Επισκέπτης
ΕΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ !!!!!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑΙΡΕ ;;;;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ !!!!!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑΙΡΕ ;;;;;;;;
ο σιχαμενος εμετικος υιος ψυχαρη αυτη την ωρα στο extra 3 απαιδευτος αμορφωτος το μονο που θα θελε πει ειναι δωστε δανειο στο δολιο οργανισμο του αρχιλαμογιου πατερα μου και αφηστε με ησυχο! απο πασοκ γιναμε νδ για να παρουμε το δανειο και σεις δε θα με ψηφισετε θεου μου πως ζω ακομα σ αυτη τη χωρα οπου τα αρχιλαμογια και οι αρχινταβατζηδες διοριζουν τα παιδια τους παρα το πρωθυπουργο (σιγα μη γινεις σαμαρα ) υπαρχει δεξιος που θα ψηφισει αυτο το αναγωγο εκτρωμα αν παρει πανω απο 20% η νδ ο ελληνικος λαος ειναι λοβοτομημενος
Ξερετε αν παιζει κανα ιντερνετικο στοιχημα?
Εχει πονταρει κανεις??
Τι πρεπει να ψηφισει ο δεξιος τυπε?ο σιχαμενος εμετικος υιος ψυχαρη αυτη την ωρα στο extra 3 απαιδευτος αμορφωτος το μονο που θα θελε πει ειναι δωστε δανειο στο δολιο οργανισμο του αρχιλαμογιου πατερα μου και αφηστε με ησυχο! απο πασοκ γιναμε νδ για να παρουμε το δανειο και σεις δε θα με ψηφισετε θεου μου πως ζω ακομα σ αυτη τη χωρα οπου τα αρχιλαμογια και οι αρχινταβατζηδες διοριζουν τα παιδια τους παρα το πρωθυπουργο (σιγα μη γινεις σαμαρα ) υπαρχει δεξιος που θα ψηφισει αυτο το αναγωγο εκτρωμα αν παρει πανω απο 20% η νδ ο ελληνικος λαος ειναι λοβοτομημενος
Ωραίο. Εδώ έχει και σκόρερ τύπε.
Θα χασεις.Ποιος θα λάβει υψηλότερο ποσοστό ψήφων
Ανεξάρτητοι Έλληνες
3,00
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ)
1,30
Θα μπορουσα να πεταξω ενα 50ευρω σ' αυτο το 3αρι
Αυτα τα σαιτ θελουν ποσο εγγραφης για να παιξεις μια φορα?
θα χασεις.Εμπιστευομαι τη βλακεια του ελληνικου λαου
Θα κερδισω- το πιστευω!