Νέα

Πέθανε ο εμβληματικός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για πολλά μπορείς να κράξεις τον Μπούτα αλλά κρατικοδίαιτο δε μπορείς να τον πεις.
Και όχι μόνον αυτόν. Κανέναν αγρότη.
Πότε πλήρωσαν φόρους οι αγρότες, ρε τύπε; :think:
Τους εξαιρούσαν απο τη φορολογία; Πότε;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Μίλησα για εξαίρεση, ρε τύπε; :think:

Αφού το 90% των αγροτών και βάλε, δηλώνει κάτω από 5000 εισόδημα.

Για ποια φορολογία μιλάμε; :S

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Απ’ όσο έχω παρακολουθήσει ο Μπουτας ήταν άνθρωπος με ήθος,

Το να κλεινει δρομους μερες και να ταλαιπωρει εκατομμυρια κοσμο για την πλακα του δεν ειναι και τοσο ηθικο

Το κλείσιμο των δρόμων είναι όντως απαράδεκτος τρόπος για να πιέσεις την κοινωνία να δεχτεί τα αιτήματα σου όσο δίκαια και να είναι. Τωρα «το για τη πλάκα του» δεν νομίζω ότι χωράει στη συζήτηση. Απ’ ότι θυμάμαι ο ίδιος είχε πολύ συγκεκριμένες και ρεαλιστικές τοποθετήσεις και κάποιες από τις καταλήψεις δρόμων είχαν λήξει και με δίκη του σχετική τοποθέτηση. Εντέλει, το γεγονός ότι δεν πλούτισε από τη δράση του (εξ όσων γνωρίζουμε πάντα) τον ξεχωρίζει από άλλες, πάμπολλες περιπτώσεις συνδικαλιστών από όλους τους πολιτικούς χώρους. Με αυτή την έννοια ανέφερα το ήθος.
Είμαι εντελώς αντίθετος πολιτικά με αυτό που λέγεται ΚΚΕ αλλά δεν πιστεύω στην γενίκευση ότι όλοι οι ΚΚεδες είναι σάπιοι. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους πολιτικούς χώρους βέβαια.
Τωρα το «σκατα στον τάφο του» που λένε μερικοί χαρακτηρίζει μάλλον τους ίδιους παρά τον εκλειποντα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μίλησα για εξαίρεση, ρε τύπε; :think:

Αφού το 90% των αγροτών και βάλε, δηλώνει κάτω από 5000 εισόδημα.

Για ποια φορολογία μιλάμε; :S
Πιστεύεις ότι βγάζουν παραπάνω; Ή ότι μπορούν να κρυφτούν; Μια τελειωμένη ιστορία είναι το επάγγελμα. Θα μείνουν λίγοι και πολύ μεγάλοι. Οι υπόλοιποι εργάτες γης. Της δικής τους γης.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
2006 από στοιχεια Ευρωπαικής Ενωσης...Η Ευρωπαικη πόλη με τα περισσοτερα Cayenne ηταν η ..ΛΑΡΙΣΑ!!!!
Kάποιοι έχουν αποδείξει τη διαχρονική βλακεία που τους δέρνει αλλά από σένα δεν το περίμενα ρε Ναύαρχε.
Έχει η ΕΕ τέτοια στοιχεία; Ειλικρινά τώρα;
Για βάλε επίσημο λινκ της ΕΕ να το δω κι εγώ.
Φιλε επεσα θυμα HOAX.Εδω και δεκα χρονια ακουγεται αυτο...

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
Δεν συμφωνούσα με όσα υποστήριζε. Καλό του ταξίδι όπωσ και να έχει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Mια φιγουρα που θα μας λειψει.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος σαν κι αυτον .Μπορει να διαφωνω με τον πολιτικο του προσανατολισμο αλλα αν οι κυβερνησεις ετειναν ευηκοα ωτα στην αγροτια δεν θα ειχε λογο υπαρξης ο Μπουτας και ο καθε Μπουτας.Καποτε πρεπει οι υπουργοι να μην ειναι τελειως ασχετοι ...

• Like
Αντιδράσεις: frejit

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για την ακρίβεια είναι semi-hoax! ΟΚ, δεν ήταν η πόλη με τα περισσότερα Καγιέν αλλά ήταν μια πόλη με ΠΑΡΑ πολλά Καγιέν! Εποχές ΄07-'08 (παχιές αγελάδες δηλαδή) υπήρχε ένα μπουζουκατζίδικο εκεί, το "1000 χείλια". Το μαγαζί αυτό (μιλάμε για 3ης-4ης κατηγορίας μαγαζί!) είχε μέσα συμβολαιογράφο γιατί πήγαιναν εκεί οι τσιφλικάδες και έγραφαν οικοπεδάκια επί τόπου σε κάτι τελειωμένες τραγουδιάρες! Επίσης, τα τραπέζια ήταν καρφωμένα στο πάτωμα γιατί κάθε τρεις και λίγο τα σήκωναν στον αέρα και τα έκαναν σμπαράλια.

Όλα αυτά είναι true stories χωρίς καμία υπερβολή!!! :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για την ακρίβεια είναι semi-hoax! ΟΚ, δεν ήταν η πόλη με τα περισσότερα Καγιέν αλλά ήταν μια πόλη με ΠΑΡΑ πολλά Καγιέν! Εποχές ΄07-'08 (παχιές αγελάδες δηλαδή) υπήρχε ένα μπουζουκατζίδικο εκεί, το "1000 χείλια". Το μαγαζί αυτό (μιλάμε για 3ης-4ης κατηγορίας μαγαζί!) είχε μέσα συμβολαιογράφο γιατί πήγαιναν εκεί οι τσιφλικάδες και έγραφαν οικοπεδάκια επί τόπου σε κάτι τελειωμένες τραγουδιάρες! Επίσης, τα τραπέζια ήταν καρφωμένα στο πάτωμα γιατί κάθε τρεις και λίγο τα σήκωναν στον αέρα και τα έκαναν σμπαράλια.

Όλα όσα έγραψες δεν ισχύουν. Κάνει μπαμ ότι δεν έχεις παει ποτέ Λάρισα ή κάμπο γενικότερα.
Το 1000 χείλια ειδικά, ήταν ένα πολυτελές μαγαζί, αντίστοιχο των μεγάλων της Συγγρού. Όλη η πόλη σε αυτό πήγαινε. Μαγαζί στη Λάρισα με καρφωμένα τραπέζια ούτε υπήρξε ποτέ ούτε υπάρχει. Ούτε καν στο Κοσμοδρόμιο που αν και κονσομασιόν μάζευε όλο τον καλό τον κόσμο της πόλης ή το Φάληρο το πλέον μυθικό πιατάδικο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν σαματάδες τη νύχτα στη Λάρισα. Είναι άλλο το στυλ της διασκέδασης των ανθρώπων εκεί. Καλά αυτό με το συμβολαιογράφο δεν αξίζει καν σχολιασμού.
Τη διετία που αναφέρεις την οποία χαρακτηρίζεις παχιών αγελάδων, η Πόρσε ταξινόμησε στην Ελλάδα 1016 αυτοκίνητα όλων των μοντέλων.
Στη Θεσσαλία από αυτά τα 1016 ταξινόμησε 9, όλων των τύπων. Στη διετία των παχιών αγελάδων 2 αυτοκίνητα ανά νομό. Ένα το χρόνο σε κάθε νομό. Όλων των τύπων και όχι SUV. Το μοτίβο ίδιο και τα επόμενα χρόνια. Βρώμισε ο κάμπος Καγιέν όπως βλέπεις....... Στην πόλη είναι τόσο λίγα που τα μετράνε στα δάκτυλα του ενός χεριού και όλοι ξέρουν ποιός τα έχει. Η κατάσταση από το 2004 και μετά έβαινε φθίνουσα. Η τελευταία περίοδος παχιών αγελάδων ήταν η περίοδος κοντά στους Ολυμπιακούς.
Αν επιμένεις, εδώ είναι τα στοιχεία των ταξινομήσεων. Το θέμα το ψάξαμε πολύ, γιατί το θεωρούσαμε απαράδεκτο να εκτοξεύονται ανυπόστατες κατηγορίες για να μειωθεί ένας ολόκληρος επαγγελματικός κλάδος, από τον κάθε γελοίο, για να χρησιμοποιήσουμε τον χαρακτηρισμό του Εκπροσώπου της Πόρσε, ακόμα και αν αυτός ήταν οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, του ΓΑΠ συγκεκριμένα.
Καλό θα ήταν αφού δεν ξέρεις να μην επιμένεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Όλα όσα έγραψες δεν ισχύουν. Κάνει μπαμ ότι δεν έχεις παει ποτέ Λάρισα ή κάμπο γενικότερα.
Το 1000 χείλια ειδικά, ήταν ένα πολυτελές μαγαζί, αντίστοιχο των μεγάλων της Συγγρού. Όλη η πόλη σε αυτό πήγαινε. Μαγαζί στη Λάρισα με καρφωμένα τραπέζια ούτε υπήρξε ποτέ ούτε υπάρχει. Ούτε καν στο Κοσμοδρόμιο που αν και κονσομασιόν μάζευε όλο τον καλό τον κόσμο της πόλης ή το Φάληρο το πλέον μυθικό πιατάδικο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν σαματάδες τη νύχτα στη Λάρισα. Είναι άλλο το στυλ της διασκέδασης των ανθρώπων εκεί. Καλά αυτό με το συμβολαιογράφο δεν αξίζει καν σχολιασμού.
Τη διετία που αναφέρεις την οποία χαρακτηρίζεις παχιών αγελάδων, η Πόρσε ταξινόμησε στην Ελλάδα 1016 αυτοκίνητα όλων των μοντέλων.
Στη Θεσσαλία από αυτά τα 1016 ταξινόμησε 9, όλων των τύπων. Στη διετία των παχιών αγελάδων 2 αυτοκίνητα ανά νομό. Ένα το χρόνο σε κάθε νομό. Όλων των τύπων και όχι SUV. Το μοτίβο ίδιο και τα επόμενα χρόνια. Βρώμισε ο κάμπος Καγιέν όπως βλέπεις....... Στην πόλη είναι τόσο λίγα που τα μετράνε στα δάκτυλα του ενός χεριού και όλοι ξέρουν ποιός τα έχει. Η κατάσταση από το 2004 και μετά έβαινε φθίνουσα. Η τελευταία περίοδος παχιών αγελάδων ήταν η περίοδος κοντά στους Ολυμπιακούς.
Αν επιμένεις, εδώ είναι τα στοιχεία των ταξινομήσεων. Το θέμα το ψάξαμε πολύ, γιατί το θεωρούσαμε απαράδεκτο να εκτοξεύονται ανυπόστατες κατηγορίες για να μειωθεί ένας ολόκληρος επαγγελματικός κλάδος, από τον κάθε γελοίο, για να χρησιμοποιήσουμε τον χαρακτηρισμό του Εκπροσώπου της Πόρσε, ακόμα και αν αυτός ήταν οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, του ΓΑΠ συγκεκριμένα.
Καλό θα ήταν αφού δεν ξέρεις να μην επιμένεις.
Ισχύουν γιατί ΗΜΟΥΝ στην Λάρισα το '08 για 3 μήνες (για δουλειά) και ΠΗΓΑ ο ίδιος στο "1000 χίλια".

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μυρωδιά δεν έχεις τύπε. Να βάλω εγώ κανα δυό φωτό απο το 1000 χείλια και όχι απο το "1000 χίλια", το τριτο-τέταρτης κατηγορίας με τα καρφωμένα τραπέζια και το μόνιμο συμβολαιογράφο για τις τραγουδιάρες και δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο. Πες μας τι άλλο συζητάτε με τους κολλητούς σου στον καφέ, για το τι πιστεύετε ότι συμβαίνει στον κάμπο και βάλτο μας εδώ ως true story και όλα οκ.

35566880_07ZSAQGoA7kGtAWhHgDn7p2LBU46qd_JeykbozbDoA8.jpg
45759123_o936vdiVaUoqiTTuzY09gcU3_oi-9gPxgJmYoz0TlyI.jpg
74675704_hj7XdSG2DQDLUIK68tHprxA9MbD-vP_GopaMlSgOPNM.jpg

Περισσότερες εδώ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μυρωδιά δεν έχεις τύπε. Να βάλω εγώ κανα δυό φωτό απο το 1000 χείλια και όχι απο το "1000 χίλια", το τριτο-τέταρτης κατηγορίας με τα καρφωμένα τραπέζια και το μόνιμο συμβολαιογράφο για τις τραγουδιάρες και δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο. Πες μας τι άλλο συζητάτε με τους κολλητούς σου στον καφέ, για το τι πιστεύετε ότι συμβαίνει στον κάμπο και βάλτο μας εδώ ως true story και όλα οκ.
Εγώ σου μιλάω για εποχές 2007-2008. Από πότε είναι οι φωτογραφίες αυτές, από το '15 ή το '18? Κι επειδή είχα πάει ο ΙΔΙΟΣ (δεν είναι ότι ΚΑΠΟΙΟΣ μου τα είπε) και τα ΕΙΔΑ, εμπιστεύομαι τα μάτια μου :grin:

Εσένα βέβαια είναι δικαίωμά σου να μην πιστεύεις, κανένα μα κανένα πρόβλημα!!!

Εγώ αυτά είδα, αυτά λέω. Και πίστεψέ με δεν βγάζω λεφτά για να λέω κάτι τέτοια (αν έβγαζα θα τα έλεγα παραφουσκωμένα!) :grin:

By the way... 1000 χείλια είπα, όχι 1000 χίλια... δεν ξέρω αν βλέπεις τα "ε" ή όχι :grin:

Συνημμένα

• 1000.png
    1000.png
    335 KB · Εμφανίσεις: 49
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πιο πολύ κι απο τους μυρωδιάδες βαριέμαι τους εξυπνάκηδες μυρωδιάδες.

Ισχύουν γιατί ΗΜΟΥΝ στην Λάρισα το '08 για 3 μήνες (για δουλειά) και ΠΗΓΑ ο ίδιος στο "1000 χίλια".
Εσύ τα βλέπεις τα "ε";

Οι πιο πολλές φωτογραφίες είναι από το 2011, 2012, 2013, το γράφει στο λινκ που παρέθεσα. Το 2018 δε λειτουργούσε. Το μαγαζί ήταν ίδιο και απαράλλακτο από τη στιγμή που ξεκίνησε να λειτουργεί ως τη στιγμή που σταμάτησε. Όλα τα μαγαζιά του Τάκη του Ντελή είναι πολυτελείας. Και τα πριν και τα μετά από αυτό,
Όχι μόνο δεν έχεις πατήσει ούτε μια φορά στο μαγαζί ή στην πόλη, αλλά λες και ανοησίες που έχει κατεβάσει η κούτρα σου και δεν έχεις την αξιοπρέπεια να πεις οκ λάθος. Εσύ που έχεις δει και τα πάρα πολλά καγιέν να κυκλοφορούν. Κι ας μην υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία σου.
Και τα λες σε κάποιον που έχει γράψει δεκάδες φορές ότι η δουλειά του είναι οι γεωργικές βιομηχανίες και οι βιομηχανίες τροφίμων και γυρίζει τον κάμπο και τα χωράφια του για σχεδόν δυό δεκαετίες και γνωρίζει τα στενά της κάθε πόλης της Θεσσαλίας σαν την παλάμη του χεριού του.
Συνέχισε να γελοιοποιείσαι.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Εγώ σου μιλάω για εποχές 2007-2008. Από πότε είναι οι φωτογραφίες αυτές, από το '15 ή το '18? Κι επειδή είχα πάει ο ΙΔΙΟΣ (δεν είναι ότι ΚΑΠΟΙΟΣ μου τα είπε) και τα ΕΙΔΑ, εμπιστεύομαι τα μάτια μου :grin:

Εσένα βέβαια είναι δικαίωμά σου να μην πιστεύεις, κανένα μα κανένα πρόβλημα!!!

Εγώ αυτά είδα, αυτά λέω. Και πίστεψέ με δεν βγάζω λεφτά για να λέω κάτι τέτοια (αν έβγαζα θα τα έλεγα παραφουσκωμένα!) :grin:

By the way... 1000 χείλια είπα, όχι 1000 χίλια... δεν ξέρω αν βλέπεις τα "ε" ή όχι :grin:

Ρε παίχτη θες να μας πεις ότι είδες με τα μάτια ΣΟΥ μεταβίβαση ακινήτου σε τραγουδιαρα μέσα στο μαγαζί με συμβολαιογράφο του οποίου και την ιδιότητα εσυ με κάποιο τρόπο επιβεβαίωσες?

Καλές οι ιστορίες και οι αστικοί μύθοι, αλλά δεν το μαζεύεις και ‘σύ λίγο?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Οι πιο πολλές φωτογραφίες είναι από το 2011, 2012, 2013, το γράφει στο λινκ που παρέθεσα. Το 2018 δε λειτουργούσε. Το μαγαζί ήταν ίδιο και απαράλλακτο από τη στιγμή που ξεκίνησε να λειτουργεί ως τη στιγμή που σταμάτησε. Όλα τα μαγαζιά του Τάκη του Ντελή είναι πολυτελείας. Και τα πριν και τα μετά από αυτό,
Όχι μόνο δεν έχεις πατήσει ούτε μια φορά στο μαγαζί ή στην πόλη, αλλά λες και ανοησίες που έχει κατεβάσει η κούτρα σου και δεν έχεις την αξιοπρέπεια να πεις οκ λάθος. Εσύ που έχεις δει και τα πάρα πολλά καγιέν να κυκλοφορούν. Κι ας μην υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία σου.
Και τα λες σε κάποιον που έχει γράψει δεκάδες φορές ότι η δουλειά του είναι οι γεωργικές βιομηχανίες και οι βιομηχανίες τροφίμων και γυρίζει τον κάμπο και τα χωράφια του για σχεδόν δυό δεκαετίες και γνωρίζει τα στενά της κάθε πόλης της Θεσσαλίας σαν την παλάμη του χεριού του.
Συνέχισε να γελοιοποιείσαι.
Kαλά καλά ό,τι πεις!!! Χαλάω εγώ χατήρι? :grin:

Κι όμως... έχω έρθει Λάρισα και τα είδα. Τώρα γιατί κάνεις εσύ σαν να σε τσίμπησε μύγα, είναι δικό σου θέμα και με αφήνει ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο. Μιλάμε πιο ΑΔΙΑΦΟΡΟ δεν θα μπορούσε να με αφήσει κάτι που μου λέει κάποιος στο bou! Επίσης, ο Ντελής κι ο Παντελής κι ο Μουστακαλής μου είναι επίσης παγερά αδιάφοροι, δεν ήξερα καν αυτά τα ονόματα ή ότι υπήρχαν! Δεν ασχολούμαι με μπουζουκατζίδικα, πήγαμε μια φορά εκεί για να γελάσουμε! Δεν είμαι των μπουζουκιών, sorry αν στα έθιξα! :grin:

Οπότε σύνελθε λίγο, πιες τα χάπια σου και χαλάρωσε. Στο bou είσαι, μπορείς να πιστεύεις (ή να μην πιστεύεις) ότι θες! Από εκεί και πέρα μην προσπαθείς να μου αλλάξεις την γνώμη γιατί έτσι ήταν τα πράγματα. Επαναλαμβάνω, εποχές 2007/8.

Αnd that's that! :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αφού επιμένεις άντε να βάλουμε κανένα βιντεάκι από το 2008 που πήγες στο 4ης κατηγορίας με τα βιδωμένα τραπέζια, το μόνιμο συμβολαιογράφο και τις πάρα πολλές Καγιέν να κόβουν βόλτες.
Αντε και ένα από το 2009
Να βάζουμε από κάθε χρονιά να δούμε αν άλλαξε το μαγαζί και πόσο.
Δε μου έθιξες τίποτα. Αδιάφορα μου είναι τα μπουζούκια. Δεν πάω καν από επιλογή. Αν δεν έπρεπε για επαγγελματικούς λόγους δε θα πατούσα ποτέ. Ούτε με τσίμπησε καμία μύγα. Είσαι ακόμα ένας από αυτούς που μπούχτισα να ακούω από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με αυτή τη δουλειά, που έχει άποψη για το τι συμβαίνει στην αγροτιά και στη γη, αναπαράγωντας ανυπόστατα κλισε. Ενώ είναι μυρωδιάς. Το αν πήγες οπουδήποτε και τι είδες είναι φανερό σε όλους.
Καρφάκι δε μου καίγεται να σου αλλάξω γνώμη. Ή να πιστέψω το οτιδήποτε στο bou. Ειδικά για ένα μέρος που πήγα από το 2003 που άνοιξε.
Αποδόμηση της αερολογίας και τίποτα περισσότερο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αφού επιμένεις άντε να βάλουμε κανένα βιντεάκι από το 2008 που πήγες στο 4ης κατηγορίας με τα βιδωμένα τραπέζια, το μόνιμο συμβολαιογράφο και τις πάρα πολλές Καγιέν να κόβουν βόλτες.
Σωστά, σε αυτά τα βίντεο φαίνεται ότι δεν υπάρχει συμβολαιογράφος και ότι τα τραπέζια δεν είναι καρφωμένα! Kαι το ότι δεν βλέπουμε καμιά καγιέν μέσα στο μαγαζί... ε.... αυτό είναι απαράδεκτο!!!! :tooth:

Δε μου έθιξες τίποτα. Αδιάφορα μου είναι τα μπουζούκια. Δεν πάω καν από επιλογή. Αν δεν έπρεπε για επαγγελματικούς λόγους δε θα πατούσα ποτέ. Ούτε με τσίμπησε καμία μύγα.
Ναι, ολοφάνερο είναι...!!!! :grin:

Καρφάκι δε μου καίγεται να σου αλλάξω γνώμη. Ή να πιστέψω το οτιδήποτε στο bou. Ειδικά για ένα μέρος που πήγα από το 2003 που άνοιξε.
Αποδόμηση της αερολογίας και τίποτα περισσότερο.
Tότε γιατί προσπαθείς με λύσσα να με πείσεις? Βλέπεις να προσπαθώ εγώ? :grin: Ότι και να ανεβάσεις, μάταιος κόπος. Πιστεύω τα μάτια μου!

Όπως λοιπόν είπα πάρε τα χαπάκια σου γιατί κάποια μύγα σε τσίμπησε. Aλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και, δυστυχώς, δεν με απασχόλησαν ποτέ τα προβλήματα των άλλων, πέραν της οικογενείας μου και κολλητών φίλων. :grin:

Καλή συνέχεια! :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άντε να το ξαναπούμε τύπε μου.
Καρφάκι δε μου καίγεται να σου αλλάξω γνώμη. Ή να σε πείσω για το οτιδήποτε. Ή να πιστέψω το οτιδήποτε στο bou.
Αποδόμηση της αερολογίας και τίποτα περισσότερο. Παράξενο που δεν κατανοείς ότι η αποδόμηση αυτή δεν απευθύνεται σε σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom