Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
ας βάλουνε πρώτα καμμιά γλάστρα στα μπαλκόνια να βλέπει το μάτι τους κανένα λουλουδάκι...
το ταισα καλα το τερας μαστορα,μα ειδα το ψεμα του...δεν ειμαι ρομαντικος να φανταζομαι πρασινα μπαλκονια,πρασινα αλογα και κιτρινους κεφτεδες...Η ΜΟΝΗ αληθεια ειναι οτι ξεγυγε η κατασταση...οι πλουσιοι γιναν πλουσιοτεροι και οι φτωχοι γιναν υποδουλοι,οχι μονο φτωχωτεροι...τα χω ξαναπει...ασ δεχτω οτι εμεις κολοβαραγαμε στη δινη μιας σοσιαλιστικης νιρβανας...ΟΙ ισπανοι,οι ιρλανδοι,οι ισλανδοι,οι πορτογαλοι,οι ιταλοι ,οι επομενες χωρες που ακολουθουν????χεζει ο εμιρης σε παλατι με 24κ χεστρα και οι διπλανοι του ψωμολυσανε,παραγγελνει νεο κοτερο ο αμπραμοβιτσ,γιατι στο 80αμετρο που ειχε δεν χωραγε το καυλι του....
ΞΕΦΥΓΑΝΕ τα πραγματα σας λεω...

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ποιά χούντα βρε μαλάκα? ο μουμπάρακ έχει πάρει πούλο εδώ και καιρό... δημοκρατία υποτίθεται οτι φέρανε ...

όσο για την Τυνησία .. καραβιές φεύγουν για την Ιταλία...

αει στο διάολο απροσάρμοστο..

Γιατι απαντατε σε καθυστερημενα Φασιστακια ?
Τους δινεται αξια, (που δεν εχουν).....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
γιαυτό και εγώ είπα.. πρίν να φωνάξουμε και να καταραστούμε ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας και ας φροντίσουμε πρώτα από όλα να διορθωσουμε τον εαυτό μας...

γιατί ακόμη και να αλλάξουν αυτοί, αν δεν αλλάξουμε εμείς στα ίδια θα καταλήξουμε..
θελουμε δεν θελουμε ομως πρεπει πρωτα να ασχοληθουμε με τα του οικου μας.Αυτοι εδω ειναι καλοπληρωμενοι υπαλληλοι των καλοπαιδων...ζουν στον κοσμο τους...θα φανε ακομα και τα νεφρα μας-ειμαι πλεον σιγουρος-τους κραταει ακομα στην εξουσια το -εμεις η το χαος-.ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΝΤΑΣ....τους γραφουμε στα αρχιδια μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσόνα...δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίζεσαι
εσύ δεν μας έλεγες πως ο Γιωργάκης είναι πανέξυπνος και πως έχει όλες τις λύσεις;

δεν είναι πολύ μακριά...πριν από περίπου έναμιση χρόνο....

παραδέξου πρώτα το λάθος σου αυτό...και μετά ακούμε τα πάντα από εσένα.

σαφώς και δεν καταλαβαίνεις.
1.
εγώ ποτέ δεν είπα ότι είναι έξυπνος. είπα ότι έχει ένα κάρο πτυχία και το κάθε μπρίκι χωρίς δημοτικό που δεν ξέρει να δακρινει την παθητική απο την ενεργητική φωνή τον κορόιδευε 24 ώρες το 24άωρο.
κοινώς μίλησα τότε για την παντελή ισοπέδωση που διακρίνει τον έλληνα σε όλες του τις εκδηλώσεις.
μεγάλο κομμάτι αυτής την ισοπέδωσης οδήγησε και στη σημερινή κατάντια.
2.
έχω ήδη πολλάκις παραδεχθεί το λάθος μου που ψήφισα ΠΑΣΟΚ. όχι το Γιώργο.
3.
ο Γίωργος για έναν πολιτικοποιημένο άνθρωπο με κοινή λογική έκανε προγραμματικές εξαγγγελίες στη ΔΕΘ που για την κοινή λογική ήταν ακριβώς αυτά που έπρεπε να γίνουν για να μην καταρρεύσει η χώρα αναπτυξιακά.
4.
σαφώς και εκνευρίζομαι όταν κάποιος μου μιλάει και μου υπόσχεται να κάνω μια επένδυση σε ένα πρόγραμμα που εγκρίνω και όταν του εκχωρώ τη διαχείριση της περιουσίας μου αλλάζει 180 μοίρες πορεία και κατασπαταλά την περιουσία και την εμπιστοσύνη μου.
5.
και σαφώς ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ όταν διαλαλεί σε όλους ότι χαίρει ακόμα της εμπιστοσύνης μου όταν προσπαθώ απεγνωσμένα με όλα τα ξεπουλημένα νομικά μέσα που διαθέτω ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ Ω΅ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

σε τι απο όλα όσα λέω δε συμφωνείς κύριος;
ή έχεις πρόβλημα με τους ανθρώπους που τουε ξαπάτησαν και ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν το δίκιο τους;

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Επιεικης δεν εισαι με Προβοκτορακια Καθυστερημενα?

Ρε φίλε, με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που δε σου έχω, θα κάνεις για πολύ καιρό ακόμα ανασκόπηση των προηγούμενων σελίδων σαν τη μηχανή του χρόνου; :fuck2:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
σαφώς και δεν καταλαβαίνεις.
1.
εγώ ποτέ δεν είπα ότι είναι έξυπνος. είπα ότι έχει ένα κάρο πτυχία και το κάθε μπρίκι χωρίς δημοτικό που δεν ξέρει να δακρινει την παθητική απο την ενεργητική φωνή τον κορόιδευε 24 ώρες το 24άωρο.
κοινώς μίλησα τότε για την παντελή ισοπέδωση που διακρίνει τον έλληνα σε όλες του τις εκδηλώσεις.
μεγάλο κομμάτι αυτής την ισοπέδωσης οδήγησε και στη σημερινή κατάντια.
2.
έχω ήδη πολλάκις παραδεχθεί το λάθος μου που ψήφισα ΠΑΣΟΚ. όχι το Γιώργο.
3.
ο Γίωργος για έναν πολιτικοποιημένο άνθρωπο με κοινή λογική έκανε προγραμματικές εξαγγγελίες στη ΔΕΘ που για την κοινή λογική ήταν ακριβώς αυτά που έπρεπε να γίνουν για να μην καταρρεύσει η χώρα αναπτυξιακά.
4.
σαφώς και εκνευρίζομαι όταν κάποιος μου μιλάει και μου υπόσχεται να κάνω μια επένδυση σε ένα πρόγραμμα που εγκρίνω και όταν του εκχωρώ τη διαχείριση της περιουσίας μου αλλάζει 180 μοίρες πορεία και κατασπαταλά την περιουσία και την εμπιστοσύνη μου.
5.
και σαφώς ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ όταν διαλαλεί σε όλους ότι χαίρει ακόμα της εμπιστοσύνης μου όταν προσπαθώ απεγνωσμένα με όλα τα ξεπουλημένα νομικά μέσα που διαθέτω ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ Ω΅ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

σε τι απο όλα όσα λέω δε συμφωνείς κύριος;
ή έχεις πρόβλημα με τους ανθρώπους που τουε ξαπάτησαν και ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν το δίκιο τους;
εχεις ψηφισει παθοκ????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.484
Πόντοι
2.606
μια φορα εριξα παπαρηγα και ακομα βριζω γαμω την αγανακτηση...αλλα παθοκ???πες μου οτι σου χα νε ταξει και κανα διορισμο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467

1personanongrata

Ενεργό Μέλος