Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Κάποιοι πέταξαν και πέτρες. Τελικά, στη 1 τα ξημερώματα, οι βουλευτές φυγαδεύτηκαν με καΐκι. Στο δείπνο συμμετείχαν η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, η αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου και ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Ειδικα με την Νταλαρα και την Γκερεκου.......

Κριμα που δεν "κανανε" Αλλα.......

Χαμενη ΕΥΚΑΙΡΙΑ !

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Δυσκολα σταυροδρομια λεμεεεεεεε

"Απολαυστικό! Από ανταπόκριση αντιεξουσιαστή γιά τα γεγονότα στην Κέρκυρα (indymedia):

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα προσπαθούσα να πείσω ηλικιωμένους (70 και άνω) να μην πετάξουν από ψηλά τα μπουκάλια με το νερό που κουβαλούσαν... Είχαμε μπερδευτεί... δε θέλαμε να συγκρουστούμε με τους μπάτσους μιας και όλο το κίνημα των αγανακτισμένων βασίζεται στην ειρηνική διαμαρτυρία και για να μην δώσουμε πάτημα για καταστολή. Αλλά η γιαγιά δεν ήξερε απ' αυτά :) και με ρωτούσε "να το ρίξω;" - Θεέ της αναρχίας συγχώρα με που της είπα όχι..."

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι ρε συ
αυτους που εχουν αυτην την οπτικη (του Σοσιξ και την δικια μου δηλαδη) τους σεβεται

αν και λαθος μας οπως διευκρινιζει,τις σεβεται ομως

τους αλλους με τις κατσαρολες και τις ποζεριες δεν ανεχεται,αυτο εννοει,και αυτους κραζει
ρε γκάμπα....το ίδιο λέμε αλλά τον δικαιολογείς
λέει πως είναι λάθος τα κατσαρόλια και επικροτεί τις φασαρίες
λέει πως το σέβεται αλλά εκείνος θα έκανε κάτι άλλο

εγώ από την άλλη πιστεύω πως για να φτάσις στο άλλο δύο είναι οι τρόποι. Ή κάποιος τρελός (όπως είχε πει πιο παλιά ο περσόνας) αρπάει ένα κουμπούρι και σεκώνει 2-3 νούμερα ή
φτιάχνεται σιγά σιγά ένα κύμα που ορθώνεται
το δεύτερο το βλέπω να γίνεται ...αλλά το βλέπω λιγάκι χλιαρό τελευταία...(πολύ δυστυχώς αν συμβαίνει όντως)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και πιστεύω πως είναι λάθος να γίνεται διαχωρισμός σε πόλεις
καλύτερα να κατέβουνε όλοι Αθήνα μπροστά στη Βουλή
ή εναλλακτικά... αυτοί που θα έρθουνε από τις άλλες πόλεις...να κλείσουνε τα σπίτια των υπουργών...

αυτός ο Παπακωνσταντίνου πέρα βρέχει ε;

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πριν λιγους μηνες ψηφιζαν καθυστερημενο και τωρα χτυπανε κατσαρολες οι αγανακτισμενοι/καθυστερημενοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
ΟΙ τυποι ζουνε τις τελευταιες μερες τις βαρωνιας τους.Το φεουδο τους θα καταρευσει θελουν δε θελουν...Ανεργια,υπερφορολογηση,εργασιακος μεσαιωνας,δυναμεις ασφαλειας,δυναμεις καταστολης,δυναμεις επιβολης(ΜΜΕ),ΦΤΩΧΕΙΑ,ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΠΙΔΑΣ για το μελλον,ολα αυτα σηκωνουν ενα τσουναμι σιγα σιγα που θα τους πνιξει...Ανταπαντουν μετα απο μας ποιος????ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΑ μη μασατε...ΕΜΕΙΣ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κάποιοι πέταξαν και πέτρες. Τελικά, στη 1 τα ξημερώματα, οι βουλευτές φυγαδεύτηκαν με καΐκι. Στο δείπνο συμμετείχαν η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, η αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου και ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Ειδικα με την Νταλαρα και την Γκερεκου.......

Κριμα που δεν "κανανε" Αλλα.......

Χαμενη ΕΥΚΑΙΡΙΑ !

φτύνω ψηλά.. φτύνω τα μούτρα μου.. φτύνω χαμηλά φτύνω τα πόδια μου.. φτύνω στον καθρέφτη φτύνω τα μούτρα μου..

φτύνω τους άλλους... φτύνω τον εαυτό μου...

οι πολιτικοί μας είναι πλασμένοι καθ εικόναν και καθ ομοίωσιν του εαυτού μας... σαρξ εξ της σαρκός μας...

δεν θα αλλάξουν αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πριν λιγους μηνες ψηφιζαν καθυστερημενο και τωρα χτυπανε κατσαρολες οι αγανακτισμενοι/καθυστερημενοι.

ακριβώς....άσε τις εθνικές...τον ψήφισαν και στις δημοτικές,μετά την επιβολή του Μνημονίου

λαός κατ'εικόνα και καθομοίωσητου πρωθυπουργού του!

Στις δημοτικές που ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος(Θεσσαλονίκη),γαμήθηκα να ανοίγω ψηφοδέλτια με το όνομα ΜΠΟΛΑΡΗΣ!!!!

τώρα αγανάκτησαν όμως....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ακριβώς....άσε τις εθνικές...τον ψήφισαν και στις δημοτικές,μετά την επιβολή του Μνημονίου

λαός κατ'εικόνα και καθομοίωσητου πρωθυπουργού του!

Στις δημοτικές που ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος(Θεσσαλονίκη),γαμήθηκα να ανοίγω ψηφοδέλτια με το όνομα ΜΠΟΛΑΡΗΣ!!!!

τώρα αγανάκτησαν όμως....

και πρωθυπουργός καθ εικόναν και ομοίωσιν του λαού του.... ισχύει η αντιμεταθετική ιδιότης..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν έχει δικαίωμα κάποιος να αλλάξει γνώμη;
δεν έχει δικαίωμα να καταλάβει;
ή μήπως νομίζεις πως ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν σε ένα ψέμα για καλύτερο μέλλον ; Κι αυτό κακό;

να τους κάψουμε;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αλλά το βλέπω λιγάκι χλιαρό τελευταία...(πολύ δυστυχώς αν συμβαίνει όντως)

πως το λες το "τελευταια";;;και πως το χλιαρο;

Την Κυριακη (για Αθηνα μιλαω) ειχαμε πανω απο 100.000 κοσμο

Την Δευτερα ειχε καμμια 10.000,την Τριτη (μετα την συγκεντρωση στα Προπυλαια) ειχε
 πανω απο 20.000 κοσμο,χθες καμμια δεκαρια χιλιαρια

Πως ειναι χλιαρο τελευταια δηλαδη;

Καθημερινες και η πλατεια ειναι τιγκα,η Αμαλιας κλειστη στα αυτοκινητα,η ψυχολογικη πιεση
 που ασκειται στους μαλακες και οι φοβιες τους,οσμιζονται στο αερα...

Για σκεψου να εισαι βουλευτης,να εισαι στην Βουλη,και καθε μερα εξω απο το κτιριο
 να εχεις 10 (εως και) 100.000 κοσμο;;;

Προχθες ηταν μια λαιτ αντιδραση και φυγαδευτηκαν παρα τριχα (οχι οτι θα παθαιναν και τιποτα
 κατι μπουκαλια με νερα ριχτηκανε-τα αλλα μπουκαλια ειναι φυλαγμενα)μερικοι συγχιστηκαν κιολας
 Κινδυνευει η Δημοκρατια λεγανε...

Για σκεψου την Κυριακη που θα εχει παλι Πανευρωπαικη;;

Μια χαρα παει και το σημαντικοτερο ειναι οι ζυμωσεις που γινονται και ξυπνανε τον κοσμο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φτύνω ψηλά.. φτύνω τα μούτρα μου.. φτύνω χαμηλά φτύνω τα πόδια μου.. φτύνω στον καθρέφτη φτύνω τα μούτρα μου..

φτύνω τους άλλους... φτύνω τον εαυτό μου...

οι πολιτικοί μας είναι πλασμένοι καθ εικόναν και καθ ομοίωσιν του εαυτού μας... σαρξ εξ της σαρκός μας...

δεν θα αλλάξουν αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι..
σωστό
όταν αλλάζουμε εμείς αλλά δεν αλλάζουνε αυτοί...τι γίνεται;

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ζω για την ημερα που οι αγανακτισμενοι των ματ θα πεταξουν τις ασπιδες θα ενωθουν με το πληθος και οποιον παρει ο διαολος

1+
1+
1+

Θα γινει κι αυτο.......

Αρκει να επιμενουμε

ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΚΑ !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ή μήπως νομίζεις πως ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν σε ένα ψέμα για καλύτερο μέλλον ; Κι αυτό κακό;

να τους κάψουμε;

ναι να τους κάψουμε γιατί δεν πίστεψαν σε καλύτερο μέλλον για την χώρα αλλα για την πάρτη τους... βάλαν την πα΄ρτη τους και τα ταξίματα που τους κάναν πάνω από το κοινό συμφέρον..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  πως το λες το "τελευταια";;;και πως το χλιαρο;

Την Κυριακη (για Αθηνα μιλαω) ειχαμε πανω απο 100.000 κοσμο

Την Δευτερα ειχε καμμια 10.000,την Τριτη (μετα την συγκεντρωση στα Προπυλαια) ειχε
  πανω απο 20.000 κοσμο,χθες καμμια δεκαρια χιλιαρια

Πως ειναι χλιαρο τελευταια δηλαδη;

Καθημερινες και η πλατεια ειναι τιγκα,η Αμαλιας κλειστη στα αυτοκινητα,η ψυχολογικη πιεση
  που ασκειται στους μαλακες και οι φοβιες τους,οσμιζονται στο αερα...

Για σκεψου να εισαι βουλευτης,να εισαι στην Βουλη,και καθε μερα εξω απο το κτιριο
  να εχεις 10 (εως και) 100.000 κοσμο;;;

Προχθες ηταν μια λαιτ αντιδραση και φυγαδευτηκαν παρα τριχα (οχι οτι θα παθαιναν και τιποτα
  κατι μπουκαλια με νερα ριχτηκανε-τα αλλα μπουκαλια ειναι φυλαγμενα)μερικοι συγχιστηκαν κιολας
  Κινδυνευει η Δημοκρατια λεγανε...

Για σκεψου την Κυριακη που θα εχει παλι Πανευρωπαικη;;

Μια χαρα παει και το σημαντικοτερο ειναι οι ζυμωσεις που γινονται και ξυπνανε τον κοσμο...

από το 100 στο 10 δεν σου φαίνεται χλιαρό;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

να τους κάψουμε;

εύλογο το επιχείρημά σου,αλλά μαλακία!!!

να πιστέψει σε ποιον??????????????

τί δείγματα είχε δώσει αυτός ο άνθρωπος αλλά και το κόμμα του επί 30 χρόνια?????

αξιοπιστίας?....ειλικρίνειας?....μπέσας?

ή μήπως ΑΠΑΤΗΣ από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του?

να πιστέψει σε έναν δυσλεκτικό μπούφο,που δεν μπορεί να αρθρώσει μία πρόταση ολοκληρωμένη????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι να τους κάψουμε γιατί δεν πίστεψαν σε καλύτερο μέλλον για την χώρα αλλα για την πάρτη τους... βάλαν την πα΄ρτη τους και τα ταξίματα που τους κάναν πάνω από το κοινό συμφέρον..
μάλιστα
πες μου πως εσύ σκεφτόσουνα πάντα το κράτος και ποτέ το μέλλον της οικογένειάς σου...
μάλιστα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom