Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
-μπα για τον κοσμακη κανουν τη δουλεια και με τα ματ....μαλλον επενδυση στο μελλον ειναι τα 400...μεταχειρισμενα ηρθαν,ολο και καποιο ανταλλακτικο θα χρειαστει,βαλε πυρομαχικα,βαλε και οτι θα αρχισουν να φευγουν απο την λογικη των λεοπαρντ σιγα σιγα...μαλλον επενδυση για το μελλον μου φαινεται η κινηση φιλιας ;)...

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Ναι αγαπητέ ευχαριστώ,που έβαλες το σωστό αριθμό,ως προς τι αυτή η πράξη αγάπης?Να σου θυμίσω ότι πριν τα παραλάβουμε έκαναν και άσκηση τα leopard,τα οποία  τα αγοράσαμε χωρίς πυρομαχικά,στην άσκηση είχαν πυρομαχικά,συμβαίνει κάτι?Εξωτερικός Εχθρός,για αν δεν πάνε καλά τα πράγματα,ως με αυτά που συμφώνησαν οι υπάληλοι τους,τα τάνκς απέναντι στων κοσμάκι που θα εξεγερθεί?

1) γιατι για τους Αμερικανους ειναι αχρηστα (used overstock ειναι)
2) γιατι θα παρουν συμβολαια για συντηρηση και upgrades αν εχουμε ποτε λεφτα
3) γιατι μεσα στη μαλακια που μας δερνει η ΑΟΖ Κυπρου/Ισραηλ ειναι αρκετα συμαντικη για τους Αμερικανους, ειδικα οταν ο Τουρκος κανει τσαλιμια στους Ισραηλινους
4) για αντισταθμιστικα οφελη στη ναυτικη υποστηριξη που παρειχε το Πολ.Ν. στη Λιβυη

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
895
Πόντοι
6.755
-μπα για τον κοσμακη κανουν τη δουλεια και με τα ματ....μαλλον επενδυση στο μελλον ειναι τα 400...μεταχειρισμενα ηρθαν,ολο και καποιο ανταλλακτικο θα χρειαστει,βαλε πυρομαχικα,βαλε και οτι θα αρχισουν να φευγουν απο την λογικη των λεοπαρντ σιγα σιγα...μαλλον επενδυση για το μελλον μου φαινεται η κινηση φιλιας ;)...
Πραγματικά ΕΥΧΟΜΑΙ η δικιά ΣΟΥ σκέψη να είναι η σωστή και ΟΧΙ Η ΔΙΚΙΑ,μου αγαπητέ CLOSER.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
895
Πόντοι
6.755
1) γιατι για τους Αμερικανους ειναι αχρηστα (used overstock ειναι)
2) γιατι θα παρουν συμβολαια για συντηρηση και upgrades αν εχουμε ποτε λεφτα
3) γιατι μεσα στη μαλακια που μας δερνει η ΑΟΖ Κυπρου/Ισραηλ ειναι αρκετα συμαντικη για τους Αμερικανους, ειδικα οταν ο Τουρκος κανει τσαλιμια στους Ισραηλινους
4) για αντισταθμιστικα οφελη στη ναυτικη υποστηριξη που παρειχε το Πολ.Ν. στη Λιβυη
Tα δέχομαι αυτά που λές,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,των ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ,δεν θα μπορεί να κάνει και ΠΟΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κοίτα, οι Ιταλοί έκαναν και ολιγομελή κυβέρνηση
εδώ εμείς την κυβέρνηση την κάνουμε για να μπούμε ΟΛΟΙ - και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΟΟΟλοι

Φίλε ας ήταν και 100 υπουργοί, αλλά να έκαναν δουλειά. Στην Ιταλία η κυβέρνηση είναι μεν ολιγομελής, αλλά κυρίως αποτελείται μόνο απο τεχνοκράτες, έχουν εξωτερική (αλλά πολύ ισχυρή) στήριξη των πολιτικών κομμάτων. Αυτό τους επιτρέπει να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να σκέφτονται πόσο θα χάσουν στις επόμενες εκλογες, και ταυτόχρονα τα αστικά κομματα δεν θα λερώσουν τα χέρια τους και δεν θα καταστραφούν. Βέβαια υπάρχει πολιτικός έλεγχος και πλήρης συνεννόηση με όλα τα κόμματα σε θέματα διαπραγματεύσεων στην ευρώπη.
Εδώ έχουμε απο τον περασμένο νοέμβρη προεκλογική περίοδο και φαινόμενα ταυτόχρονης συγκυβέρνησης/αντιπολίτευσης (!) και συνεπώς πλήρη ακινησία, η ζημιά που έχει γίνει στην οικονομία τους τελευταίους 8 μήνες είναι δισανάλογη. Και όλα αυτά γιατί αντι να συγκροτήσουν εννιαίο μέτωπο όλα τα κόμματα απο την πρώτη στιγμή, αναλώνονται ενάμιση χρόνο τωρα για το ποιός θα κάνει κυβέρνηση και ποιός θα γίνει πρωθυπουργός. Λες και η Μέρκελ και οι διεθνείς τραπεζικοί κύκλοι θα κάνουν διακρίσεις ανάλογα με τα πρόσωπα και τα κόμματα.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ποιό;

ρε μαλάκα το μόνο σίγουρο απο τις παρούσες εκλογές είναι ότι απ τον σεπτέμβρη το πασοκ δε θα υπάρχει.
με μεγαλύτερη πιθανότητα απο την έξοδό μας απ τη δραχμή.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νομίζω πως αυτό δεν θα είναι απαραίτητα κακό για το πασοκ.
Αν καταφέρει να ξαναγεννηθεί απο τις στάχτες του, να μεταμορφωθεί απο πελατειακό αναχρονιστικό καρκίνωμα που γονάτισε τη χώρα για δεκαετίες, σε μοντέρνο κεντροαριστερό σοσιαλδημοκρατικό κίνημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών (όπως φαίνεται να επιθυμεί ο βενιζελος), ας ξαναρχίσει και απο 1%.
Ήδη φαίεται πως τα μεγάλα συμφέροντα και τα συνδικαλο-συντεχνιακά στοιχεία το έχουν εγκαταλείψει μετακομίζοντας προς κουμουνδουρου. Πιθανώς να χρειαστεί να αλλάξει όνομα και να προχωρήσει σε ανανέωση των περισσότερων στελεχών (εξ ου και οι κουβέντες περι 30αρη ηγέτη).

Σημειωτέον οτι κατα την αποψή μου, ο μόνος που κινείται με λογική και ψυχραιμία τις τελευταίες μέρες είναι ο μπεννι.
Την ώρα που οι άλλοι ξεκατινιάζονται με τις φάπες του κασιδιάρη, το αντάρτικο πολέων του αρμυρά, και τα ζάππεια του σαμαρά, αυτός μιλαει μόνο για κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. Την ώρα που οι άλλοι τσιρίζουν στις πλατείες και χαϊδεύουν τ'αυτιά των αγανακτισμένων ελληνων, αυτός έχει συναντήσει σε μια εβδομάδα τον Ολαν, τον Σουλτς, τον Μπαρόσο και τον Μοντι.

Εαν υπάρχει ακόμα κάποια λύση (εαν υπάρχει) για το πρόβλημα της ελλάδας (της ευρώπης μάλλον), σίγουρα δεν βρίσκεται ουτε στην κουμουνδουρου, ουτε στη συγγρού, και ουτε φυσικά στον αγ. Παντελεήμονα.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
895
Πόντοι
6.755
Φίλε ας ήταν και 100 υπουργοί, αλλά να έκαναν δουλειά. Στην Ιταλία η κυβέρνηση είναι μεν ολιγομελής, αλλά κυρίως αποτελείται μόνο απο τεχνοκράτες, έχουν εξωτερική (αλλά πολύ ισχυρή) στήριξη των πολιτικών κομμάτων. Αυτό τους επιτρέπει να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να σκέφτονται πόσο θα χάσουν στις επόμενες εκλογες, και ταυτόχρονα τα αστικά κομματα δεν θα λερώσουν τα χέρια τους και δεν θα καταστραφούν. Βέβαια υπάρχει πολιτικός έλεγχος και πλήρης συνεννόηση με όλα τα κόμματα σε θέματα διαπραγματεύσεων στην ευρώπη.
Εδώ έχουμε απο τον περασμένο νοέμβρη προεκλογική περίοδο και φαινόμενα ταυτόχρονης συγκυβέρνησης/αντιπολίτευσης (!) και συνεπώς πλήρη ακινησία, η ζημιά που έχει γίνει στην οικονομία τους τελευταίους 8 μήνες είναι δισανάλογη. Και όλα αυτά γιατί αντι να συγκροτήσουν εννιαίο μέτωπο όλα τα κόμματα απο την πρώτη στιγμή, αναλώνονται ενάμιση χρόνο τωρα για το ποιός θα κάνει κυβέρνηση και ποιός θα γίνει πρωθυπουργός. Λες και η Μέρκελ και οι διεθνείς τραπεζικοί κύκλοι θα κάνουν διακρίσεις ανάλογα με τα πρόσωπα και τα κόμματα.
Συμπληρωματικά επί αυτού,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ,ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΟΥΣ,ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ,τι να πεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Tα δέχομαι αυτά που λές,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,των ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ,δεν θα μπορεί να κάνει και ΠΟΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ??? KAI απο που θα πεφτει η συνταξη μετα φιλε?Εδω τους ειπανε καλυτερα μιση απο καθολου,μας βαλανε χαρατσια παραπανω απο οσα βγαζουμε,νοικι στο σπιτι μας(χαρατσι δεη) ,κεφαλικο φορο(τεκμηρια),φορο για τα παιδια μας(τεκμηρια)...ουτε ο τσαουσεσκου δεν τα εκανε αυτα....ειδες αντιδρασεις?????νταξει για τον φοβο των ιουδαιων βαλανε και τη χρυση μαμη στο καδρο για αναχωμα στη λαικη οργη ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ...ΑΜΟΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ...για να μην καβαντζωνει κανεις λεφτα σπιτι ,να σου πουλανε ασφαλεια μετα -ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ-πακετο!
ΕΙΠΑΜΕ....ΠΑΝΩ απο ολα ασφαλης ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΝΚΣ ΠΛΕΟΝ,ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
895
Πόντοι
6.755
ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ??? KAI απο που θα πεφτει η συνταξη μετα φιλε?Εδω τους ειπανε καλυτερα μιση απο καθολου,μας βαλανε χαρατσια παραπανω απο οσα βγαζουμε,νοικι στο σπιτι μας(χαρατσι δεη) ,κεφαλικο φορο(τεκμηρια),φορο για τα παιδια μας(τεκμηρια)...ουτε ο τσαουσεσκου δεν τα εκανε αυτα....ειδες αντιδρασεις?????νταξει για τον φοβο των ιουδαιων βαλανε και τη χρυση μαμη στο καδρο για αναχωμα στη λαικη οργη ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ...ΑΜΟΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ...για να μην καβαντζωνει κανεις λεφτα σπιτι ,να σου πουλανε ασφαλεια μετα -ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ-πακετο!
ΕΙΠΑΜΕ....ΠΑΝΩ απο ολα ασφαλης ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΝΚΣ ΠΛΕΟΝ,ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ,ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ,ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Νομίζω πως αυτό δεν θα είναι απαραίτητα κακό για το πασοκ.
Αν καταφέρει να ξαναγεννηθεί απο τις στάχτες του, να μεταμορφωθεί απο πελατειακό αναχρονιστικό καρκίνωμα που γονάτισε τη χώρα για δεκαετίες, σε μοντέρνο κεντροαριστερό σοσιαλδημοκρατικό κίνημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών (όπως φαίνεται να επιθυμεί ο βενιζελος), ας ξαναρχίσει και απο 1%.
Ήδη φαίεται πως τα μεγάλα συμφέροντα και τα συνδικαλο-συντεχνιακά στοιχεία το έχουν εγκαταλείψει μετακομίζοντας προς κουμουνδουρου. Πιθανώς να χρειαστεί να αλλάξει όνομα και να προχωρήσει σε ανανέωση των περισσότερων στελεχών (εξ ου και οι κουβέντες περι 30αρη ηγέτη).

Σημειωτέον οτι κατα την αποψή μου, ο μόνος που κινείται με λογική και ψυχραιμία τις τελευταίες μέρες είναι ο μπεννι.
Την ώρα που οι άλλοι ξεκατινιάζονται με τις φάπες του κασιδιάρη, το αντάρτικο πολέων του αρμυρά, και τα ζάππεια του σαμαρά, αυτός μιλαει μόνο για κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. Την ώρα που οι άλλοι τσιρίζουν στις πλατείες και χαϊδεύουν τ'αυτιά των αγανακτισμένων ελληνων, αυτός έχει συναντήσει σε μια εβδομάδα τον Ολαν, τον Σουλτς, τον Μπαρόσο και τον Μοντι.

Εαν υπάρχει ακόμα κάποια λύση (εαν υπάρχει) για το πρόβλημα της ελλάδας (της ευρώπης μάλλον), σίγουρα δεν βρίσκεται ουτε στην κουμουνδουρου, ουτε στη συγγρού, και ουτε φυσικά στον αγ. Παντελεήμονα.
πιστευεις δηλαδη οτι ο....Βενιζελος μπορει να σκεφτει η το κυριοτερο να πραξει,σαν σοσιαλιστης????μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει????
Ναι το πασοκ ισως να μπορεσει να ξαναγεννηθη αλλα χωρις κανεναν απο αυτους που ειναι μεσα τωρα.Τι να κανουμε ?συνδεσαν την τυχη τους με ολα αυτα τα προτωγνορα που ζουμε τα τελευταια χρονια...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Γιατί πρέπει να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ!

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί καλά θα κάνει να πάρει 1.200 ευρώ το χρόνο από όσους έχουν 20.000. Εγώ έχω στην τράπεζα 19. η εισφορά και ο Μήλιος το 1%. Ακους τίποτα για αυτά τις τελευταίες μέρες;

– Welcome and be yourself

εγω αμα δω και περναω τα 20.000 εσοδα κατα σεπτεμβρη - οκτωβρη θα αρχισω να τα τρωω σε πουτανες  :rockon:
αρχιζει και μου καλαρεσει αυτο το συστημα συριζα :rockon:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πιστευεις δηλαδη οτι ο....Βενιζελος μπορει να σκεφτει η το κυριοτερο να πραξει,σαν σοσιαλιστης????μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει????
Ναι το πασοκ ισως να μπορεσει να ξαναγεννηθη αλλα χωρις κανεναν απο αυτους που ειναι μεσα τωρα.Τι να κανουμε ?συνδεσαν την τυχη τους με ολα αυτα τα προτωγνορα που ζουμε τα τελευταια χρονια...

Οχι δεν μπορεί να πράξει σαν σοσιαλιστής. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα αυτά που έχουν γίνει οφείλονται αποκλειστικά στον βενιζέλο. Όπως και να έχει, δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Λέω οτι στην ελλάδα δεν υπάρχει μια πολιτική δύναμη που να καλύπτει τον κεντροαριστερό χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, όπως σε όλες τις ανεπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Το πασοκ προφανώς έχει καεί, αν και δεν ήταν ποτέ (ειδικά το "βαθύ" πασοκ) ενα σύγχρονο κεντροαριστερό κόμμα. Κάλυπτε "παράνομα" αυτόν τον χώρο απλά επειδή δεν υπήρχε άλλο, και όποιο άλλο εμφανιζόταν το κατάπιναν οι συντεχνίες και οι λαϊκισμοί του πασοκ. Προφανώς τα πρόσωπα που έχουν συνδέσει την τύχη τους με όσα έχουν συμβεί, θα εξαφανιστούν, ειδικά οι πιο παλιοί τύπου πάγκαλος ρέππας πρωτόπαππας κλπ. Πιθανότατα να χρειαστεί να αλλάξουν και όνομα σύμβολα κλπ.

Αλλά πέρα πο τα πρόσωπα, και ειδικά τώρα που φαίνεται να απαλλάσσεται απο συμφέροντα και συντεχνιακούς μηχανισμούς, νομίζω πως θα είναι καλό για όλους να δημιουργηθεί ένα υγειές αστικό κόμμα της κεντροαριστεράς. Αυτό φαίνεται να θέλει και ο βενιζέλος για την επόμενη ημέρα, και υπάρχουν νέα πρόσωπα μεσα στο κόμμα που ξέρουν οτι μόνο έτσι θα ξαναχτιστεί.

Υπάρχει βέβαια και το άλλο ενδεχόμενο. Κατα τη ρήση "ο κάθε λαός έχει και τους πολιτικούς που του αξίζουν", το νεο πασοκ να είναι χειρότερο απο το προηγούμενο. Ίδωμεν.

Illuminato_12

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η Δημιουργία Ξανά! Αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν οι θέσεις της ΔΗ.ΞΑ. και ελπίζω να είναι γρήγορα, για το καλό της Ελλάδας και των πολιτών της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom