Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
μαλακια σου ,τζαμπα λεφτα εδωσες για καρβουνα....τοσα αχνιστα ερειπια θα εχει απο δευτερα  ;),ολο και καπου θα βρεις να ξεροκαπνισεις τον σολωμο σου!!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Γιατί τα βάζεις μαζί μου,εγώ ο καημένος μια ψήφο έχω... :rolleyes:

Μαλάκα,θα έδινα 80 για ένα μασαζάκι και θα τα δώσω τώρα στο SKIP και στο παπάκι το μπλε που τρέχει στον καμπινέ.

Πώς το κόβεις?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαλάκα,θα έδινα 80 για ένα μασαζάκι και θα τα δώσω τώρα στο SKIP και στο παπάκι το μπλε που τρέχει στον καμπινέ.

Πώς το κόβεις?
Δηλαδή ρε μαλάκα για να καταλάβω....θεωρείς βασική ανάγκη να έχεις σκιπ κ το παπάκι το μπλε σε περίπτωση χρεωκοπίας από Δευτέρα;; :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Πώς το κόβεις?
μην παρεις μαρκες,παρε τα φθηνα του μαγαζιου και με οτι περισεψει.....τι ειναι το αντιστοιχο του μεταξουργιου στη σαλονικη?ε πηγαινε καιεκει για ενα γρηγορο και μετα σπιτι.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον εγω δινω το τελευταιο μηνυμα μου πριν τις εκλογες και τα αλλα θα τα συζητησουμε Κυριακη βράδυ  :grin:

Καταρχην υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχως. Τους εχει κοροιδεψει πολυ καλα.
ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι derby. Η ΧΑ θα πεσει λογω Κασιδιαρη που σφαλιάρισε την Κανέλλη. Θα μπει και παλι βουλη ομως στο 5-6% την υπολογιζω. Σε περιπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑΣ θα γινουν κωλοτουμπες τρομερες και θα κανει οτι του πουν οι Ευρωπαιοι για να κρατησει την καρεκλα που τοσο θελει και επιδιωκει.

Αυτα.

Καλα μυαλα σε ολους οσους ψηφισουν και ελπιζω να μην ειστε παπαζοληδες και πορνοπαποι / μαστεραδες21

δηλαδη βολεμενοι που δεν τους νοιαζει πραγματικα η τυχη της πατριδας μας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: τι μου ρθε τωρα..... :2funny: :2funny: :2funny:
-ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι εχει αγορασει ο καραμαλουγκος σε προμηθειες,για να επιβιωσει την συριζαικη λαιλαπα.... :2funny: :2funny: καλα πηρε το ματι μου κατι κοντεινερ ΑΒ στη ραφηνα χτες βραδυ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Με φορτηγό θα πάει για ψώνια ο έρμος. :2funny: :2funny:

volvo01.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μην παρεις μαρκες,παρε τα φθηνα του μαγαζιου και με οτι περισεψει.....τι ειναι το αντιστοιχο του μεταξουργιου στη σαλονικη?ε πηγαινε καιεκει για ενα γρηγορο και μετα σπιτι.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Σιγά μην πάει ο γαλαζοαίματος να  :knockinb: στον Βαρδάρη(αντίστοιχο μεταξουργίο Σόλουν).

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δηλαδή ρε μαλάκα για να καταλάβω....θεωρείς βασική ανάγκη να έχεις σκιπ κ το παπάκι το μπλε σε περίπτωση χρεωκοπίας από Δευτέρα;; :2funny:

πώς θα πλένω τα BOSS μου?

και πώς θα αρωματίζεται η χέστρα?

υπάρχουν πιο βασικά από αυτά?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
:grin: ΚΑΛΑ αγορι μου ,μαλακας εισαι??????τι ρωτας??? ΑΜΑ λερωσει κανα Ermenegildo Zegna την ωρα που θα ρουφαει το Temparilo του στη βεραντα της βιλας του στο χορτιατη,ενω στο βαθος θα καιγεται η σαλονικη.....πως θα καθαρισει???ε πως? ασχετε!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
 :grin: ΚΑΛΑ αγορι μου ,μαλακας εισαι??????τι ρωτας??? ΑΜΑ λερωσει κανα Ermenegildo Zegna την ωρα που θα ρουφαει το Temparilo του στη βεραντα της βιλας του στο χορτιατη,ενω στο βαθος θα καιγεται η σαλονικη.....πως θα καθαρισει???ε πως? ασχετε!

Τι ειναι ολα αυτα τυπε?  :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

ρε συ
έπεσες σε όλα μέσα,εκτός από Χορτιάτη που είναι ψιλομπαςκλας
κατέβα λίγο πιο κάτω και είσαι 100% μέσα σε όλα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σαν τον Νέρωνα ένα πράγμα που καιγότανε η Ρώμη κ  απολάμβανε το θέαμα... :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ρε συ
α εισαι παραλιακος τυπος....καλαμαρια δικε μου?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε συ
Βασιλικά,Πολύγυρο,Επανομή,πού μένεις άρχοντα,πού;;;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
στην ΒΕΡΑΝΤΑ?στην ΒΕΡΑΝΤΑ????τι λες ρε.Η συμφορα που θα ερθει απο δευτερα ειναι μεγαλη ...θελει υπογα ,panic room

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom