Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Eστω και αν ο Κουβελo-τζαφερης ακολουθησει τους ανικανους Σαμαρα-Βενιζελο, ουτε τοτε θα υπαρχει κοινωνικη νομιμοποιηση της κυβερνησης..

Απο ποτε το 48% που μαζευουν ειναι ισχυροτερο του 52% ? Ρωτηστε ενα αποφοιτο του Δημοτικου και θα σας το επιβεβαιωσει. :idiot:

Απο ποτε αυτοι ηδη απετυχαν (Σαμαρας-Βενιζελος) ισχυριζομενοι οτι εκαναν την καλυτερη διαπραγματευση, θα δωσουν λυση στο ιδιο προβλημα ? Μα ηδη το διαχειρηστηκαν και απετυχαν..! :kissass2:

Κοιταξτε, μπορει ο Αντ1 – Mega και τα αλλα ΜΜΕ να βομβαρδησαν τον κοσμο με τρομοκρατικα σποτακια, αλλα μην νομισει κανεις οτι με αυτον τον τροπο εγιναν ικανοτεροι οι ηδη αποτυχημενοι. ;)

ΥΓ -  Α ρε Κουβελο-τζαφερη..Το περιμενα οτι θα προδιδες τον κοσμο σου, αλλα οχι τοσο γρηγορα..!!! :fuck2:
τρία πουλάκια κάθονται και σιγοτραγουδάνε
ΨΑΞΕ και πες μου από το 81 και δώθε (να μη σε πάω πιο πριν) πόσες και ποιες Κυβερνήσεις είχανε σχηματιστεί με πάνω από 50%

δεν θα σου κάνει πολύ κόπο να το βρεις...

ό,τι μαλακία θέλει την πετάει ο καθένας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τρία πουλάκια κάθονται και σιγοτραγουδάνε
ΨΑΞΕ και πες μου από το 81 και δώθε (να μη σε πάω πιο πριν) πόσες και ποιες Κυβερνήσεις είχανε σχηματιστεί με πάνω από 50%

δεν θα σου κάνει πολύ κόπο να το βρεις...

ό,τι μαλακία θέλει την πετάει ο καθένας...

από το 1974 και μετά μία μόνο κυβέρνηση με πάνω από 50% .. αυτή του Κ.Καραμανλή του 1974

και μετά το 1960 μόνο μία .. αυτή του Γεωργίου Παπανδρέου με 53%

ας μην κουράζετε το παλληκάρι και μας συνεχίσει με τα τραγούδια του...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
οχι αλλά ο Κόκκαλης (πατήρ και υιός) είναι...

Όντος ο πατηρ καθηγητής Κοκκαλης ήταν δημοκρατικός αλλά δεν υπήρξε ΠΟΤΕ μέλος του ΚΚΕ.

Για τον υιό του δεν ξευρω πολλά.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη η γυναίκα του Nίκου Μιχαλολιάκου!
Εξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη είναι η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Αθήνας και σύζυγος του αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, όπως αποκάλυψε η ίδια στο ionio.fm.

Η κυρία Ζαρούλια, μιλώντας στο protothema.gr, επιβεβαιώνει τη μακρινή συγγένεια που έχει από την μητέρα της με την γνωστή δημοσιογράφο και βουλευτή του ΚΚΕ λέγοντας συγκεκριμένα: "Θυμάμαι ότι παίζαμε μαζί στην άμμο με τα κουβαδάκια μας στην παραλία της Βουλιαγμένης" και προσθέτει: "Κάναμε αναγκαστικά παρέα γιατί είναι μακρινή συγγενής μου".

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
από το 1974 και μετά μία μόνο κυβέρνηση με πάνω από 50% .. αυτή του Κ.Καραμανλή του 1974

και μετά το 1960 μόνο μία .. αυτή του Γεωργίου Παπανδρέου με 53%

ας μην κουράζετε το παλληκάρι και μας συνεχίσει με τα τραγούδια του...

Nεαρε, σου ηρθε το εκκαθαριστικο ?  :think:

Αν οχι, ετοιμασου  :fuck2:

Αντε να δω ο Κουβελο-τζαφερης πως θα εξηγησει στους ψηφοφορους του οτι, μπορει να τους γαμησε η πολιτικη των ανικανων Σαμαρα-Βενιζελου, αλλα τους "στηριζει".. :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη είναι η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Αθήνας και σύζυγος του αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, όπως αποκάλυψε η ίδια στο ionio.fm.

Η κυρία Ζαρούλια, μιλώντας στο protothema.gr, επιβεβαιώνει τη μακρινή συγγένεια που έχει από την μητέρα της με την γνωστή δημοσιογράφο και βουλευτή του ΚΚΕ λέγοντας συγκεκριμένα: "Θυμάμαι ότι παίζαμε μαζί στην άμμο με τα κουβαδάκια μας στην παραλία της Βουλιαγμένης" και προσθέτει: "Κάναμε αναγκαστικά παρέα γιατί είναι μακρινή συγγενής μου".
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Nεαρε, σου ηρθε το εκκαθαριστικο ?  :think:

Αντε να δω ο Κουβελο-τζαφερης πως θα εξηγησει στους ψηφοφορους του οτι, μπορει να τους γαμησε η πολιτικη των ανικανων Σαμαρα-Βενιζελου, αλλα τους "στηριζει".. :2funny:

M'αρεσει που απαντας στις ανοησιες του καθε ψεκασμενου  :2funny:

Αστους στον υπνο τους, μεχρι να τους ξεκολιασουν τελειως  :knockinb:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Κανέλλη: Δεν είμαι ξαδέρφη της Ζαρούλια και δεν παίζαμε στην ίδια παραλία

:think: :rolleyes:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εδω ταιριαζει γαντι...... το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλία :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εδω ταιριαζει γαντι...... το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλία :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα κάνεις
θα πλακώνονταν για το ποιανής κουβαδάκι ήταν ποιο...
αυτοί όλοι δεν δίνουνε από το αριστερό στο δεξί τους χέρι

Επισκέπτης
O Κουβέλης δείχνει υπευθυνότητα αυτή τη στιγμή. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μπει τελικά στην κυβέρνηση, θα ανέβει πολύ στην υπόληψή μου. Μπράβο στον Κουβέλη!

Ρε μαλάκες ΣΥΡΙΖ-αίοι, πάρτε επιτέλους... ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!    :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Nεαρε, σου ηρθε το εκκαθαριστικο ?  :think:

όχι αλλά ήδη έχω υπολογίσει τον επιπλέον φόρο που θα καταβάλω... δηλαδή 7.350 ευρώ περίπου και 4.835 ευρώ το ειδικό χαράτσι...

so what...??

εγώ και η γυναίκα μου καταβάλλουμε τον χρόνο περί τις 46.000 ευρώ φόρο εισοδήματος...

so what ???

αααα ναι ... και τον χρόνο εγώ και ο εργοδότης μου καταβάλλουμε περίπου 26.000 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές .. για να παίρνουν κάποιοι σύνταξη με 15 και λιγώτερα χρόνια εργασίας οι οποίοι διαμαρτύρονται κιόλας γιατί είναι και πολύ χαμηλή...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.839
Πόντοι
6.515
ο ανεπισημος βασικος προπαγανδιστης του ΣΥΡΙΖΑ λαζοπουλος με την βοηθεια της ΣΥΡΙΖΟΝΕΤ του κουλογλου και του αρβανιτη συνεβαλαν τα μεγιστα στην τελευταια ανοδο του κομματος.
Ποια θα ειναι η ανταμοιβη τους? Θα γινει αντιληπτη?  :think:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
όχι αλλά ήδη έχω υπολογίσει τον επιπλέον φόρο που θα καταβάλω... δηλαδή 7.350 ευρώ περίπου και 4.835 ευρώ το ειδικό χαράτσι...

so what...??

εγώ και η γυναίκα μου καταβάλλουμε τον χρόνο περί τις 46.000 ευρώ φόρο εισοδήματος...

so what ???

αααα ναι ... και τον χρόνο εγώ και ο εργοδότης μου καταβάλλουμε περίπου 26.000 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές .. για να παίρνουν κάποιοι σύνταξη με 15 και λιγώτερα χρόνια εργασίας οι οποίοι διαμαρτύρονται κιόλας γιατί είναι και πολύ χαμηλή...

Δεν τοξευρα οτι είσαι τοσο πολύ φραγκάτος, σύντροφε Τραμουντάνα.

Το φυσας το ευρω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν τοξευρα οτι είσαι τοσο πολύ φραγκάτος, σύντροφε Τραμουντάνα.

Το φυσας το ευρω

σε ακαθάριστο εισόδημα ναι... σε καθαρό βράσε όρυζα.. ο συνεταίρος είναι απαιτητικός...  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

so what...??

so what ???

Όπου να'ναι ο θάνατος θα δώσει λύση στο προβλημά σου....περίμενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom