kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε πως τον κοβεις τον χρυσογελο?
ειναι διασταυρωση αβραμη με μουνιτσα.τυπε πως τον κοβεις τον χρυσογελο?
τυπε λες να κανουν παρκαδα μαζι με τον αβραμη?ειναι διασταυρωση αβραμη με μουνιτσα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Τα αγωνίσματα θα διεξάγονται κατά τον αρχαίο τρόπο, οι αθλητές θα αγωνίζονται με τον αρχαίο τρόπο και στα αυθεντικά αγωνίσματα
α, ναι, ξέχασα....Από τη στιγμή που ο Picker έχει δηλώσει πως εργάζεται στο χώρο των δημοσκοπήσεων πιστεύω πως μπορεί να σχολιάσει αυτή που δημοσιεύτηκε σήμερα και κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. ;)
χαλαρα...τυπε λες να κανουν παρκαδα μαζι με τον αβραμη?
οικολογικα πραγματα
υπερ του γυμνισμου ειναι και ο βεργης τυπεΤο γυμνό σώμα δεν ήταν πάντα ντροπή. Στην αρχαία Ελλάδα, για παράδειγμα, το γυμνό δεν ήταν ντροπή. Οι νέοι ασκούνταν γυμνοί στα «γυμνάσια» και οι αθλητές έπαιρναν μέρος στους μεγάλους αγώνες χωρίς κανένα είδος περιβολής. Το γυμνό ήταν ένα είδος δημοκρατικής «αμφίεσης», ένα κοινό προνόμιο όλων των ελεύθερων πολιτών και μια έκφραση αντίθεσης προς στην ανάγκη των βαρβάρων να φορούν βαριά και πολυτελή ρούχα.
Από τη στιγμή που ο Picker έχει δηλώσει πως εργάζεται στο χώρο των δημοσκοπήσεων πιστεύω πως μπορεί να σχολιάσει αυτή που δημοσιεύτηκε σήμερα και κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. ;)
φυγαμε αδερφια.Δουλεύω σε δύο μεγάλες εταιρίες δημοσκοπήσεων. Με απογοήτευση θέλω να πω ότι στις κρυφές δημοσκοπήσεις που γίνονται μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή να είναι πρώτος.
Δεν είναι καιρός για ψήφο σε μικρά κόμματα και πειραματισμούς. Κάνω έκκληση σε όλους τους φιλελεύθερους και δημοκράτες στις 17 Ιουνίου να ψηφίσουν τη ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
με τι διαφορα τυπε? ;)Δουλεύω σε δύο μεγάλες εταιρίες δημοσκοπήσεων. Με απογοήτευση θέλω να πω ότι στις κρυφές δημοσκοπήσεις που γίνονται μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή να είναι πρώτος.
Δεν είναι καιρός για ψήφο σε μικρά κόμματα και πειραματισμούς. Κάνω έκκληση σε όλους τους φιλελεύθερους και δημοκράτες στις 17 Ιουνίου να ψηφίσουν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Τι σημαινει "μπορει"?Δουλεύω σε δύο μεγάλες εταιρίες δημοσκοπήσεων. Με απογοήτευση θέλω να πω ότι στις κρυφές δημοσκοπήσεις που γίνονται μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή να είναι πρώτος.
Δεν είναι καιρός για ψήφο σε μικρά κόμματα και πειραματισμούς. Κάνω έκκληση σε όλους τους φιλελεύθερους και δημοκράτες στις 17 Ιουνίου να ψηφίσουν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Τι σημαινει "μπορει"?
Ειναι πρώτος ή δεν ειναι?
Α για τοσο αξιοπιστο συμπερασμα μιλαμε?Δεν βλέπω τα αποτελέσματα. Αλλά όταν κάνω 3 ΝΔ και 4 ΣΥΡΙΖΑ και οι διπλανοί μου το ίδιο... κάτι λέει αυτό. Υπάρχει η αίσθηση. :-
για να οργανωσουμε μια πτωχευση.Δεν βλέπω τα αποτελέσματα. Αλλά όταν κάνω 3 ΝΔ και 4 ΣΥΡΙΖΑ και οι διπλανοί μου το ίδιο... κάτι λέει αυτό. Υπάρχει η αίσθηση. :-
εγω τον πιστευω.αντε να τελειωνουμε.πρεπει να κυβερνησουν οι συριζαιοι να τελειωνουμε με νοοτροπιες που κατεστρεψαν την ελλαδα.να τελειωνουμε με αυτο το 20-25% σαπισμενο κρατικοδιαιτο πασοκ που με τον ψηφο του θα μας στειλει εκει που επρεπε να ημασταν.φυγαμε αδερφια.Α για τοσο αξιοπιστο συμπερασμα μιλαμε?
Ενταξει. Ειπαμε, ο ελληνας πρεπει να καταλαβει με τον δυσκολο τροπο.εγω τον πιστευω.αντε να τελειωνουμε.πρεπει να κυβερνησουν οι συριζαιοι να τελειωνουμε με νοοτροπιες που κατεστρεψαν την ελλαδα.να τελειωνουμε με αυτο το 20-25% σαπισμενο κρατικοδιαιτο πασοκ που με τον ψηφο του θα μας στειλει εκει που επρεπε να ημασταν.φυγαμε αδερφια.
Α για τοσο αξιοπιστο συμπερασμα μιλαμε?
τυπε το ρευμα δεν αλλαζει.η νικη θα ειναι δικη μας τωρα.να δες το επαθλο.Μην το κοροϊδεύεις. Αν δε θέλετε να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ψηφίσετε όλοι ΝΔ.
Και όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και είναι υπέρ του μνημονίου πρέπει τώρα να ψηφίσουν ΝΔ.
Στις 17 Ιουνίου πρέπει όλοι οι κεντροαριστεροί - κεντροδεξιοί να ψηφίσουν ΝΔ.
Picker