Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
ΕΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!

Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ !!!!!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤΑΙΡΕ ;;;;;;;;

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6

Συνημμένα

• Καταγραφή.JPG
    Καταγραφή.JPG
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 13

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
golden dawn δωσε :rockon: :rockon: :rockon: μπας κ ξεβρωμμισει το κεντρο απ'τους λαθρομεταναστες..

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΟΧΙ, δεν πιστευω οτι οι ελληνες θα κανουν το καθηκον τους σε αυτες τις εκλογες, οπως δεν το εκαναν το 2009 το 2007 το 2004 το 2000 κτλ.
Απο αυτη την γενια δεν εχουμε να περιμενουμε τιποτα, μεγαλωσε με τα κοματα ακομα και στα σχολεια, με την ´καλη ´ μεταθεσή στο στρατο, με το ονειρο πασοκ για το δημοσιο.
Αυτη η χαμενη γενια εζησε με το ονειρο για ενα καινουριο σπιτι σε καλο προαστιο,  καμπριο, πραντα, συζυγο και γκομενα ξανθια συγχρονως, φραπε, i phone και αλλα πολλα ματαια.
Την κυριακη θα βυθιστουμε πιο πολυ στη μιζερια μας.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ο σιχαμενος εμετικος υιος ψυχαρη :birdman:  αυτη την ωρα στο extra 3  απαιδευτος αμορφωτος  το  μονο  που  θα  θελε  πει ειναι δωστε δανειο στο δολιο οργανισμο του αρχιλαμογιου πατερα μου και αφηστε με ησυχο!  απο πασοκ γιναμε νδ για να παρουμε το δανειο και σεις δε θα με ψηφισετε :uglystupid:    θεου μου πως ζω ακομα σ αυτη τη χωρα οπου τα αρχιλαμογια και οι αρχινταβατζηδες διοριζουν τα παιδια τους παρα το πρωθυπουργο (σιγα μη γινεις σαμαρα :birdman:) υπαρχει δεξιος που θα ψηφισει αυτο το αναγωγο εκτρωμα :headbang:  αν παρει πανω απο 20% η νδ  ο  ελληνικος λαος ειναι λοβοτομημενος

Επισκέπτης
ο σιχαμενος εμετικος υιος ψυχαρη :birdman:  αυτη την ωρα στο extra 3  απαιδευτος αμορφωτος  το  μονο  που  θα  θελε  πει ειναι δωστε δανειο στο δολιο οργανισμο του αρχιλαμογιου πατερα μου και αφηστε με ησυχο!  απο πασοκ γιναμε νδ για να παρουμε το δανειο και σεις δε θα με ψηφισετε :uglystupid:    θεου μου πως ζω ακομα σ αυτη τη χωρα οπου τα αρχιλαμογια και οι αρχινταβατζηδες διοριζουν τα παιδια τους παρα το πρωθυπουργο (σιγα μη γινεις σαμαρα :birdman:) υπαρχει δεξιος που θα ψηφισει αυτο το αναγωγο εκτρωμα :headbang:  αν παρει πανω απο 20% η νδ  ο  ελληνικος λαος ειναι λοβοτομημενος

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ξερετε αν παιζει κανα ιντερνετικο στοιχημα?
Εχει πονταρει κανεις??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ο σιχαμενος εμετικος υιος ψυχαρη :birdman:   αυτη την ωρα στο extra 3   απαιδευτος αμορφωτος   το  μονο  που   θα  θελε  πει ειναι δωστε δανειο στο δολιο οργανισμο του αρχιλαμογιου πατερα μου και αφηστε με ησυχο!   απο πασοκ γιναμε νδ για να παρουμε το δανειο και σεις δε θα με ψηφισετε :uglystupid:    θεου μου πως ζω ακομα σ αυτη τη χωρα οπου τα αρχιλαμογια και οι αρχινταβατζηδες διοριζουν τα παιδια τους παρα το πρωθυπουργο (σιγα μη γινεις σαμαρα :birdman:) υπαρχει δεξιος που θα ψηφισει αυτο το αναγωγο εκτρωμα :headbang:  αν παρει πανω απο 20% η νδ   ο  ελληνικος λαος ειναι λοβοτομημενος
Τι πρεπει να ψηφισει ο δεξιος τυπε?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ποιος θα λάβει υψηλότερο ποσοστό ψήφων
Ανεξάρτητοι Έλληνες
3,00
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ)
1,30

Θα μπορουσα να πεταξω ενα 50ευρω σ' αυτο το 3αρι
Αυτα τα σαιτ θελουν ποσο εγγραφης για να παιξεις μια φορα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ποιος θα λάβει υψηλότερο ποσοστό ψήφων
Ανεξάρτητοι Έλληνες
3,00
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ)
1,30

Θα μπορουσα να πεταξω ενα 50ευρω σ' αυτο το 3αρι
Αυτα τα σαιτ θελουν ποσο εγγραφης για να παιξεις μια φορα?
Θα χασεις.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εμπιστευομαι τη βλακεια του ελληνικου λαου