Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η δική μου εκτίμηση......

ΝΔ 24,8%

ΠΑΣΟΚ 18,2%

ΣΥΡΙΖΑ 11,7%

ΚΚΕ 9,6%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,0%

ΔΗΜΑΡ 7,0%

Χρυσή Αυγή 5,0%

ΛΑΟΣ 3,3%

Οικολόγοι-Πράσινοι 3,2%

ΔΗΣΥ 2,6%

ΔΡΑΣΗ 1,0%

Κοινωνική Συμφωνία 1,0%

Λοιπά 3,6%

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τελική Πρόβλεψη...

ΝΔ 28%

ΠΑΣΟΚ 16%

ΣΥΡΙΖΑ 14%

ΚΚΕ 10%

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 7%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6%

ΔΗΜΑΡ 5%

ΛΑΟΣ 2.8%

ΔΗΣΥ 2.5%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2.5%
αρκετα κοντα σε αυτο που περιμενω και εγω.Με αναγωγες αυτα τα 2,5αρια που μενουν εξω απο την βουλη που πανε?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η δική μου εκτίμηση......

ΝΔ 24,8%

ΠΑΣΟΚ 18,2%

ΣΥΡΙΖΑ 11,7%

ΚΚΕ 9,6%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,0%

ΔΗΜΑΡ 7,0%

Χρυσή Αυγή 5,0%

ΛΑΟΣ 3,3%

Οικολόγοι-Πράσινοι 3,2%

ΔΗΣΥ 2,6%

ΔΡΑΣΗ 1,0%

Κοινωνική Συμφωνία 1,0%

Λοιπά 3,6%
πωωω ρε δικε μου πολυ ακριβια  εσυ, με το κομμα.Αν και κοντα η προβλεψη με τον ντανιελ τοσο μακρυα απο πλευρας εκπροσωπησης.....ειδωμεν

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αρκετα κοντα σε αυτο που περιμενω και εγω.Με αναγωγες αυτα τα 2,5αρια που μενουν εξω απο την βουλη που πανε?

ΠΟΥΘΕΝΑ.

Απλά οι έδρες που θα καταλαμβάνονταν από αυτά έαν θεωρητικά έμπαιναν και με 2,5%, μοιράζονται στα κόμματα που εκπροσωπούνται.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΠΟΥΘΕΝΑ.

Απλά οι έδρες που θα καταλαμβάνονταν από αυτά έαν θεωρητικά έμπαιναν και με 2,5%, μοιράζονται στα κόμματα που εκπροσωπούνται.
οχι ισα φανταζομαι ε? Κατι που δεν συζητηθηκε (ειχαμε αλλες δουλειες δεν προλαβαιναμε) ειναι ο εκλογικος νομος και οι αδικιες του

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
τα φασισταριά να μην μπουν και ότι θελει ας γινει..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τα φασισταριά να μην μπουν και ότι θελει ας γινει..
Δυστυχως θα μπουν (προσωρινα) Θα καταλαβει η φοβισμενη γριουλα που τωρα ταχα υποστηριζουν , θα ξαναθυμηθουμε ολοι τι πρεσβευουν τα πηθικια και θα αποχωρησουν...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναφανδόν υπερ σε οτιδήποτε
εχει να κανει με τους (λαθρο)μεταναστες
χωρίς δεύτερη σκέψη   :2funny:

edit: και με λύσσα όπως λές
βλέπε πάπια  :uglystupid:

Καλά κάτσε να γίνει κανένα αστείο και όλοι αυτοί να βρεθούν μπροστά στην πραγματικότητα.

Κάτσε να πρέπει να πάρει αποφάσεις και να σταθμίζει κόστος και ώφελος. Κάτσε να πρέπει να μιλάει με άτομα από την Ευρώπη διαφορετικής ιδεολογίας. Κάτσε να κληθεί να τα φέρει βόλτα για να μην σκάσει κανόνι το δημόσιο ταμείο.

Θα σου πω εγώ πώς θα μεταμορφωθεί σε λογικό άτομο με ευθύνη των λεγομένων του...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καλά κάτσε να γίνει κανένα αστείο και όλοι αυτοί να βρεθούν μπροστά στην πραγματικότητα.

Κάτσε να πρέπει να πάρει αποφάσεις και να σταθμίζει κόστος και ώφελος. Κάτσε να πρέπει να μιλάει με άτομα από την Ευρώπη διαφορετικής ιδεολογίας. Κάτσε να κληθεί να τα φέρει βόλτα για να μην σκάσει κανόνι το δημόσιο ταμείο.

Θα σου πω εγώ πώς θα μεταμορφωθεί σε λογικό άτομο με ευθύνη των λεγομένων του...
ετσι δινεις συνχωροχαρτι στον βενιζελοσαμαρα η μου φαινετε?

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Δυστυχως θα μπουν (προσωρινα) Θα καταλαβει η φοβισμενη γριουλα που τωρα ταχα υποστηριζουν , θα ξαναθυμηθουμε ολοι τι πρεσβευουν τα πηθικια και θα αποχωρησουν...
φίλε μου δεν χωράει ο νους μου,πώς θα πάει Ελληνας να ψηφίσει αυτά τα ανθρωποειδή που φωτογραφίζονται δίπλα σε φούρνους και στρατοπεδα συγκεντρωσης όλο υπερηφάνεια. :headbang:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Μονο που το αστείο αυτο θα το πληρώσει η χωρα!
Λες να αλλαξαν?
:think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φίλε μου δεν χωράει ο νους μου,πώς θα πάει Ελληνας να ψηφίσει αυτά τα ανθρωποειδή που φωτογραφίζονται δίπλα σε φούρνους και στρατοπεδα συγκεντρωσης όλο υπερηφάνεια. :headbang:
μαλλον ειναι αλλο ενα τιμημα που πρεπει να πληρωσουμε για της μαλακιες που καναμε στο παρελθον.Να σου πω κατι καλο θα μας κανει...τους εβριζα μεχρι πριν λιγο καιρο και μετα καταλαβα οτι δινω σημασια σε σκουληκια αστους να δουν ολοι περι τινος προκειται

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μαλλον ειναι αλλο ενα τιμημα που πρεπει να πληρωσουμε για της μαλακιες που καναμε στο παρελθον.Να σου πω κατι καλο θα μας κανει...τους εβριζα μεχρι πριν λιγο καιρο και μετα καταλαβα οτι δινω σημασια σε σκουληκια αστους να δουν ολοι περι τινος προκειται
Μολις μπουν στην Βουλη θα τους χωνέψει το σύστημα κι αυτους όπως έγινε οταν μπήκαν στον Δημο Αθηναίων.
Εκαναν τιποτα εκει?
Οχι.
Ουτε και τώρα θα κάνουν κατι!!!!!!!
Θέλω να δω τα μουτρα των δημοσιοκάφρων που θα αναγκαστουν να τους καλουν στα πανελ!
:2funny: :2funny:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216

Είδωμεν παίχτη μου.Κυριακή κοντή γιορτή.

Επισκέπτης

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι ισα φανταζομαι ε? Κατι που δεν συζητηθηκε (ειχαμε αλλες δουλειες δεν προλαβαιναμε) ειναι ο εκλογικος νομος και οι αδικιες του

Νομίζω ότι πάει αναλογικά. Δεν ξέρω ακριβώς τον εκλογικό νόμο Παυλόπουλου αλλά μάλλον όσοι εκπροσωπούνται βγαίνουν ευνοημένοι από τη δύναμη των κομμάτων που δεν εκπροσωπούνται.

Προσωπικά είμαι υπέρ της απλής αναλογικής και όριο εισόδου 1% με εκπροσώπηση 3 βουλευτών. (ή του 1% των εκάστοτε βουλευτών αφού αυτός παίζει από 100 έως 300)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μην διαβαζεις τετοιες μαλακιες τυπε κανουν κακο στο κεφαλι σου.
"Παιδια" του Τσιπρα οι Αναρχικοι!!!!!!
Τι αλλο θα ακουσουμε....
Δεν καιγομαι!
Καλό είναι να διαβαζουμε τα παντα!
Το ημερολόγιο της Αυγης είναι ψεμματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom