ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
για δευτερη τετραετια τυπε :S :S :SΔεν υπαρχει περιπτωση
για δευτερη τετραετια τυπε :S :S :SΔεν υπαρχει περιπτωση
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση για παραταση της συμβασης παραχωρησηςγια δευτερη τετραετια τυπε :S :S :S
για πες τυπε,θα περασει στο δημοσιο επι ΝΔ;Δεν υπαρχει καμια περιπτωση για παραταση της συμβασης παραχωρησης
Θα περασει το 2024 στο Δημοσιο.για πες τυπε,θα περασει στο δημοσιο επι ΝΔ;
Και ποσο θα παει το διοδιο;
η επειδη την εχουμε χρυσοπληρωσει θα πρεπει να δωθει δωρεαν στον κοσμο; :S :S :S
τυπε θελω και γνωμη για ΟΑΣΘ. :S :S :SΘα περασει το 2024 στο Δημοσιο.
Δεν ειναι θεμα ΝΔ ή αλλης κυβερνησης.
Δεν υπαρχει λογος παρατασης.
Το αν θα καταργηθουν τα διοδια τοτε ειναι αλλο θεμα
Θεωρω οτι προφανως πρεπει να μειωθουν τουλαχιστον
Παγια τακτικη ειναι η μεταφορα της πιατσας τυπε :S :S :SΟ μπακογιάννης μαζι με τα εξάρχεια θα κανει μονμάρτη και το μεταξουργείο,
Τι έχεις να δηλώσεις σχετικά.
Δεν εχω αποψη τύπετυπε θελω και γνωμη για ΟΑΣΘ. :S :S :S
Ναπάλμ θέλει εκει, για εξαγνισμό,Παγια τακτικη ειναι η μεταφορα της πιατσας τυπε :S :S :S
οχι προ μηνων τυπε,ηταν γνωστο χρονια το παρτυ που ειχαν στησει τα κορακιαΔεν εχω αποψη τύπε
Το μονο που ξερω ειναι οτι προ ολιγων μηνων θυμηθηκε η τωρινη Διοικηση του ΟΑΣΘ οτι η προηγουμενη ηταν αμαρτωλη και εγιναν μηνυσεις
Εξ οσων γνωριζω ακομη δεν εχει καν ολοκληρωθει η ερευνα ουτε εχουν ασκηθει διωξεις
Και γιατι εγιναν οι μηνυσεις μολις Νοεμβριο 2018?οχι προ μηνων τυπε,ηταν γνωστο χρονια το παρτυ που ειχαν στησει τα κορακια
μιλαμε για ξεκοκαλισμα δημοσιου χρηματος :S :S :S
μολις εκανες ωμη παρεμβαση στη δικαιοσυνη τυπε :S :S :SΚαι γιατι εγιναν οι μηνυσεις μολις Νοεμβριο 2018?
Ουδόλωςμολις εκανες ωμη παρεμβαση στη δικαιοσυνη τυπε :S :S :S
θα παρεμβει ο Αγγελης να πει οτι ηταν στημενο τυπε :S :S :SΟυδόλως
Εγω αναρωτιεμαι γιατι ο Σπιρτζης και η τωρινη διοικηση του ΟΑΣΘ θυμηθηκαν μολις τον Νοεμβριο του 2018 να κανουν μηνυσεις για κατι που φερεται να εγινε πριν πολλα χρονια
Θα περασει το 2024 στο Δημοσιο.
Δεν ειναι θεμα ΝΔ ή αλλης κυβερνησης.
Δεν υπαρχει λογος παρατασης.
Το αν θα καταργηθουν τα διοδια τοτε ειναι αλλο θεμα
Θεωρω οτι προφανως πρεπει να μειωθουν τουλαχιστον
Δεν φανταζομαι να πιστευεις οτι ο Αγγελης ειναι ΝΔ?θα παρεμβει ο Αγγελης να πει οτι ηταν στημενο τυπε :S :S :S
Στ αρχιδια μαςσε λεωφορειο με 3 ελεκτες μεσα τσαμπουκαλευτηκα και δε πληρωσα τπτ ουτε εγω ουτε η φιλη μ!
Κανεις δε τα βαζει μαζι μ!!
Στ αρχιδια μας