Νέα

Ελεύθερο το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα god_gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
φίλε blo εύγε! ωραία ανακάλυψη αυτό Link-ακι... Αν όντως είναι όπως τα λένε εκεί μέσα και βγουν στη φόρα αυτά θα γίνει ο χαμός..... αντε να γελάσουμε λιγάκι.

...Αλλά οι Mods το σβήσανε...

:'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
πολύ μεγάλη """Αξία""" της δώσανε. Κρύβουν και το όνομα της... Να μην σπηλωθεί..... Κάνονικά έπρεπε να τα βγάλουν όλα στη φόρα μήπως και παραδειγματιστεί κανένα από τα κοριτσάκια που τις έχουν αυτές σαν πρότυπο. Αν πιάναν εμένα με την γκόμενά μου με κανένα τσιγαριλίκι, ακόμα μέσα θα ήμουνα και ποιος ξέρει τι θα τραβούσα. Αλλά αυτή είναι """Επώνυμη""". Τελικά όλοι αυτοί είναι έπώνυμοι όταν τους συμφέρει και ανώνυμοι όταν βλέπουν τα ζόρια...
σιγα ρε φιλε..τακτικη δικασιμο πας & τρως 5 μηνες με αναστολη..τι μιλατε αμα δεν ξερετε???αν εκλειναν μεσα τους χρηστες φουντας-χασισιου θα ηταν η μιση Ελλαδα φυλακη..οσο για τους εξαρτημενους απο ζα και κοκα κανεις δεν μπορει να τους ακουμπησει απο την στιγμη που ειναι μη δυναμενοι..καθημερινα καταναλωνονται στην χωρα ΠΟΛΛΑ κιλα φουντα-χασισι,τουλαχιστον 3 κιλα κοκα & αλλα 3 ζα..επιασαν ενα μαλακιστηρι με 2,3 γρ και κατι τρεχει στα γυφτικα..δεν στηριζεται κατηγορια με τοσο μικρη ποσοτητα ακομη και να σε εχουν στην μπουκα και θελουν να σε κλεισουν μεσα θεοι & δαιμονες..κουλαρετε λιγο..

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αφού όμως πρώτα ξενυχτήσεις στα κρατητήρια και φας το ξύλο της αρκούδας για να ομολογήσεις από ποιον το πήρες, πότε, που γιατί και περάσεις την ιερά εξέταση! Ενώ η κυρία μια χαρά την έβγαλε. Και συγγνώμη θα της ζητήσουν στο τέλος, για την ταλαιπωρία...

Επισκέπτης
Αφού όμως πρώτα ξενυχτήσεις στα κρατητήρια και φας το ξύλο της αρκούδας για να ομολογήσεις από ποιον το πήρες, πότε, που γιατί και περάσεις την ιερά εξέταση! Ενώ η κυρία μια χαρά την έβγαλε. Και συγγνώμη θα της ζητήσουν στο τέλος, για την ταλαιπωρία...
αυτα ειναι ονειρα θερινης νυχτος..επαναλαμβανω..αφου δεν ξερεις-δεν εχεις αναλογες εμπειριες,τι μιλας???στην αρχη ελεγες οτι αν επιαναν εσενα με την γκομενα σου να καπνιζετε,θα ησασταν ακομη μεσα..τωρα μας λες για ξυλο της αρκουδας & αλλες ιστοριες για αγριους..πολυ τηλεοραση βλεπεις..

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
pleasuregiver δεν με ξέρεις οπότε δεν ξέρεις και τι εμπειρίες έχω. Πριν από λίγο καιρό τσάκωσαν γνωστό μου με μικροποσότητα (1-2 τσιγάρα στην κατοχή του). Το τι ξύλο έφαγε δεν περιγράφεται. Επειδή μάλλον τον είδαν "εντάξει" άτομο, δεν σχηματίστηκε δικογραφία , και μετά από κάτι ψιλές που έφαγε τον άφησαν και πήγε σπίτι του. Το "ντουμανάκι" βέβαια κατασχέθηκε από τα όργανα του νόμου και της τάξης, οι οποίοι λογικά το τίμησαν δεόντως!!!

Επισκέπτης
pleasuregiver δεν με ξέρεις οπότε δεν ξέρεις και τι εμπειρίες έχω. Πριν από λίγο καιρό τσάκωσαν γνωστό μου με μικροποσότητα (1-2 τσιγάρα στην κατοχή του). Το τι ξύλο έφαγε δεν περιγράφεται. Επειδή μάλλον τον είδαν "εντάξει" άτομο, δεν σχηματίστηκε δικογραφία , και μετά από κάτι ψιλές που έφαγε τον άφησαν και πήγε σπίτι του. Το "ντουμανάκι" βέβαια κατασχέθηκε από τα όργανα του νόμου και της τάξης, οι οποίοι λογικά το τίμησαν δεόντως!!!
ΑΡΑ δεν θα ησουν ακομη μεσα αν σε επιαναν με την γκομενα σου..και τις σφαλιαρες σου θα τις φας ΜΟΝΟ αν εισαι πιτσιρικας προκειμενου να σαλταρεις & να ξεκοψεις,η αμα το παιξεις εξυπνακιας & μαγκιτης..δεν χρειαζεται να σε ξερω για να καταλαβω ποσο σχετικος εισαι με το θεμα..καταλαβαινω πολυ καλα απο αυτα που γραφεις..οπως & να εχει σε καμια των περιπτωσεων δεν ισχυουν αυτα που εγραφες στο πρωτο σου μυνημα που αργοτερα με τα γραφομενα σου αναιρεις..

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Ρε φίλε δεν υπάρχει πρωτόκολο από την ΕΛ.ΑΣ για αντιμετώπιση-χειραγώγηση κλπ. των χρηστών. Η προβλεπόμενη διαδικασία είναι σύλληψη επ'αυτοφόρω - κρατητήρια - σχηματισμός δικογραφίας και μετά πηγαίνεις σπίτι σου. Ούτε ξύλο προβλέπεται αλλά ούτε και να στη χαρίσουν. Παίζει από περίπτωση σε περίπτωση. Εγώ ξεκίνησα από το γεγονός ότι τηρείται απόλυτη μυστικότητα γύρω από το όνομα της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι μπάτσοι δεν της την χάρισαν επειδή ήταν νέα και ωραία. Βέβαια εάν την τσακώναν μόνη της, που δεν θα το έκαναν αυτό, θα ρουφούσαν τις γραμμούλες παρεούλα, θα κάναν και κανένα όργιο στη σουΐτα της και θα έληγε εκεί το θέμα!!! Τέλοσπάντων... τι να πει κανεις...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
φιλε δεν ξερω τι εμπειριες εχεις αλλα εγω σου λεω οτι οι σκατομπατσοι βαρανε και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.με εχουνε βαρεσει δεμενο για πλακα τα πουτανοπαιδα και οταν πηγα να τους κανω μηνυση ειπανε στον προισταμενο τους οτι βρηκανε λεει χορτο στο αμαξι μου και μου τη χαρισανε!!!φυσικα τους μηνυσα.εν τω μεταξυ ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα ειχε ποτε οποιαδηποτε σχεση με ναρκωτικα.τα χειροτερα θρασυδειλα αρχειδια ειναι με εξαιρεσεις βεβαια.στο υπογραφω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
πουτανς γιοι ειναι κ αυτοι αλλα εγω αν ημουν μπάτσος θα την γάμαγα,θα την έχυνα στην μάπα κ θα την παράταγα ελέυθερη στην κόλαση της..

Επισκέπτης
Ρε φίλε δεν υπάρχει πρωτόκολο από την ΕΛ.ΑΣ για αντιμετώπιση-χειραγώγηση κλπ. των χρηστών. Η προβλεπόμενη διαδικασία είναι σύλληψη επ'αυτοφόρω - κρατητήρια - σχηματισμός δικογραφίας και μετά πηγαίνεις σπίτι σου. Ούτε ξύλο προβλέπεται αλλά ούτε και να στη χαρίσουν. Παίζει από περίπτωση σε περίπτωση. Εγώ ξεκίνησα από το γεγονός ότι τηρείται απόλυτη μυστικότητα γύρω από το όνομα της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι μπάτσοι δεν της την χάρισαν επειδή ήταν νέα και ωραία. Βέβαια εάν την τσακώναν μόνη της, που δεν θα το έκαναν αυτό, θα ρουφούσαν τις γραμμούλες παρεούλα, θα κάναν και κανένα όργιο στη σουΐτα της και θα έληγε εκεί το θέμα!!! Τέλοσπάντων... τι να πει κανεις...
ρε αδελφε θα μας τρελλανεις???ποιος ακολουθει την νομιμη διαδικασια???αν την ακολουθουσαν δεν θα ηταν οι μισοι Ελληνες φυλακισμενοι & οι αλλοι μισοι δεσμοφυλακες τους???τι μου λες τωρα???και στο κατω-κατω για πεσμου ποσα ονοματα συλληφθεντων ειτε για ναρκωτικα,ειτε για αλλου ειδους παραβασεις δημοσιοποιουνται καθημερινα???και αφου ολα παιζονται απο περιπτωση σε περιπτωση,γιατι καταδικαζετε το γεγονος με την συγκεκριμμενη???τι τατατιανισμος ειναι αυτος???χειροτερα & απο αγαμητες γριες κανετε..ΕΛΕΟΣ..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω απλα ανεφερα τι μου συνεβη εμενα.ποσως με ενδιαφερει για την ξεκωλιαρα.

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αντε καλά λοιπόν ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο κορίτσι και στους Έλληνες αστυνομικούς . πολύ καλή δουλειά. μπράβο.

edit AssFiller :τροποποίηση σε μικρούς χαρακτήρες

Επισκέπτης
φιλε δεν ξερω τι εμπειριες εχεις αλλα εγω σου λεω οτι οι σκατομπατσοι βαρανε και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.με εχουνε βαρεσει δεμενο για πλακα τα πουτανοπαιδα και οταν πηγα να τους κανω μηνυση ειπανε στον προισταμενο τους οτι βρηκανε λεει χορτο στο αμαξι μου και μου τη χαρισανε!!!φυσικα τους μηνυσα.εν τω μεταξυ ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα ειχε ποτε οποιαδηποτε σχεση με ναρκωτικα.τα χειροτερα θρασυδειλα αρχειδια ειναι με εξαιρεσεις βεβαια.στο υπογραφω
ποιος σου ειπε οτι υποστηριζω τους μπατσους???εγω μονο που τους βλεπω κανω εμετο..οσο για την μυνηση που εκανες..με ποια λογικη???εδω σκοτωνουν εν ψυχρω & για πλακα & ουτε καν τους διωχνουν απο το σωμα..σκεψου δηλαδη & να επινες..ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τους χρήστες τους χτυπούν μόνο αν το παίξουν μάγκες και αν πέσουν σε μαλάκες αστυνομικούς....μην τρελλαθούμε...δεν είμαστε στο 1800...στο 2007 είμαστε...υπάρχουν καλοί και κακοί αστυνομικοί....και η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφει ο pleasuregiver....τώρα αν το κατασχεθέν προϊον το ''τιμούν δεόντος''....αυτό δεν το ξέρω...πιθανόν όχι και πιθανόν ναι.....

Επισκέπτης
Αντε καλά λοιπόν ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. πολύ καλή δουλειά. μπράβο.
αν δεν ειναι ασπρο,ειναι μαυρο δηλαδη..μπραβο παλληκαρι μου..συνεχισε να τατατιανιζεις και σου ευχομαι να λαμπιρισεις στο μελλον..για λυπηση εισαι..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αμα δεν κανει κανεις τιποτα αποθρασυνονται περισσοτερο.ας τους ταραζανε στις μηνυσεις για ολες τις μαλακιες που κανανε και τα πραγματα θα ηταν καπως διαφορετικα

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
αν δεν ειναι ασπρο,ειναι μαυρο δηλαδη..μπραβο παλληκαρι μου..συνεχισε να τατατιανιζεις και σου ευχομαι να λαμπιρισεις στο μελλον..για λυπηση εισαι..

Να ξέρεις ότι σιχαίνομαι τον τατιανισμο και λαμπιρισμό. Δεν τις γουστάρω ούτε με σφαίρες. Για λύπηση μάλλον είσαι εσύ πρώτα, αφού χωρίς να κρίνει τον εαυτό σου κρίνεις τους άλλου. Κοίτα να λύσεις τα συμπλέγματά σου πρώτα και μετά κάνε μου προσωπική επίθεση.

Επισκέπτης
Τους χρήστες τους χτυπούν μόνο αν το παίξουν μάγκες και αν πέσουν σε μαλάκες αστυνομικούς....μην τρελλαθούμε...δεν είμαστε στο 1800...στο 2007 είμαστε...υπάρχουν καλοί και κακοί αστυνομικοί....και η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφει ο pleasuregiver....τώρα αν το κατασχεθέν προϊον το ''τιμούν δεόντος''....αυτό δεν το ξέρω...πιθανόν όχι και πιθανόν ναι.....
ασεμε ρε φιλε με τον καθε κονιορδο που δεν ξερει που παταει & που βρισκεται & εχει αποψη επι παντος επιστητου..το τι μαλακια διαβαζω καθημερινα εδω μεσα δεν λεγεται..ΗΜΑΡΤΟΝ..υποτιθεται οτι ειναι φορουμ μπουρδελιαρηδων & το κουτσομπολιο το εχουν αναγαγει σε επιστημη..ΟΥΣΤ ρε τατατιανοκατινες..

Επισκέπτης
Να ξέρεις ότι σιχαίνομαι τον τατιανισμο και λαμπιρισμό. Δεν τις γουστάρω ούτε με σφαίρες. Για λύπηση μάλλον είσαι εσύ πρώτα, αφού χωρίς να κρίνει τον εαυτό σου κρίνεις τους άλλου. Κοίτα να λύσεις τα συμπλέγματά σου πρώτα και μετά κάνε μου προσωπική επίθεση.
αν τον σιχαινοσουν δεν θα τον αναπαρηγαγες & μαλιστα σε χειριστο βαθμο..ολοι κρινομαστε απο αυτα που γραφουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom