ΟΧΙ, δεν πιστευω οτι οι ελληνες θα κανουν το καθηκον τους σε αυτες τις εκλογες, οπως δεν το εκαναν το 2009 το 2007 το 2004 το 2000 κτλ.
Απο αυτη την γενια δεν εχουμε να περιμενουμε τιποτα, μεγαλωσε με τα κοματα ακομα και στα σχολεια, με την ´καλη ´ μεταθεσή στο στρατο, με το ονειρο πασοκ για το δημοσιο.
Αυτη η χαμενη γενια εζησε με το ονειρο για ενα καινουριο σπιτι σε καλο προαστιο, καμπριο, πραντα, συζυγο και γκομενα ξανθια συγχρονως, φραπε, i phone και αλλα πολλα ματαια.
Την κυριακη θα βυθιστουμε πιο πολυ στη μιζερια μας.
έτσι απλά
με πιάνει μια γειτόνισα πριν 2 μέρες και μου λέει:
κοίταξε παιδί μου... έχουμε εδώ έναν που βάζει ανεξάρτητος.
- ανεξάρτητος της λέω; τι εννοείς;
- ανεξάρτητος μου λέει - ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ. Αυτόν να ψηφίσουμε.
-έλα της λέω....τόσο καλός,ε; δεν είναι σε αυτούς τους δύο,έτσι; μάλιστα... για πες λοιπόν...γιατί να τον ψηφίσουμε;
-είναι λέει καλό παιδί...θα μας φτιάξει τα πεζοδρόμια!
-σοβαρά της λέω; και κατεβαίνει για δήμαρχος τώρα στις βουλευτικές;
-όχι μου λέει! βουλευτής! και θα τα φτιάξει όλα!
-ε, τότε να τον ψηφίσουμε βρε συ! Δώκε μου κι εμένα κανά έντυπο να τον προωθήσω...
έντυπο δεν πήρα, αλλά και μόνο που θα πάει μια 7μελής οικογένεια να ψηφίσει κάποιον που λέει πως θα φτιάξει τα πεζοδρόμια καταλαβαίνω τι σοβαρότητα ψήφου θα υπάρχει πάλι.
να σημειώσω πως η συγκεκριμένη πριν δύο χρόνια έβαζε σημαίες ΠΑΣΟΚ και τραγούδια για τον ΓΑΠ.
να σημειώσω πως η συγκεκριμένη δουλεύει ως πωλήτρια ποπ κορν και είναι πατημένα 60φεύγα
συμπεράσματα δικά σας....