Ωραιο δεν ηταν ομως?
Θα το προτεινω στη ΝΔ να το εχει συνθημα στις επομενες εκλογες.
Καλό. Θυμίζει εκλογές 90
Ωραιο δεν ηταν ομως?
Θα το προτεινω στη ΝΔ να το εχει συνθημα στις επομενες εκλογες.
Οχι ρε συ. Το 90 ειχε κατι ξενερωτα, όπως "νεες ιδεες για μια νεα ελλαδα"Καλό. Θυμ´ηζει εκλογές 90
Οχι ρε συ. Το 90 ειχε κατι ξενερωτα, όπως "νεες ιδεες για μια νεα ελλαδα"
Σωστος, και μαλιστα εναμισι μηνα πριν...Το ΠΑΣΟΚ θα παρει τουλαχιστον 20-25%,μην ακουτε τους πρωην ψηφοφορους του που το βριζουν και λενε τα γνωστα "να μου κοπει το χερι αν το ξαναψηφισω" και τετοια.Το ιδιο θα συμβει και με τη ΝΔ με ποσοστα στο 30%+.Οι δυο τους θα κανουν μια κυβερνηση αντιγραφο της σημερινης απλα με αλλη αναλογια υπουργων.Ο Παπαδημος θα ειναι σιγουρα μεσα στη κυβερνηση σε ειδικο ρολο σχετικο με την οικονομια.
Ναι.....οκ....το αλλο το ξερεις....? Οι μονόκερι δεν ειναι μυθικα πλάσματα...αλλα αληθινα...οσο και αυτα που γράφεις..!Το ΠΑΣΟΚ θα παρει τουλαχιστον 20-25%,μην ακουτε τους πρωην ψηφοφορους του που το βριζουν και λενε τα γνωστα "να μου κοπει το χερι αν το ξαναψηφισω" και τετοια.Το ιδιο θα συμβει και με τη ΝΔ με ποσοστα στο 30%+.Οι δυο τους θα κανουν μια κυβερνηση αντιγραφο της σημερινης απλα με αλλη αναλογια υπουργων.Ο Παπαδημος θα ειναι σιγουρα μεσα στη κυβερνηση σε ειδικο ρολο σχετικο με την οικονομια.
Προερχομενος απο?εγω παντως παιδια μετα απο αρκετη σκεψη αποφάσισα να ριξω τσιπρα
απο μια μυστικη δημοσκοησηΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 27,1%
ΠΑΣΟΚ 22,4%
ΚΚΕ 0%
ΣΥΡΙΖΑ -10%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 5,2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 200%
ΔΗΜΑΡ 4,1%
ΛΑΟΣ 2,9%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0%
ΔΗΣΥ 1,8%
ΚΟΙΝ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1,5%
ΔΡΑΣΗ 1,3%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 7,5%
Προερχομενος απο?
Είναι όντως μυστική, σκέψου οτι την ήξερα και φοβόμουν να την βγάλω για να μην παραβιάσω την μυστικότητα..απο μια μυστικη δημοσκοηση
πλάκα μου κάνεις έτσι; πρώτα πρώτα είπα 1-2, εσύ αμέσως να το στρεβλώσεις κλασικάΜπορω να μαθω παρακαλω πώς θα γινει 2% νοθεια, που αντιστοιχει σε 150.000 ψηφους?
δεν περίμενα να έλεγε ένας εγκάθετος κάτι άλλο.Ούτε Χούντα εχεις, ούτε χρεωκοπία εχεις.
Αν τα αποκτησεις, τοτε θα καταλαβεις.
Γιαβρί μου μόλις άρχισε το show...δεν τελειώνει...μόλις άρχισε....αυτό δεν έχετε καταλάβει μερικοί που συμφωνείτε ακόμα με πασοκονδούλα.
Το μνημόνιο 1 έφερε το μνημόνιο 2,έρχεται το μνημόνιο 3...4...5...κτλ......
ή μήπως πιστεύεις ότι το 2015 θα βγούμε από το μνημόνιο κ θα βαδίσουμε προς την ανάπτυξη όπως λέει ο χοντρός στο διαφημιστικό προεκλογικό σποτάκι;;;
Εγώ δεν ονειρεύομαι κανέναν υπαρκτό σοσιαλισμό.....την μέρα που θα σπάνε πέτρες στα κάτεργα αυτοί που τα κάνανε μπουρδέλο ονειρεύομαι.
Και ναι οι μόνοι που δεν θα μασήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο είναι οι κομμουνιστές:
Εγώ δεν ονειρεύομαι κανέναν υπαρκτό σοσιαλισμό.....την μέρα που θα σπάνε πέτρες στα κάτεργα αυτοί που τα κάνανε μπουρδέλο ονειρεύομαι.
Και ναι οι μόνοι που δεν θα μασήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο είναι οι κομμουνιστές:
μα τι λες; κάθεσαι και συζητάς πως δίνουνε λύση τα δύο κόμματα; Ποιοι; Αυτοί που δεν έχουνε πει ποτε ούτε μία αλήθεια; αυτοί που πάντα κλέβουνε;Ασφαλώς για την κατάσταση που είμαστε φταίει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Θα ήθελα να τους καταψηφίσω και τους δύο για όλα όσα έκαναν στη χώρα μας.
Όμως ποια είναι η εναλλακτική πρόταση?
Αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμένου?
Μονομερώς θα διαγράψουμε το χρέος μας και οι δανειστές θα μας σφίξουν το χέρι που ακόμα και σήμερα θέλουμε δανεικά?
Ο νωθρός ΔΥ γνωρίζει ότι ο μισθός του πληρώνεται με δανεικά?
Από που θα κάνεις εισαγωγές τροφίμων, καυσίμων, μηχανημάτων, όταν θα έχουμε τον τίτλο του παγκόσμιου μπαταχξή?
Να θυμίσω ότι μεγάλο μέρος του χρέους μας είναι διμερής δανεισμός μεταξύ Ελλάδος και Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Αυστρίας, Ολλανδίας, Φινλανδίας και άλλες χώρες της ΕΕ. Να προσθέσω και τα δάνεια από το ΔΝΤ που είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός.