CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
μαλακια σου ,τζαμπα λεφτα εδωσες για καρβουνα....τοσα αχνιστα ερειπια θα εχει απο δευτερα ;),ολο και καπου θα βρεις να ξεροκαπνισεις τον σολωμο σου!!!!!στα κάρβουνα
μαλακια σου ,τζαμπα λεφτα εδωσες για καρβουνα....τοσα αχνιστα ερειπια θα εχει απο δευτερα ;),ολο και καπου θα βρεις να ξεροκαπνισεις τον σολωμο σου!!!!!στα κάρβουνα
Γιατί τα βάζεις μαζί μου,εγώ ο καημένος μια ψήφο έχω...
Δηλαδή ρε μαλάκα για να καταλάβω....θεωρείς βασική ανάγκη να έχεις σκιπ κ το παπάκι το μπλε σε περίπτωση χρεωκοπίας από Δευτέρα;;Μαλάκα,θα έδινα 80 για ένα μασαζάκι και θα τα δώσω τώρα στο SKIP και στο παπάκι το μπλε που τρέχει στον καμπινέ.
Πώς το κόβεις?
μην παρεις μαρκες,παρε τα φθηνα του μαγαζιου και με οτι περισεψει.....τι ειναι το αντιστοιχο του μεταξουργιου στη σαλονικη?ε πηγαινε καιεκει για ενα γρηγορο και μετα σπιτι.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣΜαλάκα,θα έδινα 80 για ένα μασαζάκι και θα τα δώσω τώρα στο SKIP και στο παπάκι το μπλε που τρέχει στον καμπινέ.
Πώς το κόβεις?
Με φορτηγό θα πάει για ψώνια ο έρμος.τι μου ρθε τωρα.....
-ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι εχει αγορασει ο καραμαλουγκος σε προμηθειες,για να επιβιωσει την συριζαικη λαιλαπα.... καλα πηρε το ματι μου κατι κοντεινερ ΑΒ στη ραφηνα χτες βραδυ!!!
Μαλάκα,θα έδινα 80 για ένα μασαζάκι και θα τα δώσω τώρα στο SKIP και στο παπάκι το μπλε που τρέχει στον καμπινέ.
Πώς το κόβεις?
Σιγά μην πάει ο γαλαζοαίματος να στον Βαρδάρη(αντίστοιχο μεταξουργίο Σόλουν).μην παρεις μαρκες,παρε τα φθηνα του μαγαζιου και με οτι περισεψει.....τι ειναι το αντιστοιχο του μεταξουργιου στη σαλονικη?ε πηγαινε καιεκει για ενα γρηγορο και μετα σπιτι.....ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Δηλαδή ρε μαλάκα για να καταλάβω....θεωρείς βασική ανάγκη να έχεις σκιπ κ το παπάκι το μπλε σε περίπτωση χρεωκοπίας από Δευτέρα;;
ΚΑΛΑ αγορι μου ,μαλακας εισαι??????τι ρωτας??? ΑΜΑ λερωσει κανα Ermenegildo Zegna την ωρα που θα ρουφαει το Temparilo του στη βεραντα της βιλας του στο χορτιατη,ενω στο βαθος θα καιγεται η σαλονικη.....πως θα καθαρισει???ε πως? ασχετε!Δηλαδή ρε μαλάκα για να καταλάβω....θεωρείς βασική ανάγκη να έχεις σκιπ κ το παπάκι το μπλε σε περίπτωση χρεωκοπίας από Δευτέρα;;
γαλαζοαιματος?εγω ειδα οτι εχει μονο 80 ευρα το παιδι και το λυπηθηκα......Σιγά μην πάει ο γαλαζοαίματος να στον Βαρδάρη(αντίστοιχο μεταξουργίο Σόλουν).
ΚΑΛΑ αγορι μου ,μαλακας εισαι??????τι ρωτας??? ΑΜΑ λερωσει κανα Ermenegildo Zegna την ωρα που θα ρουφαει το Temparilo του στη βεραντα της βιλας του στο χορτιατη,ενω στο βαθος θα καιγεται η σαλονικη.....πως θα καθαρισει???ε πως? ασχετε!
ΚΑΛΑ αγορι μου ,μαλακας εισαι??????τι ρωτας??? ΑΜΑ λερωσει κανα Ermenegildo Zegna την ωρα που θα ρουφαει το Temparilo του στη βεραντα της βιλας του στο χορτιατη,ενω στο βαθος θα καιγεται η σαλονικη.....πως θα καθαρισει???ε πως? ασχετε!
Σαν τον Νέρωνα ένα πράγμα που καιγότανε η Ρώμη κ απολάμβανε το θέαμα...ΚΑΛΑ αγορι μου ,μαλακας εισαι??????τι ρωτας??? ΑΜΑ λερωσει κανα Ermenegildo Zegna την ωρα που θα ρουφαει το Temparilo του στη βεραντα της βιλας του στο χορτιατη,ενω στο βαθος θα καιγεται η σαλονικη.....πως θα καθαρισει???ε πως? ασχετε!
καβλες!....ψηφιστε σαμαρα να μαθετε!!!!Τι ειναι ολα αυτα τυπε?
Τι ειναι ολα αυτα τυπε?
α εισαι παραλιακος τυπος....καλαμαρια δικε μου?ρε συ
έπεσες σε όλα μέσα,εκτός από Χορτιάτη που είναι ψιλομπαςκλας
κατέβα λίγο πιο κάτω και είσαι 100% μέσα σε όλα.
Βασιλικά,Πολύγυρο,Επανομή,πού μένεις άρχοντα,πού;;;ρε συ
έπεσες σε όλα μέσα,εκτός από Χορτιάτη που είναι ψιλομπαςκλας
κατέβα λίγο πιο κάτω και είσαι 100% μέσα σε όλα.
στην ΒΕΡΑΝΤΑ?στην ΒΕΡΑΝΤΑ????τι λες ρε.Η συμφορα που θα ερθει απο δευτερα ειναι μεγαλη ...θελει υπογα ,panic roomΚΑΛΑ αγορι μου ,μαλακας εισαι??????τι ρωτας??? ΑΜΑ λερωσει κανα Ermenegildo Zegna την ωρα που θα ρουφαει το Temparilo του στη βεραντα της βιλας του στο χορτιατη,ενω στο βαθος θα καιγεται η σαλονικη.....πως θα καθαρισει???ε πως? ασχετε!
Βασιλικά,Πολύγυρο,Επανομή,πού μένεις άρχοντα,πού;;;