Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Έχω άσχημα νέα, είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε δημοσκόπηση που τελείωσε χθες βράδυ βγάλαμε πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με 3 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ. Από την Πέμπτη και μετά φαίνεται πως το κλίμα στους αναποφάσιστους είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε τον να βγει το μαλάκα. Αν κυβερνήσει θα ξεβρακωθεί τελείως και σε 2 μήνες θα τον κυνηγάνε με τις πέτρες. Αφήστε τον να κυβερνήσει για να δουν τι μαλακίες τους έλεγε τόσο καιρό και τον πίστευαν οι άσχετοι και οι βλάκες!

Το ελπιδοφόρο νέο είναι ότι βγάλαμε τη Δημιουργία Ξανά στο 2,9%. Δηλαδή όσες μονάδες λείπουν από τη ΝΔ τις έχει η Δημιουργία Ξανά. Αφού λοιπόν έτσι είναι το κλίμα, αύριο ψηφίζουμε Δημιουργία Ξανά για να τη βάλουμε στη Βουλή.

Την Κυριακή ψηφίζουμε Δημιουργία, Ξανά!   :rockon:
Καλόπιστα πάντα..Θεωρείς ότι μπαίνοντας ανώνυμα σε ένα σάιτ,λέγοντας ότι γνωρίζεις <<κρυφές>> δημοσκοπήσεις θα σε πιστέψει κάποιος?Και μάλιστα θα πειστεί να ψηφίσει το γελοίο έκτρωμα της <<Δημιουργια Ξανά>>? Αν ο κόσμος θέλει να ψηφίσει γελοιους υπάρχουν άλλοι, οι οποίοι κάνουν και προσφορές..
Άνετα πρώτο κόμμα η ΝΔ.Τα υπόλοιπα είναι για γέλια..

Επισκέπτης
Καλόπιστα πάντα..Θεωρείς ότι μπαίνοντας ανώνυμα σε ένα σάιτ,λέγοντας ότι γνωρίζεις <<κρυφές>> δημοσκοπήσεις θα σε πιστέψει κάποιος?Και μάλιστα θα πειστεί να ψηφίσει το γελοίο έκτρωμα της <<Δημιουργια Ξανά>>? Αν ο κόσμος θέλει να ψηφίσει γελοιους υπάρχουν άλλοι, οι οποίοι κάνουν και προσφορές..
Άνετα πρώτο κόμμα η ΝΔ.Τα υπόλοιπα είναι για γέλια..

Ναι, μόνο που εγώ δουλεύω στις δημοσκοπήσεις.  :sunglasses:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τα έχω μπροστά μου αλλά δεν θέλω να τα δώσω ακριβώς. Μέσες-άκρες:

ΣΥΡΙΖΑ 27,5 - ΝΔ 24,5 - ΠΑΣΟΚ 13 - ΑΝΕΛ και ΚΚΕ 7,5 - ΔΗΜΑΡ και ΧΑ 6,5

ΔΗΞΑ κοντά στο 3 - ΟΙΚΟΛ κοντά στο 2 - ΛΑΟΣ κοντά στο 1
πανελλαδικο?συριζα δηλαδη τυπε?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
παει απατος ο καρατζαφερης

θα φουνταρει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πασοκ 13 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κκε 7.5
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΔΗΞΑ 3

τους δικούς σου δημοσκόπησες;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Έχω άσχημα νέα, είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε δημοσκόπηση που τελείωσε χθες βράδυ βγάλαμε πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με 3 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ. Από την Πέμπτη και μετά φαίνεται πως το κλίμα στους αναποφάσιστους είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε τον να βγει το μαλάκα. Αν κυβερνήσει θα ξεβρακωθεί τελείως και σε 2 μήνες θα τον κυνηγάνε με τις πέτρες. Αφήστε τον να κυβερνήσει για να δουν τι μαλακίες τους έλεγε τόσο καιρό και τον πίστευαν οι άσχετοι και οι βλάκες!

Το ελπιδοφόρο νέο είναι ότι βγάλαμε τη Δημιουργία Ξανά στο 2,9%. Δηλαδή όσες μονάδες λείπουν από τη ΝΔ τις έχει η Δημιουργία Ξανά. Αφού λοιπόν έτσι είναι το κλίμα, αύριο ψηφίζουμε Δημιουργία Ξανά για να τη βάλουμε στη Βουλή.

Την Κυριακή ψηφίζουμε Δημιουργία, Ξανά!   :rockon:
ισως τελικα χρεαστει να κατεδαφιστει η χωρα για να παρει μπρος.το θεμα ειναι σε ποσο καιρο.σιγουρα δεν θα εχεις πια ολη αυτη την σαπιλα που θα παρει δρομο.ουτε κρατικοδιαιτες δεκο ουτε κουκουλοφορους ουτε λαμογια συνδικαλιστες και συντεχνιες.και τελικα το δημοσιευμα του γερμανικου financial times ειχε τον σκοπο του τον βρωμικο.ας ειναι.πρεπει αυτος ο λαος να την παθει για να μαθει και τωρα με το νεο ακροαριστερο πασοκ ηρθε η ωρα.περιμενοντας τα αποτελεσματα λοιπον. ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πασοκ 13 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κκε 7.5
ΔΗΞΑ 3

τους δικούς σου δημοσκόπησες;
α ναι 7,5 το κκε απο εκει που ηταν 3 ενω ολους τους ψηφους του τους επαιρνε ο συριζα.τεσπα κυριακη κοντη γιορτη.παντως πικερ αν βγει μουφα θα φας πολυ κραξιμο εδω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ισως τελικα χρεαστει να κατεδαφιστει η χωρα για να παρει μπρος.το θεμα ειναι σε ποσο καιρο.σιγουρα δεν θα εχεις πια ολη αυτη την σαπιλα που θα παρει δρομο.ουτε κρατικοδιαιτες δεκο ουτε κουκουλοφορους ουτε λαμογια συνδικαλιστες και συντεχνιες.και τελικα το δημοσιευμα του γερμανικου financial times ειχε τον σκοπο του τον βρωμικο.ας ειναι.πρεπει αυτος ο λαος να την παθει για να μαθει και τωρα με το νεο ακροαριστερο πασοκ ηρθε η ωρα.περιμενοντας τα αποτελεσματα λοιπον. ;)
καλά μαλάκας είσαι;
σε επεισε ο κομανετσης ;  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α ναι 7,5 το κκε απο εκει που ηταν 3 ενω ολους τους ψηφους του τους επαιρνε ο συριζα.τεσπα κυριακη κοντη γιορτη.παντως πικερ αν βγει μουφα θα φας πολυ κραξιμο εδω.
δηξα 3  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

δηλαδη απο δευτερα θα ισχυει το σεναριο του παλερμο? :S