Επισκέπτης
Ρε σεις.
Ακούω μπεταρίασματα. Βουντού Τσίπρα ή Μητσοτάκη που δεν μπήκαν Κυριάκος - Ντόρα στην κυβέρνηση;
Βάλε επιλογή "και καλά" και πουλάω το τρακτέρι μου για να τα χώσω..
Ρε σεις.
Ακούω μπεταρίασματα. Βουντού Τσίπρα ή Μητσοτάκη που δεν μπήκαν Κυριάκος - Ντόρα στην κυβέρνηση;
Κι αν θυμώσει η Αγκέλα???????????????????Χ στην κανονική διάρκεια με εμάς να μην πατάμε αντίπαλο τερραίν και στο 121' αντεπίθεση με σφαίρα το Σαλπιγγίδη, σέντρα από δεκσα και γυριστό του καπταν ΦάνηΓκέκα στο μπακλαβωτο...
Βάλε επιλογή "και καλά" και πουλάω το τρακτέρι μου για να τα χώσω..
Κι αν θυμώσει η Αγκέλα???????????????????
Και γιατί ο αλητηςπροδότηςΣαμαράς να μπει στο νοσοκομείο με διπλωματική αποκόλληση κερατοειδούς;
Καλά, βασικά θα τον αρπάξουμε απόψε, αλλά λέμε τώρα...
Και βασικά δε θα το δω γιατί έχουν οι κόρες μου την καλοκαιρινή τους εκδήλωση με το χορευτικό τους, οπότε κλάιν..
Ευχέλαιο ίσως πρέπει να κάνουν στη κυβέρνηση Σαμαρά καθώς μετά τον πρωθυπουργό που μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, και ο νέος υπουργός Οικονομικών υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία! Ειδικότερα, ο Βασίλης Ράπανος λιποθύμησε σήμερα και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Υγεία για εξετάσεις.
[size=50pt]Aντε και καλο Ψοφο[/size]
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
PRIMARY SPONSOR
Guten Abendρε παπαρι καμπριολέ... μας τα έπρηξες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αει κίχου.. την καλησπέρα μου
Ειδικότερα, ο Βασίλης Ράπανος λιποθύμησε σήμερα και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Υγεία για εξετάσεις.
Βλέπω μεγάλη μαχημότητα ....
Guten Abend
Έφτασε στην «PGE Arena» η Μέρκελ
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 21:07
Στο στάδιο του Γκντανσκ έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 21:00 η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θα παρακολουθήσει δια ζώσης τον προημιτελικό του Euro 2012 ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα.
Η Γερμανίδα καγκελάριος θα δει την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και τον ισχυρό άνδρα της UEFA, Μισέλ Πλατινί.
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 21:09
Guten Abend
Έφτασε στην «PGE Arena» η Μέρκελ
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 21:07
Στο στάδιο του Γκντανσκ έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 21:00 η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θα παρακολουθήσει δια ζώσης τον προημιτελικό του Euro 2012 ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα.
Η Γερμανίδα καγκελάριος θα δει την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και τον ισχυρό άνδρα της UEFA, Μισέλ Πλατινί.
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012, 21:09