Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
Αυτοί είναι και μαλάκες δυσμορφικοί.Κατά τα άλλα.. μόνο οι Χρυσή Αυγή είναι φασίστες κλπ
Ήρεμα το λέω....
Αυτοί είναι και μαλάκες δυσμορφικοί.Κατά τα άλλα.. μόνο οι Χρυσή Αυγή είναι φασίστες κλπ
Η αλήθεια είναι ότι χάνονται εργατοώρες με την ύπαρξη του bou.εξαφανιστηκε πλασματικά ο άλλος για να δείξει οτι έχει δουλειά
Η αλήθεια είναι ότι χάνονται εργατοώρες με την ύπαρξη του bou.
Έκανα αίτηση βίζας κ μου την αρνήθηκαν εκειπεραστικα τυπε μου...
πεταξου ενα μεξικο να σου περασει η πικρα
Ξέρω έναν...εδω ρε μαν ψαχνουμε κόσμο για να δουλευουν για παρτι μας ωστε να μπορουμε να εχουμε πιο ενεργη συμμετοχη στο μπου ναπουμε
Μπορει να εχει μικροφωνο κι αυτος.Ο κοσμακης θελει να βάλει , οχι εγω , ο κοσμάκης !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χειροτερος απο Μπιρλα εσυ , και χωρίς χέρι γράφεις ....
ρε τι θα γίνει με εσας ναπουμε
Θες να πουμε του Μπιρλα να σου βάλει αγγελία για ένα χε΄ρι ;
Εγω ψαχνω για εναν να γραφει για μενα στο μπου και να μου τα διαβαζει γιατι βαριεμαι, παιζει τιποτα;εδω ρε μαν ψαχνουμε κόσμο για να δουλευουν για παρτι μας ωστε να μπορουμε να εχουμε πιο ενεργη συμμετοχη στο μπου ναπουμε
Ποιον πλάκωσες πάλι?K εμείς που πήγαμε τι καταλσβαμε; Διαλυσαμε το χέρι πρωινιατικα...
Η μοίρα της εργατιας
Ραντεβού θανάτου στη γλυφαδαΠοιον πλάκωσες πάλι?
Αριστερόχειρας είναι.Ο κοσμακης θελει να βάλει , οχι εγω , ο κοσμάκης !!!
Χειροτερος απο Μπιρλα εσυ , και χωρίς χέρι γράφεις ....
ρε τι θα γίνει με εσας ναπουμε
Θες να πουμε του Μπιρλα να σου βάλει αγγελία για ένα χε΄ρι ;
Σήμερα η μεγάλη μέρα .παίρνω νέο αμάξι ανταλλάσσοντας με το παλιοΔιέφυγες με Σάξο?
κοιτα για καποιον που κανει πολλα διαλείμματα εργατικα ...Εγω ψαχνω για εναν να γραφει για μενα στο μπου και να μου τα διαβαζει γιατι βαριεμαι, παιζει τιποτα;
καλυτερα να διαγραφω απο το να πιασει αυτο το ΙΕΡΟ νικ στα πάμφτωχα χερια τουΞέρω έναν...
Ενδιαφέρεται νομίζω....
Εργατικός και τίμιος.
Ειναι καζάν-καζάν(win-win)η φάση...
3 χλμ από σένα.....
Ταμάμ σε λέω...
πρωτον..τι να τον κανω τον μασκ??αυτος ολη μερα στο τουιτερ και εγω ολη μερα στο μπου.Ποιος θα δουλευει??μετα θα πρεπει να βαζω παλι αγγελια και να μου πρηζει το παπαρι ο μαντράς.καταρχην δημιουργεις πλασματικη ζήτηση..
ξέρεις πολυ καλα οτι και ο elon musk να σου ερθει για υπαλληλος , δεν θα σου κανει , θα σου ξινιζει ..
δεύτερον , δεν ξερεις πραγματικά για ποιο πράγμα τον θες τον υπαλληλο..
απλα εβαλες αγγελια για να δειξεις στον κυκλο , και προπάντων σε εσενα οτι εισαι busy
Μεταξυ ομως εμεις εδω ξερουμε οτι ειναι ενα μεγάλο ψεμα αυτο , αφου εισαι εδω μέσα ολη μερα
τρίτον
εχεις γραψει στην αγγελία -προοπτικες εξέλιξης- και - ανταγωνιστικο πακέτο αποδοχών- ;
ΔΕΝ εισαι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!!Έκανα αίτηση βίζας κ μου την αρνήθηκαν εκει
Τι τους έγραψες ρε τύπε;Έκανα αίτηση βίζας κ μου την αρνήθηκαν εκει
Με συγχωρείτε Κύριε, έχετε δημοσιεύσει μια αγγελία για εργασία???πρωτον..τι να τον κανω τον μασκ??αυτος ολη μερα στο τουιτερ και εγω ολη μερα στο μπου.Ποιος θα δουλευει??μετα θα πρεπει να βαζω παλι αγγελια και να μου πρηζει το παπαρι ο μαντράς.
δευτερον...εσυ δηλαδη θα πας να βαλεις αγγελια και θα την δειχνεις στον κυκλο σου και θα λες "μαλακες κοιτατε τι γαματος ειμαι,αβαλα αγγελια και ζηταω υπαλληλο?"...δεκτον και αυτο αν εχεις τετοια βιτσια...δεν θα σε κρινω!!!
τριτον...δεν ζηταω ατομα να μοιραζουν φυλλαδια!!!!
ΔΕΝ εισαι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!!
εγω δεν βαζω αγγελιεςπρωτον..τι να τον κανω τον μασκ??αυτος ολη μερα στο τουιτερ και εγω ολη μερα στο μπου.Ποιος θα δουλευει??μετα θα πρεπει να βαζω παλι αγγελια και να μου πρηζει το παπαρι ο μαντράς.
δευτερον...εσυ δηλαδη θα πας να βαλεις αγγελια και θα την δειχνεις στον κυκλο σου και θα λες "μαλακες κοιτατε τι γαματος ειμαι,αβαλα αγγελια και ζηταω υπαλληλο?"...δεκτον και αυτο αν εχεις τετοια βιτσια...δεν θα σε κρινω!!!
τριτον...δεν ζηταω ατομα να μοιραζουν φυλλαδια!!!!
ΔΕΝ εισαι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!!
ΑΚΡΙΒΩΣΕίσαι Ο γκουρού!!!
Να αναφέρω ότι έδωσες σε εκλεκτά μέλη με πμ νικητής Σεβίγια στα μπέναλντι.
Απόδοση 10.....
Ας τα βλέπουν μερικοί....
Otι θα τους γαμησω όλες τις κωλαρουδες γυναίκες κ θυμωσανΤι τους έγραψες ρε τύπε;
Οτι θα πας τον Ιούλιο να μαζέψεις ελιές;