επειδη δεν ειμαι γνωστης αυτο που ξερω ειναι οτι η αποχη ευνοει να τα 2 μεγαλα κολοκομματα. αν πανε και ψηφισουν οι κολλημενοι και η αποχη ειναι μεγαλη τοτε μπορουν να βγαλουν μεγαλο ποσοστο καθως το ποσοστο υπολογιζεται επι αυτων που πηγαν στην καλπη και ετσι να παρουν περισσοτερες εδρες και να τους δει να εχουν μαζι 200 εδρες. αυτο που λες δεν το ξερω δηλαδη δεν ισχυει οτι χρειαζονται και οι δυο μαζι περιπου 40+% ωστε να εχουν τους 150+1 βουλευτες αθροιστικα και να κανουν συγκυβερνηση? μπορυν δηλαδη και με 35,5% να εχουν αυτοδυναμια? την πουτσισαμε. τεσπα. εγω προσωπικα αποφασισα να ψηφισω κατι με αντιπροσωπευει και με εμπνεει και οχι να το ριξω σε καποιους που τους θεωρω καραγκιοζηδες (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΧΑ) μονο και μονο για αντιδραση στο γαμημενο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Πρεπει καποια στιγμη γαμωτο μου σαν λαος να αρχισουμε να σκεφτομαστε πριν κανουμε οτιδηποτε και να αποφασισουμε αυτο που θεωρουμε οτι ειναι το καλυτερο για εμας, τους διπλα μας και τη χωρα( Τι στο διαολο μυαλο εχουμε γιατι να μην το χρησιμοποιησουμε, μια ζωη βοδια πρεπει να ειμαστε?)