Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 354K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Ποια είναι η Έφη?μη κρίνεις εμένα ρε φίλε τουλάχιστον εγώ γάμαω γυναίκες εσύ πού πας με άντρες τι να πεις?υπάρχει χειροτερη κατάντια από το να είσαι ομοφυλόφιλος?
Ποιος το λεει αυτο ζανουλη;

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Ποιος το λεει αυτο ζανουλη;
Όλοι βγήκαμε από έναν πατέρα και μια μάνα άμα ήμασταν όλοι ομοφυλόφιλοι δε θα είχε δημιουργηθεί ούτε ένας άνθρωπος στο κόσμο και ο κόσμος θα ήταν κατεστραμμένος χωρίς αξία,μη παραμυθιαζεσαι,ο άντρας πρέπει να είναι το συμπλήρωμα της γυναίκας και η γυναίκα το συμπλήρωμα το άντρας το κάθε άλλο είναι μη φυσιολογικό.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.979
Πόντοι
1.406
Όλοι βγήκαμε από έναν πατέρα και μια μάνα άμα ήμασταν όλοι ομοφυλόφιλοι δε θα είχε δημιουργηθεί ούτε ένας άνθρωπος στο κόσμο και ο κόσμος θα ήταν κατεστραμμένος χωρίς αξία,μη παραμυθιαζεσαι,ο άντρας πρέπει να είναι το συμπλήρωμα της γυναίκας και η γυναίκα το συμπλήρωμα το άντρας το κάθε άλλο είναι μη φυσιολογικό.
Τυπε ειναι και το Νικη αριστερο κομμα? :think::think:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Γνωμη σου για ανωμαλο Αλεξη Τσιπρα που θελει να παντρευει πουστηδες?

Ο Τσίπρας το χαλάει σε κάτι τέτοια ανοιχτόμυαλα η αλήθεια είναι,το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κατάντια και μη φυσιολογικό επίσης ο Τσίπρας είναι πολύ με τους μετανάστες ανθρωπιστής και μαλακίες βέβαια δε τους έφερε αυτός ο καριολης Σαμαράς τους έφερε αλλά τελως πάντων δε είναι και άριστος και ο Τσίπρας αλλά από τον Κούλη είναι άριστος ναι.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.979
Πόντοι
1.406
Ο Τσίπρας το χαλάει σε κάτι τέτοια ανοιχτόμυαλα η αλήθεια είναι,το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κατάντια και μη φυσιολογικό επίσης ο Τσίπρας είναι πολύ με τους μετανάστες ανθρωπιστής και μαλακίες βέβαια δε τους έφερε αυτός ο καριολης Σαμαράς τους έφερε αλλά τελως πάντων δε είναι και άριστος και ο Τσίπρας αλλά από τον Κούλη είναι άριστος ναι.
Tυπε να δεις και τους πουστηδες ο Σαμαρας πρεπει να τους εφερε,πιο πριν δεν ειχαμε :confused:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Άρχισαν οι μαλακίες ..... :bigdick:

Η πρώτη δημοσκόπηση ξένης Πρεσβείας προκαλεί σοκ και δέος – Μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές στη δεύτερη κάλπη – Τα ποσοστά και οι έδρες

Αυτό είναι το αποτέλεσμα που δίνει:

ΝΔ: 38%, 149 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ: 24%, 65 έδρες

ΠΑΣΟΚ: 12%, 32 έδρες

ΚΚΕ: 7%, 19 έδρες

Ελληνική Λύση: 5%, 13 έδρες

Νίκη: 4%, 11 έδρες

Πλεύση Ελευθερίας: 4%, 11 έδρες.

Όπως μου είπε ο φίλος μου, από το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών τρόμαξαν ακόμη και άνθρωποι που ψήφισαν τον Μητσοτάκη παρασυρμένοι από το κλίμα αβεβαιότητας που καλλιεργούσαν οι δημοσκοπήσεις της πρώτης πρεκλογικής περιόδου και αναμένεται να διορθώσει την ψήφο του.

Πρόκειται για μέρος του εκλογικού σώματος που δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων να δει έναν Μητσοτάκη παντοδύναμο.

Επίσης πολλοί νέοι – όχι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένοι (καθόλου θα συμπλήρωνα) – παρασυρμένοι από το κλίμα που διαμόρφωσαν τα ΜΜΕ ψήφισαν Μητσοτάκη. Ε, στις εκλογές του Ιούνη θα πάνε παραλία.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Υπάρχει, τύπε.

Να είσαι αδελφή και κουμμούνι ταυτόχρονα.
Το να είσαι κουμουνι δε είναι αρνητικο χίλιες φορές κουμουνι παρά ΝΔ το αδερφή όντως είναι αρνητικο μεγάλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tυπε να δεις και τους πουστηδες ο Σαμαρας πρεπει να τους εφερε,πιο πριν δεν ειχαμε :confused:
Καλά ειρωνεψου όσο θες εγώ τη αλήθεια λέω .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Ναι, δε μου ειπες ομως ζανουλη ποιος διαδιδει περι ομοφυλοφιλιας του νικ μπαροκ.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.518
Πόντοι
3.656
Το να είσαι κουμουνι δε είναι αρνητικο χίλιες φορές κουμουνι παρά ΝΔ το αδερφή όντως είναι αρνητικο μεγάλο.

Καλά ειρωνεψου όσο θες εγώ τη αλήθεια λέω .
Κατσε ρε τυπε...εσεις δεν ειστε υπερ της διαφορετικοτητας και της λοατκι κοινοτητας?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Τη έχω πάρει ρε μια φορά αλλά στη φυλής ως αλινα ωραία κοπέλα αλλά τότε ήταν φόλα τώρα πρέπει να τη ξαναπάρω ποιο τηλέφωνο βρε συ?εγώ μπήκα στο εροτικ πόρταλ και λέει κάθε Δευτέρα Παρασκευή και Σάββατο ήταν από τις 5 έως 11 αλλα δε ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί έγραψε ένας ότι πήγε και δε τη βρήκε μη πάθω το ίδιο.
τι πάει να πεί φόλα ? ως Αλίνα ήταν δεν ήταν 18-19 ..
εσύ έπρεπε να κάνεις παιχνίδι πέραν από αυτό που πλήρωσες κ σου έκανε
Να είμαστε λογικοί ..όχι να βγάζουμε τα εξουσιαστικά αφεντιλίκια μας στις μοντέλες ..

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.476
Πόντοι
1.056
Εδω ενα καναλι δειχνει τον πλυθησμο σε λαιβ μετάδοση.Απ αυτο μπορουμε να δουμε και της ελλαδας τον πληθυσμό.Για να δουμε,θα ψηφίσουν τα δέντρα 25.6 ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κουλη ποσο βγαζουν?
Δεν μου το ειπαν αυτο.

Εδω ενα καναλι δειχνει τον πλυθησμο σε λαιβ μετάδοση.Απ αυτο μπορουμε να δουμε και της ελλαδας τον πληθυσμό.Για να δουμε,θα ψηφίσουν τα δέντρα 25.6 ;

Τρια πουλακια καθονταν

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Γνωμη σου για ανωμαλο Αλεξη Τσιπρα που θελει να παντρευει πουστηδες?

Πούστηδες τσιγγανοπασοκοσυριζαίοι, εδώ είσαστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άρχισαν οι μαλακίες ..... :bigdick:

Η πρώτη δημοσκόπηση ξένης Πρεσβείας προκαλεί σοκ και δέος – Μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές στη δεύτερη κάλπη – Τα ποσοστά και οι έδρες

Αυτό είναι το αποτέλεσμα που δίνει:

ΝΔ: 38%, 149 έδρες

ΣΥΡΙΖΑ: 24%, 65 έδρες

ΠΑΣΟΚ: 12%, 32 έδρες

ΚΚΕ: 7%, 19 έδρες

Ελληνική Λύση: 5%, 13 έδρες

Νίκη: 4%, 11 έδρες

Πλεύση Ελευθερίας: 4%, 11 έδρες.

Όπως μου είπε ο φίλος μου, από το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών τρόμαξαν ακόμη και άνθρωποι που ψήφισαν τον Μητσοτάκη παρασυρμένοι από το κλίμα αβεβαιότητας που καλλιεργούσαν οι δημοσκοπήσεις της πρώτης πρεκλογικής περιόδου και αναμένεται να διορθώσει την ψήφο του.

Πρόκειται για μέρος του εκλογικού σώματος που δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων να δει έναν Μητσοτάκη παντοδύναμο.

Επίσης πολλοί νέοι – όχι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένοι (καθόλου θα συμπλήρωνα) – παρασυρμένοι από το κλίμα που διαμόρφωσαν τα ΜΜΕ ψήφισαν Μητσοτάκη. Ε, στις εκλογές του Ιούνη θα πάνε παραλία.

Mυαλό δεν βαζουν καποιοι ε?
2023 φτασαμε, και ακομη καποιοι φανταζονται δημοσκοπησεις απο πρεσβειες.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
τι πάει να πεί φόλα ? ως Αλίνα ήταν δεν ήταν 18-19 ..
εσύ έπρεπε να κάνεις παιχνίδι πέραν από αυτό που πλήρωσες κ σου έκανε
Να είμαστε λογικοί ..όχι να βγάζουμε τα εξουσιαστικά αφεντιλίκια μας στις μοντέλες ..
Τι εννοείς να έκανα παιχνίδι πέραν αυτού που έκανα και πλήρωσα και ότι βγάζω εγώ εξουσιαστικά?τι βλακείες λες?

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Ναι, δε μου ειπες ομως ζανουλη ποιος διαδιδει περι ομοφυλοφιλιας του νικ μπαροκ.
Οι περισσότεροι από αυτό το σάιτ αλλά και τη φωτό προφίλ που βλέπω επιβαιβεωνονται αυτά που λένε.

Κατσε ρε τυπε...εσεις δεν ειστε υπερ της διαφορετικοτητας και της λοατκι κοινοτητας?
Εγώ είμαι αριστερός αλλά όχι υπέρ των μεταναστών και των γκέι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom