Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δυστυχως αυτο που με θλιβει ειναι οτι κυριακη βραδυ κατα πασα πιθανοτητα ο ΑΟΣΜΟΣ ΑΧΡΩΜΟΣ ΑΝΕΥΡΟΣ της νδ θα ειναι πρωτο κομμα

δυστυχως

και δεν μιλαμε για 20% ουτε 25%..θα εχει παραπανω

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
φου φου δρομο η αεροδρομιο θα κλεισεις την δευτερα;

:2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

θα ψηφισω αυτον που δεν λερωσε τα χερια του με το αιμα 2000 αθωων ελληνων και αυτον που μαζι με τον τσιπρα ηταν οι μοναδικοι που υψωσαν φωνη στον ΓΑΠ και την πολιτικη του..

*για να μην ξεχναμε και τι γινοταν 2,5 χρονια

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
και εγω ελεγα να το ριξω καπου ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΧΑ αλλα ειδα ενα κομμα που λεγετε Δημιουργια Ξανα και με κερδισε. καθισα και διαβασα τις θεσεις τους, ειδα ομιλιες τους και μου αρεσαν. ελεγαν απλα πραγματα και λογικα. ουτε φανφαρες ουτε ταξιματα. Βουλευτης δεν γινεσαι αν δεν εχεις 5 χρονια προυπηρεσια εργασιας στον ιδιωτικο τομεα. Οχι αποζημιωσεις σε βουλευτες επειδη συμμετεχουν σε επιτροπες, αυτη ειναι η δουλεια τους. μεχρι 3 4ετιες καθε βουλευτης μετα σπιτι του.Καμια παραγραφη αδικηματων για πόλιτικους οσα χρονια και αν περασουν. Νεο φορολογικο σταθερο για 10 χρονια  και αλλα πολλα. αξιζει τον κοπο να ριξετε μια ματια αν εχετε χρονο και ορεξη.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
και εγω ελεγα να το ριξω καπου ΚΚΕ-ΛΑΟΣ-ΧΑ αλλα ειδα ενα κομμα που λεγετε Δημιουργια Ξανα και με κερδισε. καθισα και διαβασα τις θεσεις τους, ειδα ομιλιες τους και μου αρεσαν. ελεγαν απλα πραγματα και λογικα. ουτε φανφαρες ουτε ταξιματα. Βουλευτης δεν γινεσαι αν δεν εχεις 5 χρονια προυπηρεσια εργασιας στον ιδιωτικο τομεα. Οχι αποζημιωσεις σε βουλευτες επειδη συμμετεχουν σε επιτροπες, αυτη ειναι η δουλεια τους. μεχρι 3 4ετιες καθε βουλευτης μετα σπιτι του.Καμια παραγραφη αδικηματων για πόλιτικους οσα χρονια και αν περασουν. Νεο φορολογικο σταθερο για 10 χρονια  και αλλα πολλα. αξιζει τον κοπο να ριξετε μια ματια αν εχετε χρονο και ορεξη.

μολις ενδυναμωσες ΠΑΣΟΚ ΝΔ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν ντρεπεσε καθολου ρε ξεφτυλα;;

2000 ατομα εχουν αυτοκτονησει και εκατονταδες χιλιαδες υποφερουν

γονεις μεταναστευουν κι αφηνουν πισω τα παιδακια τους

και εχεις το θρασος να ποσταρεις τετοιες αηδιες που βρηκες στο νετ ενω σερφαριζες να βρεις πουταναδικο να πας να γαμησεις ;;

σιχαμα

βλακα εμετικε

τελειωμενε αμπραμοβιτς

Επισκέπτης
δεν ντρεπεσε καθολου ρε ξεφτυλα;;

2000 ατομα εχουν αυτοκτονησει και εκατονταδες χιλιαδες υποφερουν

γονεις μεταναστευουν κι αφηνουν πισω τα παιδακια τους

και εχεις το θρασος να ποσταρεις τετοιες αηδιες ;;

σιχαμα

βλακα εμετικε

τελειωμενε αμπραμοβιτς

Γιατι νευριαζεις ? Μπορει να πληρωνετε για αυτο ο ανθρωπος.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Γιατι νευριαζεις ? Μπορει να πληρωνετε για αυτο ο ανθρωπος.

το κεφαλι μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ημαρτον με τα σιχαματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Όταν γράψετε κάνα επιχείρημα για να αντικρούσετε όσα λέει το κείμενο, τηλεφωνήστε μου.

Μέχρι τότε μη με ενοχλείτε με τις υστερίες σας ή, ακόμη καλύτερα, ακολουθείστε το παράδειγμα όσων αυτοκτόνησαν.

βγαλε τον καραισκακη ρε αρχιδι

θες και καραισκακη υποταγμενε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Για να το πούμε ακόμη πιο απλά: Όσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός βουλής τόσο μειώνεται ο πήχυς της αυτοδυναμίας, ο οποίος,  μπορεί με τον νόμο Παυλόπουλου να περιορισθεί στο 37%, το 36% ή ακόμη και το 35,5%.

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
Για να το πούμε ακόμη πιο απλά: Όσο μεγαλύτερο είναι το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός βουλής τόσο μειώνεται ο πήχυς της αυτοδυναμίας, ο οποίος,  μπορεί με τον νόμο Παυλόπουλου να περιορισθεί στο 37%, το 36% ή ακόμη και το 35,5%.
επειδη δεν ειμαι γνωστης αυτο που ξερω ειναι οτι η αποχη ευνοει να τα 2  μεγαλα κολοκομματα. αν πανε και ψηφισουν οι κολλημενοι και η αποχη ειναι μεγαλη τοτε μπορουν να βγαλουν μεγαλο ποσοστο καθως το ποσοστο υπολογιζεται επι αυτων που πηγαν στην καλπη και ετσι να παρουν περισσοτερες εδρες και να τους δει να εχουν μαζι 200 εδρες. αυτο που λες δεν το ξερω δηλαδη δεν ισχυει οτι χρειαζονται και οι δυο μαζι περιπου 40+% ωστε να εχουν τους 150+1 βουλευτες αθροιστικα και να κανουν συγκυβερνηση? μπορυν δηλαδη και με 35,5% να εχουν αυτοδυναμια? την πουτσισαμε. τεσπα. εγω προσωπικα αποφασισα να ψηφισω κατι με αντιπροσωπευει και με εμπνεει και οχι να το ριξω σε καποιους που τους θεωρω καραγκιοζηδες (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΧΑ) μονο και μονο για αντιδραση στο γαμημενο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Πρεπει καποια στιγμη γαμωτο μου σαν λαος να αρχισουμε να σκεφτομαστε πριν κανουμε οτιδηποτε και να αποφασισουμε αυτο που θεωρουμε οτι ειναι το καλυτερο για εμας, τους διπλα μας και τη χωρα( Τι στο διαολο μυαλο εχουμε γιατι να μην το χρησιμοποιησουμε, μια ζωη βοδια πρεπει να ειμαστε?)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
επειδη δεν ειμαι γνωστης αυτο που ξερω ειναι οτι η αποχη ευνοει να τα 2  μεγαλα κολοκομματα. αν πανε και ψηφισουν οι κολλημενοι και η αποχη ειναι μεγαλη τοτε μπορουν να βγαλουν μεγαλο ποσοστο καθως το ποσοστο υπολογιζεται επι αυτων που πηγαν στην καλπη και ετσι να παρουν περισσοτερες εδρες και να τους δει να εχουν μαζι 200 εδρες. αυτο που λες δεν το ξερω δηλαδη δεν ισχυει οτι χρειαζονται και οι δυο μαζι περιπου 40+% ωστε να εχουν τους 150+1 βουλευτες αθροιστικα και να κανουν συγκυβερνηση? μπορυν δηλαδη και με 35,5% να εχουν αυτοδυναμια? την πουτσισαμε. τεσπα. εγω προσωπικα αποφασισα να ψηφισω κατι με αντιπροσωπευει και με εμπνεει και οχι να το ριξω σε καποιους που τους θεωρω καραγκιοζηδες (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΧΑ) μονο και μονο για αντιδραση στο γαμημενο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Πρεπει καποια στιγμη γαμωτο μου σαν λαος να αρχισουμε να σκεφτομαστε πριν κανουμε οτιδηποτε και να αποφασισουμε αυτο που θεωρουμε οτι ειναι το καλυτερο για εμας, τους διπλα μας και τη χωρα( Τι στο διαολο μυαλο εχουμε γιατι να μην το χρησιμοποιησουμε, μια ζωη βοδια πρεπει να ειμαστε?)

Αυτο που σ εγραψα ισχυει 100%

διαλεξε τον λιγοτερο κακο απο συριζα-κκε-κουβελη-καμμενο-ντορα-λαος και ριξτο εκει

εαν θελεις ν αντιδρασεις περισσοτερο ριξτο χ.α

[size=30pt]οπουδηποτε αλλου ειναι υπερ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ[/size]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πούτσες μπλε
το να ρίξεις μία ψήφο σε κάποιους που είναι μέσα στο σύστημα και δεν κάνουνε τίποτα δεν είναι αντίδραση ούτε θα αλλάξει κάτι α΄λλο εκτός της σύστασης της επερχόμενης κυβέρνησης βιασμού.

Όσο πολεμάτε τα μικρά κόμματα μόνοι σς να μπούνε μέσα, τόσο ποτέ δεν θα μπαίνουνε.

Ο νόμος Παυλόπουλου βγήκε ακριβώς για αυτό το λόγο. Αλλά αυτό δεν θα με κάνει να ψηφίσω έναν που θεωρώ πούστη (και μετά θα αποδειχτεί) μόνο και μόνο για να μην ψηφίσω τους ήδη φανερούς πούστηδες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πούτσες μπλε
το να ρίξεις μία ψήφο σε κάποιους που είναι μέσα στο σύστημα και δεν κάνουνε τίποτα δεν είναι αντίδραση ούτε θα αλλάξει κάτι α΄λλο εκτός της σύστασης της επερχόμενης κυβέρνησης βιασμού.

Όσο πολεμάτε τα μικρά κόμματα μόνοι σς να μπούνε μέσα, τόσο ποτέ δεν θα μπαίνουνε.

Ο νόμος Παυλόπουλου βγήκε ακριβώς για αυτό το λόγο. Αλλά αυτό δεν θα με κάνει να ψηφίσω έναν που θεωρώ πούστη (και μετά θα αποδειχτεί) μόνο και μόνο για να μην ψηφίσω τους ήδη φανερούς πούστηδες.

δεν διαφωνω

ομως επειδη δεν ειναι καιρος για πειραματισμους με μικρα κομματα γι αυτο λεω ψηφιστε τον λιγοτερο κακο απο λαος κκε συριζα καμμενο κουβελη ντορα

δεν πρεπει επ ουδενι πασοκ νδ να παρουν αυτοδυναμια

ας κανουμε εμεις αυτο το χρεος μας αξιοκρατικα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το Νέο έρχεται, γεννιέται
στηρίξτε το
ψήφο σε νέους σχηματισμούς με όραμα αν δεν βρίσκεται κάτι ενδιαφέρον από τα ήδη γνωστά και "δοκιμασμένα"

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• pxkatsika2.jpg
    pxkatsika2.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 40