You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελεύθερο το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα god_gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 157
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δηλαδή λέτε ότι η κοπέλα είναι Α.Α. προϊόν;
Δηλαδή λέτε ότι η κοπέλα είναι Α.Α. προϊόν;
;)
Σου έχουν κάνει ποτέ κανένα χοντρό σκηνικό, να σε δείρει κανένας γκόμενός σου κτλ.;
Ναι, μου έχουν κάνει. Μου είχαν δώσει κάτι σφαλιάρες. Εντάξει, ήμουν κακό κορίτσι, τα ήθελα κι εγώ, οπότε... Πάντως, μετά του διέλυσα το αμάξι με τα τακούνια από τις γόβες που φορούσα. Τώρα έγινα καλό κορίτσι. Ειλικρινά, έχω αλλάξει πάρα πολύ. Παλιότερα ήμουν πολύ κακό κορίτσι. Έκανα πολλές βλακείες, αλλά την πέρασα τη φάση μου και έχω σοβαρευτεί, είμαι πολύ κυρία.
Έγινε κυρία τώρα, τπτ δεν κάνει τζάμπα
Ναι, μου έχουν κάνει. Μου είχαν δώσει κάτι σφαλιάρες. Εντάξει, ήμουν κακό κορίτσι, τα ήθελα κι εγώ, οπότε... Πάντως, μετά του διέλυσα το αμάξι με τα τακούνια από τις γόβες που φορούσα. Τώρα έγινα καλό κορίτσι. Ειλικρινά, έχω αλλάξει πάρα πολύ. Παλιότερα ήμουν πολύ κακό κορίτσι. Έκανα πολλές βλακείες, αλλά την πέρασα τη φάση μου και έχω σοβαρευτεί, είμαι πολύ κυρία.
Έγινε κυρία τώρα, τπτ δεν κάνει τζάμπα
Τωρα που διαβαζω την συνεντευξη και θυμαμαι τι εβλεπα τα βραδια Αυγουστου , με πιανουν κατι γελια...
Laplace αν κρινω απο τους συνοδους το κασε της παει πολυ ψηλα οποτε ξεχνα το...
ΥΓ δεν ξερω αν ειναι αυτη που συλλαβανε , ο Pako οτι εγραψε...
Laplace αν κρινω απο τους συνοδους το κασε της παει πολυ ψηλα οποτε ξεχνα το...
ΥΓ δεν ξερω αν ειναι αυτη που συλλαβανε , ο Pako οτι εγραψε...
Έχεις δίκιο φίλε μου. Τα έσβησα και τα δύο (μάλλον το ένα το έσβησε ο mod).
Απλώς το έγραψα επειδή είχα (και εξακολουθώ να έχω...) την εντύπωση ότι δεν ήταν αυτή που φωτογραφίζατε. Για καλό δικό της το έκανα κι όχι για να δείξω την νοημοσύνη μου στο να λύνω τα προφανή puzzles...
Απλώς το έγραψα επειδή είχα (και εξακολουθώ να έχω...) την εντύπωση ότι δεν ήταν αυτή που φωτογραφίζατε. Για καλό δικό της το έκανα κι όχι για να δείξω την νοημοσύνη μου στο να λύνω τα προφανή puzzles...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Βλέπεις τσόντες;
Τις σιχαίνομαι. Έχει τύχει να πέσει το μάτι μου, αλλά όχι ότι θα κάτσω να δω. Είναι πολύ χάλια, δεν μ’ αρέσουν.
;) ;) ;)Η κοπέλα δεν βλέπει τσόντες! Φοβάται μήπως δει τον εαυτό της καμιά μέρα!!!!
και κατι δε μου πηγαινε καλα οταν το διαβαζα και εγω αλλα μαλλον σε αυτο ηθελε να παει το μυαλο μου!
πολύ μεγάλη """Αξία""" της δώσανε. Κρύβουν και το όνομα της... Να μην σπηλωθεί..... Κάνονικά έπρεπε να τα βγάλουν όλα στη φόρα μήπως και παραδειγματιστεί κανένα από τα κοριτσάκια που τις έχουν αυτές σαν πρότυπο. Αν πιάναν εμένα με την γκόμενά μου με κανένα τσιγαριλίκι, ακόμα μέσα θα ήμουνα και ποιος ξέρει τι θα τραβούσα. Αλλά αυτή είναι """Επώνυμη""". Τελικά όλοι αυτοί είναι έπώνυμοι όταν τους συμφέρει και ανώνυμοι όταν βλέπουν τα ζόρια...
αυτο ειναι στανταρΔεν καταλαβαίνετε ότι αυτές οι γυναίκες νομίζουν και πολλές φορές έχουν δίκιο, ότι αυτές εκμεταλεύονται τους άντρες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 22K