Νέα

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 908
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
ΜΑΓΚΕς ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟς ΚΑΜΙΑ 500 ΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ?

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
ΜΑΓΚΕς ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟς ΚΑΜΙΑ 500 ΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ?

Σε ποιά περιοχή είσαι?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Γερμανός 30 λεπτά το κομμάτι.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Γερμανός 30 λεπτά το κομμάτι.

Ο Γερμανός και ο κάθε Γερμανός χρησιμοποιεί θερμικά χαρτιά και όχι χημικά φωτογραφικά. Αλλο πράγμα η εκτύπωση σε lab και άλλο σε foto kiosk. H διαφορά στην ποιότητα είναι τεράστια ενώ στο κόστος ασήμαντη ειδικά για ποσότητα...

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Στριλίγκας, Αριστείδου 9, κέντρο Αθήνας (δίπλα στον Κοτσόβωλο & ΔΕΗ).
Τυπώνει σε κανονικό φωτογραφικό χαρτί (όχι θερμικό).

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Αν είσαι Πειραιά να σου δώσω δύο καλούς και φτηνούς σε ότι χαρτί θέλεις, ματ η γυαλιστερή πολύ πιο φτηνά από 30 λεπτά.

giorgios_panag

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
και εγώ τον Στριλίγκα σου προτείνω.

Εγώ που είμαι αρχιτέκτονας και από γραφεια που δουλευα και για εκθέσεις σχεδόν παντα εκει τυπώναμε. Και κάθε φορα κοιτάμε και ποιοτητα και τιμη. Επισης, μπορεις να ρωτήσεις στον "Γεραμα" που είναι super μαγαζι με φωτογραφικες και πανε ολοι οι φωτογραφοι που τυπωνουν αυτοι φθηνα και με καλη ποιοτητα! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom