Τα έχω ξαναγράψει εδώ και τα λέω τελευταία φορά γιατί κουράστηκα. Η Ελλάδα ΠΟΤΕ μετά τη χούντα δεν είχε ισοσκελισμένους προυπολογισμούς αλλά ΠΑΝΤΑ ελλειματικούς (ακόμα και οι χρονιές πριν την ένταξη στην ΟΝΕ ήταν ελλειματικές αλλά παρουσιάστηκαν πλασματικά ως πλεονασματικές για να πληρωθούν τα κριτήρια ένταξης). Πάντα ξοδεύαμε παραπάνω από αυτά που παράγαμε και το ελλείπον το βρίσκαμε από εξωτερικό δανεισμό μέχρι και το 2009 που χρειαζόμασταν 25 δις το χρόνο. Η πρώτη φορά που ισοσκελίστηκε ο προυπολογισμός ήταν το α' τρίμηνο του 2012. Και αυτό έγινε γιατί το κράτος περιόρισε δραστικά τις δαπάνες μη πληρώνοντας χρέη προς ιδιώτες, ΝΠΔΔ, ΦΠΑ σε επιχειρήσεις κλπ. Αν ήταν εντάξει στις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του και το 2012 θα ήταν ελλειματικό. Όμως να δεχτώ ότι πλέον έχουμε ισοσκελισμένο προυπολογισμό και καταγγέλουμε το μνημόνιο. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα:εχεις μεινει στο προπερσυ μαλλον,
ηλιθιος σιγουρα ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ελπιζω το ιδιο κ για σενα
ασχετος φυσικα εισαι η εξυπηρετεις μια "ληγμενη" προπαγαμδα
αν χαλασει η συμφωνια κ δεν πληρωνουμε τοκοχρεωλυσια κλπ,ο προυπολογοσμος ακομα κ σημερα με διαλυμενη την παραγωγη της χωρας ειναι παρα κατι φραγκοδιφραγκα ισοσκελισμενος
αυτα πυ λες απλα ειναι ψεματα η εισαι παραπληροφορημενος
Α) Παύεις να είσαι αξιόχρεος για τουλάχιστον τα επόμενα 20 χρόνια οπότε δε σου δανείζει καμία αγορά και κανένα κράτος στον κόσμο.
Β) Βγαίνεις από το ευρώ και επιστρέφεις στη δραχμή γιατί δε μπορείς διαρκώς να παίρνεις δανεικά από την ΟΝΕ αλλά να μην πληροίς καμία από της υποχρεώσεις σου καταγγέλλοντας το Μνημόνιο. Και τότε με τη νέα δραχμή θα ήθενα να μου πεις με ποιά ισοτιμία και σε ποιά τιμή θα αγοράσεις όλα τα εισαγωγικά είδη για να ζήσεις σε μια χώρα που δεν παράγει σχεδόν τίποτα και που ζει με εισαγωγές.
ΞΥΠΝΑΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ.