koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
το αν εγω πρεπει να παω για δουλεια στου διαολου τη μανα και να πληρωσω ταξι με τετοια κινηση δε τους νοιαζει.απλα στα αρχιδια τους
Άσχετο αλλά και στην Εθνική Τράπεζα σήμερα έχουν απεργία. Λυπήθηκα τα γερόντια.Να κανουν τη συνελευση 1 με 5 τα ξημερώματα.
Ποιος θα βαλει μια ταξη στα κομματοσκυλα.
Νομίζω δε συγκρίνεται με το να παραλύει μια μεγαλούποληΆσχετο αλλά και στην Εθνική Τράπεζα σήμερα έχουν απεργία. Λυπήθηκα τα γερόντια.
Να κανουν τη συνελευση 1 με 5 τα ξημερώματα.
Ποιος θα βαλει μια ταξη στα κομματοσκυλα.
Δουλευέ τους ψιλό γαζί εςύ μερικοί εδω μέσα δε μπορούν να ζήσουν χωρίς βαρβάρουςνα πας εσυ για συνέλευση 1 με 5 τα ξημερώματα
δικαίωμά μας να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας εμείς οι εργαζόμενοι
Απορώ γιατί τόσοι πολλοί χτυπάνε εισιτήριο πλέον. Αφού κολλάς πίσω από τον άλλον και περνάς...
Όσοι χρησιμοποιούν μετρό το ρισκάρουν γιατί μπορεί να πέσουν πάνω σε ελεγκτές στην αποβάθρα ή στο επίπεδο των εισιτηρίων. Όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικο, λεωφορεία δεν φοβούνται καθώς χρόνια τώρα πολύ σπάνια συναντάς.Απορώ γιατί τόσοι πολλοί χτυπάνε εισιτήριο πλέον. Αφού κολλάς πίσω από τον άλλον και περνάς...
Έχω πάντα κάρτα απεριόριστων διαδρομών.Όσοι χρησιμοποιούν μετρό το ρισκάρουν γιατί μπορεί να πέσουν πάνω σε ελεγκτές στην αποβάθρα ή στο επίπεδο των εισιτηρίων. Όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικο, λεωφορεία δεν φοβούνται καθώς χρόνια τώρα πολύ σπάνια συναντάς.
και οι ταρίφες κλέφτες θα γίνουν ρε μαντο αν εγω πρεπει να παω για δουλεια στου διαολου τη μανα και να πληρωσω ταξι με τετοια κινηση δε τους νοιαζει.απλα στα αρχιδια τους
Για θυμισε μου τύπε πότε υπογραφηκε η συμβαση παραχωρησης της Αττικης ΟδούΗ αττική οδός με βάση το συμβόλαιο ειχε δικαίωμα να αυξήσει στα 3 ευρώ πριν χρόνια, δεν το έκανε γιατί είχε πολύ κίνηση και δεν τους ενοιαζε,
Θα το βρεί κι αυτό έτοιμο η νδ όπως και το σκοπιανό,
Και ως συνήθως θα της φταίνε οι ...άλλοι.
Ας θυμηθούμε ποιοί υπέγραψαν συμβάσεις με χοκτιφ ςμε αττική οδό κλπ
Δεν πειραζει, το 2024 η Αττικη Οδος θα ανηκει πλεον στο Δημοσιοενταξει τυποι,τι τα θελετε τα ΜΜΜ,τωρα που η Αττκη οδος γινεται ακομη πιο προσιτη :S :S :S
αν γινει καμια κρατικοποιηση και ετοιμαστουν για καγκελο οπως τα λαμογια του ΟΑΣΘ θα τους χαλασει αραγε :S :S :SΗ αττική οδός με βάση το συμβόλαιο ειχε δικαίωμα να αυξήσει στα 3 ευρώ πριν χρόνια, δεν το έκανε γιατί είχε πολύ κίνηση και δεν τους ενοιαζε,
Θα το βρεί κι αυτό έτοιμο η νδ όπως και το σκοπιανό,
Και ως συνήθως θα της φταίνε οι ...άλλοι.
Ας θυμηθούμε ποιοί υπέγραψαν συμβάσεις με χοκτιφ ςμε αττική οδό κλπ
Πασοκοδουλειές?Για θυμισε μου τύπε πότε υπογραφηκε η συμβαση παραχωρησης της Αττικης Οδού
Εσυ ειπες τυπε "να θυμηθουμε πότε υπογραφηκαν"Πασοκοδουλειές?
τυπε αν εχετε δευτερη τετραετια θα την παραχωρησει για καμια 500αρια χρονια ακομηΔεν πειραζει, το 2024 η Αττικη Οδος θα ανηκει πλεον στο Δημοσιο
Να δουμε τοτε τι διοδια θα εχει
Δεν υπαρχει περιπτωσητυπε αν εχετε δευτερη τετραετια θα την παραχωρησει για καμια 500αρια χρονια ακομη
δεκα ευρω το χιλιομετρο θα παει :S :S :S