Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
σε λεωφορειο με 3 ελεκτες μεσα τσαμπουκαλευτηκα και δε πληρωσα τπτ ουτε εγω ουτε η φιλη μ!
Κανεις δε τα βαζει μαζι μ!!

Γι'αυτο παει κατα διαολου αυτη η χωρα  :headbang:
Στην Αγγλια θα εκανες κατι τετοιο ??
Η μηπως θα κατεληγες δεμενη χειροπαδαρα στο τμημα ??

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
σε λεωφορειο με 3 ελεκτες μεσα τσαμπουκαλευτηκα και δε πληρωσα τπτ ουτε εγω ουτε η φιλη μ!
Μόνο τα αρχιδάκια οι αλβανοί κάνουν τους μάγκες. Ουστ ρε λέχρα.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Γι'αυτο παει κατα διαολου αυτη η χωρα  :headbang:
Στην Αγγλια θα εκανες κατι τετοιο ??
Η μηπως θα κατεληγες δεμενη χειροπαδαρα στο τμημα ??
θα εσκυβε το κεφαλι και θα επαιρνε και πιπες...
Ιδια συμπεριφορα εχουν και οι λερες οι καπνιστες που στην Ελλδα καπνιζουν οπου να ναι και στο εξωτερικο τους βλεπεις σα τις πουτανιτσες να καπνιζουν στο κρυο ή καθολου.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα γιατί έκανες τσαμπουκα? Εισιτήριο είχες ή ήσουν παραβάτης?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Τρεις και ο κούκος χθες στη συνέλευση. Παράλυτη χθες όλη η πόλη από τους συνδικαλιστές.
:zombie: :zombie:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.473
Πόντοι
2.456
:embarrased:
Ιδια συμπεριφορα εχουν και οι λερες οι καπνιστες που στην Ελλδα καπνιζουν οπου να ναι και στο εξωτερικο τους βλεπεις σα τις πουτανιτσες να καπνιζουν στο κρυο ή καθολου.
Στην Αγγλία έχει πρόστιμο 500€, αν πετάξεις την γόπα όπου να ναι..
Αλλά εδώ ο ατίθασος Έλληνας είναι ο επαναστάτης του στριφτού και του φρέντο καπουτσίνο..  :jerking:
Δεν μασάει είναι σαν τον υπουργό υγείας.. :vomit:
Οπότε οι μερακλήδες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο γουρλός είναι αντί και θα τους πάει πιπα-κωλο-εμπλοκη.. :S :S :S

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ενώ οι βρωμιάρηδες μη καπνιστές θέλετε να έχετε όλα τα μαγαζιά για πάρτυ σας κ εμείς να μην έχουμε δικαίωμα να βγούμε...
Κοίτα θα συμφωνούσαν αν έλεγες ότι σαν μη καπνιστής θες να πας σε μαγαζί που δεν έχει τσιγάρο γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να αναπνέεις τον καπνό μου
Αλλά να χαρακτηρίσεις κάποιον "λερα" επειδή αυτός θέλει να καπνίζει σε κάνει τουλάχιστον ζώο...
Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να κάνει κάτι που θέλει αν κ καπνιζω είμαι υπέρ του αντικαπνιστική εν μέρει
Δηλαδή καλό θα ήταν ένα μαγαζί να επέλεγε τι θέλει να είναι για καπνίζοντες η μη καπνίζοντες ώστε όπως εσύ μπορείς να βγεις έξω κ να είσαι σε χώρο χωρίς καπνό να μπορώ κ εγώ να απολαύσω το ποτό μου με το τσιγάρο μ
Αν κ καπνιζω πολλές φορές έχω βάλει χέρι σε άλλους καπνίζοντες γιατί σε μικρό κλειστό χώρο για φαγητό με παιδιά δίπλα ανάβουν τσιγάρο ενώ υπάρχει ταμπέλα μην καπνίζετε...
Το να τα εισοπεδονουμε όλα όμως δεν μας κάνει πολιτισμένους άλλα ζώα κατάλαβες?
Η ελευθερία σου στην δημοκρατία σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου...
Αν σαρεσει να έχεις δημοκρατία...
Κ τώρα θα σε παρακαλούσα να ζητήσεις συγνώμη για τον χαρακτηρισμό
Γιατί κάτι τέτοιοι τύποι που θέλουν να επιβάλουν την άποψη τους κ χαρακτηρίζουν η ταμπέλοποιον ότι δεν συμφωνεί με την άποψη τους  δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους φασίστες κ τους κομπλεξικους που βλέπουμε να κατηγορούν τους πάντες κ τα πάντα κ με αυτό που είπες κατάντησες χειρότερος από αυτούς που βρίζεις...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.446
Πόντοι
6.256
Το καλύτερο ανέκδοτο της έλλάδας  είναι η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου
Αν κάποτε εφαρμοστεί,  οι ανάγωγοι έλληνες απλά θα εγκαταλείψουν τη χώρα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
maik_mk

με τα φακελακια των γιατρων  με τις λαθος διαγνωσεις οπου ΠΑΝΤΑ την βγαζουν καθαροι στα δικαστηρια απλοι γιατροι και διευθυντες  δεν ενδιαφερονται

τοσο ο πατουλης αλλα και αλλοι δηθεν ασχολουνται με τον αντικαπνιστικο νομοσχεδιο  αλλα για τον τομεα που τους αφορα εκει ισχυει  το "σιγη ταφος σιωπη" η "μουγκα στη στρουγκα"

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το καλύτερο ανέκδοτο της έλλάδας  είναι η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου
Αν κάποτε εφαρμοστεί,  οι ανάγωγοι έλληνες απλά θα εγκαταλείψουν τη χώρα
φιλε πρεπει να γινει κατι εχω παει με το βαφτιστηρι σε παιδοτοπο κ παει ελληναρας κ αναβει τσιγαρο όταν εγω εβγαινα εξω κ πηγενα στην άλλη γωνια του δρομου μην βλεπουν τα παιδια
σεβομαι τον μη καπνιστη αλλα ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ
δεν ειμαστε ανθρωποι 2 κατηγοριων οι κυριοι οι μη καπνίζοντες κ τα ζωα οι καπνίζοντες να μας λεει λερες ο κάθε ενας...
ναι πρεπει να υπαρχουν μαγαζια μη καπνιζόντων κ καπνιζόντων
ουτε να μας βαζουν σε κλουβι μεσα κ να λενε εδώ είναι οι καπνιστες
προσωπικα πηγα σε μαγαζι κ μου εδειξαν ένα δωματιο 5χ3 σε καφετερια κλαμπ με τον κοσμο να είναι τιγκα στο πισω μερος τοπυ μαγαζιου κ γυρναω κ του λεω του τυπου "συγνωμη για ζωα μας περασες? αλλα απότι βλεπω από ζωα πας καλα γεματο το κοτετσι αλλα θελει αυτοσεβασμο να μην δεχεσε να σου φερονται σαν ζωο δεν θα με ξαναδείς"
εφυγα κ μαζι μου ειρθε κ η παρεα μου 15 ατομα περιπου, οι περισοτεροι μη καπνίζοντες κ από πισω ακουγα να φωναζουν τον λογαριασμο να φευγουμαι
2-3 ωρες μετα που ξαναπερασα να παρω το αμαξι η καφετερια ηταν αδεια κ ο τυπος από ότι εμαθα την εκλεισε
ναι συμφωνω ότι ο άλλος ενοχλητε από τον καπνο αλλα είμαι κ εγω ανθρωπος πληρωνω φορους κ εχω δικαιώματα κ δεν δεχομαι από κανεναν ισοπεδοτη ακραριστερο η φασιστα να με λεει λερα η να με βριζει γιατι τα θελω μου είναι αλλα κ κακος δεν τον κραξατε κ αλλοι

maik_mk

με τα φακελακια των γιατρων  με τις λαθος διαγνωσεις οπου ΠΑΝΤΑ την βγαζουν καθαροι στα δικαστηρια απλοι γιατροι και διευθυντες  δεν ενδιαφερονται

τοσο ο πατουλης αλλα και αλλοι δηθεν ασχολουνται με τον αντικαπνιστικο νομοσχεδιο  αλλα για τον τομεα που τους αφορα εκει ισχυει  το "σιγη ταφος σιωπη" η "μουγκα στη στρουγκα"
φιλε εμενα όταν επαθα ριξη χιαστου κ ο γιατρος μου πεταξε απεξω απεξω για φακελακι του λεω "θα το φτιαξουμε η θα παμε στην εισαγγελεια?
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ... ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ
ΕΜΕΙς ΤΟΥς ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΔΕς ΠΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΑς ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ Κ ΠΟΙΟΥς ΠΑΝΕ ΠΑΛΛΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝΚ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ
ΕΜΕΙς ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596
φιλε πρεπει να γινει κατι εχω παει με το βαφτιστηρι σε παιδοτοπο κ παει ελληναρας κ αναβει τσιγαρο όταν εγω εβγαινα εξω κ πηγενα στην άλλη γωνια του δρομου μην βλεπουν τα παιδια
σεβομαι τον μη καπνιστη αλλα ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ
δεν ειμαστε ανθρωποι 2 κατηγοριων οι κυριοι οι μη καπνίζοντες κ τα ζωα οι καπνίζοντες να μας λεει λερες ο κάθε ενας...
ναι πρεπει να υπαρχουν μαγαζια μη καπνιζόντων κ καπνιζόντων
ουτε να μας βαζουν σε κλουβι μεσα κ να λενε εδώ είναι οι καπνιστες
προσωπικα πηγα σε μαγαζι κ μου εδειξαν ένα δωματιο 5χ3 σε καφετερια κλαμπ με τον κοσμο να είναι τιγκα στο πισω μερος τοπυ μαγαζιου κ γυρναω κ του λεω του τυπου "συγνωμη για ζωα μας περασες? αλλα απότι βλεπω από ζωα πας καλα γεματο το κοτετσι αλλα θελει αυτοσεβασμο να μην δεχεσε να σου φερονται σαν ζωο δεν θα με ξαναδείς"
εφυγα κ μαζι μου ειρθε κ η παρεα μου 15 ατομα περιπου, οι περισοτεροι μη καπνίζοντες κ από πισω ακουγα να φωναζουν τον λογαριασμο να φευγουμαι
2-3 ωρες μετα που ξαναπερασα να παρω το αμαξι η καφετερια ηταν αδεια κ ο τυπος από ότι εμαθα την εκλεισε
ναι συμφωνω ότι ο άλλος ενοχλητε από τον καπνο αλλα είμαι κ εγω ανθρωπος πληρωνω φορους κ εχω δικαιώματα κ δεν δεχομαι από κανεναν ισοπεδοτη ακραριστερο η φασιστα να με λεει λερα η να με βριζει γιατι τα θελω μου είναι αλλα κ κακος δεν τον κραξατε κ αλλοι

φιλε εμενα όταν επαθα ριξη χιαστου κ ο γιατρος μου πεταξε απεξω απεξω για φακελακι του λεω "θα το φτιαξουμε η θα παμε στην εισαγγελεια?
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ... ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ
ΕΜΕΙς ΤΟΥς ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΔΕς ΠΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΑς ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ Κ ΠΟΙΟΥς ΠΑΝΕ ΠΑΛΛΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝΚ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ
ΕΜΕΙς ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ
Ο μη καπνιστης δεν σου παραβιαζει καμια ελευθερια,ακομη και στην Νιγηρια εφαρμοζεται ο νομος .
αν θες να καπνιζεις τυπε καπνιζε σπιτι σου,και αυτο παιζεται κιολας αν εχεις παιδια η ενηλικες που δεν συναινουν :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ο μη καπνιστης δεν σου παραβιαζει καμια ελευθερια,ακομη και στην Νιγηρια εφαρμοζεται ο νομος .
αν θες να καπνιζεις τυπε καπνιζε σπιτι σου,και αυτο παιζεται κιολας αν εχεις παιδια η ενηλικες που δεν συναινουν :S :S :S
Δεν ξερω τι λετε για τσιγαρα και ελευθεριες

Εγω ξερω οτι πηγαινω να πιω τον καφε μου μονο σε οσα καταστηματα επιτρεπουν το καπνισμα

Οσοι το απαγορευσαν δεν με ξαναειδαν

Λυπαμαι αλλά εγω οταν βγω να παω για καφε θελω να καπνισω

Εκατο χρονια οι πατεραδες και οι παππουδες μας καπνιζαν παντου
Τωρα ξαφνικα τα δικα μας αρχιδια πρεπει να πρηζονται

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Εγω ξερω οτι πηγαινω να πιω τον καφε μου μονο σε οσα καταστηματα επιτρεπουν το καπνισμα

τυπε με κουλη θα κακοπερασεις

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• c3b1544a-7946-473a-838c-ecb1e3407205.jpg
    c3b1544a-7946-473a-838c-ecb1e3407205.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 21

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
κι ομως δεν ειναι ΝΔ
Φυσικα και ΔΕΝ ειναι

Το αγαπημενο παιδι της Ξενης ηταν
Και λεγοταν εντονα οτι θα ειναι ο επομενος ΕισΑΠ
Πλην ομως οταν καταλαβε οτι κινδυνευει να παει φυλακη με τις μαλακιες της Νοβαρτις γυρισε το σκοπό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
τυπε με κουλη θα κακοπερασεις
Τύπε εγω αυτα δεν τα καταλαβαινω

Τα καφενεια για ποιον λογο υπηρξαν απο καταβολης κοσμου?
Για να πηγαινουν καποιοι να κανουν καφε και τσιγαρο

Αν το τσιγαρο δεν επιτρεπεται, δεν βλεπω το λογο να υπαρχουν καφενεια

Ξαφνικα ολοι οι υπερμαχοι της πολιτικης ορθοτητας βρηκαν πεδιο δοξης λαμπρον στα καφενεια και τις καφετεριες
Να τον εφαρμοσουν λοιπον

Αντε καλο κλεισιμο σε ολους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom