You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελεύθερο το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα god_gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 157
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.412
- Πόντοι
- 2.306
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε από κάποιον άλλο συνάδελφο προηγουμένως, αλλά το κανονικό της όνομα είναι Ταξιαρχούλα...
Διάβασα λίγο για το βίο της σε κυριακάτικη εφημερίδα. Είναι από τα κορίτσια που δεν τα ενδιέφερε το χρήμα, αλλά το πόσο καλός άνθρωπος ήταν αυτός που έκανε σχέση (εδώ γελάμε).
Και όλως τυχαίως έκανε σχέσεις με γνωστούς εφοπλιστές και επιχειρηματίες....
Διάβασα λίγο για το βίο της σε κυριακάτικη εφημερίδα. Είναι από τα κορίτσια που δεν τα ενδιέφερε το χρήμα, αλλά το πόσο καλός άνθρωπος ήταν αυτός που έκανε σχέση (εδώ γελάμε).
Και όλως τυχαίως έκανε σχέσεις με γνωστούς εφοπλιστές και επιχειρηματίες....
[size=9pt]Είναι από τα κορίτσια που δεν τα ενδιέφερε το χρήμα, αλλά το πόσο καλός άνθρωπος ήταν αυτός που έκανε σχέση (εδώ γελάμε).
Και όλως τυχαίως έκανε σχέσεις με γνωστούς εφοπλιστές και επιχειρηματίες....[/size]
Γιατί γελάμε ρε μεγάλε, αποκλείεις τυχαίως να έκανε πάντα σχέσεις με εφοπλιστές και επιχειρηματίες που είναι καλοί άνθρωποι?
Πελάαααααατες μουυυυ (που λέει κι ο Βέγγος)!
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.412
- Πόντοι
- 2.306
Να είναι καλά τα παιδιά και να χαίρονται την περιουσία τους. Το "εδώ γελάμε" πήγαινε για τις συνήθεις δηλώσεις ωραίων γυναικών που δεν τους ενδιαφέρει ποτέ η οικονομική επιφάνεια αλλά δεν είδα ποτέ καμιά από αυτές να τρώει σουβλάκι...Γιατί γελάμε ρε μεγάλε, αποκλείεις τυχαίως να έκανε πάντα σχέσεις με εφοπλιστές και επιχειρηματίες που είναι καλοί άνθρωποι?
Πελάαααααατες μουυυυ (που λέει κι ο Βέγγος)!
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
δεν είδα ποτέ καμιά από αυτές να τρώει σουβλάκι...
Αυτο ειναι καταρα φιλε μου.... ;)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Πως δεν τρώνε σουβλάκι!Το "εδώ γελάμε" πήγαινε για τις συνήθεις δηλώσεις ωραίων γυναικών που δεν τους ενδιαφέρει ποτέ η οικονομική επιφάνεια αλλά δεν είδα ποτέ καμιά από αυτές να τρώει σουβλάκι...
...είναι όμως σουβλάκι, με φλέβες!
Πως δεν τρώνε σουβλάκι!
...είναι όμως σουβλάκι, με φλέβες!
Δεν είναι σουβλάκι είναι λουκάνικο Τρικάλων …..
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
και πολιτικοί βρίσκονται στην "ατζέντα"...
...της Α.Α. που έκανε βίζιτες και συνελήφθη με ναρκωτικά!
Στο κινητό τηλέφωνο της Α.Α. καθώς και στο ηλεκτρονικό organiser της βρέθηκαν -όπως αναφέρουν πληροφορίες- ονόματα πολιτικών ...
....
και ειναι ντροπη που θα αποδειχτει οτι ΚΑΙ οι πολιτικοι γαμανε ωραιες γκομενες?
Εγω θα ημουν περιφανος αν μου τυχαινε!
Που καταντησαμε... να κρυβουν οτι "πανε" με... γυναικες!
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ΘA HΘEΛA NA ΔΩ ΑΝ ΚΑΝΈΝΑΣ YΠOYPΓOΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΤΆΞΗΣ EXEIΣ T' Α.Ρ.Χ.Ι.Δ.Ι.Α. NA BAΛEI TO ΤΜΉΜΑ ΗΘΏΝ NA ΣΥΛΛΆΒΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ AYTA TA ΠOYTANAKIA ΠΟΛΥΤΕΛΙΑΣ KAI ΚΑΝΈΝΑ ΚΑΝΆΛΙ NA ΒΓΆΛΕΙ TO ΌΝΟΜΑ THΣ ΣTIΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ TOY ETΣI ΟΣΤΕ TA ΜΊΚΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ NA ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ ΜΌΝΤΕΛΙΓΚ NA ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ ΜΟΝΤΈΛΟ =ΠOYTANA
Αφου οι ιδιοι οι ΓΟΝΕΙΣ τους τα εξωθουν στο μοντελλινγκ!
Δεν διαβασατε την συνε της Ιγροπουλου? Οι γονεις της ειναι περιφανοι που τσιτσιδωνεται απο τα 16 της
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ρε Αντισθενη τωρα την ειδα την συνεχεια του thread ..
Τελικα η κοπελα που συνεληφθει ειναι αυτοι που ποσταρουν οι φιλοι στις
φωτογραφιες?
η αξια?
ΡΕ παιδια ειναι δυνατον??
Αυτη φαινοταν πολυ κυριλατη γκομενα.
Ολες οι πουτανες φαινονται κυριλατες. Αν δεν φαινοντουσαν δεν θα τις γαμουσε και κανεις ;)
Ολες οι πουτανες φαινονται κυριλατες. Αν δεν φαινοντουσαν δεν θα τις γαμουσε και κανεις ;)
ΜΑ ρε Ανal hunter αυτη ειχε βγει σε τοσες εκπομπες..
Στο θεμο ,στον πρωινο καφε αυτες τις εκπομπες τις βλεπει ολη η ελλαδα το μεσημερι και το βραδακι παιδια,γυναικες,γονεις..
Δεν ηταν καμμια ασημη σταρλετ.
Εχει γνωρισει τοσους ανθρωπους σε περιοδικα ,τηλεοραση,
δεν ξερω θεωρουνταν φτασμενη και οτι δεν ειχε αναγκη να κανει τετοια πραγματα..
Εγω περιμενα να βρει κανεναν τυπου "Τζιγγερ" φραγκατου δηλαδη εννοω και να τον παντρευτει,
οπως η αλλη με τον Κουγια.
Δεν καταλαβαινω μηπως την εκβιαζαν με κατι και αναγκαζοταν να το κανει
η απλα ηθελε εκατονταδες χιλιαδες ευρω δικα της και γρηγορα?
Τι να πω..ΕΧω πεσει απο τα συννεφα..
Τ η συμπαθουσα παρα πολυ.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
ΜΑ ρε Ανal hunter αυτη ειχε βγει σε τοσες εκπομπες..
Στο θεμο ,στον πρωινο καφε αυτες τις εκπομπες τις βλεπει ολη η ελλαδα το μεσημερι και το βραδακι παιδια,γυναικες,γονεις..
Δεν ηταν καμμια ασημη σταρλετ.
Εχει γνωρισει τοσους ανθρωπους σε περιοδικα ,τηλεοραση,
δεν ξερω θεωρουνταν φτασμενη και οτι δεν ειχε αναγκη να κανει τετοια πραγματα..
Εγω περιμενα να βρει κανεναν τυπου "Τζιγγερ" φραγκατου δηλαδη εννοω και να τον παντρευτει,
οπως η αλλη με τον Κουγια.
Δεν καταλαβαινω μηπως την εκβιαζαν με κατι και αναγκαζοταν να το κανει
η απλα ηθελε εκατονταδες χιλιαδες ευρω δικα της και γρηγορα?
Τι να πω..ΕΧω πεσει απο τα συννεφα..
Τ η συμπαθουσα παρα πολυ.
Ρε συ tommaso, οι αλλες δηλαδη δεν βγαινουν στις εκπομπες? Μη τρελαθουμε κιολας.
Τα αλλα φρουτα δηλαδη που ειχε ο Θεμος κατα καιρους, δεν ειναι οπως αυτη δηλαδη?
Εγω δεν πεφτω απο τα συννεφα, γιατι ολες της showbiz ( και παρα πολλοι αντρες ) ετσι ειναι, και ετσι θα ειναι. Σιγα μη μενουν αγαμητες τετοιες γκομενες απο επιχειρηματιες και λοιπους φραγκατους. Και να μην το κανουν, θα ακουσουν καμια προσφορα βαρβατη ελεω υπαρξης λεφτων, και μια, δυο, τρεις, ε του πουστη καποια στιγμη θα ενδωσουν και θα ειναι η αρχη του φαυλου κυκλου.
Θελω να την δω σε κανα 3αρι χρονια αν συνεχισει τις κοκες, ουτε 100 ευρω δεν θα κοστιζει, τοτε ισως και τη γαμησουμε
Θελω να την δω σε κανα 3αρι χρονια αν συνεχισει τις κοκες, ουτε 100 ευρω δεν θα κοστιζει, τοτε ισως και τη γαμησουμε
Τότε όμως τι να την κάνουμε... σημασία έχει ΤΩΡΑ που είναι ακόμα στα επάνω της ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 22K