Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Αυτό έδειξε η μαγική μου σφαίρα![]()
Για ζευγαρια των 8 εδειξε τιποτα η σφαιρα τυπε?
Αυτό έδειξε η μαγική μου σφαίρα![]()
Βέροια, ΟΦΗ, Ηρακλης, Απόλλων Νέας Σμύρνης, Πας Γιάνινα, Ολυμπιακός, Σκόντα Ξάνθη, ΑΕΚ.
Αυτοί θα περάσουν![]()
ναι οι γριες οταν εβαλαν το γκολ ολη την ωρα επεφταν κατω σοβαρη ομαδαΠούτσα κι ο Αστέρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ξερόχυσα με πανό φιλάθλων Ηρακλή στο προηγούμενο ματς ''ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ,ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ'' και φυσικά σε αυτό το ματς με το αγαπημένο μου σύνθημα ''ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ Η ΜΑΝΑ''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Άντε γαμήσου κόκκινη παράγκα
![]()
![]()
![]()
Πούτσα κι ο Αστέρας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ξερόχυσα με πανό φιλάθλων Ηρακλή στο προηγούμενο ματς ''ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ,ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ'' και φυσικά σε αυτό το ματς με το αγαπημένο μου σύνθημα ''ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ Η ΜΑΝΑ''
![]()
:birdman
![]()
:
![]()
![]()
.Άντε γαμήσου κόκκινη παράγκα
![]()
![]()
![]()
ναι σιγα το τρενο παλι στην β θα παιζουν του χρονουρε παιδια να ρωτησω κατι. Ο Ηρακλης ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ μεγαλο χρηματοδοτη? διοτι παει τρενο η ομαδα.
Πανιωνιος, ΟΦΗ, Ηρακλης, Απόλλων Νέας Σμύρνης, Πας Γιάνινα, Ολυμπιακός, Σκόντα Ξάνθη, ΑΕΚ.
Αυτοί θα περάσουν![]()
οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο μαςμιλανε και οι πλαστογραφοι του ηρακλη![]()
![]()
![]()
χανια αποκλεισανε τους παγουραδες στα πεναλτυ.
κατι είναι και αυτό. ;)μονο τρεις ομαδες απο την Α εθνικη περνανε στην φαση των 8![]()
![]()
![]()
αφου τα εχω πει τοσο καιρο οι μισες ομαδες της α εχουν ροστερ β εθνικης ρε τυπε :Sμονο τρεις ομαδες απο την Α εθνικη περνανε στην φαση των 8![]()
![]()
![]()
ολυμπιακος,παναθηναικος και ο νιονιοςμονο τρεις ομαδες απο την Α εθνικη περνανε στην φαση των 8![]()
![]()
![]()
αφου τα εχω πει τοσο καιρο οι μισες ομαδες της α εχουν ροστερ β εθνικης ρε τυπε :S