1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στην όλγα αναφέρεσαι ε;ο ανθρωπος δεν ειναι σοβαρος συνομιλει με βλαμμενα
στην όλγα αναφέρεσαι ε;ο ανθρωπος δεν ειναι σοβαρος συνομιλει με βλαμμενα
μαλάκες κάνετε συνεντεύξεις στον ολάντ
κάνετε εαν σωρό κωλοτούμπες...
εχετε κλάσει μέντες και η καρδούλα σας χτυπά τικ τακ τικ τακ μέχρι την κυριακή.
Και τιποτε να μην κανεις φροντισε να παρεις το ονομα/επωνυμο/πατρωνυμο του εποπτη της ΧΑ,εαν υπαρχει.την κυριακη θα ειμαι στην εφορευτικη επιτροπη, και λεω να μην δωσω σε κανενα ψηφοφορο ψηφοδελτιο της χ.α σε αυτην την περιπτωση τη θα μου κανουν (εκτος του οτι θα βαλουν καποιον αλλο στην θεση μου)τι συνεπειες θα εχω
Και τιποτε να μην κανεις φροντισε να παρεις το ονομα/επωνυμο/πατρωνυμο του εποπτη της ΧΑ,εαν υπαρχει.
ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ οι ιδεες σου ανοιγουν νεους οριζοντες...ΕΥΓΕ!τι θα το κάνεις? θα τον στείλεις σε γκουλάκ? θα στείλεις τα καλόπαιδα της ΟΠΛΑ για να τον σφάξουν με κονσερβοκούτι?
Και τιποτε να μην κανεις φροντισε να παρεις το ονομα/επωνυμο/πατρωνυμο του εποπτη της ΧΑ,εαν υπαρχει.
Παρακωλυση εκλογικης διαδικασιας απο προθεση.την κυριακη θα ειμαι στην εφορευτικη επιτροπη, και λεω να μην δωσω σε κανενα ψηφοφορο ψηφοδελτιο της χ.α σε αυτην την περιπτωση τη θα μου κανουν (εκτος του οτι θα βαλουν καποιον αλλο στην θεση μου)τι συνεπειες θα εχω
ειπε ο Προεδρος θα προσλαβει 10.000 ανεργες να φτιαχνουν σεντονια.Τραγικος καθιδρος Καρατζαφερης, μπροστα σε καμια διακοσαρια ατομα στο Λιτοχωρο, ομιλει ως μελλων πρωθυπουργος στο Λιτοχωρο, κατω απο το αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου, τωρα στο τηλεαστυ.
Μα δεν παιρνει χαμπαρι ο ανθρωπος...
Θα ενοποιησει λεει την Αγροτική με την Εθνικη...
To μόνο που θα καταφέρει ο πρόεδρας θα'ναι να κόψει τίποτα ''ψιλά'' από τον Αντωνάκη σου.Τραγικος καθιδρος Καρατζαφερης, μπροστα σε καμια διακοσαρια ατομα στο Λιτοχωρο, ομιλει ως μελλων πρωθυπουργος στο Λιτοχωρο, κατω απο το αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου, τωρα στο τηλεαστυ.
Μα δεν παιρνει χαμπαρι ο ανθρωπος...
Θα ενοποιησει λεει την Αγροτική με την Εθνικη...
Και θα βγαλουν λεει απο τις αποθηκες, τους αργαλειους της γιαγιαςειπε ο Προεδρος θα προσλαβει 10.000 ανεργες να φτιαχνουν σεντονια.
Θα περασει το 1%?To μόνο που θα καταφέρει ο πρόεδρας θα'ναι να κόψει τίποτα ''ψιλά'' από τον Αντωνάκη σου.
Τσου,όλα όσα πάρει κέρδος είναι.Θα περασει το 1%?
άντε γαμήσου ρε μουνόπανο, μας έχεις σκοτίσει τ' αρχίδια με την χα, ΚΛΩΝΕ είναι τυχαίο ότι άνοιξες λογαριασμό την ίδια μέρα μετα τους τραμπουκισμούς του κασιδα και ποστάρεις συνέχεια για την χα, ποιος είσαι ρε μαλάκα ΚΛΩΝΕ; ο Rafman είσαι; ποιος;και ο αντιστοιχος της ΧΑ θα παρει το δικο του..
εχουν γνωση οι φυλακες ;)
Τσου,όλα όσα πάρει κέρδος είναι.
Άντε να δούμε μετά τον CHE τον CHIτην CHER!!!
εχετε να φάτε μέχρι τα χριστουγεννα
ΜΙΑ ΜΕΡΚΟΖΟΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ
εχουνε και 2 ελικοπτερα ρεΜαλάκα
από εσας η πούτσα απέχει έναν δρόμο ....
τη λήδρας .....
την περνάνε οι μογγόλοι και
σας σκίζουν το κωλί ....
και το πιο βαρύ όπλο που έχετε είναι ;;;;;
g3 ;;;;;;
και αυτό χωρίς σφαίρες μάλλον ....
εχουνε και 2 ελικοπτερα ρε