Νέα

Ελεύθερο το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα god_gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Tσσσ Τσσσσ Τσσσσ είναι το μοντέλο που συνέλαβε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών πριν από τέσσερα βράδια μέσα σε πανάκριβο αυτοκίνητο με 25 γραμμάρια κοκαϊνης, όπιο, όπλα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Tο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του σταθμού Extra3 μετέδωσε ότι έμενε σε σουίτα του Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου δεχόταν επικέψεις (κοινώς βύζιτες) από επώνυμους πελάτες τους οποίους κατέγραφε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τους οποίους μετά εξεβίαζαν στέλνοντας το βιντεοσκοπημένο υλικό και τις απόδείξεις από τα ξενοδοχεία στις συζύγους των επωνύμων.
Στο κινητό τηλέφωνο της Τσσσσ Τσσσσ Τσσσσσσ καθώς και στο ηλεκτρονικό organiser της βρέθηκαν -όπως αναφέρουν πληροφορίες- ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών τους οποίους είχε πελάτες και αν δημοσιοποιηθούν θα γίνει χαμός στην... πιάτσα των δημοσιογράφων. Την υπεράσπιση της ανέλαβε ο γνωστός για τις υποθέσεις ναρκωτικών Αλ. Κ.
Η Τσσσσ Τσσσσ Τσσσσσσ συμμετείχε σε πάνελ γνωστών εκπομπών (Θέμος Αναστασιάδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ελεωνόρα Μελέτη, Βάσια Λόη), δίνοντας... συμβουλές στα νέα κορίτσια για το πώς θα μπουν στον χώρο της μόδας. Μάλλον της βύζιτας θα εννοούσε. (Αντιγραφη απο xxxxxx.blog...)

E Ρε  ο Θεος βρεχει μουνια, και μεις κραταμε ομπρελες :headbang:
σαν να λεμε οτι το μετεδωσε το bbc..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μερικοί εδώ μέσα τραβάτε μεγάλο ζορι με το ξέκωλο...

ούτε μάνα κι αδερφή να την είχατε  :jerking:

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Τελικά μια πρέπει να είναι η τιμωρία της. Να της στείλουμε επίσκεψη τον pitsi να την τιμωρήσει για όλα αυτά που έκανε και είπε...
Pitsi, ώρα για δράση!!!!!

nikos251

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0
Το μοντελο και καθε μοντελο εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει επαιξε με τους κανονες του παιχνιδιου αλλα ατυχησε και συνεληφθη,απο εκει και περα δεν δικαζω και δεν ρουφιανευω κανεναν,εχω επανηλειμενα χρησιμοποιησει τοις υπηρεσιες τετοιων κοριτσιων και ειμαι ευγνωμων που υπαρχουν(εστω και παρανομα),πολλες απο αυτες δε ηταν απο τα καλυτερα παιδια που εχω γνωρισει.Αποψη μου οτι καποια στιγμη η πορνεια στην Ελλαδα πρεπει να γινει νομιμο επαγγελμα.Οταν ομως εισαι γνωστο προσωπο και κανεις αυτη την δουλεια αυτο εμπεριεχει και καποια ρισκα οπως το να δημοσιοποιηθη το ονομα σου.Δεν ημουν εγω που δημοσιευσα το ονομα της εν λογω κοπελας και ουτε με ενδιεφερε να το μαθω,εντελως τυχαια το βρηκα απο καποιο αξιοπιστο blog,ειναι γνωστο στους περισσοτερους.Αυτο απ' οτι καταλαβα ειναι αντιθετο στους κανονες του φορουμ οποτε συμορφωνομαι με αυτους.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αλλος ποσταρει 3000 φορες για τον Σταλιν, αλλος περναει ολη την ημερα βγαινοντας στα ραδιοφωνα ( και πληρωνοντας!!!!!!) για να βριζει καποιον σωφερ ή καποιον αντρα καποιας τραγουδιστριας. Αλλος οριζει την πολιτικη πορεια της χωρας μεσα απο την εγκληματικη δραση του γιου καποιου που δηλωνει πολιτικος και δεν ειναι καν βουλευτης. Λογικο ειναι και καποιος να ασχολειται με το αν καποιο μοντελο πηρε ναρκωτικα ή 10 πουτσους. Παρεπιπτοντως ο σκυλος μου μολις εκλασε και δεν το χω δει σε καποιο Blog.

Μια απορια απλα. Τιποτα πιο σοβαρο δεν εχουν να ασχοληθουν στην δικη τους ζωη?

nikos251

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0
Αλλος ποσταρει 3000 φορες για τον Σταλιν, αλλος περναει ολη την ημερα βγαινοντας στα ραδιοφωνα ( και πληρωνοντας!!!!!!) για να βριζει καποιον σωφερ ή καποιον αντρα καποιας τραγουδιστριας. Αλλος οριζει την πολιτικη πορεια της χωρας μεσα απο την εγκληματικη δραση του γιου καποιου που δηλωνει πολιτικος και δεν ειναι καν βουλευτης. Λογικο ειναι και καποιος να ασχολειται με το αν καποιο μοντελο πηρε ναρκωτικα ή 10 πουτσους. Παρεπιπτοντως ο σκυλος μου μολις εκλασε και δεν το χω δει σε καποιο Blog.

Συμφωνω

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η [size=11pt]Tσσσ Τσσσσ Τσσσσ[/size] είναι το μοντέλο που συνέλαβε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών πριν από τέσσερα βράδια μέσα σε πανάκριβο αυτοκίνητο με 25 γραμμάρια κοκαϊνης, όπιο, όπλα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Tο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του σταθμού Extra3 μετέδωσε ότι έμενε σε σουίτα του Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου δεχόταν επικέψεις (κοινώς βύζιτες) από επώνυμους πελάτες τους οποίους κατέγραφε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τους οποίους μετά εξεβίαζαν στέλνοντας το βιντεοσκοπημένο υλικό και τις απόδείξεις από τα ξενοδοχεία στις συζύγους των επωνύμων.
Στο κινητό τηλέφωνο της [size=11pt]Τσσσσ Τσσσσ Τσσσσσσ[/size] καθώς και στο ηλεκτρονικό organiser της βρέθηκαν -όπως αναφέρουν πληροφορίες- ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών τους οποίους είχε πελάτες και αν δημοσιοποιηθούν θα γίνει χαμός στην... πιάτσα των δημοσιογράφων. Την υπεράσπιση της ανέλαβε ο γνωστός για τις υποθέσεις ναρκωτικών Αλ. Κ.
Η Τσσσσ Τσσσσ Τσσσσσσ συμμετείχε σε πάνελ γνωστών εκπομπών (Θέμος Αναστασιάδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ελεωνόρα Μελέτη, Βάσια Λόη), δίνοντας... συμβουλές στα νέα κορίτσια για το πώς θα μπουν στον χώρο της μόδας. Μάλλον της βύζιτας θα εννοούσε. (Αντιγραφη απο xxxxxx.blog...)

E Ρε  ο Θεος βρεχει μουνια, και μεις κραταμε ομπρελες :headbang:

Τελικά ποιό είναι το πραγματικό όνομα; Με πόσα [size=11pt]σσσσ [/size]γράφεται; :rockon:

[size=11pt]Μια απορια απλα. Τιποτα πιο σοβαρο δεν εχουν να ασχοληθουν στην δικη τους ζωη?[/size]

Τρέχα γύρευε :idiot:

nikos251

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0

Η πραγματικοτητα ειναι οτι,καλως η κακως, πολυς κοσμος ασχολειται με <<ειδησεις>> τετοιου ειδους και αυτο φαινεται απο τις τρελες πωλησεις που κανουν καποια εντυπα(ονοματα δεν λεμε) και απο το ποσο δημοφιλεις ειναι οι μεσημεριανες εκπομπες,ακομα και απο το ιδιο το forum,δεν ειναι μεμονομενα περιστατικα οπως λες,η συσχετιση των ειδησεων που κανεις με τον σκυλο σου δεν κολλαει εδω.Συμφωνω με την σταση σου οπως ανεφερα πριν αλλα να ξερεις οτι εισαι μειοψηφια.Τωρα θα μου πεις γιατι μας τα λες αυτα και αφου συμφωνεις γιατι συνεχιζεις να κανεις post στο συγκεκριμενο thread,παντως οχι γιατι παρεξηγηθηκα απο καποια παιδια στο forum,η γιατι θελω να αποδειξω κατι,καλοπροαιρετα παντα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
23 χρονών κοπέλα κ αμεσως με τα μουτρα στην πουτσα κ την πρεζα ακομα δεν εφυγε απο το χωρίο..
πουτάνα κοινωνια κ μαλάκες εκδότες κ Κωστέτσο

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον τον Κωστοπουλο εννοουσε

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
;)    παιδια επισης να ρωτησω κατι??? γτ να μην μας δωσετε το link που λεει για το ονομα του μοντελου??? ποιος ο λογος που απαγορευεται????????????????????????????????? :P thanks

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε καραγκούνηδες ποια πουτάνα κοινωνία. Όλες θα θέλαν να της μοιάσουν, σε αυτη τη κοινωνία και σε όποια κυβερνά το χρήμα και η εμφάνιση (δηλ. σε όλες πάντα). Νομίζετε ότι δεν της άρεσε; :2funny: Δε θυμάστε τα ρεπορτάζ του Star στις παραλίες που πήγαινε το συνεργείο και τις χούφτωνε για τη Miss Kolo με τη κάμερα;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Το μοντελο και καθε μοντελο εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει επαιξε με τους κανονες του παιχνιδιου αλλα ατυχησε και συνεληφθη,απο εκει και περα δεν δικαζω και δεν ρουφιανευω κανεναν,εχω επανηλειμενα χρησιμοποιησει τοις υπηρεσιες τετοιων κοριτσιων και ειμαι ευγνωμων που υπαρχουν(εστω και παρανομα),πολλες απο αυτες δε ηταν απο τα καλυτερα παιδια που εχω γνωρισει.Αποψη μου οτι καποια στιγμη η πορνεια στην Ελλαδα πρεπει να γινει νομιμο επαγγελμα.Οταν ομως εισαι γνωστο προσωπο και κανεις αυτη την δουλεια αυτο εμπεριεχει και καποια ρισκα οπως το να δημοσιοποιηθη το ονομα σου.Δεν ημουν εγω που δημοσιευσα το ονομα της εν λογω κοπελας και ουτε με ενδιεφερε να το μαθω,εντελως τυχαια το βρηκα απο καποιο αξιοπιστο blog,ειναι γνωστο στους περισσοτερους.Αυτο απ' οτι καταλαβα ειναι αντιθετο στους κανονες του φορουμ οποτε συμορφωνομαι με αυτους.
Η πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη αρκει να είναι δηλωμένη η πόρνη, η μαστροπεία είναι παράνομη

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
;)    παιδια επισης να ρωτησω κατι??? γτ να μην μας δωσετε το link που λεει για το ονομα του μοντελου??? ποιος ο λογος που απαγορευεται????????????????????????????????? :P thanks
Αν μου πείς πως δεν το έμαθες φίλε επιχειρηματία(αλήθεια...χτύπησες τίποτα καζίνο???)θα τρελλαθώ......

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Άξια ;) η κοπέλα.....
Σε τέτοια σαθρή κοινωνία ζούμε, αυτή είναι κατάληξη της "καριέρας" των μοντέλων...
Δεν με χαλάει καθόλου, διότι είμαι σίγουρος ότι το ήξεραν κ αυτές, ότι για να "ανέβουν" θα πρέπει "να την λαδώσουν την τηγανίτα"
Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν κάθονται στο δικό μου το καβλί...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
lambros με επιασες,αυτον εννοω!

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ρε μάγκες κάντε ένα search sto google.gr σε ελληνικ΄ες σελίδες το χει τουλάχισοτν σε δυο-τρία site

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
23 χρονών κοπέλα κ αμεσως με τα μουτρα στην πουτσα κ την πρεζα ακομα δεν εφυγε απο το χωρίο..
πουτάνα κοινωνια κ μαλάκες εκδότες κ Κωστέτσο

Δεν καταλαβαινω γιατι "ταραζεσαι"...

Ο καθενας και η καθεμια με τις επιλογες του φιλε μου!

Να το ελεγες αυτο για τα θυματα του trafficking που εκει ΝΑΙ προκειται περι πουτανας κοινωνιας, ναι! Αλλα για το τσουλακι που κανει πιπες και γαμιεται με 50χρονους για δοξα, φραγκα, και μια μυτια κοκα ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ!

Ας βρουνε τους γαμιαδες και τους εμπορους που γουσταρουνε, αντρες και γυναικες, και στα αρχιδια μας  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom