ενταξει ο καθενας εκφραζει την ελπιδα του....
Καβλώνεις που σου μιλάω πρόστηχα;;;; δροσερό αγόρι
ενταξει ο καθενας εκφραζει την ελπιδα του....
Πιστός οπαδός της πούτσας εισαι φασισοστράκο μου.
Την λατρεύεις και όπου την βρεις, την ερωτευσε
Καβλώνεις που σου μιλάω πρόστηχα;;;; δροσερό αγόρι
μου αρεσει να στην βαζω στο στομα.... ..με καταλαβες
Μην μου αντιστέκεσαι γιατι με σάνεις περισσότερο, τον μπιντε σου να τον κανεις με κρυο νεράκι για να σφυξει η τρυπούλα σου
ναι εχω το βιτσιο μολις σε γαμαω, να σε χεζω απο πανω....
τυπε με αυτην την μουτσουναποιος ηξερε τον βορδη πριν το κανει ανθρωπο ο προεδρος; Eχει βρεθει ηδη ο αντι-βοριδης....ο χρηστος χαριτος ο παλιος νο2 του "μετωπου"
[URL unfurl="true"]http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/03/blog-post_1939.html[/url]
τυπε με αυτην την μουτσουνα
οχι στο 4% δεν ειναι το κομμα
αλλα ουτε 2 θα πιασει
τυπε με αυτην την μουτσουνα
οχι στο 4% δεν ειναι το κομμα
αλλα ουτε 2 θα πιασει
Δεν εχει αφησει τραβελο για τραβελο επι της Λ. συγγρου. Δυο δυο τα φορτωνε.. Λενε οι κακες γλωσσες. Φαινεται νο χαιδευει το τσεκουρι ο τυπος. Και να πιανει το λασο στο Ελ πασοO Μάκης θα παρελάσει με τα παλουκάρια του
Έλα ρε.Δεν εχει αφησει τραβελο για τραβελο επι της Λ. συγγρου. Δυο δυο τα φορτωνε.. Λενε οι κακες γλωσσες. Φαινεται νο χαιδευει το τσεκουρι ο τυπος. Και να πιανει το λασο στο Ελ πασο
Απο χειλουδακη το ξεκινησε ειπαν.. και μετα επεσε στα βαρια πουραΈλα ρε.
Ναι έχει ακουστεί και αυτό...Δεν εχει αφησει τραβελο για τραβελο επι της Λ. συγγρου. Δυο δυο τα φορτωνε.. Λενε οι κακες γλωσσες. Φαινεται νο χαιδευει το τσεκουρι ο τυπος. Και να πιανει το λασο στο Ελ πασο
Εθνικιστής του κώλου είναι...Απο χειλουδακη το ξεκινησε ειπαν.. και μετα επεσε στα βαρια πουρα