Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όπου να'ναι ο θάνατος θα δώσει λύση στο προβλημά σου....περίμενε.

σκοπεύεις να φύγεις από τον μάταιο αυτό κόσμο σύντομα ???

διότι έχω ήδη ανακοινώσει ότι αναμένω να σε νεκροφιλήσω  :birdman:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
σε ακαθάριστο εισόδημα ναι... σε καθαρό βράσε όρυζα.. ο συνεταίρος είναι απαιτητικός...  ;)

Πςςςςςςςςςςςςςςςς τι με λες τωρα;;;;;

τι με λες;;;;;;;;;;

τελικά ο μόνος, άσχημος-πτωχός και αμόρφωτος σόλο το σάιτ ειμαι εγώ, κλαψ κλαψ :'( :'(

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πςςςςςςςςςςςςςςςς τι με λες τωρα;;;;;

τι με λες;;;;;;;;;;

τελικά ο μόνος, άσχημος-πτωχός και αμόρφωτος σόλο το σάιτ ειμαι εγώ, κλαψ κλαψ :'( :'(

αει κίχου ρε... αφού εσύ έχεις λιρίτσες  :birdman:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
το ειδικό χαράτσι...

Αν εννοεις την "εκτακτη εισφορα αλληλεγγυης" εμενα μου γυριζουν τ'αντερα μ'αυτο το πραγμα. Ελα πες μου πληρωσε 4% "εκτακτη εισφορα αλληλεγγυης" να τα παρω να δινω στους ανεργους αυτα τα 2-3 χρονια της εντονης κρισης να χουν να φανε, δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να τα πληρωνω. Να ξοδεψω ως κρατος ενα ποσο να τους δωσω ρε παιδι μου 2-3 προσοντα να τους κανω πιο ελκυστικους στην αγορα εργασιας αυριο. Αλλα ρε γαμωτο να πληρωνω εγω 4% εκτακτη εισφορα αλλυλεγγυης για να μη θιχτουν τα γαμημενα τα δικαιωματα συνδικαλισταδων τυπου Φωτοπουλου με τα ταξιδακια τους και κατι καρεκλοκενταυρων σε 10 οργανισμους που ως εργο τους εχουν την αποξηρανση της Κωπαιδας (που εγινε πριν 80 χρονια) ... μα το θεο τρελαινομαι.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Να ναι καλά οι απόφοιτοι δημοτικού...

nf31ua.jpg

EDIT: Ανοίξτε την εικόνα μόνη της σε παράθυρο για να τη δείτε σε μεγάλη ανάλυση.

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
EDIT: Ανοίξτε την εικόνα μόνη της σε παράθυρο για να τη δείτε σε μεγάλη ανάλυση.

Πιο πολυ θα πρεπε να σ' ανησυχει το γεγονος οτι 22.4% των καρεκλοκενταυρων ΔΥ ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ αυτους τους ειχε standard μεχρι τωρα.

Ουσιαστικα ΣΥΡΙΖΑ = Ανεργοι + ΔΥ

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Να ναι καλά οι απόφοιτοι δημοτικού...

nf31ua.jpg

Οι εικονες μπορουν να ερμηνευτουν με διαφορους τρόπους. Το οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι στηριζουν συριζα τι σου λεει? Το οτι το στυλ του Τσιπρα και λογω ηλικιας και λογω παρουσιαστικου , ειναι πιο κοντα σε φοιτητες παρα στις αλλες ηλικιες?
Γιατι φταινε αυτοι που δεν πιστεψαν οσα ειπε και οχι αυτος που δεν επεισε?
Δεχθητε το εκλογικο αποτελεσμα και σταματηστε τις ειρωνειες. Αυτη ηταν η αποφαση της πλειοψηφιας και μαλιστα 2φορες σε 1 μηνα σχεδων. Κανενα κομμα αυτοδυναμο.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Πιο πολυ θα πρεπε να σ' ανησυχει το γεγονος οτι 22.4% των καρεκλοκενταυρων ΔΥ ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ αυτους τους ειχε standard μεχρι τωρα.

Ενώ του ιδιωτικού και αυτοαπασχολούμενοι τί ψήφισε;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και κατι αλλο. Οι εκλογες δεν γινονται για να αποφασιζει μονο μια ταξη ή μονο μια ηλικιακη ομαδα. Αφορουν το συνολο των πολιτων και στην δημοκρατια οφειλουμε να το σεβομαστε. Τα επιτιμιτικα , υποτιμητικα και ειρωνικα σχολια , περιττευουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ελλας η χωρα του παραδοξου  :think:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Και κατι αλλο. Οι εκλογες δεν γινονται για να αποφασιζει μονο μια ταξη ή μονο μια ηλικιακη ομαδα. Αφορουν το συνολο των πολιτων και στην δημοκρατια οφειλουμε να το σεβομαστε. Τα επιτιμιτικα , υποτιμητικα και ειρωνικα σχολια , περιττευουν.

Καλώς ή κακώς ναι... ψηφίζουν όλοι.

Από κει και πέρα, εφόσον η ψήφος του καθενός επηρεάζει άμεσα και τη δική μου ζωή, έχω κι εγώ το δικαίωμα να σχολιάζω άτομα και καταστάσεις. Ας πούμε δεν είμαι υποχρεωμένος να έχω την καλύτερη γνώμη για τους ψηφοφόρους της ΧΑ (αντιπροσωπευτικό δείγμα των οποίων, βλέπουμε στο ακόλουθο βίντεο):

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σιγουρα εχεις το δικαιωμα να εχεις οποια γνωμη θελεις για τους ψηφοφορους του καθε κομματος. Η απαντηση μου αφορουσε μονο το σχολιο για του αποφοιτους δημοτικου. Μην ξεχνας οτι οι περισσοτεροι , ισως να μην ηταν επιλογη τους το αν θα συνεχιζαν την μορφωση τους. Αλλες συνθηκες και αλλες απαιτησεις της κοινωνιας , μεχρη πριν λιγες ακομα δεκαετιες.
Επισης , με την ιδια λογικη , οι φοιτητες δεν θα επρεπε καθολουν να ψηφιζουν Χ.Α. , παρ΄ολα αυτα το γραφημα ,δειχνει καπου 10%
Ξανα καταληγω λοιπον , οτι οι δημοσκοπησεις και οι ερευνες , μπορουν να εχουν πολλες ερμηνειες , αναλογα με το ποσο ειμαστε ανοιχτοι να τις δεχτουμε .

Επισκέπτης
Η απαντηση μου αφορουσε μονο το σχολιο για του αποφοιτους δημοτικου. Μην ξεχνας οτι οι περισσοτεροι , ισως να μην ηταν επιλογη τους το αν θα συνεχιζαν την μορφωση τους. Αλλες συνθηκες και αλλες απαιτησεις της κοινωνιας , μεχρη πριν λιγες ακομα δεκαετιες.
Οι αποφοιτοι δημοτικου λοιπον ταυτιζονται σε μεγαλο εαν οχι συντριπτικο ποσοστο με τους ηλικιωμενους αρα συνταξιουχους,παμε ξανα πισω στο γραφημα τωρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αν εννοεις την "εκτακτη εισφορα αλληλεγγυης" εμενα μου γυριζουν τ'αντερα μ'αυτο το πραγμα. Ελα πες μου πληρωσε 4% "εκτακτη εισφορα αλληλεγγυης" να τα παρω να δινω στους ανεργους αυτα τα 2-3 χρονια της εντονης κρισης να χουν να φανε, δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να τα πληρωνω. Να ξοδεψω ως κρατος ενα ποσο να τους δωσω ρε παιδι μου 2-3 προσοντα να τους κανω πιο ελκυστικους στην αγορα εργασιας αυριο. Αλλα ρε γαμωτο να πληρωνω εγω 4% εκτακτη εισφορα αλλυλεγγυης για να μη θιχτουν τα γαμημενα τα δικαιωματα συνδικαλισταδων τυπου Φωτοπουλου με τα ταξιδακια τους και κατι καρεκλοκενταυρων σε 10 οργανισμους που ως εργο τους εχουν την αποξηρανση της Κωπαιδας (που εγινε πριν 80 χρονια) ... μα το θεο τρελαινομαι.

Απο τα πιο σωστα που εχω διαβασει γενικοτερα, οχι μονο εδω μεσα...

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα ο Κουβελο-τζαφερης ειπε το "ναι" η' ακομα κανει τον δυσκολο ?  :think:

Ολοι οι ψηφοφοροι της ΔΗΜΑΡ, περιμενουν με αγωνια να μαθουν σε ποσες ωρες προδοθηκαν απο τον αρχηγο τους..!  :knockinb: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom