πρωτον, κωλοβλαχε, εγω εχω γνωση και αποδοχη για το ποιόν των αθηναιων οπαδων, γιαυτο θεωρω το λεκανοπεδιο ακαταλληλο για διεξαγωγη τελικου, σε αντιθεση με εσενα, χωριαταρε, που μου το παιζεις οσια παρθενα λες και ειστε τιποτα παιδακια που εκαναν σκανταλια, ενω τα τελευταια χρονια, οτι θανατος εχει σημειωθει σε οπαδικο επιπεδο, εχει γινει απο τα χερια κατσικογαμηδων βλαχοπαοκτζηδων. Απο τον Φιλοπουλο μπινε, εχουν περασει 16 χρονια, και δεν ηταν τυφλη οπαδικη βια αλλα ραντεβου οπαδων. Σε αντιθεση με τους δικους σας τους πουσταραδες που μαχαιρωνουν πιτσιρικαδες για χαβαλε σε ετησια βαση.
Τι τρελιτσα μας πουλας; Αναρωτιεσαι με περισια παρανοια, γιατι κανενας δεν παιρνει την ευθυνη να στειλει τον τελικο κυπελλου στην βλαχοπολη σας. Σκουπιδιαρηδες τυροβλαχοι, που ετσι και πλησιασουν πουλμαν αθηναικης ομαδας, θα βγει μαζικα η αξεστη φυλη σας απο τις σπηλιες για να αποδειξει για χιλιοστη φορα τα κομπλεξ κατωτεροτητας σας.
Μεχρι να γινετε ανθρωποι, θα ειστε απομονωμενοι εκει στη βουλγαρια. Παιξτε μονοι σας, εκδρομες μονο βορεια ελλαδα, και τελικο κυπελλου μονο οσοι εχουν λεφτα για κυπρο και οχι ο καθε γυφτακος παοκτσης που θα θελει να διδαξει πολιτισμο.
Αλλα εγω φταιω που προσπαθω να κανω κουβεντα με τα αμορφωτα ορκ. Ελα πουλο βλακες, θιχτηκατε κιολας σκουπιδια αποπατοι της κοινωνιας