Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 354K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Μαν βρίσκουν έξω αυτοί με τα καλά σωματα και τις καλές φάτσες δε θα πάνε στα φτηνά μπουρδέλα που πάνε γέροι τσιγγάνοι και Πακιστανοί,γιατί να πάνε στη παρακμή αφού βρίσκουν έξω ψωφιες Ελληνίδες και λέω ψωφιες γιατί οποία πάει με αυτούς ψωφια είναι.
όποιος δεν είναι βουτυρομπεμπέ πάει στα μπουρδελάκια και συναντάει υπερμουνάρες που γουστάρουν γαμήσι και μετά έρωτα...

τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες ... είναι φόλα, δε μου δίνει σημασία, με ξεπέταξε, α είχε νερό το πάτωμα κ άλλες φλωριές..

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
όποιος δεν είναι βουτυρομπεμπέ πάει στα μπουρδελάκια και συναντάει υπερμουνάρες που γουστάρουν γαμήσι και μετά έρωτα...

τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες ... είναι φόλα, δε μου δίνει σημασία, με ξεπέταξε, α είχε νερό το πάτωμα κ άλλες φλωριές..
Στα μπουρδέλα πάνε μόνο όσοι δε βρίσκουν γκόμενα είτε νέοι είτε μεγάλοι που δε έχουν σχέση είτε παντρεμένοι που έχει σβήσει το πάθος πλέον οπότε λογικό και να πάνε,κανείς δε πάει στα μπουρδέλα να κάτσει στα ίδια σεντονια 10 λεπτά που πριν ήταν Πακιστανοί και γέροι και τσιγγάνοι αν έχουν έξω γαμησι σταθερό πολλής ωρας με καθαρά σεντόνια και ξέροντας ότι αυτή η έξω δε θα έχει πάει με Πακιστανούς γέρους και τσιγγάνους μη παραμυθιαζεσαι μπρο δε με ρίχνεις λέμε ξέρω ότι είμαι εμφανησιμος και ότι οι ιερόδουλες μια χαρά καυλώνουν για μένα κάμποσες αν όχι όλες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Στα μπουρδέλα πάνε μόνο όσοι δε βρίσκουν γκόμενα είτε νέοι είτε μεγάλοι που δε έχουν σχέση είτε παντρεμένοι που έχει σβήσει το πάθος πλέον οπότε λογικό και να πάνε,κανείς δε πάει στα μπουρδέλα να κάτσει στα ίδια σεντονια 10 λεπτά που πριν ήταν Πακιστανοί και γέροι και τσιγγάνοι αν έχουν έξω γαμησι σταθερό πολλής ωρας με καθαρά σεντόνια και ξέροντας ότι αυτή η έξω δε θα έχει πάει με Πακιστανούς γέρους και τσιγγάνους μη παραμυθιαζεσαι μπρο δε με ρίχνεις λέμε ξέρω ότι είμαι εμφανησιμος.
έχεις κολλήσει στα σεντόνια ... ενώ είπαμε με 5 ευρώ στα αλλάζει η 2τσα ,και με δύο αν δοκιμάσεις...
Τα κάνεις θέμα τα σεντόνια σαν κάτι φιλάργυρους καπιταλιστές που δε δίνουν ένα κουλούρι αυξησούλα στον εργάτη....
πωωωω αρρώστεια με το χρήμα που έχεις

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Στα μπουρδέλα πάνε μόνο όσοι δε βρίσκουν γκόμενα είτε νέοι είτε μεγάλοι που δε έχουν σχέση είτε παντρεμένοι που έχει σβήσει το πάθος πλέον οπότε λογικό και να πάνε,κανείς δε πάει στα μπουρδέλα να κάτσει στα ίδια σεντονια 10 λεπτά που πριν ήταν Πακιστανοί και γέροι και τσιγγάνοι αν έχουν έξω γαμησι σταθερό πολλής ωρας με καθαρά σεντόνια και ξέροντας ότι αυτή η έξω δε θα έχει πάει με Πακιστανούς γέρους και τσιγγάνους μη παραμυθιαζεσαι μπρο δε με ρίχνεις λέμε ξέρω ότι είμαι εμφανησιμος και ότι οι ιερόδουλες μια χαρά καυλώνουν για μένα κάμποσες αν όχι όλες.

αριστερος δεν ειπες εισαι τυπε? Γιατι πολυ ρατσιστικα ειναι αυτα που μας λες για τα ταξικα αδελφια σου πακιστανους και οπαδους της Ρομα

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
αριστερος δεν ειπες εισαι τυπε? Γιατι πολυ ρατσιστικα ειναι αυτα που μας λες για τα ταξικα αδελφια σου πακιστανους και οπαδους της Ρομα
Το ότι είμαι αριστερός δε σημαίνει πως θέλω και τους μετανάστες και τους γκέι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Προφανως θα παει σκατα δε μας λες κατι νεο.
Συνεπως οπως δεν θα επελεγα εναν φοροτεχνικο του οποιου το γραφειο χρωσταει 400 χιλιαρικα στην εφορια αλλα και ο ιδιος εχει φεσι στην τραπεζα. Ετσι λοιπον δε θα επιλεξω ενα κομμα (για να μ καλυτερευσει το αυριο), το οποιο χρωσταει και ο αρχηγος του το ιδιο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.573
Πόντοι
3.656

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.573
Πόντοι
3.656
θα πάω με τη σαμπινα να δω πως θα μου φέρθει τώρα και θα σου πω ρε μπαγασα.
Με τη γαλλίδα τη charlotte του gde ... δεν πήγε κανείς ...
Επειδή είναι ψηλή ....

Όλοι οι τάπες εδώ .... επειδή οι ίδιοι είναι 1.67 θέλουν γκόμενες κάτω από 1.60 ....

και τις βαφτίζουν και ... πετίτ ... ξέραν γαλλικά στο χωριό τους οι κατσικογάμηδες ....
δεν λένε ότι κομπλάρουν δίπλα σε όσες είναι πάνω από 1.5 μέτρο γιατί είναι στούμποι ...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Συνεπως οπως δεν θα επελεγα εναν φοροτεχνικο του οποιου το γραφειο χρωσταει 400 χιλιαρικα στην εφορια αλλα και ο ιδιος εχει φεσι στην τραπεζα. Ετσι λοιπον δε θα επιλεξω ενα κομμα (για να μ καλυτερευσει το αυριο), το οποιο χρωσταει και ο αρχηγος του το ιδιο
Μη μας λες τα προφανή πήγαινε παραπέρα από τις πιο βασικές παιδικές σκέψεις. Δεν απάντησες τιποτα. Σου είπα τα τρισκατα κάνουν τα σκατα να φαίνονται βασιλιάδες και εσύ κοιμάσαι όρθιος.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.524
Πόντοι
3.656
Για την αγγελία .... έχουμε κανά ενδιαφέρον ;;
Ναι!!!
Ακου να δεις τι γινεται τις τελευταιες μερες..Με παιρνουν και μου λενε..
-Εχετε μια αγγελια για εργασια?
-Ναι,λεω
-Εναν τελλυσταλονε6969 τον ξερετε?με ρωτανε
-Ακουστα τον εχω,απανταω
-Τον παιρνει,μου λενε και μου κλεινουν το τηλεφωνο!!!!!!!

Εσυ πως το εξηγεις αυτο,γιατι με ενδιαφερει και παρα πολυ η αποψη σου..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Ναι!!!
Ακου να δεις τι γινεται τις τελευταιες μερες..Με παιρνουν και μου λενε..
-Εχετε μια αγγελια για εργασια?
-Ναι,λεω
-Εναν τελλυσταλονε6969 τον ξερετε?με ρωτανε
-Ακουστα τον εχω,απανταω
-Τον παιρνει,μου λενε και μου κλεινουν το τηλεφωνο!!!!!!!

Εσυ πως το εξηγεις αυτο,γιατι με ενδιαφερει και παρα πολυ η αποψη σου..
Μαθεύτηκε προς τα έξω ότι ο Λάκης είναι ντιγκινταγκας;;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Με τη γαλλίδα τη του gde ... δεν πήγε κανείς ...
Επειδή είναι ψηλή ....

Όλοι οι τάπες εδώ .... επειδή οι ίδιοι είναι 1.67 θέλουν γκόμενες κάτω από 1.60 ....

και τις βαφτίζουν και ... πετίτ ... ξέραν γαλλικά στο χωριό τους οι κατσικογάμηδες ....
δεν λένε ότι κομπλάρουν δίπλα σε όσες είναι πάνω από 1.5 μέτρο γιατί είναι στούμποι ...
ποιά είναι η charlotte ? βάλε φωτο να βαθμολογήσουμε

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.524
Πόντοι
3.656
Μαθεύτηκε προς τα έξω ότι ο Λάκης είναι ντιγκινταγκας;;
τον στουντιακια σκεφτομαι που ειναι και ολιγον τι ρατσιστακος και δεν θελει πισοκουνες στην ανανεωτικη αριστερα..
Δεν του εχουν μεινει και πολλοι συντροφοι εδω μεσα...

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.221
Πόντοι
6.056

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Δε πάνε εύκολα αυτοί σε μπουρδέλο μπορεί να πάνε μια στις τόσες σε εσκορτ σε χοτελ μάλλον θα ήταν πιτσιρικάς στο στιλ μου μέτρια εμφάνηση και μη μοντέρνος μη περιμένεις να πάνε ειδικά σε μπουρδέλα νέοι μοντέρνοι με κοιλιακούς το θεωρούν ότι ρίχνουν τον εαυτό τους αφού βρίσκουν έξω γιατί να πάνε?θα πάω με τη σαμπινα να δω πως θα μου φέρθει τώρα και θα σου πω ρε μπαγασα.
εγω 20αρη σε ντελο πολυ σπανια να δω,συνηθως ειναι μπαρμπαδια,πακηδες και αλκοολικοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.643
Πόντοι
12.756
Oχι τιποτα αλλο,μετα θα ζητανε επιδοματα κι αντε να τα βρει ο αρχηγος:confused::confused::confused::coffee:
μα κανένας πουστης να μην δουλευει
ο αλλος ειναι και ενας υπαλληλος μειον και ολη μέρα εδω μέσα ειναι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056