-3 κοτερα 100μετρα,3-4 τζετ και παει λεγοντας η λιστα μαλακιας....ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ καβλες τους χρηματοδοτουμε αν το καλοσκεφτεις...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Χα χα χα - μια ο ένας ο μαλάκας, μια ο άλλος. Νούμερα χτυπάτε ρε - όπως στο στρατό; :2funny:

Ρε μηνάρα - έχεις ζήσει καθόλου στο εξωτερικό; Ε; Αυτό το μπουρδέλο εδώ το θεωρείς Ευρώπη; :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν αναφερθηκα σε προσωπικο επιπεδο,μιλαω γενικα.ΔΕΝ ειναι οικολογικη επιλογη το να μην αγοραζεις "τερατα"...ειναι επιλογη μονοδρομος η εγκρατεια...με το σκεπτικο του εχω -αγοραζω-επιδεικνυω- θα δικαιολογησεις και ολα αυτα τα κοπροσκυλα,διευθυντες επ.φαντς,εμιριδων,πρεζεμπορων,εμπ.οπλων και αλλων λοιπων "καλοπαιδων" που χουν καμια δεκαρια βιλες,2-3 κοτερα 100μετρα,3-4 τζετ και παει λεγοντας η λιστα μαλακιας....ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ καβλες τους χρηματοδοτουμε αν το καλοσκεφτεις...

και όχι μόνον αυτών.. του κουμπάρου μου με τις δύο μερτσεντέ (η μία τζίπ) που κλαίει τώρα γιατί το μαγαζί δεν έχει δουλειά, ενός κολλητού μου χασοδίκη που πήγε και πήρε σκάφος 38 πόδια , ενός γείτονα που εδωσε 300,000 για να αγοράσει δεύτερο εξοχικό γιατί στο χωριό του η θάλασσα δεν ήταν καλή και ήθελε να πηγαίνει στην Σίφνο.. και που όλοι μαζί κλέβανε την εφορία ασύστολα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
ειναι μονοδρομος η αφυπνιση ολων-σε ολο τον κοσμο ,πριν ειναι αργα...εχουν επιβαλλει ενα μοντελο ζωης απιστευτα ενεργοβορο-ψυχοφθορο με παρενεργειες σε λιγο μη αναστρεψιμες για ολους...δεν ειναι θεμα οικολογιας.ΕΙΝΑΙ θεμα δικαιοσυνης,ανθρωπισμου,επιβιωσης....Αξιοπρεπης διαβιωση σε αξιοπρεπεις συνθηκες για ολους....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ειναι μονοδρομος η αφυπνιση ολων-σε ολο τον κοσμο ,πριν ειναι αργα...εχουν επιβαλλει ενα μοντελο ζωης απιστευτα ενεργοβορο-ψυχοφθορο με παρενεργειες σε λιγο μη αναστρεψιμες για ολους...δεν ειναι θεμα οικολογιας.ΕΙΝΑΙ θεμα δικαιοσυνης,ανθρωπισμου,επιβιωσης....Αξιοπρεπης διαβιωση σε αξιοπρεπεις συνθηκες για ολους....

ας βάλουνε πρώτα καμμιά γλάστρα στα μπαλκόνια να βλέπει το μάτι τους κανένα λουλουδάκι...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
και όχι μόνον αυτών.. του κουμπάρου μου με τις δύο μερτσεντέ (η μία τζίπ) που κλαίει τώρα γιατί το μαγαζί δεν έχει δουλειά, ενός κολλητού μου χασοδίκη που πήγε και πήρε σκάφος 38 πόδια , ενός γείτονα που εδωσε 300,000 για να αγοράσει δεύτερο εξοχικό γιατί στο χωριό του η θάλασσα δεν ήταν καλή και ήθελε να πηγαίνει στην Σίφνο.. και που όλοι μαζί κλέβανε την εφορία ασύστολα...
ολοι αυτοι τα εβλεπαν αυτα σαν αναγκες που τους δημιουργησαν!ΠΟΥ τους φυτεψαν τα MME και τα life style περιοδικα ,ιδιοκτητες των οποιων ειναι αυτα τα καλοπαιδα που περιγραφω...ΟΛΟΙ λιγο πολυ εχουμε πεσει θυματα τους...ολοι μας ,αλλοι περισοτερο αλλοι λιγοτερο εχουμε παιξει το παιχνιδακι τους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ολοι αυτοι τα εβλεπαν αυτα σαν αναγκες που τους δημιουργησαν!ΠΟΥ τους φυτεψαν τα MME και τα life style περιοδικα ,ιδιοκτητες των οποιων ειναι αυτα τα καλοπαιδα που περιγραφω...ΟΛΟΙ λιγο πολυ εχουμε πεσει θυματα τους...ολοι μας ,αλλοι περισοτερο αλλοι λιγοτερο εχουμε παιξει το παιχνιδακι τους...

γιαυτό και εγώ είπα.. πρίν να φωνάξουμε και να καταραστούμε ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας και ας φροντίσουμε πρώτα από όλα να διορθωσουμε τον εαυτό μας...

γιατί ακόμη και να αλλάξουν αυτοί, αν δεν αλλάξουμε εμείς στα ίδια θα καταλήξουμε..

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Χα χα χα - μια ο ένας ο μαλάκας, μια ο άλλος. Νούμερα χτυπάτε ρε - όπως στο στρατό; :2funny:

Ρε μηνάρα - έχεις ζήσει καθόλου στο εξωτερικό; Ε; Αυτό το μπουρδέλο εδώ το θεωρείς Ευρώπη; :uglystupid:

Oh my god, μα πού πήγε το επίπεδο σας sir Pyrgkavle;  :shit:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom