Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.525
- Πόντοι
- 3.656
για χομπι δουλευω ρε απατεωνα...απο το στοιχημα κονομαω!!!μα κανένας πουστης να μην δουλευει
ο αλλος ειναι και ενας υπαλληλος μειον και ολη μέρα εδω μέσα ειναι
για χομπι δουλευω ρε απατεωνα...απο το στοιχημα κονομαω!!!μα κανένας πουστης να μην δουλευει
α μπα...για χομπι δουλευω ρε απατεωνα...απο το στοιχημα κονομαω!!!
Μάλλον και αυτός είναι περίπτωση δυσμορφικού.....Μαθεύτηκε προς τα έξω ότι ο Λάκης είναι ντιγκινταγκας;;
τουλαχιστον εγω εχω ανεβασει και καμια 20αρια...και εχω δωσει και αποδοσεις....η μουτσουνα σου??α μπα...
δεν βλεπω τα ντοκουμεντα
Και εχεις βαλει και αγγελια για ευρεση υπαλληλουτουλαχιστον εγω εχω ανεβασει και καμια 20αρια...και εχω δωσει και αποδοσεις....η μουτσουνα σου??
εγω δεν ειπα οτι κονομάω απο το στοιχηματουλαχιστον εγω εχω ανεβασει και καμια 20αρια...και εχω δωσει και αποδοσεις....η μουτσουνα σου??
μπερδευτηκε , απο το πολυ κουπονι ανεβασε καταλάθος αγγελίαΚαι εχεις βαλει και αγγελια για ευρεση υπαλληλου
γιατι να την κλεισω??χωρο σου πιανω??εγω δεν ειπα οτι κονομάω απο το στοιχημα
Και μιας που το είπες , και μειον ενας υπαλληλος και εσυ ολη μερα στο κουπόνι
Κλεισε την δουλειά να πάει να γαμηθει
στις αγγελίες πιάνεις χώρογιατι να την κλεισω??χωρο σου πιανω??
Λες να εχει κανενα πρακτορειο οπαπ?εγω δεν ειπα οτι κονομάω απο το στοιχημα
Και μιας που το είπες , και μειον ενας υπαλληλος και εσυ ολη μερα στο κουπόνι
Κλεισε την δουλειά να πάει να γαμηθει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπερδευτηκε , απο το πολυ κουπονι ανεβασε καταλάθος αγγελία
θες να βαλεις αγγελια και δεν εχεις που?στις αγγελίες πιάνεις χώρο
K εμείς που πήγαμε τι καταλσβαμε; Διαλυσαμε το χέρι πρωινιατικα...μα κανένας πουστης να μην δουλευει
θες να βαλεις αγγελια και δεν εχεις που?
K εμείς που πήγαμε τι καταλσβαμε; Διαλυσαμε το χέρι πρωινιατικα...
Η μοίρα της εργατιας
Σε πηρε ο πονος για τον κοσμακη και εσενα....νου σου μην πεσεις σε καταθλιψη απο την στενοχωριαΟ κοσμακης θελει να βάλει , οχι εγω , ο κοσμάκης !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χειροτερος απο Μπιρλα εσυ , και χωρίς χέρι γράφεις ....
ρε τι θα γίνει με εσας ναπουμε
περαστικα τυπε μου...K εμείς που πήγαμε τι καταλσβαμε; Διαλυσαμε το χέρι πρωινιατικα...
Η μοίρα της εργατιας
Κατά τα άλλα.. μόνο οι Χρυσή Αυγή είναι φασίστες κλπτον στουντιακια σκεφτομαι που ειναι και ολιγον τι ρατσιστακος και δεν θελει πισοκουνες στην ανανεωτικη αριστερα..
Δεν του εχουν μεινει και πολλοι συντροφοι εδω μεσα...
Σε πηρε ο πονος για τον κοσμακη και εσενα....νου σου μην πεσεις σε καταθλιψη απο την στενοχωρια
Ολιγολεπτο διαλλειματραβατε ρε για δουλειά γαμημενοι
Είσαι Ο γκουρού!!!τουλαχιστον εγω εχω ανεβασει και καμια 20αρια...και εχω δωσει και αποδοσεις....η μουτσουνα σου??