Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Αυτό έδειξε η μαγική μου σφαίρα
Για ζευγαρια των 8 εδειξε τιποτα η σφαιρα τυπε?
Αυτό έδειξε η μαγική μου σφαίρα
Βέροια, ΟΦΗ, Ηρακλης, Απόλλων Νέας Σμύρνης, Πας Γιάνινα, Ολυμπιακός, Σκόντα Ξάνθη, ΑΕΚ.
Αυτοί θα περάσουν
ναι οι γριες οταν εβαλαν το γκολ ολη την ωρα επεφταν κατω σοβαρη ομαδαΠούτσα κι ο Αστέρας .Ξερόχυσα με πανό φιλάθλων Ηρακλή στο προηγούμενο ματς ''ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ,ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ'' και φυσικά σε αυτό το ματς με το αγαπημένο μου σύνθημα ''ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ Η ΜΑΝΑ'' .Άντε γαμήσου κόκκινη παράγκα
Πούτσα κι ο Αστέρας .Ξερόχυσα με πανό φιλάθλων Ηρακλή στο προηγούμενο ματς ''ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ,ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ'' και φυσικά σε αυτό το ματς με το αγαπημένο μου σύνθημα ''ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ Η ΜΑΝΑ'' :birdman : .Άντε γαμήσου κόκκινη παράγκα
ναι σιγα το τρενο παλι στην β θα παιζουν του χρονουρε παιδια να ρωτησω κατι. Ο Ηρακλης ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ μεγαλο χρηματοδοτη? διοτι παει τρενο η ομαδα.
Πανιωνιος, ΟΦΗ, Ηρακλης, Απόλλων Νέας Σμύρνης, Πας Γιάνινα, Ολυμπιακός, Σκόντα Ξάνθη, ΑΕΚ.
Αυτοί θα περάσουν
οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο μαςμιλανε και οι πλαστογραφοι του ηρακλη
χανια αποκλεισανε τους παγουραδες στα πεναλτυ.
κατι είναι και αυτό. ;)μονο τρεις ομαδες απο την Α εθνικη περνανε στην φαση των 8
αφου τα εχω πει τοσο καιρο οι μισες ομαδες της α εχουν ροστερ β εθνικης ρε τυπε :Sμονο τρεις ομαδες απο την Α εθνικη περνανε στην φαση των 8
ολυμπιακος,παναθηναικος και ο νιονιοςμονο τρεις ομαδες απο την Α εθνικη περνανε στην φαση των 8
αφου τα εχω πει τοσο καιρο οι μισες ομαδες της α εχουν ροστερ β εθνικης ρε τυπε :S