Νέα

Τελικός Κυπέλλου στις 20 Μαΐου στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας! Για πρώτη φορά στην ιστορία εκτός Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yakuza old boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομαδα θα κατακτησει το κυπελλο;

• ΠΑΟΚ

• ΑΕΚ

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.512
Πόντοι
2.536
λοιπον ακου βλακα γιατι εισαι ασχετος και δεν ξερεις που πανε τα 4

σε εχω περασει παντου σε λαο, το 50+% Θεσσαλονικη ειναι ΠΑΟΚ, εσυ ακομα και στη Νεα Φιλαδελφεια εισαι κατω απο τον γαυρο, Ανατολικη Μακεδονια Θρακη εχεις την τιμητικη για σενα 2η θεση, οσο για την Γερμανια εχω πανω απο 10 συνδεσμους κι αλλους τοσους πυρηνες στις υπολοιπες πολεις, κι εκει παιζω 50+% επι του συνολου

ρουφα το αυγο σου λοιπον ντροπη της προσφυγιας και μην μιλας για τον μεγαλο ΠΑΟΚ

εγω σε γεννησα ρε φλωρε δικοι μου παραγοντες μελοι φυγαν Αθηνα και σε ιδρυσαν

και φτασαμε στο σημερα που λεγεσαι ΑΕΧ κι εγινες Χαρταετος

πανηγυρισε οτι προλαβαινεις τωρα γιατι μολις φτιαξω γηπεδο η 3αδα θα ειναι :

Θεσσαλονικη ΠΑΟΚ Αθηνα Βαζελος Πειραιας/Ελλαδα Γαυρος

Έλα ρε κολληταρι και νόμιζα ότι με αποφεύγεις απο την Κυριακή που σε ψάχνω εσένα και τον ΕμΣακη που μας κάνατε τους κάμποσους στο νήμα μας. Εσένα σου άρεσε πιο πολύ το παστέλι του Αμραμπατ που ακυρώθηκε για να μην μαχαιρωσετε κανένα αρειανουλη από την φούρκα ή το δεύτερο του Αραούχο ;

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Έλα ρε κολληταρι και νόμιζα ότι με αποφεύγεις απο την Κυριακή που σε ψάχνω εσένα και τον ΕμΣακη που μας κάνατε τους κάμποσους στο νήμα μας. Εσένα σου άρεσε πιο πολύ το παστέλι του Αμραμπατ που ακυρώθηκε για να μην μαχαιρωσετε κανένα αρειανουλη από την φούρκα ή το δεύτερο του Αραούχο ;

οταν λετε μαλακιες για τον ΠΑΟΚ θα την ακουτε.

σε αντιπαραθεση μαζι σας εγω δεν μπαινω γιατι ειμαι αντιγαυρος και αντιβαζελος. επισης εννοειται οτι σας παω γιατι ειστε η πιο αριστεροκομμουνιστικη ομαδα της Ελλαδας οπως τα πιστευω μου. αν δεν ημουν ΠΑΟΚ ανετα θα ημουν ΑΕΚ. με την μεζουρα με φορτωσατε οπως και τοτε με τον Κομινη αλλα η ιστορια δεν αλλαζει οι πουστηδες και καταστροφεις του ελληνικου ποδοσφαιρου μια ζωη ειναι οι γαυροβαζελοι.

καλη τυχη και αξια κατακτηση του πρωταθληματος απο μενα , κι εναν ωραιο τελικο που να το παρει ο ΠΑΟΚ !

:rockon:

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.700
Πόντοι
2.596

σε αντιπαραθεση μαζι σας εγω δεν μπαινω γιατι ειμαι αντιγαυρος και αντιβαζελος. επισης εννοειται οτι σας παω γιατι ειστε η πιο αριστεροκομμουνιστικη ομαδα της Ελλαδας οπως τα πιστευω μου. αν δεν ημουν ΠΑΟΚ ανετα θα ημουν ΑΕΚ. με την μεζουρα με φορτωσατε οπως και τοτε με τον Κομινη αλλα η ιστορια δεν αλλαζει οι πουστηδες και καταστροφεις του ελληνικου ποδοσφαιρου μια ζωη ειναι οι γαυροβαζελοι.

καλη τυχη και αξια κατακτηση του πρωταθληματος απο μενα , κι εναν ωραιο τελικο που να το παρει η ΑΕΚ !

Εκανα μια μικρή διόρθωση στο post σου...όλα καλά τώρα....:tooth:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Παντού είμαστε πολύ περισσότεροι από εσάς, εκτός Θεσσαλονίκης και δυτικής Μακεδονίας, ανύπαρκτε αιώνιε τεταρτε. Με 2 τελικούς από τους 3 στην πουστιά. Αλλά ακόμα κι έτσι: στους μεταξύ μας τελικούς είμαστε 3-3 και φέτος θα είναι ο 7ος, έχεις 3 πρωταθλήματα έναντι 12 και 8 κύπελλα έναντι 15. Με 2 συμμετοχές περισσότερες στην 1η εθνική (λόγω τίγρη έτσι ; ) είσαι 250 πόντους πίσω. Με χειρότερη άμυνα , χειρότερη επίθεση , λιγότερες νίκες στα μεταξύ μας ματς.

Εμείς είμαστε πιο κοντά στον 2ο βαζελο των 39 τίτλων από ότι εσύ σε εμάς (27-11).

Αιώνια κομπλεξικος - αιώνια 4ος σε όλα. Απομίμηση του δικεφάλου και πια νυν γαυρομακεδοναρχης. Σου πάει πάρα πολύ να μιλάς για την ΑΕΚΑΡΑ εσύ και τα μικρά μας κομπλεξικα ξαδερφάκια της Τούμπας και της Μενεμένης.

Όταν ξαναγιορτασει το χωριό σας τότε παλι τίτλο . Το 2.485. Σου εύχομαι να ζεις και να το πανυγηρίσεις.
Κλάψε και άλλο τρολίδι η στατιστική μηλισε για το ποιος έχει περισσότερους οπαδούς.Σε τσούζει που ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τίτλους και πάλι έχει περισσότερο λαό από εσένα που είσαι τρίτος στην πόλη σου και έξω από αυτή είσαι κυριολεκτικά ανύπαρκτος .Περαστικά σου και που σαι εκεί που πηγές εσύ στην Γ εθνική εγώ δεν έχω πάει ποτέ και ούτε πρόκειται.Από εκεί φαίνεται ποσό μεγάλη ομάδα είσαι :2funny:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ροζα μουδιαζμενη....αλλαξε πλευρο....
Αφου ετσι λεει το sdna και το open ετσι θα ειναι σιγουρα...εγγυηση μιλαμε...
Βουτηγμενοι στη μαλακια ειστε...πατοκορφα ομως...
Καλός και τον χάρτινο πρωταθλητή.Αν δεν σου αρέσει το αντικειμενικό οπεν να βλέπεις mega ή ζητα από το λαμόγιο τον τίγρη να σας φτιάξει κανάλι.Η δημοσκόπηση του ΟΠΕΝ ήταν μια χαρά αντικειμενική.Αν δεν ήταν και έκανε προπαγάνδα δεν θα έβαζε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ/ΠΑΟ.Ούτε θα έβαζε τον ΠΑΟΚ τρίτο αλλά θα έλεγε ότι είναι ίσος σε λαό με τον ΠΑΟ.Να πάτε να κάνετε δημοσκόπηση εσεις να δουμε τι ποσοστό θα βγάλετε τον ΠΑΟΚ.Τόσο ψεύτες και κομπλεξικοί που είστε μπορεί να πείτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στην Μακεδονία πίσω από τον οΑΡη:2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.512
Πόντοι
2.536

καλη τυχη και αξια κατακτηση του πρωταθληματος απο μενα , κι εναν ωραιο τελικο που να το παρει ο ΠΑΟΚ !

Έλα ρε Χολιγου, εγώ σε συμπαθώ που είσαι ροκάς και αλητηριος. Άλλο αν θα είσαι πάντα ΤΈΤΑΡΤΟΣ σε όλα.
Κλάψε και άλλο τρολίδι η στατιστική μηλισε για το ποιος έχει περισσότερους οπαδούς.Σε τσούζει που ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τίτλους και πάλι έχει περισσότερο λαό από εσένα που είσαι τρίτος στην πόλη σου και έξω από αυτή είσαι κυριολεκτικά ανύπαρκτος .Περαστικά σου και που σαι εκεί που πηγές εσύ στην Γ εθνική εγώ δεν έχω πάει ποτέ και ούτε πρόκειται.Από εκεί φαίνεται ποσό μεγάλη ομάδα είσαι :2funny:
Δεν πειραζει. Θα πας κάποτε. Αν δεν είχα πάει εγώ θα ήσουν 400 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα και θα γινοσουν Μακεδονικός για να μην σε νοιάζει.

Παοκτσηδες. Ζουν στην δική τους πραγματικότητα αυτοδικαιωνόμενοι και αυτοϊκανοποιουμενοι. Αλλά όποιος ικανοποιείται μόνος του ξέρετε τι είναι

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Έλα ρε Χολιγου, εγώ σε συμπαθώ που είσαι ροκάς και αλητηριος. Άλλο αν θα είσαι πάντα ΤΈΤΑΡΤΟΣ σε όλα.

Δεν πειραζει. Θα πας κάποτε. Αν δεν είχα πάει εγώ θα ήσουν 400 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα και θα γινοσουν Μακεδονικός για να μην σε νοιάζει.

Παοκτσηδες. Ζουν στην δική τους πραγματικότητα αυτοδικαιωνόμενοι και αυτοϊκανοποιουμενοι. Αλλά όποιος ικανοποιείται μόνος του ξέρετε τι είναι
Ρε κοιτα τα χάλια σου που οι βαζελο-γαύροι σε έχουν ταράξει στην σφαλιάρα.Εγώ στην πόλη μου κάνω κουμάντο σε όλα.Εσυ τολμάς να φορέσεις μπλούζα της κούλας και να πας βόλτα πειραιά η αθήνα κέντρο;Ούτε στα λιόσια δεν τολμάς να βγεις με μπλουζάκι της αεχ.Γι αυτό άσε τον ΠΑΟΚ που είναι αφεντικό στην πόλη του και σε ολόκληρη την Μακεδονία με συνδέσμους παντού και μην συγκρίνεις πράγματα που δεν μπορεί να αντιληφθεί το ελάχιστο IQ σου.Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ περισσότερο κόσμο και οργανωμένο κίνημα και δεν βάζω καν μέσα αυτούς που την κοπάνησαν έξω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Είπε ο τύπος που υποστηρίζει το σωματείο που έσφαξαν τον Φιλόπουλο,ο πρόεδρος του φέρνει κοκαινη με καραβάνια,χτυπάνε διαιτητές και παράγοντες με άσπρα πόλο και εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση για στημένα και αλλά πολλά.Τύπε,θελουμε εμείς οι άξεστοι και απολίτιστοι Θεσσαλονικείς και βορειοελλαδίτες να μας κάνετε μαθήματα σμπολιτισμού εσείς οι γαύροι από τον πλούσιο,ευκατάστατο και δημοκρατικό μπειραιά που φημίζεται για τα καλά παιδιά του…:confused::confused::confused:
πρωτον, κωλοβλαχε, εγω εχω γνωση και αποδοχη για το ποιόν των αθηναιων οπαδων, γιαυτο θεωρω το λεκανοπεδιο ακαταλληλο για διεξαγωγη τελικου, σε αντιθεση με εσενα, χωριαταρε, που μου το παιζεις οσια παρθενα λες και ειστε τιποτα παιδακια που εκαναν σκανταλια, ενω τα τελευταια χρονια, οτι θανατος εχει σημειωθει σε οπαδικο επιπεδο, εχει γινει απο τα χερια κατσικογαμηδων βλαχοπαοκτζηδων. Απο τον Φιλοπουλο μπινε, εχουν περασει 16 χρονια, και δεν ηταν τυφλη οπαδικη βια αλλα ραντεβου οπαδων. Σε αντιθεση με τους δικους σας τους πουσταραδες που μαχαιρωνουν πιτσιρικαδες για χαβαλε σε ετησια βαση.

Τι τρελιτσα μας πουλας; Αναρωτιεσαι με περισια παρανοια, γιατι κανενας δεν παιρνει την ευθυνη να στειλει τον τελικο κυπελλου στην βλαχοπολη σας. Σκουπιδιαρηδες τυροβλαχοι, που ετσι και πλησιασουν πουλμαν αθηναικης ομαδας, θα βγει μαζικα η αξεστη φυλη σας απο τις σπηλιες για να αποδειξει για χιλιοστη φορα τα κομπλεξ κατωτεροτητας σας.

Μεχρι να γινετε ανθρωποι, θα ειστε απομονωμενοι εκει στη βουλγαρια. Παιξτε μονοι σας, εκδρομες μονο βορεια ελλαδα, και τελικο κυπελλου μονο οσοι εχουν λεφτα για κυπρο και οχι ο καθε γυφτακος παοκτσης που θα θελει να διδαξει πολιτισμο.

Αλλα εγω φταιω που προσπαθω να κανω κουβεντα με τα αμορφωτα ορκ. Ελα πουλο βλακες, θιχτηκατε κιολας σκουπιδια αποπατοι της κοινωνιας

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Εγώ στην πόλη μου κάνω κουμάντο σε όλα.
ΠΑΟΚ που είναι αφεντικό στην πόλη του και σε ολόκληρη την Μακεδονία με συνδέσμους παντού
Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ περισσότερο κόσμο και οργανωμένο κίνημα

τα βλεπεις ρε μπινε;
Αυτοι ειστε. Η μονη σας περηφανια ειναι οτι ειστε τηγανοκεφαλοι μαχαιροβγαλτες. Και καθομαι και μιλαω με εσενα, το στρουγγανοβλαχο, για το αν η θεσσαλονικη ειναι ασφαλες μερος για διοργανωσεις.

Κωλοβλαχε χφτου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

Mην μπερδεύουμε πολιτική με αθλητισμό όπως στην Κύπρο....
Λέγεται ότι οι ΠΑΟΚτσηδες είναι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ...κι όμως όλος ο Βορράς είναι γαλάζιος.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
πρωτον, κωλοβλαχε, εγω εχω γνωση και αποδοχη για το ποιόν των αθηναιων οπαδων, γιαυτο θεωρω το λεκανοπεδιο ακαταλληλο για διεξαγωγη τελικου, σε αντιθεση με εσενα, χωριαταρε, που μου το παιζεις οσια παρθενα λες και ειστε τιποτα παιδακια που εκαναν σκανταλια, ενω τα τελευταια χρονια, οτι θανατος εχει σημειωθει σε οπαδικο επιπεδο, εχει γινει απο τα χερια κατσικογαμηδων βλαχοπαοκτζηδων. Απο τον Φιλοπουλο μπινε, εχουν περασει 16 χρονια, και δεν ηταν τυφλη οπαδικη βια αλλα ραντεβου οπαδων. Σε αντιθεση με τους δικους σας τους πουσταραδες που μαχαιρωνουν πιτσιρικαδες για χαβαλε σε ετησια βαση.

Τι τρελιτσα μας πουλας; Αναρωτιεσαι με περισια παρανοια, γιατι κανενας δεν παιρνει την ευθυνη να στειλει τον τελικο κυπελλου στην βλαχοπολη σας. Σκουπιδιαρηδες τυροβλαχοι, που ετσι και πλησιασουν πουλμαν αθηναικης ομαδας, θα βγει μαζικα η αξεστη φυλη σας απο τις σπηλιες για να αποδειξει για χιλιοστη φορα τα κομπλεξ κατωτεροτητας σας.

Μεχρι να γινετε ανθρωποι, θα ειστε απομονωμενοι εκει στη βουλγαρια. Παιξτε μονοι σας, εκδρομες μονο βορεια ελλαδα, και τελικο κυπελλου μονο οσοι εχουν λεφτα για κυπρο και οχι ο καθε γυφτακος παοκτσης που θα θελει να διδαξει πολιτισμο.

Αλλα εγω φταιω που προσπαθω να κανω κουβεντα με τα αμορφωτα ορκ. Ελα πουλο βλακες, θιχτηκατε κιολας σκουπιδια αποπατοι της κοινωνιας
Σκουπιδι είναι η μάνα σου και ο πατέρας σου πρώτον και κύριον.Δεύτερον χαζουλη δεν είσαι Αθήνα μην μπερδεύεσαι.Αθήνα ειναι ο ΠΑΟ.Εσυ είσαι μπειραιάς και ειναι ο απόπατος της κοινωνίας.Φτώχεια,εξαθλίωση,χαμηλό μορφωτικό επίπεδο,μούργα και πλεμπα.Η Θεσσαλονίκη μπροστά στον Πειραιά ειναι Μόντε Κάρλο.Επίσης βλακάκο το πως φάγατε τον Φιλόπουλο το ξέρουν όλοι.Μια χαρά τον σφάξανε οι δικοί σου από την 7.Τώρα αν θες να πιάσουμε το θέμα του Άλκη τα έχουμε γράψει εδώ μέσα πολακις.Ας πρόσεχε με ποιους έκανε παρέα και είχε πάρε δώσε.Γυρεύοντας πήγαινε με τα κολλητάρια του που μπαινόβγαιναν στον ΣΟΥΠΕΡ 3.Αυτά ήταν τα αντίποινα για το τι προηγήθηκε πριν κάτι μήνες στο Παλιόκαστρο.Ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει νεκρός στην πόλη.Δολοφόνους έχει η ομάδα σου βλάκα μην ξεχνάς ότι ο πρόεδρος σου έχει καθαρίσει καμμία 10 άτομα στην υπόθεση του Νοορ 1.Η μήπως αυτοί πέθαναν από μόνοι τους;Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις θα σου θυμίσω λίγο την ριζούπολη και τα έκτροπα που κάνατε με τον ΠΑΟ.Όποτε εσύ είσαι που προσπαθείς να το παίξεις Παρθένα Μαρία.Για να μην αναφερθούμε στα εγκλήματα που κάνατε όταν ήταν ο Σισέ στον ΠΑΟ που τον τραμπουκίσατε και χτυπούσατε τα σταφ του ΠΑΟ.Με τον πρόεδρο σου να δηλώνει διδάξαμε πολιτισμό :2funny:.Πρώτα θα κοιτάξεις τα του οίκου σου και μετά θα γράψεις για τον ΠΑΟΚ που το παίζεις και πολιτισμένος από τον μπειραιά:2funny:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
τα βλεπεις ρε μπινε;
Αυτοι ειστε. Η μονη σας περηφανια ειναι οτι ειστε τηγανοκεφαλοι μαχαιροβγαλτες. Και καθομαι και μιλαω με εσενα, το στρουγγανοβλαχο, για το αν η θεσσαλονικη ειναι ασφαλες μερος για διοργανωσεις.

Κωλοβλαχε χφτου
Σε είδαμε στην Ριζούπολη μωρή μαλάκο…τραβα κ γαμησου ρε κακομοίρη από τον Πειραιά που θα μηλισεις εσυ για την ιστορική Θεσσαλονίκη.Ένα μπουρδελο ήσασταν που μέσα δούλευαν οι μάνες σας…

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Mην μπερδεύουμε πολιτική με αθλητισμό όπως στην Κύπρο....
Λέγεται ότι οι ΠΑΟΚτσηδες είναι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ...κι όμως όλος ο Βορράς είναι γαλάζιος.
Ο ΠΑΟΚ έχει παρά πολύ λαό για να γενικεύουμε.Έχει δεξιούς,αριστερούς,κεντρώους.Απλά η κυρία οπαδική βαση του ήταν τα χαμηλά λαϊκά στρώματα κυρίως προσφυγικής καταγωγής.Σε αντίθεση με τον Άρη και τον Ηρακλή που προέρχονται από την ντόπια αστική τάξη της Θεσσαλονίκης και τους πελούσιους οβραίους της ανατολικής πλευράς της πόλης.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ημαστ εληνι ιμις δεν ημαστ κατσιβελ, φερτε μας κυπελλο στην χωρα μας :2funny:
τσιγγανοβουλγαροι δεν φτανει που σας αφηνουμε να συμμετεχετε στα ελληνικα πρωταθληματα εχετε και απαιτησεις.
συντομα θα σας πουλησουμε στους τουρκους προγονους σας να χαλαρωσετε λιγακι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
ν τίγρη να σας φτιάξει κανάλι.Η δημοσκόπηση του ΟΠΕΝ

τσιγγανοβουλγαροι δεν φτανει που σας αφηνουμε να συμμετεχετε στα ελληνικα πρωταθληματα εχετε και απαιτησεις.
Καλά μιλάτε και εσείς οι Πακιστανοί στο Ατινα και μας λέτε γυφτοΒουλγαρους? :2funny::2funny:
Καθάρισε πρώτα τα ρουθούνια σου από την μιξα και μετά μίλα

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456

τριψτα παπαρια σου εσυ να φυγει η σκονη γιατι εισαι τερμα βλακας, αλλα πως να μην εισαι αφου εισαι απογονος απο τις 10 παραγκες ψαραδων που ηταν ο μπειραιας μεχρι πριν καποια χρονια

Έλα ρε Χολιγου, εγώ σε συμπαθώ που είσαι ροκάς και αλητηριος. Άλλο αν θα είμαι Κουλα πάντα ΤΈΤΑΡΤΗ σε όλα.

στο φτιαξα καπετανισα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
БЪЛГАРСКИ ЦИГАНИ ПАОКЦИДЕС И ВИЕ ИСКАТЕ ТРОФЕЙ В КЪЩАТА СИ ТОЛЕРАНТНОСТ

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.512
Πόντοι
2.536
Μια ερώτηση: εσείς οι 12 που ψηφίσατε κυπελλούχο τον Ολυμπιακό, την πίνετε; Πιστεύετε στα θαύματα;

Εγώ υπόσχομαι εάν περάσει ο Γαύρος στον τελικό, να πάω στην Ανάσταση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom