Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ρε τυπε παιρνουν 560ε στο καρφουν και ερχονται και μαζευουν ελιες μεσα στο κρυο και την βροχη για 700, η γαμιονται στα μπουρδελα για ψιχουλα, πλακα μας κανεις;;

βρε καμαρι μου, συζηταμε για Βουκουρεστι

η επαρχια, και μαλιστα συγκεκριμενες περιοχες (ανεφερα Σουτσαβα λιγο πριν) ειναι κατεξοχην...γραμμες παραγωγης του Μπαμπιλον και λοιπων..ευαγων ιδρυματων)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τωρα αναπτύσετε η μεσαία τάξη στην Βουλγαρία.Ειναι σαν την Ελλάδα αρχές του 80.Εχουν εσωτερική μετανάστευση κάθε χρόνο προς Σόφια 40-50 χιλιάδες και ο οικοδομικός κλάδος ειναι ακόμα στην αρχή και προσδοκά να εχει ανθηση.Αυτό και μόνο θα δημιουργήσει μία ανάπτυξη οικονομική τα επόμενα 10 χρόνια.
Πολύ σύντομα ακόμα και αυτοί θα ειναι καλύτερα.
Εμείς τί μέλλον εχουμε παλληκάρια;
επειδη πας γυρευοντας, ημουν 5 χρονια φοιτητης στη βουλγαρια, τα τελευται 20 χρονια παω τουλαχιστον μια φορα τον χρονο και τον τελευται 1.5 χρονο ημουν εκει 3 μηνες, οτι λες δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο, λες παπαριες κοινως, στην βουλγαρια υπαρχουν οι πλουσιοι μαφιοζοι και νυν πολιτικοι οπως ο μπορισοφ και ο λαος που ψωμολυσαει, μεσαια ταξη ουτε υπηρχε ουτε θα υπαρξει συντομα στην βουλγαρια, στην ελλαδα μετα το ΄40 για να γινει αυτη η περιφημη μεσαια ταξη μας πηρε 3 δεκαετιες και οι βουλγαροι θα την κανουν  σε 10 χρονια;; μην λες μαλακιες, αν συνεχισεις θα σου γραψω και αλλα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ναι η οικοδομη εχει αναπτυξη  :2funny: :2funny: :2funny: τραβα Σοβια, Ρουσε να δεις σε πλατειες τους οικοδομους να περιμενουν μπας και περασει κανενας μαφιοζο-εργολαβος να τους παρει για δουλεια, συνηθως περνουν τα παπαρια μου, τα εχω δει λεμε!!!! ασ το!!!! αυτοι δεν εχουν μελλον, το μελλον το δικο μας ειναι να γινουμε σαν και αυτους!!!!!!!
αστο, μην ασχολεισαι, τσαμπα κοπος ειναι

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
εχτεσ το βραδυ στο καληερο κλαμπ του βουκουρεστιου στο μποα το καλοκαιρινο  πληροσα τραπεζι μια μπουκαλα με τα παρελκομενα 300 ευρα!! μουνια πολλα αλλα της διπλανισ πορτας με πολι φτιαξιμο ρουχα κτλ  αρχιδιααααα φικια για μεταξοτεσ κορδελεσ

βουτια στην πισινα εκανες;  :grin:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρακι, εχω κατασκευαστικη με μπολικους τζιρους Ρουμανια

τα νουμερα π σ αναφερω, τα πληρωνω και εγω στους δικους μου (μπακοφις κλπ)

εχω μηχανικους με πανω απο χιλιαρικο (μικτα) - αυτες ειναι οι τιμες πιατσας

η καραμελα του βασικου, ειναι ιστορια οικονομικης τρελλας...κ μεγαλη ιστορια

πς Ελληνες μηχανικοι σε Ακτωρα/Εδραση κλπ..προσευχονται να μην παρουν φυλλο πορειας για Α8ηνα...

Φίλε απαντάς τώρα σε "επιστήμονα" Ελληναρά που τα ξέρει ολα...για σοβαρεύσου λίγο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
επειδη πας γυρευοντας, ημουν 5 χρονια φοιτητης στη βουλγαρια, τα τελευται 20 χρονια παω τουλαχιστον μια φορα τον χρονο και τον τελευται 1.5 χρονο ημουν εκει 3 μηνες, οτι λες δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο, λες παπαριες κοινως, στην βουλγαρια υπαρχουν οι πλουσιοι μαφιοζοι και νυν πολιτικοι οπως ο μπορισοφ και ο λαος που ψωμολυσαει, μεσαια ταξη ουτε υπηρχε ουτε θα υπαρξει συντομα στην βουλγαρια, στην ελλαδα μετα το ΄40 για να γινει αυτη η περιφημη μεσαια ταξη μας πηρε 3 δεκαετιες και οι βουλγαροι θα την κανουν  σε 10 χρονια;; μην λες μαλακιες, αν συνεχισεις θα σου γραψω και αλλα
Απολυτα ΣΩΣΤΟΣ

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Η προηγουμενη ηταν Ρουμανα, Μπουζαου, Κραιοβα και Μπουκου, 2010, μισθοι λιγο πανω απο Βουλγαρια και λιγο κατω απο Νταλματσια, οσοι δουλευουν στα μεγαλα εργοστασια Νοκια, Σαμσουνγκ, Φιλιπς εχουν καλυτερους μισθους οι αλλοι  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ωραια μωρα στο Μπουζαου  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
φιλαρακι, εχω κατασκευαστικη με μπολικους τζιρους Ρουμανια

τα νουμερα π σ αναφερω, τα πληρωνω και εγω στους δικους μου (μπακοφις κλπ)

εχω μηχανικους με πανω απο χιλιαρικο (μικτα) - αυτες ειναι οι τιμες πιατσας

η καραμελα του βασικου, ειναι ιστορια οικονομικης τρελλας...κ μεγαλη ιστορια

πς Ελληνες μηχανικοι σε Ακτωρα/Εδραση κλπ..προσευχονται να μην παρουν φυλλο πορειας για Α8ηνα...

φίλε, λύσε μου μια απορία. αυτά που διαβάζουμε ότι ο μέσος μισθός στη ρουμανία είναι 340 ευρώ, είναι μούφες; είναι δηλαδή παραπάνω και μας δουλεύουν; κι αν είναι αλήθεια, πώς εξηγείται μια δουλειά της πούτσας (ταμίας στα καρφούρ) να παίρνει σχεδόν 2πλάσια από το μέσο μισθό (χωρίς να κάνει και τσιμπούκια);

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
φίλε, λύσε μου μια απορία. αυτά που διαβάζουμε ότι ο μέσος μισθός στη ρουμανία είναι 340 ευρώ, είναι μούφες; είναι δηλαδή παραπάνω και μας δουλεύουν; κι αν είναι αλήθεια, πώς εξηγείται μια δουλειά της πούτσας (ταμίας στα καρφούρ) να παίρνει σχεδόν 2πλάσια από το μέσο μισθό (χωρίς να κάνει και τσιμπούκια);
Οταν ρωτησα την πρωην μου (Ρουμανα) πως τα βγαζετε περα με μισθο 300 Ευρω και τις τιμες να ανεβαινουν μου απαντησε οτι στην Ρουμανια ολοι κανουν κομπινες για να τα βγαλουν περα, ρωτα τον Τομκατ για την Ραμνικου Βαλτσεα να σου πει.........

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

μπρο, η δικη μου οπτικη ειναι το Βουκουρεστι

εκει τα νουμερα ειναι εφαμιλλα της Α8ηνας, με το κοστος ζωης σε αρκετα χαμηλοτερα επιπεδα (η στεγαση ειχε ξεφυγει, αλλα η διορ8ωση απο το 08 και μετα, εφερε τα πραγματα σε μια ισορροπια)

η Ρουμανια εχει 25M κοσμο και μονο τα 2 και κατι ζουν Βουκου (10%) αρα η στα8μιση του μεσου μισ8ου ειναι ενα...sumproduct Βουκου με επαρχια (κ προφανως χαμηλοτερους μισ8ους)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τωρα αναπτύσετε η μεσαία τάξη στην Βουλγαρία.Ειναι σαν την Ελλάδα αρχές του 80.Εχουν εσωτερική μετανάστευση κάθε χρόνο προς Σόφια 40-50 χιλιάδες και ο οικοδομικός κλάδος ειναι ακόμα στην αρχή και προσδοκά να εχει ανθηση.Αυτό και μόνο θα δημιουργήσει μία ανάπτυξη οικονομική τα επόμενα 10 χρόνια.
Πολύ σύντομα ακόμα και αυτοί θα ειναι καλύτερα.
Εμείς τί μέλλον εχουμε παλληκάρια;

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ναι η οικοδομη εχει αναπτυξη  :2funny: :2funny: :2funny: τραβα Σοβια, Ρουσε να δεις σε πλατειες τους οικοδομους να περιμενουν μπας και περασει κανενας μαφιοζο-εργολαβος να τους παρει για δουλεια, συνηθως περνουν τα παπαρια μου, τα εχω δει λεμε!!!! ασ το!!!! αυτοι δεν εχουν μελλον, το μελλον το δικο μας ειναι να γινουμε σαν και αυτους!!!!!!!
Σου ειπα ειναι στην αρχή,τί δεν κατάλαβες;

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σου ειπα ειναι στην αρχή,τί δεν κατάλαβες;
Εχεις παει??? ποια αρχη??? δεν χτιζεται τιποτα λεμε, οι οικοδομοι πεινανε εχουν ριξει τις τιμες σε εξευτελιστικα επιπεδα για να ειναι ποιο ανταγωνιστικοι...... εχω ακουσει για 10 λεβα μεροκαματο......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

μπρο, η δικη μου οπτικη ειναι το Βουκουρεστι

εκει τα νουμερα ειναι εφαμιλλα της Α8ηνας, με το κοστος ζωης σε αρκετα χαμηλοτερα επιπεδα (η στεγαση ειχε ξεφυγει, αλλα η διορ8ωση απο το 08 και μετα, εφερε τα πραγματα σε μια ισορροπια)

η Ρουμανια εχει 25M κοσμο και μονο τα 2 και κατι ζουν Βουκου (10%) αρα η στα8μιση του μεσου μισ8ου ειναι ενα...sumproduct Βουκου με επαρχια (κ προφανως χαμηλοτερους μισ8ους)

μπρο, θες να ΄πεις ότι η ταμίας στο σούπερ μάρκετ του βουκουρεστίου παίρνει τα 2πλά λεφτά από την ταμία του σούπερ μάρκετ της επαρχίας, που πιθανώς να είναι και της ιδίας αλυσίδας; μπρο, είσαι σίγουρος ότι αυτές της πρωτεύουσας δεν τις βάζουν να παίρνουν και πίπες;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα είναι απόφαση για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, λέει ο υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε

news247 Ιούνιος 18 2012 00:32

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστήριξε απόψε ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα θεωρείται από τη γερμανική κυβέρνηση απόφαση για να συνεχιστούν "οι βαθιές μεταρρυθμίσεις" στη χώρα.
Ο Σόιμπλε τόνισε ότι ο δρόμος της Ελλάδας δεν θα είναι ούτε σύντομος ούτε εύκολος, όμως είναι απαραίτητο να ακολουθηθεί αυτή η πορεία καθώς θα δώσει στον ελληνικό λαό προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.
"Εάν τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν, η Νέα Δημοκρατία θα έχει τις περισσότερες έδρες στο νέο κοινοβούλιο. Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το αποτέλεσμα αυτό ως την απόφαση των Ελλήνων ψηφοφόρων να συνεχιστεί η εφαρμογή των βαθιών οικονομικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γερμανός υπουργός.

Δηλαδη οσοι σημερα ψηφισαν πιστευοντας οτι θα βγει κυβερνηση ικανη να χαλαρωσει και να διαπραγματευτει ξανα το μνημονιο, απλα ξεχαστε το. Οι Γερμανοι θα μας σκισουν τωρα....και καλα θα κανουν για ενα και μονο λογο. Καλα ρε ΜΑΛΑΚΕΣ....40% αποχη??????????? Μα.....40%? Σε ΑΥΤΕΣ τις εκλογες? Οσοι δεν πηγατε να ψηφισετε σημερα, θα βγειτε αυριο μεθαυριο να πειτε ποσο σκατα ειναι το κρατος και ολες αυτες τις απιστευτες μαλακιες? Θα τολμησετε να γκρινιαξετε για το οτιδηποτε? Να κραξετε τον σαμαρα ή τον βενιζελο? Σκατα στα μουτρα οσων δεν πηγαν να ψηφισουν. Απαραδεκτοι. Κανενας σεβασμος κι ας ειναι η αποχη δημοκρατικο δικαιωμα. Χεστηκα, Ειστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Ας πηγαινατε κι ας ψηφιζατε οτι γουσταρατε. Αν δεν γουσταρατε τιποτα, μαθετε οτι ΟΥΤΕ εμις γουσταρουμε ολους αυτους που κατεβηκαν στις εκλογες σημερα. Κανενα. Ψηφισα συριζα αλλα δεν γουσταρω τον τσιπρα. Αντιστοιχα καποιος αλλος ψηφισε ΝΔ χωρις να γουσταρει απαραιτητα σαμαρα. Πηραμε ΘΕΣΗ ομως. Για την χωρα μας. Για τις ζωες και τον λαο μας.
40% αποχη.........δεν το πιστευω. Ε λοιπον ας μας γαμησουν τωρα. Καλα να παθουμε. Αν δεν νοιαζεστε εσεις για την χωρα γιατι να νοιαστουν οι Γερμανοι? Απαραδεκτοι ειμαστε.......

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
μπρο, θες να ΄πεις ότι η ταμίας στο σούπερ μάρκετ του βουκουρεστίου παίρνει τα 2πλά λεφτά από την ταμία του σούπερ μάρκετ της επαρχίας, που πιθανώς να είναι και της ιδίας αλυσίδας; μπρο, είσαι σίγουρος ότι αυτές της πρωτεύουσας δεν τις βάζουν να παίρνουν και πίπες;
Στην Ρουμανια περνεις παραπανω αν δουλευεις σε ξενη πολυεθνικη (Νοκια, Σαμσουνγκ κλπ) αυτο δεν εχει σχεση με επαρχια η πρωτευουσα, αν δουλευεις σε Ρουμανικη εταιρια παιρνεις αρχιδια.......

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

:2funny: :2funny:

που τετοια τυχη...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Στην Ρουμανια περνεις παραπανω αν δουλευεις σε ξενη πολυεθνικη (Νοκια, Σαμσουνγκ κλπ) αυτο δεν εχει σχεση με επαρχια η πρωτευουσα, αν δουλευεις σε Ρουμανικη εταιρια παιρνεις αρχιδια.......

ναι αλλά ο σύντροφος τομκατ δεν κάνει τέτοιο διαχωρισμό, αλλά διαχωρισμό πρωτεύουσας και επαρχίας. σαν να λέμε, αν η νοκια έχει το μαγαζί στο βουκουρέστι δίνει 800 ευρώ μισθό. αν το πάει στο πλοέστι δίνει 500 ευρώ μισθό. αυτό νομίζω μας λέει, γι' αυτό κι εγώ απορώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom