celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.221
- Πόντοι
- 6.056
Γαλαζοαιματοςουτε αιμα δεν σου δινω και εχω και σπανιο.....
Γαλαζοαιματοςουτε αιμα δεν σου δινω και εχω και σπανιο.....
όποιος δεν είναι βουτυρομπεμπέ πάει στα μπουρδελάκια και συναντάει υπερμουνάρες που γουστάρουν γαμήσι και μετά έρωτα...Μαν βρίσκουν έξω αυτοί με τα καλά σωματα και τις καλές φάτσες δε θα πάνε στα φτηνά μπουρδέλα που πάνε γέροι τσιγγάνοι και Πακιστανοί,γιατί να πάνε στη παρακμή αφού βρίσκουν έξω ψωφιες Ελληνίδες και λέω ψωφιες γιατί οποία πάει με αυτούς ψωφια είναι.
Στα μπουρδέλα πάνε μόνο όσοι δε βρίσκουν γκόμενα είτε νέοι είτε μεγάλοι που δε έχουν σχέση είτε παντρεμένοι που έχει σβήσει το πάθος πλέον οπότε λογικό και να πάνε,κανείς δε πάει στα μπουρδέλα να κάτσει στα ίδια σεντονια 10 λεπτά που πριν ήταν Πακιστανοί και γέροι και τσιγγάνοι αν έχουν έξω γαμησι σταθερό πολλής ωρας με καθαρά σεντόνια και ξέροντας ότι αυτή η έξω δε θα έχει πάει με Πακιστανούς γέρους και τσιγγάνους μη παραμυθιαζεσαι μπρο δε με ρίχνεις λέμε ξέρω ότι είμαι εμφανησιμος και ότι οι ιερόδουλες μια χαρά καυλώνουν για μένα κάμποσες αν όχι όλες.όποιος δεν είναι βουτυρομπεμπέ πάει στα μπουρδελάκια και συναντάει υπερμουνάρες που γουστάρουν γαμήσι και μετά έρωτα...
τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες ... είναι φόλα, δε μου δίνει σημασία, με ξεπέταξε, α είχε νερό το πάτωμα κ άλλες φλωριές..
έχεις κολλήσει στα σεντόνια ... ενώ είπαμε με 5 ευρώ στα αλλάζει η 2τσα ,και με δύο αν δοκιμάσεις...Στα μπουρδέλα πάνε μόνο όσοι δε βρίσκουν γκόμενα είτε νέοι είτε μεγάλοι που δε έχουν σχέση είτε παντρεμένοι που έχει σβήσει το πάθος πλέον οπότε λογικό και να πάνε,κανείς δε πάει στα μπουρδέλα να κάτσει στα ίδια σεντονια 10 λεπτά που πριν ήταν Πακιστανοί και γέροι και τσιγγάνοι αν έχουν έξω γαμησι σταθερό πολλής ωρας με καθαρά σεντόνια και ξέροντας ότι αυτή η έξω δε θα έχει πάει με Πακιστανούς γέρους και τσιγγάνους μη παραμυθιαζεσαι μπρο δε με ρίχνεις λέμε ξέρω ότι είμαι εμφανησιμος.
Στα μπουρδέλα πάνε μόνο όσοι δε βρίσκουν γκόμενα είτε νέοι είτε μεγάλοι που δε έχουν σχέση είτε παντρεμένοι που έχει σβήσει το πάθος πλέον οπότε λογικό και να πάνε,κανείς δε πάει στα μπουρδέλα να κάτσει στα ίδια σεντονια 10 λεπτά που πριν ήταν Πακιστανοί και γέροι και τσιγγάνοι αν έχουν έξω γαμησι σταθερό πολλής ωρας με καθαρά σεντόνια και ξέροντας ότι αυτή η έξω δε θα έχει πάει με Πακιστανούς γέρους και τσιγγάνους μη παραμυθιαζεσαι μπρο δε με ρίχνεις λέμε ξέρω ότι είμαι εμφανησιμος και ότι οι ιερόδουλες μια χαρά καυλώνουν για μένα κάμποσες αν όχι όλες.
Το ότι είμαι αριστερός δε σημαίνει πως θέλω και τους μετανάστες και τους γκέι.αριστερος δεν ειπες εισαι τυπε? Γιατι πολυ ρατσιστικα ειναι αυτα που μας λες για τα ταξικα αδελφια σου πακιστανους και οπαδους της Ρομα
Συνεπως οπως δεν θα επελεγα εναν φοροτεχνικο του οποιου το γραφειο χρωσταει 400 χιλιαρικα στην εφορια αλλα και ο ιδιος εχει φεσι στην τραπεζα. Ετσι λοιπον δε θα επιλεξω ενα κομμα (για να μ καλυτερευσει το αυριο), το οποιο χρωσταει και ο αρχηγος του το ιδιοΠροφανως θα παει σκατα δε μας λες κατι νεο.
Για την αγγελία .... έχουμε κανά ενδιαφέρον ;;συντηρητικος ,πατριωτικος, προοδευτικος ,χριστιανοδημοκρατης αριστερος....
και μετα μου λες δεν εβγαζες εσυ φωτοτυπιες......
Με τη γαλλίδα τη charlotte του gde ... δεν πήγε κανείς ...θα πάω με τη σαμπινα να δω πως θα μου φέρθει τώρα και θα σου πω ρε μπαγασα.
Μη μας λες τα προφανή πήγαινε παραπέρα από τις πιο βασικές παιδικές σκέψεις. Δεν απάντησες τιποτα. Σου είπα τα τρισκατα κάνουν τα σκατα να φαίνονται βασιλιάδες και εσύ κοιμάσαι όρθιος.Συνεπως οπως δεν θα επελεγα εναν φοροτεχνικο του οποιου το γραφειο χρωσταει 400 χιλιαρικα στην εφορια αλλα και ο ιδιος εχει φεσι στην τραπεζα. Ετσι λοιπον δε θα επιλεξω ενα κομμα (για να μ καλυτερευσει το αυριο), το οποιο χρωσταει και ο αρχηγος του το ιδιο
Ναι!!!Για την αγγελία .... έχουμε κανά ενδιαφέρον ;;
Μαθεύτηκε προς τα έξω ότι ο Λάκης είναι ντιγκινταγκας;;Ναι!!!
Ακου να δεις τι γινεται τις τελευταιες μερες..Με παιρνουν και μου λενε..
-Εχετε μια αγγελια για εργασια?
-Ναι,λεω
-Εναν τελλυσταλονε6969 τον ξερετε?με ρωτανε
-Ακουστα τον εχω,απανταω
-Τον παιρνει,μου λενε και μου κλεινουν το τηλεφωνο!!!!!!!
Εσυ πως το εξηγεις αυτο,γιατι με ενδιαφερει και παρα πολυ η αποψη σου..
ποιά είναι η charlotte ? βάλε φωτο να βαθμολογήσουμεΜε τη γαλλίδα τη του gde ... δεν πήγε κανείς ...
Επειδή είναι ψηλή ....
Όλοι οι τάπες εδώ .... επειδή οι ίδιοι είναι 1.67 θέλουν γκόμενες κάτω από 1.60 ....
και τις βαφτίζουν και ... πετίτ ... ξέραν γαλλικά στο χωριό τους οι κατσικογάμηδες ....
δεν λένε ότι κομπλάρουν δίπλα σε όσες είναι πάνω από 1.5 μέτρο γιατί είναι στούμποι ...
τον στουντιακια σκεφτομαι που ειναι και ολιγον τι ρατσιστακος και δεν θελει πισοκουνες στην ανανεωτικη αριστερα..Μαθεύτηκε προς τα έξω ότι ο Λάκης είναι ντιγκινταγκας;;
Oχι τιποτα αλλο,μετα θα ζητανε επιδοματα κι αντε να τα βρει ο αρχηγοςτραβατε ρε για δουλειά γαμημενοι
εγω 20αρη σε ντελο πολυ σπανια να δω,συνηθως ειναι μπαρμπαδια,πακηδες και αλκοολικοιΔε πάνε εύκολα αυτοί σε μπουρδέλο μπορεί να πάνε μια στις τόσες σε εσκορτ σε χοτελ μάλλον θα ήταν πιτσιρικάς στο στιλ μου μέτρια εμφάνηση και μη μοντέρνος μη περιμένεις να πάνε ειδικά σε μπουρδέλα νέοι μοντέρνοι με κοιλιακούς το θεωρούν ότι ρίχνουν τον εαυτό τους αφού βρίσκουν έξω γιατί να πάνε?θα πάω με τη σαμπινα να δω πως θα μου φέρθει τώρα και θα σου πω ρε μπαγασα.
μα κανένας πουστης να μην δουλευειOχι τιποτα αλλο,μετα θα ζητανε επιδοματα κι αντε να τα βρει ο αρχηγος