Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 354K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Οι περισσότεροι από αυτό το σάιτ αλλά και τη φωτό προφίλ που βλέπω επιβαιβεωνονται αυτά που λένε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι αριστερός αλλά όχι υπέρ των μεταναστών και των γκέι
Ποσο καιρο μας ειπες πως παρακολουθεις το σαιτ ζανουλη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για να καταλαβετε ποσο μουφα ειναι αυτη η "δημοσκοπηση", με τα ποσοστα που δινει, η ΝΔ πρεπει να εχει 142 και οχι 149 έδρες. Αλλά ειναι πιο "δραματικο" το παραμυθι αν πουν 149. Μονο που δεν ξερουν ούτε τον εκλογικο νομο, οι Αισωποι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.524
Πόντοι
3.656
Οι περισσότεροι από αυτό το σάιτ αλλά και τη φωτό προφίλ που βλέπω επιβαιβεωνονται αυτά που λένε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ είμαι αριστερός αλλά όχι υπέρ των μεταναστών και των γκέι
συντηρητικος ,πατριωτικος, προοδευτικος ,χριστιανοδημοκρατης αριστερος....

και μετα μου λες δεν εβγαζες εσυ φωτοτυπιες......

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
εθνικοσοσιαλιστης δηλαδη,Nationalsozialistische γερμανιστι
Η πλάκα είναι ότι ΟΛΑ τα μπουρδελο-κάναλα, συστηματικά όταν αναφέρονται στη ΧΑ, μιλάνε για άκρα δεξιά, εξτρεμιστική δεξιά και λοιπές αρχιδιές.

Δολίως και συστηματικά.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Τι λες βρε έξυπνε?όλοι έτσι λένε αυτες που δε είναι καλές στο κρεβάτι.
Τι εννοείς να έκανα παιχνίδι πέραν αυτού που έκανα και πλήρωσα και ότι βγάζω εγώ εξουσιαστικά?τι βλακείες λες?
εμείς οι δυο μιλάμε ,άσε τους άλλους...

"πλήρωσες και έκανες" ,είπες..
γιατί λοιπόν την λες φόλα ?

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
εμείς οι δυο μιλάμε ,άσε τους άλλους...

"πλήρωσες και έκανες" ,είπες..
γιατί λοιπόν την λες φόλα ?
Γιατί ούτε τη ένοιαξε αν έχυσα η όχι και με άφησε αχυστο και επίσης με κλείδωσε στο ιεραποστολικό και δε μπορούσα να τη γάμησω και το έβγαλα από μέσα της δε ήταν καλή όσο έπρεπε τι να πω ψέματα ?τώρα μπορεί να έχει φτιάξει βέβαια.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Γιατί ούτε τη ένοιαξε αν έχυσα η όχι και με άφησε αχυστο και επίσης με κλείδωσε στο ιεραποστολικό και δε μπορούσα να τη γάμησω και το έβγαλα από μέσα της δε ήταν καλή όσο έπρεπε τι να πω ψέματα ?τώρα μπορεί να έχει φτιάξει βέβαια.
μικρή δεν της άρεσαν οι χοντροί ήθελε να τους ..ξεκάνει ...

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Το ήδη υπερβολικά υψηλό δημόσιο χρέος της χώρας έφτασε στο ιστορικό υψηλό των 401,5 δισεκατομμυρίων ευρώ κατά τη τελευταία τετραετία, παρουσιάζοντας μία αύξηση κατά 45 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Κούλα δλδ έφαγε τα 37 δις μαξιλάρι που άφησε ο Συριζα,
έφαγε την βοήθεια από την ΕΕ για τον κορωνοϊό
και ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕ και άλλά 45 δις !

Η ΝΔ σαν κόμμα χρωστάει πιο πολλά, πλέον, δλδ 400 εκ ευρώ !

Έτσι θα μας σώσει η Κούλα ;

ΝΔ σταθερά τολμηρά μπροστά :2funny:

%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%9D%CE%94.jpg

ΝΔ σταθερά , τολμηρά, μπροστά ..... στον ΚΑΤΗΦΟΡΟ !

13619809_1731747640439976_7746588183140690738_n.jpg

:2funny:

:2funny::2funny::2funny:

Κατρακυλάει το χρέος σταθερά με ΝΔ ! :2funny:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
προχτές είχε ένα πιτσιρικά μισή ώρα στο δωμάτιο με εικοσάρι... η 2τσα ανοιγόκλεινε μουσική ,χαμπάρι η γατούλα..
Δε πάνε εύκολα αυτοί σε μπουρδέλο μπορεί να πάνε μια στις τόσες σε εσκορτ σε χοτελ μάλλον θα ήταν πιτσιρικάς στο στιλ μου μέτρια εμφάνηση και μη μοντέρνος μη περιμένεις να πάνε ειδικά σε μπουρδέλα νέοι μοντέρνοι με κοιλιακούς το θεωρούν ότι ρίχνουν τον εαυτό τους αφού βρίσκουν έξω γιατί να πάνε?θα πάω με τη σαμπινα να δω πως θα μου φέρθει τώρα και θα σου πω ρε μπαγασα.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Άρχισαν οι μαλακίες ..... :bigdick:

Η πρώτη δημοσκόπηση ξένης Πρεσβείας

καλα οπου βλεπεις "ξενης πρεσβειας" ειναι κωδικας για "το βγαλα απο το εντερο μου"

απλα λενε "ξενη πρεσβεια" γιατι δε μπορει να επαληθευτει απο κανενα και εχει περισοτερο "κυρος" απο "μυστικη"

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Δε πάνε εύκολα αυτοί σε μπουρδέλο μπορεί να πάνε μια στις τόσες σε εσκορτ σε χοτελ μάλλον θα ήταν πιτσιρικάς στο στιλ μου μέτρια εμφάνηση και μη μοντέρνος μη περιμένεις να πάνε ειδικά σε μπουρδέλα νέοι μοντέρνοι με κοιλιακούς το θεωρούν ότι ρίχνουν τον εαυτό τους αφού βρίσκουν έξω γιατί να πάνε?θα πάω με τη σαμπινα να δω πως θα μου φέρθει τώρα και θα σου πω ρε μπαγασα.
μπα λάθος τα λες ... ο πιτσιρικάς ήταν μια χαρά ψηλός αδύνατος μια χαρά

Επειδή σπίτι σου έχεις να φας, δε θέλεις να βγείς να σαβουριάσεις έξω ?
σου κακοπέφτει να πηδάς και 10 μουνάκια το μήνα στα μπουρδέλα ?
άσε που μπορεί να κάτσει φάση να σε γουστάρει η κοπέλα και να κάνεις σχεσούλα

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
μπα λάθος τα λες ... ο πιτσιρικάς ήταν μια χαρά ψηλός αδύνατος μια χαρά

Επειδή σπίτι σου έχεις να φας, δε θέλεις να βγείς να σαβουριάσεις έξω ?
σου κακοπέφτει να πηδάς και 10 μουνάκια το μήνα στα μπουρδέλα ?
άσε που μπορεί να κάτσει φάση να σε γουστάρει η κοπέλα και να κάνεις σχεσούλα
Οι νέοι με καλά σώματα και καλές φάτσες που βρίσκουν έξω δε θα πάνε φυλής και Λιοσίων θα πάνε σε εσκορτ ακριβό μια στο τόσο άσχετος είσαι.ΝΑ ξέρεις και κάτι ότι και να μου λες μόνο άσχημος δε είμαι φιλαράκι έπεσες σε τύπο που αγαπάει την εμφάνηση του λέγε ότι θες εγώ έχω πέσει και σε φολες μοντέλες και σε καλές μοντέλες που μου φέρθηκαν καλά μια άλλη με άριστο σώμα μου είπε ότι της αρέσω δε είναι όλες φλωρογκομενες σα τη σαμπινα έξυπνε.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Οι νέοι με καλά σώματα και καλές φάτσες που βρίσκουν έξω δε θα πάνε φυλής και Λιοσίων θα πάνε σε εσκορτ ακριβό μια στο τόσο άσχετος είσαι.ΝΑ ξέρεις και κάτι ότι και να μου λες μόνο άσχημος δε είμαι φιλαράκι έπεσες σε τύπο που αγαπάει την εμφάνηση του λέγε ότι θες εγώ έχω πέσει και σε φολες μοντέλες και σε καλές μοντέλες που μου φέρθηκαν καλά μια άλλη με άριστο σώμα μου είπε ότι της αρέσω δε είναι όλες φλωρογκομενες σα τη σαμπινα έξυπνε.
νομίζεις πως οι ωραίοι πιτσιρικάδες θα δώσουν 150 στην έσκορτ όταν μπορούν να απολαύσουν την πχ ΣΑΜΠΙΝΑ με ένα εικοσαρικάκι ?
που σε όσους δεν είναι μουσάτοι με κοιλούμπες , χύνει κουβάδες ?

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
νομίζεις πως οι ωραίοι πιτσιρικάδες θα δώσουν 150 στην έσκορτ όταν μπορούν να απολαύσουν την πχ ΣΑΜΠΙΝΑ με ένα εικοσαρικάκι ?
Μαν βρίσκουν έξω αυτοί με τα καλά σωματα και τις καλές φάτσες και τη αυτοπεποίθηση δε θα πάνε στα φτηνά μπουρδέλα που πάνε γέροι τσιγγάνοι και Πακιστανοί,γιατί να πάνε στη παρακμή αφού βρίσκουν έξω ψωφιες Ελληνίδες και λέω ψωφιες γιατί οποία πάει με αυτούς ψωφια είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Δε σημαίνει πως όλοι οι πιτσιρικάδες με ωραίο σώμα και φάτσα βρίσκουν γκόμενα έξω μπορεί να μη έχουν αυτοπεποίθηση και να μη μπορουν να διεκδικήσουν,ξέρω 2 τύπους που έχουν καλό σώμα καλή φάτσα και δε βρίσκουν καθόλου γιατί ντρέπονται μάλλον ο πιτσιρικάς που τον είδες Λιοσίων θα ήταν τέτοιος δε αρκεί μόνο καλο σώμα και καλή φάτσα αρκεί και να ξέρεις καλό καμάκι να μη ντρέπεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom