Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τα πράγματα είναι απλά. Ο Αντρέας διέφθειρε το 81 το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού. Αυτό που γινόταν 35 χρόνια τώρα ήταν να ψηφίζουν οι Έλληνες ΠΑΣΟΚ με αντάλλαγμα μια θέση στο δημόσιο και αύξηση σε μισθούς - συντάξεις - επιδόματα. Και να βασιλεύει στο δημόσιο βίο η διαφθορά (την οποία νομιμοποίησε ο ίδιος ο Αντρέας με δηλώσεις του), η διαπλοκή, ο πασοκοσυνδικαλισμός, η καλοπέραση και η απατεωνιά. Όχι μόνο από τους πολιτικούς αλλά ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. Κυρίως από τους ψηφοφόρους. Και 2 φορές που βγήκε η ΝΔ αυτά τα 35 χρόνια προσπάθησε να κάνει 2-3 πράγματα για συμμάζεμα και είχε απέναντι το ΠΑΣΟΚικό κράτος, την αριστερά, τα ΜΜΕ, τους συνδικαλιστές, το Θεό τον ίδιο. Το ΠΑΣΟΚ εξέθρεψε έναν κομματικό στρατό βολεμένων καλοπερασάκηδων που με τα χρόνια γιγαντώθηκε. Και αν δε μεσολαβούσε η κρίση και δεν κοβόταν μαχαίρι ο εξωτερικός δανεισμός ακόμα ΠΑΣΟΚ θα είχαμε πάνω. Όταν όμως με την κρίση το ΠΑΣΟΚ δε μπορούσε να δανειστεί άλλα για να ταίσει τα πελατάκια του, αυτά μετατράπηκαν σε μετακινούμενο κομματικό στρατό, και πήγαν στο νέο ΠΑΣΟΚ (τσιπροκαμμένοι) που τους υπόσχονται πάλι μια εύκολη λύση. Δηλαδή δανεισμό από το υπερπέραν για να συνεχιστεί το πάρτυ στο δημόσιο, για να συνεχιστούν οι μισθοί Ιταλίας με παραγωγή Αιθιοπίας, για να συνεχιστούν τα ψεύτικα αναπηρικά επιδόματα, για να συνεχιστεί το καθησιό στο Δημόσιο. Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ, το σημερινό ΠΑΣΟΚ (τσιπροκαμμένοι) ή το αυριανό ΠΑΣΟΚ όπως σκατά θα λέγεται. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο μετακινούμενος κομματικός στρατός των βολεμένων που αρπάζονται από όποιο λαμόγιο τους υποσχεθεί την εύκολη ζωή αδιαφορώντας για την πατρίδα και τις επόμενες γενιές.

αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει.
και στην τελική εάν ο λαός γουστάρει αντρέα με πουτάνες2 και γκόμενες μαγκιά του.
αλλάχτε χώρα.
στη γερμανία μπορείτε να έχετε μια κοντόχοντρη μανδάμ να σας λέει ποσο καλό είναι να λιώνετε στα εργοστάσια για 3.60 προκειμένου να πηγαίνει καλά η χώρα και να μην κόβετε άλλο νόμισμα να παίρνετε ζαντολάστιχα.

πούλο.
εμείς εντώ στη μεσόγειο γουστάρουμε και φρου φρου και αρώματα και ζαντολάστιχα και ταβέρνες και πουτάνες και ξυλίκι στο γήπεδο και τσαμπουκάδες στα καφενεία.

πάρτε το αποφαση.
φρίτζηδες ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ 5 χρόνια.

κι'όμως , αμφότεροι σωστοί  ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το να ζητανε να σφιξουμε το ζωναρι και να παρουμε και αλλα μετρα λιτοτητας χοντρομπαλαδες τυπου Μπενυ που απο τις κοιλιες  και τα συγκαμενα μπουτια δεν μπορουν να κουνηθουνε ειναι αστειο.
Φυλακη σε ολα τα λαμογια τους Σοσιαληστες και αυτοκλητους εθνοσωτηρες.

Τύπε τα παχύδερμα δεν καταλαβαίνουν τι ζημιά κάνουν στο περιβάλλον, από αρχαιοτάτων χρόνων:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
το πού πάει ο λαός είναι δικιά του επιλογή
εάν δε σας αρέσει αλλάχτε χώρα.

το παραλήρημα των δεξιων του σάιτ συνεχίζεται.
κάποτε αναρωτιώμουν τι κόλλημα έχουν με τον ανδρέα.
έβριζα θεους και δαίμονες.
τελικά κατέληξα
αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει.
και στην τελική εάν ο λαός γουστάρει αντρέα με πουτάνες2 και γκόμενες μαγκιά του.
αλλάχτε χώρα.
στη γερμανία μπορείτε να έχετε μια κοντόχοντρη μανδάμ να σας λέει ποσο καλό είναι να λιώνετε στα εργοστάσια για 3.60 προκειμένου να πηγαίνει καλά η χώρα και να μην κόβετε άλλο νόμισμα να παίρνετε ζαντολάστιχα.

πούλο.
εμείς εντώ στη μεσόγειο γουστάρουμε και φρου φρου και αρώματα και ζαντολάστιχα και ταβέρνες και πουτάνες και ξυλίκι στο γήπεδο και τσαμπουκάδες στα καφενεία.

πάρτε το αποφαση.
Τύπε μου δεν ξέρω αν είσαι επαγγελματίας Πασόκος αλλά να ξέρεις ότι για να καυλαντίζεις εσύ, δε θα θέσω εγώ σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μου και των παιδιών μου. Όσοι υποστηρίζετε αυτές τις πίπες θα βάλετε μυαλό με το καλό ή με το άγριο. Και μακάρι να είχα τη νοοτροπία και την παιδεία ενός Γερμανού που εν μέσω κρίσης έχει μια πανίσχυρη πολιτικά και οικονομικά χώρα. Μπορεί να είμαστε στο ίδιο έθνος αλλά τα λεγόμενά μας δείχνουν μια διαφορά: ότι εγώ είμαι Έλληνας, ενώ εσύ Νεοέλληνας. Με ότι φορτίο κουβαλάνε οι λέξεις. Και όταν θα έρθει η καταστροφή και τα παιδιά σου ζητάνε φαί, εσύ κόψε και φάε όπα, συρτάκι και ξυλίκι.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Αρα τα ζόρια τα έχουν ΟΛΕΣ οι χώρες που μας δάνεισαν, θα τους φάμε τα λεφτά, έχουμε και περιπου ισοσκελισμενο προυπολογισμο, άρα να πάνε να γαμηθούν όλοι....τελικά όλοι εχουμε ενα ΖΟΡΜΠΑ - ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ μέσα μας..... :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

Σχεδόν με το ζόρι μας δάνεισαν, ενώ ήξεραν ότι ο ελληνικός λαός δεν θα το δεχτεί (απαγόρευσαν δημοψήφισμα). Αυτό είναι εκβιασμός στα μάτια μου. Πάρε τα με το ζόρι και πλήρωνε με το ζόρι τόκους;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κι'όμως , αμφότεροι σωστοί  ;)

ο δεύτερος γιατί είναι σωστός???

ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ,να είσαι έτοιμος να πληρώσεις και τον λογαριασμό

τα γούστα πληρώνονται

άσε που είναι και μύθος

πόσα FKK με 100 μουνάρες έχει η Γερμανία και πόσα η Ελλάδα του Άνθιμου?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πάρτε το αποφαση.

Υπερβολές.

Είμαστε σαν τους εβραίους φορτωμένους στο τρένο για το Νταχάου.
Απλά για κάποιο λόγο το τρένο σταμάτησε και υπάρχουν μαλάκες που ρωτάνε γιατί καθυστερούμε.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Απλά ο κόσμος έφυγε μαζικά από 2 διεφθαρμένα κόμματα και πήγε σε δημαγωγούς, λαϊκιστές και ναζιστές.

Κυβερνηση τώρα??????????

ακριβώς
διώχνει ανίκανους για να φέρει άλλους ανίκανους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Για να λες αυτό φίλε μου είσαι ένα από τα 2:
ή παντελώς αγράμματος ή παντελώς ηλίθιος.
Αγράμματος γιατί δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από οικονομικά μεγέθη οπότε δεν κατανοείς τις φράσεις: Η Ελλάδα παράγει 55 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο και ξοδεύει 70 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Τα παραπάνω 15 τα δανειζόταν αλλά πλέον δεν της δανείζει κανείς. Οπότε είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ζει στο εξής όπως ζούσε.
Ηλίθιος γιατί ενώ κατανοείς ότι τα οικονομικά μεγέθη δεν βγαίνουν υποστηρίζεις μια επικίνδυνη και ανεδαφική πρόταση. Γιατί σε παρασύρει το συναίσθημα και δε σε οδηγεί η λογική.

Το ερώτημα είναι εγώ τι σου φταίω αν εσύ θέλεις να καταστραφείς;
εχεις μεινει στο προπερσυ μαλλον,
ηλιθιος σιγουρα ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ελπιζω το ιδιο κ για σενα :grin:
ασχετος φυσικα εισαι η εξυπηρετεις μια "ληγμενη" προπαγανδα
οπως εσυ κ κατι αλλοι μαλ..ες με χρεωσαν 100 δις ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ,κ πηγα πασο γιατι ειστε πιο πολλοι τοτε,τωρα αν δεν σ αρεσει συκω κ φυγε κ πηγαινε σλοβακια,βουλγαρια,-διαλεξε- να ζησεις
εκει εχουν εφαρμοστει πληρως οι πολιτικες αυτες.αντε να μεινεις εκει να δεις τι καλα θα περνας με 300ε το μηνα
αν χαλασει η συμφωνια κ δεν πληρωνουμε τοκοχρεωλυσια κλπ,ο προυπολογοσμος ακομα κ σημερα με διαλυμενη την παραγωγη της χωρας ειναι παρα κατι φραγκοδιφραγκα ισοσκελισμενος
αυτα πυ λες απλα ειναι ψεματα η εισαι παραπληροφορημενος

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τύπε μου δεν ξέρω αν είσαι επαγγελματίας Πασόκος αλλά να ξέρεις ότι για να καυλαντίζεις εσύ, δε θα θέσω εγώ σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μου και των παιδιών μου. Όσοι υποστηρίζετε αυτές τις πίπες θα βάλετε μυαλό με το καλό ή με το άγριο. Και μακάρι να είχα τη νοοτροπία και την παιδεία ενός Γερμανού που εν μέσω κρίσης έχει μια πανίσχυρη πολιτικά και οικονομικά χώρα. Μπορεί να είμαστε στο ίδιο έθνος αλλά τα λεγόμενά μας δείχνουν μια διαφορά: ότι εγώ είμαι Έλληνας, ενώ εσύ Νεοέλληνας. Με ότι φορτίο κουβαλάνε οι λέξεις. Και όταν θα έρθει η καταστροφή και τα παιδιά σου ζητάνε φαί, εσύ κόψε και φάε όπα, συρτάκι και ξυλίκι.

ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ,να είσαι έτοιμος να πληρώσεις και τον λογαριασμό

τα γούστα πληρώνονται

άσε που είναι και μύθος

το περίμενα ότι κάποιος θα ρωτήσει !

ξέρεις , πιστεύω στο φαινόμενο "δράσης-αντίδρασης"
δηλαδή αν έχουμε ένα τσούρμο γλετζέδων , ανεύθυνων , βολεμένων , οπορτουνιστών κτλ κτλ
αντιρροπιστικά θα πρέπει να υπάρχουν σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι για να εξισορροπήσει το σύστημα. Πιστεύω στην ισορροπία γενικότερα , μακάρι και τώρα να βρεθεί μια αναίμακτη χρυσή τομή.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
εχεις μεινει στο προπερσυ μαλλον,
ηλιθιος σιγουρα ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ελπιζω το ιδιο κ για σενα :grin:
ασχετος φυσικα εισαι η εξυπηρετεις μια "ληγμενη" προπαγανδα
οπως εσυ κ κατι αλλοι μαλ..ες με χρεωσαν 100 δις ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ,κ πηγα πασο γιατι ειστε πιο πολλοι τοτε,τωρα αν δεν σ αρεσει συκω κ φυγε κ πηγαινε σλοβακια,βουλγαρια,-διαλεξε- να ζησεις
εκει εχουν εφαρμοστει πληρως οι πολιτικες αυτες.αντε να μεινεις εκει να δεις τι καλα θα περνας με 300ε το μηνα
αν χαλασει η συμφωνια κ δεν πληρωνουμε τοκοχρεωλυσια κλπ,ο προυπολογοσμος ακομα κ σημερα με διαλυμενη την παραγωγη της χωρας ειναι παρα κατι φραγκοδιφραγκα ισοσκελισμενος
αυτα πυ λες απλα ειναι ψεματα η εισαι παραπληροφορημενος

Μπορεί να ειναι και παραφαγωμένος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
το περίμενα ότι κάποιος θα ρωτήσει !

ξέρεις , πιστεύω στο φαινόμενο "δράσης-αντίδρασης"
δηλαδή αν έχουμε ένα τσούρμο γλετζέδων , ανεύθυνων , βολεμένων , οπορτουνιστών κτλ κτλ
αντιρροπιστικά θα πρέπει να υπάρχουν σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι για να εξισορροπήσει το σύστημα. Πιστεύω στην ισορροπία γενικότερα , μακάρι και τώρα να βρεθεί μια αναίμακτη χρυσή τομή.
θα επαναλαβω τον ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ,η μηπως κι αυτος ηταν συριζεος κ καμενος?
"η θα ειστε ησυχοι η θα ειστε ελευθεροι"
αναιμακτα,διχως συγκρουση δηλ,τιποτα δεν γινετε

Επισκέπτης
Για να λες αυτό φίλε μου είσαι ένα από τα 2:
ή παντελώς αγράμματος ή παντελώς ηλίθιος.
Αγράμματος γιατί δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από οικονομικά μεγέθη οπότε δεν κατανοείς τις φράσεις: Η Ελλάδα παράγει 55 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο και ξοδεύει 70 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Τα παραπάνω 15 τα δανειζόταν αλλά πλέον δεν της δανείζει κανείς. Οπότε είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ζει στο εξής όπως ζούσε.
Ηλίθιος γιατί ενώ κατανοείς ότι τα οικονομικά μεγέθη δεν βγαίνουν υποστηρίζεις μια επικίνδυνη και ανεδαφική πρόταση. Γιατί σε παρασύρει το συναίσθημα και δε σε οδηγεί η λογική.

Το ερώτημα είναι εγώ τι σου φταίω αν εσύ θέλεις να καταστραφείς;
Τον τελευταιο χρονο επειδη δεν βγαιναν τα νουμερα αυτοκτονησαν 2000 συμπολητες μας.
Αν σου αρεσουν τα νουμερα να πας στο πρακτορειο της γειτονιας σου και παιξε ΚΙΝΟ 8 νουμερα τυχαια επιλογη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Μπορεί και παραφαγωμένος...
εγω επιμενω,απο αυτα που βλεπω εδω μεσα οι πιο πολλοι εχουν ενημερωση κι αποψεις μεγκα κ σκαι,χωρις ομως ναναι ουτε ο αλαφουζος ουτε ο μπομπολας
δεν εχει λογο να βριζομαστε,αλλα να καταδειξουμε την αληθεια κι οχι οτι λεει το χαζοκουτι,δηλ συνηθως.. :jerking: :jerking: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
θα επαναλαβω τον ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ,η μηπως κι αυτος ηταν συριζεος κ καμενος?
"η θα ειστε ησυχοι η θα ειστε ελευθεροι"
αναιμακτα,διχως συγκρουση δηλ,τιποτα δεν γινετε
σύμφωνοι , μόνο που δεν έχει καμία σχέση η αρχαία ελληνική δημοκρατία
με την σύγχρονη ελληνική οχλοκρατία και βλακοκρατία

πιστεύω στην διαλλεκτική "ανευθυνότητα-υπευθυνότητα" χωρίς το ένα δεν θα υπήρχε το άλλο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656

τα γούστα πληρώνονται

άσε που είναι και μύθος

αντε κ κατι σωστο ειπες
ειδες αμα εχεις οπτικη μονος σου κ δεν ακους τον μπαμπη τον πααδημητρου  :headbang: :headbang: :headbang:του σκαι?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
σύμφωνοι , μόνο που δεν έχει καμία σχέση η αρχαία ελληνική δημοκρατία
με την σύγχρονη ελληνική οχλοκρατία και βλακοκρατία

πιστεύω στην διαλλεκτική "ανευθυνότητα-υπευθυνότητα" χωρίς το ένα δεν θα υπήρχε το άλλο...
ο λαος ειναι για τα μπαζα γενικα,αλλα τωρα το ουσιωδες ειναι να μην τα ξεπουλησουμε ολα
τ αλλα λυνοντε αργοτερα,οποτε ναναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom