You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 389K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
ποιο νέο???οι περισσότεροι πρόερχονται από τα δύο μεγάλα κόμματα!!!Μας κοροιδεύουν????????????????
Ψηφίστε Πειρατές ή Δημιουργία Ξανά
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Γιατί τσαντίζεσαι ρε αιγομπήχτη, σου θίξαμε τη σύζυγο;
τυπε πως τον βλεπεις τον βενιζελο, θα κανει δουλεια? ειναι καλυτερος απο τον γιωργακη?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, ορίστε η απάντηση μου:
www.parapolitiki.com/2012/05/blog-post_7670.html]http://www.parapolitiki.com/2012/05/blog-post_7670.html[/url]
www.parapolitiki.com/2012/04/psi.html]http://www.parapolitiki.com/2012/04/psi.html[/url]
www.parapolitiki.com/2012/04/blog-post_8942.html]http://www.parapolitiki.com/2012/04/blog-post_8942.html[/url]
ναι σοβαρα να μιλησουμε. δεν καταλαβα τιποτα απο τα λινκ. ποια ειναι η γνωμη σου τελικα?
EIΔΑΤΕ ΣΠΟΤΑΚΙ ΠΑΣΟΚ????
οι άνθρωποι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από γεννησιμιού τους
τι λένε ρε?
ο ένας λέει "δεν μπαίνει άνθρωπος στο μαγαζί μου"
η άλλη "μου κόψανε το μισθό 2 φορές και ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Δ.Υ."!!!!!!!!!!(Ο ΓΑΠ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!)
ο τρίτος νέος λέει"θα πάω εξωτερικό γιατί δεν βρίσκω δουλειά"
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι λένε ρε?
η άλλη "μου κόψανε το μισθό 2 φορές και ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Δ.Υ."!!!!!!!!!!(Ο ΓΑΠ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!)
Ψόφα ρε μυγόχεσμα
έχεις και γνώμη
Ζωντανή ευκοίλια είσαι
έχεις και γνώμη
Ζωντανή ευκοίλια είσαι
Δηλαδή εσύ μετά από αυτά που διάβασες πιστεύεις ότι μπορεί να έχω θετική γνώμη για τον Μπένι Χιλ;
Εντάξει, τι να πω.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δηλαδή εσύ μετά από αυτά που διάβασες πιστεύεις ότι μπορεί να έχω θετική γνώμη για τον Μπένι Χιλ;
Εντάξει, τι να πω.
καταλαβα. και τωρα? μαυρο δηλαδη στο κομμα?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.439
- Πόντοι
- 2.606
απο τις ελαχιστες φορες που θα σε σιγονταρω....μιλαμε για τεραστιους απατεωνες...για ΑΡΧΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και βαλε....αλλα ως εδω....ο ΔΙΚΟΣ ΠΑΛΙ τι κανει ρε το ατομο...κοντινο πλανο-ανοιγει το πλανο-πεταει παπαρια-κλεινει το πλανο ,λεει ποιημα,ξανα κοντινο...καλα ασε την καπηλεια του ελυτη,ΑΛΗΤΕΙΑ παλερμο πασοκ -νδ και δντ....σαν τις πιτσες πανε τα μουνια ....ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΩΡΟ.....ΑΛΗΤΕΣ με εξεχοντες τους ΠΑΦΟΚΟΥΣ....κατα ποδας και ο τριχας....ΟΥΣΤ!EIΔΑΤΕ ΣΠΟΤΑΚΙ ΠΑΣΟΚ????
τι λένε ρε?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Όπως πάντα. Την τελευταία φορά που ψήφισα ΠΑΣΟΚ ο Παπατρόλης πήγαινε Δημοτικό.
:S τυπε μας εστειλες αδιαβαστους τωρα. τοσο καιρο παιζει τρελη παρεξηγηση.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.439
- Πόντοι
- 2.606
-Το πιο τιμιο απο μερος του χοντρομπουχεσα ΘΑ ΗΤΑΝ να κανει ενα σποτ δυναμιτη....
-ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ σκηνη αναλ γκανκμπανκ και ΝΑ ΛΕΕΙ -ποιος σας εκανε τη σουφρα να?ποιος σας τεντωσε το κολαντερο σαν αναποδη καλτσα?ποιος σας εθισε στην πουτσα γελοιοι?ΕΓΩ ρε ηλιθιοι ,συνεχιστε λοιπον να με ψηφιζετε ΖΩΑ!!! ΤΙ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ....ασε που μπορει να χτυπαγε πρωτια χαλαρα!
-ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ σκηνη αναλ γκανκμπανκ και ΝΑ ΛΕΕΙ -ποιος σας εκανε τη σουφρα να?ποιος σας τεντωσε το κολαντερο σαν αναποδη καλτσα?ποιος σας εθισε στην πουτσα γελοιοι?ΕΓΩ ρε ηλιθιοι ,συνεχιστε λοιπον να με ψηφιζετε ΖΩΑ!!! ΤΙ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ....ασε που μπορει να χτυπαγε πρωτια χαλαρα!
-Το πιο τιμιο απο μερος του χοντρομπουχεσα ΘΑ ΗΤΑΝ να κανει ενα σποτ δυναμιτη....
Αυτός είπε ότι οι ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΉΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ ΝΟΥΜΕΡΑ
υπάρχει και η ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΔΗΏΣΗ ΠΑΠΑΙΩΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ-ΚΟΤΟΥΛΈΣ-ΠΙΧΟΥΛΕΣ
"ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ"
να ξερνάς(πάνω στον Τζώνυ) είναι....
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυτός είπε ότι οι ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΉΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ ΝΟΥΜΕΡΑ
υπάρχει και η ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΔΗΏΣΗ ΠΑΠΑΙΩΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ-ΚΟΤΟΥΛΈΣ-ΠΙΧΟΥΛΕΣ
"ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ"
να ξερνάς(πάνω στον Τζώνυ) είναι....
τυπε υπαρχει και πιο μνημειωδης δηλωση. του παυλοπουλου που ειχε πει 'ευχαριστουμε τους λαθρο που εχουν τη χωρα μας στην κορυφη των προτιμησεων τους'.
τυπε υπαρχει και πιο μνημειωδης δηλωση. του παυλοπουλου που ειχε πει 'ευχαριστουμε τους λαθρο που εχουν τη χωρα μας στην κορυφη των προτιμησεων τους'.
άσχημα σε έκατσαν οι πουτάνες που ήρθαν λαθραία εδώ?αυτό εννοούσε,αλλά κοιμάσαι εσύ
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
δεν διαφωνω
ομως επειδη δεν ειναι καιρος για πειραματισμους με μικρα κομματα γι αυτο λεω ψηφιστε τον λιγοτερο κακο απο λαος κκε συριζα καμμενο κουβελη ντορα
δεν πρεπει επ ουδενι πασοκ νδ να παρουν αυτοδυναμια
Αυτό τι το΄θελες ρε φίλε ...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
άσχημα σε έκατσαν οι πουτάνες που ήρθαν λαθραία εδώ?αυτό εννοούσε,αλλά κοιμάσαι εσύ
τυπε δεν υπαρχεις
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία