Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
:grin:

Συνημμένα

• samaras.png
    samaras.png
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 22

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
[quote author=gastez link=to :pipa3:pic=142295.msg3865147#msg3865147 date=1339593018]
:grin:
[/quote]

Μού θυμίζης biker  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
την κυριακη θα ειμαι στην εφορευτικη επιτροπη, και λεω να μην δωσω σε κανενα ψηφοφορο ψηφοδελτιο της χ.α  σε αυτην την περιπτωση τη θα μου κανουν (εκτος του οτι θα βαλουν καποιον αλλο στην θεση μου)τι συνεπειες θα εχω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
την κυριακη θα ειμαι στην εφορευτικη επιτροπη, και λεω να μην δωσω σε κανενα ψηφοφορο ψηφοδελτιο της χ.α  σε αυτην την περιπτωση τη θα μου κανουν (εκτος του οτι θα βαλουν καποιον αλλο στην θεση μου)τι συνεπειες θα εχω

μπορεί να σου στείλουν τον κασιδιάρη για παρέα  :grin:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Εν τω μεταξύ, ενω εμείς ασχολούμεθα με τις φάπες του κασιδιάρη και τα ευκολόγια των σαμαροτσιπραίων, οι ιταλοί πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Όλα τα κόμματα, ενωμένα, έδωσαν "ισχυρή εντολή" και εμπιστοσύνη στον Μοντι να υπερασπιστεί τις ιταλικές θέσεις στην ευρωπαϊκή σύνοδο στις 28-29 ιουνίου. Οι πολιτισμένοι λαοί, όταν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο, ενώνονται, δεν διχάζονται.

Και φυσικά για εκλογές ούτε λόγος μέχρι το 2014, τέλος του 13 βαριά βαριά. Κάτι ξέρουν.

Επισκέπτης
Μόνο σήμερα : 1) δολοφονία Ελληνα φαρμακοποιού στου Ρέντη με καλασνικοφ με κίνητρο τη ληστεία...
2)απόπειρα δολοφονίας γυναίκας αστυνομικου στο κέντρο της Αθήνας από Σύριο κακοποιό...
3) δύο αυτοκτονίες (στην ημερίσια διάταξη το φενόμενο...)
και ακόμα δεν έκλεισε η μέρα... Ερώτηση : Ποιοί είναι οι φασίστες και οι ακραίοι?...

Επισκέπτης

θα φας καλα.. :2funny:

ειδικα αν εισαι σε εκλογικο κεντρο που θα ειμαι εγω εποπτης. ;)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Εν τω μεταξύ, ενω εμείς ασχολούμεθα με τις φάπες του κασιδιάρη και τα ευκολόγια των σαμαροτσιπραίων, οι ιταλοί πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Όλα τα κόμματα, ενωμένα, έδωσαν "ισχυρή εντολή" και εμπιστοσύνη στον Μοντι να υπερασπιστεί τις ιταλικές θέσεις στην ευρωπαϊκή σύνοδο στις 28-29 ιουνίου. Οι πολιτισμένοι λαοί, όταν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο, ενώνονται, δεν διχάζονται.

Και φυσικά για εκλογές ούτε λόγος μέχρι το 2014, τέλος του 13 βαριά βαριά. Κάτι ξέρουν.

Και για να μη μπερδευόμαστε χαμένοι στον ορυμαγδό των ειδήσεων,η κατάσταση της Ιταλίας, ακόμα και Ισπανίας δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με αυτή της Ελλάδας.  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυξάνονται οι πιθανότητες  νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με τις εταιρείας στοιχημάτων. Τις τελευταίες μέρες, οι μπουκ μειώνουν τις αποδόσεις σε αυτό το ενδεχόμενο κι αυξάνοντας αντίστοιχα την απόδοση για όποιον στοιχηματίσει σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

τελικα τα καταφερε ο αλεξ,επεισε πολυ κοσμο :grin:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Και για να μη μπερδευόμαστε χαμένοι στον ορυμαγδό των ειδήσεων,η κατάσταση της Ιταλίας, ακόμα και Ισπανίας δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με αυτή της Ελλάδας.  

Προφανώς.
Επιπλέον, είναι πολύ πιο δυνατές οικονομίες και σημαντικά μεγέθη για την Ευρώπη και για την παγκόσμια οικονομία. Εαν είχαν τα μυαλά μας, θα πουλούσαν μεγαλύτερο τσαμπουκά ακόμα και απο 'μας.
Αντ'αυτού, αντιμετωπίζουν ψύχραιμα την κατάσταση, ενωμένοι, με ρεαλισμό, με σχέδιο, και με διάλογο και διαπραγμάτευση εντός των ευρωπαϊκών θεσμών. Και χωρίς εκλογικές διαδικασίες που σε συνθήκες απελπισίας και αγανάκτησης δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να διχάζουν και να πολώνουν το κλίμα.

Επισκέπτης

Η προπαγάνδα τους πήγε στράφι!

Το ΄χουν ήδη καταλάβει, αλλά τώρα είναι πολύ αργά. Ο επικοινωνιακός και ψυχολογικός πόλεμος σε επίπεδο πλύσης εγκεφάλου που διεξάγουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει αποτύχει παταγωδώς. Το χειρότερο μάλιστα για αυτούς τους "φωστήρες" της δημαγωγίας είναι πως η συνεχιζόμενη εκτόξευση λάσπης κατά των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο δεν μας αποδυναμώνει, αλλά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, αυξάνοντας τα ποσοστά μας. Η προπαγάνδα τους πάει στράφι...

Δεν μπορούν να αντιληφθούν -και πώς άλλωστε, αφού ζουν εκτός κοινωνίας- ότι όταν ο αναξιόπιστος υβρίζει καθημερινώς και συνεχώς κάποιον, αυτός ο "κάποιος" γίνεται συμπαθής, γιατί σίγουρα κάτι καλό θα έχει κάνει και έχει εκνευρίσει τον αναξιόπιστο. Επιπλέον, από την μανία και τον κομπλεξισμό τους να μας μειώσουν, έχουν επιδοθεί σε έναν μάταιο πόλεμο παραπληροφόρησης, στρέβλωσης και συκοφάντησης που βγάζει μάτι! Με λίγα λόγια, όποιος μώλωπας δημιουργείται κι όποιο τζάμι σπάει στην Ελλάδα, το ΄χει κάνει Χρυσαυγίτης. Το ότι σκοτώνονται άνθρωποι από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες κι Έλληνες αυτοκτονούν στο "γραικυλιστάν" του Μνημονίου, δεν τους αγγίζει. Το θέμα γι' αυτούς είναι να πουν όσα πιο πολλά ψέμματα προλαβαίνουν πριν τις εκλογές για την Χρυσή Αυγή. Απέτυχαν, όμως γιατί ο Ελληνικός Λαός ξύπνησε κι από εδώ και πέρα δεν θα αφήσουμε κανένα νταβατζή να κάνει κουμάντο στην Δημόσια περιουσία.

Κάποιοι τώρα θα πουν πως είναι λάθος να κάνουμε επικοινωνιακή ανάλυση και να αποκαλύπτουμε τα σφάλματα των εχθρών μας, γιατί θα τα διορθώσουν και θα ανασυνταχθούν. Βασικά, είναι πολύ αργά για δάκρυα, καθώς Κυριακή κοντή γιορτή. Κυρίως όμως το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα δεν ασχολήθηκε ποτέ με επικοινωνιακές τακτικές, προπαγάνδα ή image making όπως συνηθίζουν να λένε. Τουναντίον, συνήθως δείχνουμε ένα πιο "ατημέλητο" πρόσωπο από το συνηθισμένο. Αυτό ακριβώς όμως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Βγαίνουμε στην κοινωνία, λέμε την Αλήθεια, διατρανώνουμε την Πίστη για τις Ιδέες και τον Αγώνα μας κι ο Λαός μας στηρίζει. Αυτήν την Κυριακή 17 Ιουνίου, εμάς τους τίμιους αγωνιστές, τους "ερασιτέχνες" της πολιτικής θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά -πιθανώς και διψήφια- και πιο βροντερή φωνή στην διεφθαρμένη βουλή. Κι αυτό θα είναι το δεύτερο και πιο ηχηρό χαστούκι στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τσονι το σκατο στο στομα σ εχει φτασει με τον τσιπρα

αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχα

* οι προτασεις 3 λεξεων ειναι πλεον παρελθον!!!!πηρε φωτια ο πισινος σου
ρε θα σταθεροποιηθείς επιτέλους; Από ΝΔ πάς Τσίπρα και μετά πάλι όπισθεν...
ξεκουράσου λιγάκι από τις μετακινήσεις ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

γαμώτο κοντεύω να πάθω ναυτία με αυτόν και τον περσόνα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

κοίτα, οι Ιταλοί έκαναν και ολιγομελή κυβέρνηση
εδώ εμείς την κυβέρνηση την κάνουμε για να μπούμε ΟΛΟΙ - και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΟΟΟλοι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Τσιπρα εγω;;;

μ αθεα αναρχοαπλυτα, προστατες λαθρομεταναστων, φονιαδες χριστιανων εγω δεν εχω καμια σχεση

επισης με την νδ του σαμαρα δεν εχω καμια σχεση

τωρα πως εβγαλες συμπερασμα οτι ειμαι τσιπρεος.....das ist nicht begreiflich!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom