Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Βασικα, τα μονα στοιχημα που θα ημουν πραγματικα διατεθειμενος να παιξω το 50ρακι μου θα ηταν:
1) Σαμαρας ΌΧΙ πρωθυπουργος. Θα γουσταρα τρελα να το παιξω με μια αποδοση 1/5.5 και πανω
2) Διαφορα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πανω απο 7 μοναδες. Εδω θα επαιζα με 1/3, ισως και 1/2.5

Για Καμμενο θα ηθελα κατι παραπανω απο 3, γιατι ουσιαστικα μιλαμε για 3ο κομμα, και δεν ειναι απλη υποθεση
Αν εδινε 1/3.5 θα το επαιζα...ΧΤΕΣ!

ΥΓ Ολοι εσεις θεωρειτε το ΣΥΡΙΖΑ τριτο κομμα???

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σε πραγματικες συνθηκες ειναι:

1. syriza
2. καμμενος
3. κκε
4. νδ

σε συνθηκες 6ης μαιου θα ειναι:
1. νδ
2. πασοκ

εδω προσπαθουν τα τομαρια να μας πεισουν οτι πασοκ και νδ μαζευουν μαζι [size=30pt]40%[/size]ωστε το μαγειρεμα να μην μας παραξενεψει

ουτε 25% δεν μαζευουν και οι 2...

και αυτο φενεται κ απο την ανταποκριση των πολιτων στις ομιλιες τους..ουτε το γυμναστηριο που παλευε ο σουγκλακος δεν μπορουν να γεμισουν

* η πρωτη δημοσκοπηση που βγηκε εδειχνε το πασοκ 8%..μετα απο 10 μερες αλλη δημοσκοπηση το εδειχνε 17%

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[move]Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ[/move]

Εχει να πέσει μαγειρεμαααααααααααααααααα

Σιγα μην αφησουν τοσο ευκολα την εξουσία τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καπου εκει θα καθισει.
Εγω εχω ηδη πει 25-20 βεβαια.
εγώ έχω πει πως μαζί τα δύο θα έχουνε πάνω από 50% και πιθανόν να πιάσουνε και το 60.

δυστυχές, λυπηρό, αλλά θα βγει.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εγώ έχω πει πως μαζί τα δύο θα έχουνε πάνω από 50% και πιθανόν να πιάσουνε και το 60.

δυστυχές, λυπηρό, αλλά θα βγει.

Και γω το ίδιο με σένα πιστευω.

Ενα +50% και οι δύο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΟΧΙ, δεν πιστευω οτι οι ελληνες θα κανουν το καθηκον τους σε αυτες τις εκλογες, οπως δεν το εκαναν το 2009 το 2007 το 2004 το 2000 κτλ.
Απο αυτη την γενια δεν εχουμε να περιμενουμε τιποτα, μεγαλωσε με τα κοματα ακομα και στα σχολεια, με την ´καλη ´ μεταθεσή στο στρατο, με το ονειρο πασοκ για το δημοσιο.
Αυτη η χαμενη γενια εζησε με το ονειρο για ενα καινουριο σπιτι σε καλο προαστιο,  καμπριο, πραντα, συζυγο και γκομενα ξανθια συγχρονως, φραπε, i phone και αλλα πολλα ματαια.
Την κυριακη θα βυθιστουμε πιο πολυ στη μιζερια μας.
έτσι απλά

με πιάνει μια γειτόνισα πριν 2 μέρες και μου λέει:
κοίταξε παιδί μου... έχουμε εδώ έναν που βάζει ανεξάρτητος.
- ανεξάρτητος της λέω; τι εννοείς;
- ανεξάρτητος μου λέει - ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ. Αυτόν να ψηφίσουμε.
-έλα της λέω....τόσο καλός,ε; δεν είναι σε αυτούς τους δύο,έτσι; μάλιστα... για πες λοιπόν...γιατί να τον ψηφίσουμε;
-είναι λέει καλό παιδί...θα μας φτιάξει τα πεζοδρόμια!
-σοβαρά της λέω; και κατεβαίνει για δήμαρχος τώρα στις βουλευτικές;
-όχι μου λέει! βουλευτής! και θα τα φτιάξει όλα!
-ε, τότε να τον ψηφίσουμε βρε συ! Δώκε μου κι εμένα κανά έντυπο να τον προωθήσω...

έντυπο δεν πήρα, αλλά και μόνο που θα πάει μια 7μελής οικογένεια να ψηφίσει κάποιον που λέει πως θα φτιάξει τα πεζοδρόμια καταλαβαίνω τι σοβαρότητα ψήφου θα υπάρχει πάλι.
να σημειώσω πως η συγκεκριμένη πριν δύο χρόνια έβαζε σημαίες ΠΑΣΟΚ και τραγούδια για τον ΓΑΠ.
να σημειώσω πως η συγκεκριμένη δουλεύει ως πωλήτρια ποπ κορν και είναι πατημένα 60φεύγα

συμπεράσματα δικά σας....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εμπιστευομαι τη βλακεια του ελληνικου λαου
Θα κερδισω- το πιστευω!
εάν εμπιστεύεσαι τη βλακεία του, τότε να το παίξεις πως θα είναι πρώτη η ΝΔ και δεύτερο το Πασοκ
και να εμπιστευτείς το Σαμαρά που λέει πως θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο....
και δεν θα σου βάλει νέους φόρους τον Ιούνιο
χαχαχαχαχχα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Eφτασα,38,έτη και δεν έχω πάει,και τώρα ακόμα δεν θέλω να πάω γιατί κατά την ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,είναι ΦΑΟΥΛ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Να ΨΗΦΙΣΩ.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δεν εχω καμια αμφιβολια πλεον οτι το θεμα με τις ιεροδουλες και κυριως η χρονικη στιγμη (την εβδομαδα προ των εκλογων) ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ απο πασοκ (κυριως) και νδ! βλεποντας οτι μεσα απο τον πολιτικο διαλογο σε φορουμ στο ιντερνετ αλλα και κατ ιδιαν ολο και περισσοτερο τους αποριπτουν και θα τους μαυρισουν στις καλπες οσο συζητανε καποιοι πολιτικα, βρηκαν αυτο το (σημαντικοτατο) κατα τα αλλα θεμα μια βδομαδα πριν τις εκλογες :uglystupid:   τοσα χρονια τι καναν? δεν ηταν προβλημα τοσα χρονια :idiot:     λοβοτομημενε ελληνικε λαε τωρα που φοβασε μη κωλυσες καναν ιο   τραβα ψηφισε τον (υ)ιο ψυχαρη και ολα τα αλλα αρχιλαμογια του πασοκ και της νδ    μη συζητας πολιτικα με ολους αυτους που αποριπτουν τα 2 πρωην μεγαλα κομματα :uglystupid:  συζητα  για ακαποτα και τα πρωκτικα της αννας της τζουλιας :headbang:   στο   τελος  προ  της  καλπης  και  χωρις να χεις προβληματιστει παλι πασοκονουδου θα ριξεις μαλακα :jerking:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
venizelos.jpg

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ορίστε και από τον αντωνάκη: στίφη κόσμου τον υποδέχθηκαν στις Σέρρες (πατρίδα του αείμνηστου του Φρύδια).

535688_3818433498487_1207121495_33614210_339788702_n.jpg

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Και αυτός ακόμη ο ''συνωστισμός'' φτιαχτός είναι. Με μετακινούμενους κάνουν τις συγκεντρώσεις τους πλέον και δεν γεμίζουν ούτε ...club.
Αλλά τα ελληνικα μεγαλο ΜΜΕ ..τσιμουδιά. Κανένα σχόλιο, παρά μόνο απορίες, για το ρεύμα πρός τα εκεί και αλλού και τις πιθανότητες να μείνει η χώρα ακυβέρνητη.
Τελευταία ευκαιρία είναι αυτή η Κυριακή.
Ας ψηφίσει επιτέλους ο ελληνικός λαός συνειδητά, χωρίς φόβο και χωρίς τα παλιά μικροσυμφέροντα και θα πάνε μια και καλή όλοι μαζί στον αγύριστο και ακόμη παραπέρα.
Παρέα όμως όλοι οι διαπλεκόμενοι απ όλα τα πόστα.
Γιατί δεν είναι μόνο αυτοί στα έδρανα.
Είναι και αυτοί που τους (υπο)στηρίζουν από τα μέσα προβολής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom