Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά τα λες, αλλά δυστηχώς οι κάλπες (με λίγο νοθεία πάντα) τους βγάζουν πάντα νικητές.

Βλεπω έναν συνάδελφο (καταταλλα έξυπνο και εργατικό) να ξαναψηφίζει ΠΑΣΟΚ γιατί του εχουν υποσχεθεί να του διορίζουν τα παιδία. Και ενώ καταβαθος ξερει οτι του λένε ψέματα, αυτός θα τους ξαναψηφίσει.

Ως στις εκλογές θα γινουν πολλοί διορισμοί στα κρυφά (ακτοφυλακή και πυροσβεστική, εθελόντες :jerking: και καλά)

Σεντονακια τελος!

ΕΓω ειπα ή δεν θα γινουν καθολου εκλογες (μεχρι να βγει επισημη ημερομηνια δεν πιστευω)
ή θα βγει ΝΔ με 30%+ με νοθεια. Γιατι πρεπει να συνεχιστει η μνημονιακη πολιτικη στην Ελλαδα...

αυτη ειναι η αποψη μου και μενω σταθερος σε αυτη μεχρι να δω τι θα παιξει.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Mην ξεχνάμε βέβαια οτι τα δύο μεγάλα κομματα έχουν πολλούς ψηφοθηρικούς μηχανισμούς εκτός τους διορισμούς.

Να δείτε ποσοι "μαιμουδες τυφλοί" που ειδαν ξαφνικά το φως τους   με την απογραφή προνοιακων επιδοματων, θα το ξαναχάσουν μετά τις εκλογές. Πόσοι παραλητοι που περπατησαν θα ξαναγυρισουν στα καροτσάκια.
Μην νομίζουμε οτι οι μηχανισμοί που τους έκαναν αναπηρους έχουν "πεθάνει".

Η Ζακυθνος-Χιος-Ηράκλειο κλπ θα ξαναπρασινισουν και οι μαιμούδες θα ξαννεβουν στα πρασινα δέντρα για να ξαναφανε τις μπανανες τους

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300

Η Ζακυθνος-Χιος-Ηράκλειο κλπ θα ξαναπρασινισουν και οι μαιμούδες θα ξαννεβουν στα πρασινα δέντρα για να ξαναφανε τις μπανανες τους
[/quote]

τα ζώα έτσι είναι....τουλάχιστον μήπως σπάσουν τίποτα κλαδιά και πέσουν και τσακιστούν

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
To ΠΑΣΟΚ έχει διατελέσει "καθεστώς" επί σειράν ετών, δεκαετιών καλύτερα.
Έχει διορίσει εκατομμύρια αργόμισθους Δ.Υ, έχει αναθρέψει πάμπολους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές και "επιχειρηματίες", έχει φιάξει οικονομικά "τζάκια" από το τίποτα (τώρα μερικοί από αυτούς ξεπέφτουν, αλλά και πάλι τα "κουμάντα" τους τα έχουν κάνει).

Οπότε κι εγώ πιστεύω πως το 8% είναι εξωπραγματικά μικρό ποσοστό. Και η χούντα το '74 αν κατέβαινε σε ελεύθερες εκλογές ένα 20-25% θα το έπιανε (για τους ίδιους λόγους προφανώς). Άλλο που ο γέρο Καραμανκλής δεν την άφησε, για να πάρει αυτός 53%.

Τώρα νομίζω πως ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να ξεπεράσει το 20% και λογικά κάπου εκεί θα κινηθεί, πάνω-κάτω.

Το Φώτη τον βλέπω κάτω από το 10%. Με τη χαρά θα μείνει ο έρμος...

takiswrc

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχουνε θυματα ακομα ??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Πριμ 50 εδρών θα πάρει το πρώτο κόμμα..... :2funny: :2funny: :2funny:

καρκινάρα που θέλετε μπάσταρδοι !!!

νοθεια και απατεωνιες δηλαδη....

οτι ακριβως εχω προβλεψει  :grin:

Η νοθεια δεν ειναι μονο στις ψηφους των εκλογων... ειναι και αυτα εδω τα κολπακια...
νομοι που ξαναζωντανευουν κτλπ...

ειτε δεν θα γινουν καθολου εκλογες .... (αμα δεν βρουν τετοια κολπακια)
ειτε θα γινουν με τετοια απατεωνιστικα ή νοθειες.

Παιδια ειμαι τοσο σιγουρος για τις αποψεις μου που βαζω και στοιχηματακι...
και αφηστε τον αλεξ71 να τσιριζει οσο θελει και να μεταδιδει τις πολιτικες του
προπαγανδες !!!!

isl_a_nder

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί το "έπαιξαν πονηροί" μερικοί στις Δημοτικές Εκλογές και να τα αποτελέσματα!

Εξελέγησαν Δήμαρχοι στις δύο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας από το 17% του συνόλου των ψηφοφόρων το οποίο και ψήφισε!
Το υπόλοιπο 83% βαράει το κεφάλι του τώρα από την κατάντια!
ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ???

Ακολουθεί το άρθρο από το MyBike:
Με απλά λόγια:
ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ/ΛΕΥΚΩΝ/ΑΚΥΡΩΝ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Με ανάλυση:
Πολλοί αγανακτισμένοι ψηφοφόροι αποφασίζουν να ψηφίσουν άκυρο ή λευκό ή ακόμα και να μην πάνε στις κάλπες, με σκοπό να ''τιμωρήσουν'' τα μεγάλα κυρίως κόμματα, ως υπεύθυνα για την κατάντια της χώρας.
Στην πραγματικότητα αυτό είναι το
μεγαλύτερο ΔΩΡΟ που μπορούν να κάνουν στα δύο μεγάλα κόμματα. Στις παρακάτω γραμμές θα εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται, ώστε να μην έχει κανείς αμφιβολία, γιατί τα δύο μεγάλα κόμματαΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να υπάρχει μεγάλο ποσοστό Λευκών/Άκυρων/Αποχής, ώστε να αυξήσουν τα δικά τους ποσοστά.
1 - Αν υποθέσουμε ότι το σύνολο των ψηφοφόρων είναι 100 (ποσοστό 100%)
2 - Με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, για να σχηματίσει ένα κόμμα αυτοδύναμη κυβέρνηση, χρειάζεται να συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 42% από τα ΕΓΚΥΡΑ ψηφοδέλτια. Να το ψηφίσουν δηλαδή στο παράδειγμά μας 43 άτομα.
3 - Τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ έχουν μια σταθερή βάση ψηφοφόρων (κομματόσκυλα που θα τα ψήφιζαν ακόμα και αν γύριζε η γη ανάποδα, της τάξης του 20% περίπου το κάθε ένα. Με αυτά τα δεδομένα, όποιο κόμμα κατορθώσει να πείσει άλλους 23 ψηφοφόρους να το ψηφίσουν,συγκεντρώνει το ποσοστό που απαιτείται και σχηματίζει κυβέρνηση.
4 - Αν τώρα από τους 100 ψηφοφόρους του συνόλου, οι 25 δεν πάνε να ψηφίσουν, έχουμε αποχή 25%.
5 - Από τους 75 που πάνε στις κάλπες:
Α -οι 8 ψηφίζουν λευκό
Β-
Οι 7 ζωγραφίζουν μία μούντζα στο ψηφοδέλτιο πριν το ρίξουν (άκυρο).
Έχουμε λοιπόν ποσοστό 15% λευκά/άκυρα
6 - Αυτό σημαίνει ότι τα έγκυρα ψηφοδέλτια είναι 60 από τα 100 άτομα του συνόλου.
7 - Το 42% του 60 είναι 26. Οι 20 οπαδοί του κάθε κόμματος θα τα ψηφίσουν ότι και αν γίνει.
Επομένως,όποιο κόμμα μαζέψει ΜΟΝΟ άλλες 6 (ολογράφως ΕΞΙ) ψήφους σχηματίζει κυβέρνηση!
8 - Στην περίπτωση δηλαδή, που δεν έχουμε αποχη/λευκά/άκυρα, το πρώτο κόμμα χρειάζεται να πείσει 23ακόμα ψηφοφόρους να το ψηφίσουν,
ενώ στη δεύτερη
περίπτωση με ποσοστό 25% αποχή και 15% λευκά/άκυρα, χρειάζεται μόνο 6!
ΔΗΛΑΔΗ:
ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ/ΛΕΥΚΩΝ/ΑΚΥΡΩΝ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Πόσο λιγότερες;
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι για το 2009 ήταν 9.933.385.
1 - Το 42% αυτών είναι 4.172.022.
2 - Με τα ποσοστά του προηγούμενου παραδείγματος 25% αποχή και 15% λευκά/άκυρα το 42% γίνεται 2.503.213 !!!
3 -Δηλαδή το πρώτο κόμμα χρειάζεται να μαζέψει 1.668.809 λιγότερες ψήφους!!!
(Στην πράξη λόγω του εκλογικού συστήματος - κατανομή εδρών, εκλογικές περιφέρειες κλπ.- είναι ακόμα λιγότερες!!!)
Σκεφτείτε το λοιπόν ξανά όσοι σκέφτεστε να ρίξετε λευκό, άκυρο ή να μην ψηφίσετε καθόλου !
Εκτός αν δεν σας πειράζει να αποφασίσουν 2 εκατομμύρια οπαδοί του ενός ή του άλλου κόμματος, ΠΟΙΟΣ θα κυβερνήσει τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων!
Πώς να εκφράσετε τη διαμαρτυρία σας;
Ψηφίστε οποιοδήποτε μικρό κόμμα ! Aν αυτό το κόμμα έχει ελπίδες και καταφέρει να μπει στην κοινοβουλευτική ομάδα που απαρτίζει τους 300 ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !
Μη δώσετε κι άλλη ευκαιρία στους ανεπάγγελτους, με μόνο προσόν το όνομα του πατέρα ή του θείου τους, να σας εκμεταλλευτούν για άλλη μια φορά, για να ικανοποιήσουν τους χρηματοδότες και τους φίλους τους.
Δώστε στη βουλή τη δύναμη που πρέπει να έχει. Τη δύναμη να εκπροσωπεί όλες τις κοινωνικές τάξεις!
Εκτός αν είσαστε πολυεκατομμυριούχος εργολάβος δημοσίων έργων, οπότε ψηφίστε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ή και τίποτα απολύτως.
Δεν έχει σημασία τι θα διαλέξετε, το ίδιο είναι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειπαμε φιλε μου Λεβεντη.

Αποχη δεν εκανα ποτε και ουτε προκειται.

Αρκει να μην σας ξανατουμπαρουνε παλι και τους ψηφισετε

μεταξυ μας δεν σας εχω και πολλη εμπιστοσυνη... ολο και κατι θα κανουν

και θα σας τουμπαρουνε παλι....

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Ήδη είναι τουμπαρισμένοι...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οι σιγουροι:

1.   Tο 60% του συνολου των δημοσιων υπαλληλων
2.   πακιστανοι,μπαγκλαντεσιανοι,ινδοι
3.   Το 90% των γονεων των δημοσιων υπαλληλων (βλεπε 1)
4.   Εγκεφαλικα καθυστερημενοι,βοσκοι,γριες γεροι σε απομονωμενα χωρια

εαν οι παραπανω δινουν 8% στο πασοκ ειστε γελασμενοι

η νεα αυτοδυναμη κυβερνηση ειναι σαμαρας-μπενυ

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
λογικά,είσαι πολύ κοντά..

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
οι σιγουροι:

Συμφωνω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
To ΠΑΣΟΚ έχει διατελέσει "καθεστώς" επί σειράν ετών, δεκαετιών καλύτερα.
Έχει διορίσει εκατομμύρια αργόμισθους Δ.Υ, έχει αναθρέψει πάμπολους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές και "επιχειρηματίες", έχει φιάξει οικονομικά "τζάκια" από το τίποτα (τώρα μερικοί από αυτούς ξεπέφτουν, αλλά και πάλι τα "κουμάντα" τους τα έχουν κάνει).

Οπότε κι εγώ πιστεύω πως το 8% είναι εξωπραγματικά μικρό ποσοστό. Και η χούντα το '74 αν κατέβαινε σε ελεύθερες εκλογές ένα 20-25% θα το έπιανε (για τους ίδιους λόγους προφανώς). Άλλο που ο γέρο Καραμανκλής δεν την άφησε, για να πάρει αυτός 53%.

Τώρα νομίζω πως ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να ξεπεράσει το 20% και λογικά κάπου εκεί θα κινηθεί, πάνω-κάτω.

Το Φώτη τον βλέπω κάτω από το 10%. Με τη χαρά θα μείνει ο έρμος...

Τον κυριο Φωτη τον ξέρω προσωπικά (αν και δεν θα τον ψηφιζα ποτε) δεν νομίζω οτι πίστεψε το 17% τον στημένων δημοσκόπων. Δεν ειναι Αλέξης ο άνθρωπος που καβάλησε το μουλάρι και πιστευε οτι ιππευε άτι αραβικό.
Κάπου στο 7% τον βλέπω μαζί με τον Αλέξη.

όσο αυτό που γράφεις για την εκλογική βάση των χουντικών, δεν την βλέπω το 1974 σε τοσο μεγάλο ποσοστο (20-25%) αλλά περίπου στο 15% (δεν "κυβέρνησαν δεκαετίες όπως το ΠΑΣΟΚ και ήταν λίγο βάρβαροι ως στρατιωτικοί :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:)

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
οι σιγουροι:

εγω δεν ανηκω στις παραπανω κατηγοριες  αλλα ψηφιζα μονο πασοκ...απο τα 18 μου(46 πλεον)
(εχω δικη μου δουλεια...και χωρις συναλλαγη με το δημοσιο  ποτε)
αφου λοιπον ξυπνησα απ τον υπνο δικαιου...το ομολογω...(πιστευοντας πως οι κυριοι παπανδρεου-σιμητηδες-μπενυδες εξεφραζαν και πιστευαν στην εννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

αναγνωριζω την μαλακια μου την αποδεχομαι....ΚΑΙ...
δεν υπαρχει περιπτωση να τους ψηφισω ξανα...ΠΟΤΕ ..ΤΕΛΟΣ.. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ....
ΣΑΦΩΣ  ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..δεν ξερω ακομα τι..ισως ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ..ΤΟ ΨΑΧΝΩ..

Επισκέπτης

η πιεξούλα ο jhonny64 και μερικά άλλα ζώα σαν και αυτές! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
η πιεξούλα ο jhonny64 και μερικά άλλα ζώα σαν και αυτές! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ύστερα λένε πως περνάει κρίση η κτηνοτροφεία στο Ελλαντισταν, με τόσα πολλά ζώα :2funny:

υγ. σφαγεία μας λείπουν να τα σφάξουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom