Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
Τι εννοείς από γκόμενας τίποτα δε έκανα?με μπερδευειςΆρα ζανκλαν από γκόμενας ακόμα τίποτα δεν έκανες. Καλά θα πάει κι αυτό.
Τι εννοείς από γκόμενας τίποτα δε έκανα?με μπερδευειςΆρα ζανκλαν από γκόμενας ακόμα τίποτα δεν έκανες. Καλά θα πάει κι αυτό.
Άμα ψάχνεις σε μπουρδελο να καθίσεις παραπάνω "σα να είσαι με τη γκόμενα σου" ακόμα γκόμενα δε βρίσκεις ούτε με αίτηση. Είχες αφήσει μια αχτίδα ελπίδας τότε που σε γλυκοκοίταζε η Εφη αλλά τίποτα άλλο.Τι εννοείς από γκόμενας τίποτα δε έκανα?με μπερδευεις
Φαντάσου να βλέπουν κανα 15%!! Ποιος δημοσκόπος θα εχει τα αρχιδια να την βγάλει;;Λεγανε οτι εβγαζαν ΝΔ 42% και Συριζα 19% και τις πεταγανε γιατι φοβοντουσαν να τις δημοσιευσουν, φαντασου τι βγαζουν τωρα που εχουν περασει 10 μερες και δεν εχει βγει ούτε μια στη δημοσιοτητα
Λες να εκανε κανα ρεσταρτ ο εγκεφαλος μετα τους 21 ποντους και να νομιζει οτι ειναι οντως 23χρονος φοιτητηςεισαι και δεν το ξερεις
Ή αυτό ή πήγε σε κανένα αυταρχικό και του έφτασε ως τις αμυγδαλές ο δονητής που άρπαξε στον κώλο......Λες να εκανε κανα ρεσταρτ ο εγκεφαλος μετα τους 21 ποντους και να νομιζει οτι ειναι οντως 23χρονος φοιτητης
Εχει μελετησει βανταμα και θελει να γινει βανταμας στη θεση του βανταμα.Λες να εκανε κανα ρεσταρτ ο εγκεφαλος μετα τους 21 ποντους και να νομιζει οτι ειναι οντως 23χρονος φοιτητης
Εννοείται και στα αγγλικά έχω και λοουερΑγγελιες ξερεις να διαβαζεις?
να σου στειλω μια να την διαβασεις?Εννοείται και στα αγγλικά έχω και λοουερ
στείλε θα βάλω να τη διαβάσει η γραμματέας μουνα σου στειλω μια να την διαβασεις?
εχει λοουερ?στείλε θα βάλω να τη διαβάσει η γραμματέας μου
τσακω Αγγλικη Φιλολογιαεχει λοουερ?
έχει προφισενσιεχει λοουερ?
Είναι αλήθεια ή τζάμπα θα χαρώ?καλησπερα ΒΑΝΤΑΜΑΡΕ
πιστευω ειναι η ΑΓΝΗ αληθειαΕίναι αλήθεια ή τζάμπα θα χαρώ?
Μην μου τον τσιτώνεις...Άρα ζανκλαν από γκόμενας ακόμα τίποτα δεν έκανες. Καλά θα πάει κι αυτό.
Εμαθα εγω σημερα οτι βγαζουν ασταθμητο Συριζα στο 17% και το ΠΑΣΟΚ στο 14%, αντε να τα βγαλουν τωρα αυταΦαντάσου να βλέπουν κανα 15%!! Ποιος δημοσκόπος θα εχει τα αρχιδια να την βγάλει;;
με συγκοινωνία δε πας ? λεωφορεία ηλεκρικό ?Δε γίνεται πάντα αλήθεια να σε ρωτήσω η Σαμπίνα ποιες μέρες είναι 5-11?γιατί δε έχω αμάξι για να πάω μετά τις 11 στη περιοχή
Τη έχω πάρει ρε μια φορά αλλά στη φυλής ως αλινα ωραία κοπέλα αλλά τότε ήταν φόλα τώρα πρέπει να τη ξαναπάρω ποιο τηλέφωνο βρε συ?εγώ μπήκα στο εροτικ πόρταλ και λέει κάθε Δευτέρα Παρασκευή και Σάββατο ήταν από τις 5 έως 11 αλλα δε ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί έγραψε ένας ότι πήγε και δε τη βρήκε μη πάθω το ίδιο.με συγκοινωνία δε πας ? λεωφορεία ηλεκρικό ?
μετά τις 11 ,θα βρείς το τηλφ της στο φόρουμ
Θέλει ψυχραιμία με τη γατούλα,κοίτα μην ερωτευθείς...
κουλη ποσο βγαζουν?Εμαθα εγω σημερα οτι βγαζουν ασταθμητο Συριζα στο 17% και το ΠΑΣΟΚ στο 14%, αντε να τα βγαλουν τωρα αυτα
Ποια είναι η Έφη?μη κρίνεις εμένα ρε φίλε τουλάχιστον εγώ γάμαω γυναίκες εσύ πού πας με άντρες τι να πεις?υπάρχει χειροτερη κατάντια από το να είσαι ομοφυλόφιλος?Άμα ψάχνεις σε μπουρδελο να καθίσεις παραπάνω "σα να είσαι με τη γκόμενα σου" ακόμα γκόμενα δε βρίσκεις ούτε με αίτηση. Είχες αφήσει μια αχτίδα ελπίδας τότε που σε γλυκοκοίταζε η Εφη αλλά τίποτα άλλο.