Νέα

Ελεύθερο το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα god_gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Το θέμα δεν είναι να κάνουμε κοτσουμπολιό εδώ πέρα, όπως οι κατά τα άλλα αξιαγάπητες κυρίες που εννοήσαμε πιο πάνω. Η συζήτηση όλη έγινε για την πράξη και μόνο που έγινε. Το θέμα μου ήταν : "Γιατί τα άτομα της show biz (-ιτας) είναι επώνυμοι εκεί που τους συμφέρει και ανώνυμοι εκεί που δεν τους συμφέρει". Άσχετα αν πήρε άλλη τροπή η συζήτηση. Εννοείται πως δεν με ενδιαφέρει τι έκανε το ένα μοντέλο ή το άλλο. Αλλά όταν αναφέρεσαι (όχι εσύ!, για τα κανάλια και τα ΜΜΕ αναφέρομαι) σε ένα δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να λες ξεκάθαρα για ποιον πρόκειται. Τα δημόσια πρόσωπα θα έπρεπε να είναι άτομο "πρότυπο" για την κοινωνία. Να ξεχωρίζουν για το ύφος και το ήθος τους. Και όχι για την πουτανιά τους και τα λοιπά νταλαβέρια τους.
Επίσης μεγάλο λάθος των καναλιών και των ΜΜΕ είναι ότι φωτογράφισαν κάποια κοπέλα χωρίς όμως πουν ξεκάθαρα ποια είναι. Το αποτέλεσμα είναι να "αερολογούμε" οι περισσότεροι και είναι πολύ πιθανόν να μιλάμε και να κατηγορούμε λάθος άτομο. Θυμήσου τι είχε γίνει πριν από λίγους μήνες με έναν τραγουδιστή που συνελλήφθη στο Ελ.Βε. λίγο πριν την πτήση του για Κύπρο όπου θα έδινε συναυλία. Είχαν ειπωθεί τότε ονόματα και ονόματα.
Αυτό που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο είναι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα άτομα αυτά να "διαγράφονται" από τις show biz μήπως και παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και αλλάξει λίγο η κατάσταση... Βέβαια αυτό αποτελεί πιό πολύ μάλλον όνειρο θερινής νυκτός, παρά κάτι εφικτό...
Anyway...

Επισκέπτης
Το θέμα δεν είναι να κάνουμε κοτσουμπολιό εδώ πέρα, όπως οι κατά τα άλλα αξιαγάπητες κυρίες που εννοήσαμε πιο πάνω. Η συζήτηση όλη έγινε για την πράξη και μόνο που έγινε. Το θέμα μου ήταν : "Γιατί τα άτομα της show biz (-ιτας) είναι επώνυμοι εκεί που τους συμφέρει και ανώνυμοι εκεί που δεν τους συμφέρει". Άσχετα αν πήρε άλλη τροπή η συζήτηση. Εννοείται πως δεν με ενδιαφέρει τι έκανε το ένα μοντέλο ή το άλλο. Αλλά όταν αναφέρεσαι (όχι εσύ!, για τα κανάλια και τα ΜΜΕ αναφέρομαι) σε ένα δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να λες ξεκάθαρα για ποιον πρόκειται. Τα δημόσια πρόσωπα θα έπρεπε να είναι άτομο "πρότυπο" για την κοινωνία. Να ξεχωρίζουν για το ύφος και το ήθος τους. Και όχι για την πουτανιά τους και τα λοιπά νταλαβέρια τους.
Επίσης μεγάλο λάθος των καναλιών και των ΜΜΕ είναι ότι φωτογράφισαν κάποια κοπέλα χωρίς όμως πουν ξεκάθαρα ποια είναι. Το αποτέλεσμα είναι να "αερολογούμε" οι περισσότεροι και είναι πολύ πιθανόν να μιλάμε και να κατηγορούμε λάθος άτομο. Θυμήσου τι είχε γίνει πριν από λίγους μήνες με έναν τραγουδιστή που συνελλήφθη στο Ελ.Βε. λίγο πριν την πτήση του για Κύπρο όπου θα έδινε συναυλία. Είχαν ειπωθεί τότε ονόματα και ονόματα.
Αυτό που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο είναι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα άτομα αυτά να "διαγράφονται" από τις show biz μήπως και παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και αλλάξει λίγο η κατάσταση... Βέβαια αυτό αποτελεί πιό πολύ μάλλον όνειρο θερινής νυκτός, παρά κάτι εφικτό...
Anyway...
εγω λεω να τους κρεμαμε στο συνταγμα..ασεμε ρε φιλε..εντελως allou fun park εισαι τελικα..οι κωλοτουμπες που κανεις ειναι μεγαλυτερες και απο αυτες που κανει ο vasos..ΕΛΕΟΣ!!!

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Εγώ λέω να κόψεις λίγο την πρωϊνή γιατί σε χαλάει... Αν δεν μπορείς να συζητήσεις σε φυσιολογικά πλαίσια τότε πολύ απλά μην συζητάς. Τις εξυπνάδες σου στις παρέες σου και τις μαγκιές σου face to face και όχι σε εμένα. όχι πίσω από το πληκτρολόγιο και την οθόνη. ΤΕΛΟΣ

Επισκέπτης
Εγώ λέω να κόψεις λίγο την πρωϊνή γιατί σε χαλάει... Αν δεν μπορείς να συζητήσεις σε φυσιολογικά πλαίσια τότε πολύ απλά μην συζητάς. Τις εξυπνάδες σου στις παρέες σου και τις μαγκιές σου face to face και όχι σε εμένα. όχι πίσω από το πληκτρολόγιο και την οθόνη. ΤΕΛΟΣ
αλλος ενας τρομοκρατης των πληκτρων & χουλιγκαν των σπρευ..ισα μωρη τατιανα..

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
δείξε λίγο ακόμα πόσο Μ*****ς είσαι... μπορείς και άλλο. Είμαι σίγουρος γι'αυτό.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειρηνη ημιιιιιιιιιιιιιιν....

priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε nikos251 υπαρχουν κι αλλοι τροποι να κανεις μαγκιες εκτος απο το να βαζεις επανηλειμενα ονοματα επωνυμων.

το εβαλες την πρωτη φορα και σβηστηκε. τη δευτερη γιατι το ξαναεβαλες ??

Επισκέπτης
φιλε nikos251 υπαρχουν κι αλλοι τροποι να κανεις μαγκιες εκτος απο το να βαζεις επανηλειμενα ονοματα επωνυμων.

το εβαλες την πρωτη φορα και σβηστηκε. τη δευτερη γιατι το ξαναεβαλες ??
γιατι ρουφιανος γεννιεσαι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ελα ρε.... χαλάρωνέ το..

nikos251

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0
sorry πατερ αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι γνωστο στους περισσοτερους,για το προηγουμενο που σβηστηκε δεν το πηρα χαμπαρι,τελος παντων δεν θα ξαναγινει.Ειρηνη υμειν...

skourlis

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή ο καθένας δικαιούται και έχει άποψη, θα πω κι εγώ την δική μου. Την ίδια χρονική στιγμή που έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, έγινε και το θέμα με τον γιο του κ. Νίκου Βούτση (γράφω το όνομα γιατί το δημοσίευσαν οι περισσότερες "έγγυρες" εφημερίδες). Ψάχνω να βρω τον λόγο που το ένα όνομα κυκλοφόρησε και το άλλο όχι. Δεν πιστεύω ότι πιάνοντας η αστυνομία αυτήν καθάρισε τον τόπο από την κόκα. Όμως με ενδιαφέρει να μπορώ να απομυθοποιήσω όποιον μου πουλάει τη μούρη του. Γιατί θα βγει αύριο η ίδια ή κάποια άλλη και θα μου πουλήσει θεωρίες περί ναρκωτικών, ηθικής και γύρευε τι άλλο. Δεν λέω ότι αν είναι βίζιτα με πειράζει αλλά θα αξιολογήσω διαφορετικά τα λεγόμενά τηε περί ηθικής αν ξέρω ότι το έχει αναγάγει σε επάγγελμα. Και μην κάνει κανείς το λάθος και μου πει ότι ο πολιτικός οφείλει να μαζέψει πρώτα την οικογένειά του και μετά να θελήσει να μαζέψει και την Ελλάδα γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορούν πάντα οι γονείς να μαζεύουν τα παιδιά τους. Θα είναι κατακριτέο και ηθικά και πολιτικά αν ο καθένας προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις γνωριμίες του και την θέση του για να πέσει ο κανακάρης του στα μαλακά. Αλλά μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν νομίζω να ακούστηκε κάτι.

Για την συγκεκριμένη γκόμενα τώρα, εγώ προσωπικά ξέρω ποια είναι και δεν γράφω εδώ μέσα προσπαθώντας να μάθω από κάποιον. Ότι η κόκα ήταν μέρος της ζωής της ήταν γνωστό προφανώς σε πολλούς γιατί αν προσέξετε την συνέντεξή της της οποίας αποσπάσματα έχετε βάλει αρκετοί από σας παραπάνω θα εντοπίσετε μια ερώτηση που είναι λίγο πονηρή. Λέει κάπου "ΕΡ: Τι άλλο έχεις πάθει, εκτός από το ότι έχεις αδυνατίσει πολύ;
ΑΠ: Δεν έχω αδυνατίσει πολύ. Κάποιες φορές μπορεί να παίρνω κιλά και κάποιες άλλες να τα χάνω. Τώρα είμαι στα πιο αδύνατά μου επειδή προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου." Και θα συμπληρώσω εγώ ότι στην προσπάθεια να αδνατίσει παίρνει και "συμπληρώματα". Αν τώρα κάνει βίζιτες δεν το ξέρω αλλά όλα κύριοι είναι επιλογές, προσφορά και ζήτηση. Αν κάνει βίζιτες και το κασέ της είναι τέτοιο που μερικοί από εμας μπορούμε να την πάρουμε θα πάμε τρέχοντας.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Άν βάλω το site που γράφει το όνομα της συγκεκριμένης μοντέλας πειράζει ή είναι κι αυτό ρουφ????

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μην το βάλεις!!!
θα χαρακτηριστείς  :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ξαναρωτάω τους Mods.Να το γράψω?????????????????????????????????????????

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οκ ελήφθη..

periergeia

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ειδατε το πρωτοσέλιδο του "Θέματος"; Έχετε την απάντησή σας...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Η Tσσσ Τσσσσ Τσσσσ είναι το μοντέλο που συνέλαβε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών πριν από τέσσερα βράδια μέσα σε πανάκριβο αυτοκίνητο με 25 γραμμάρια κοκαϊνης, όπιο, όπλα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Tο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του σταθμού Extra3 μετέδωσε ότι έμενε σε σουίτα του Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου δεχόταν επικέψεις (κοινώς βύζιτες) από επώνυμους πελάτες τους οποίους κατέγραφε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τους οποίους μετά εξεβίαζαν στέλνοντας το βιντεοσκοπημένο υλικό και τις απόδείξεις από τα ξενοδοχεία στις συζύγους των επωνύμων.
Στο κινητό τηλέφωνο της Τσσσσ Τσσσσ Τσσσσσσ καθώς και στο ηλεκτρονικό organiser της βρέθηκαν -όπως αναφέρουν πληροφορίες- ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών τους οποίους είχε πελάτες και αν δημοσιοποιηθούν θα γίνει χαμός στην... πιάτσα των δημοσιογράφων. Την υπεράσπιση της ανέλαβε ο γνωστός για τις υποθέσεις ναρκωτικών Αλ. Κ.
Η Τσσσσ Τσσσσ Τσσσσσσ συμμετείχε σε πάνελ γνωστών εκπομπών (Θέμος Αναστασιάδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ελεωνόρα Μελέτη, Βάσια Λόη), δίνοντας... συμβουλές στα νέα κορίτσια για το πώς θα μπουν στον χώρο της μόδας. Μάλλον της βύζιτας θα εννοούσε. (Αντιγραφη απο xxxxxx.blog...)

E Ρε  ο Θεος βρεχει μουνια, και μεις κραταμε ομπρελες :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom