stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.573
- Πόντοι
- 566
Ειπαμε ρε παπιε.....ΤΣΙΠΡΑΣ και δραχμή....
Μωρή ροζ κυλότα, θα μας πεις σε ποιά πολυεθνική δούλευε ο υπάλληλος που εμφανίστηκε με τις μαύρες σακούλες στη ΦΑΕΕ Αθηνών;![]()
συνεχίζεις το ίδιοΕτσι κι αλλιως για φουντο παει το κρατος και υπευθυνοι για αυτο ειναι οι κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κυβερνουν ολα αυτα τα χρονια. Αυτοι ειναι υπευθυνοι για την ανεργια, τους φορους, την εγκληματικοτητα που μαστιζει τη χωρα, τις αυτοκτονιες των συμπολιτων μας, τη διαλυση της δημοσιας υγειας, την ακριβεια και ολα τα καλα των μνημονιων που υπεγραψαν. Του αξιζει λοιπον να ειναι κατω απο το 10%.
Το καλοκαιρι κουτσα στραβα θα το βγαλουμε, το χειμωνα, θα δουμε.
συνεχίζεις το ίδιο
τα κόμματα αυτά κάποιοι τα ψήφισαν
οι ίδιοι που τώρα ξαφνικά λένε πως καλό είναι το ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει καν πρόγραμμα
και ποιος είσαι εσύ που θα βάλεις την υπογραφή σου (θα βάλεις σταυρό) στο να πεινάσει το παιδί του άλλου για να πάρει ένα κόμμα 11% (όπως προβλέπεις πως θα γίνει)
[move][size=40pt]ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ[/size][/move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι λες ρε μεγάλε;και ποιος είσαι εσύ που θα βάλεις την υπογραφή σου (θα βάλεις σταυρό) στο να πεινάσει το παιδί του άλλου για να πάρει ένα κόμμα 11% (όπως προβλέπεις πως θα γίνει)
τυπε κριμα που δεν κατεβαζουν υποψηφιους στην αθηνα :-ελα ρε δικε μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα ειναι σωστο !!!!!![move][size=40pt]ΕΛΛΑΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ[/size][/move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι τσιμπουκοχειλα ειναι αυτα ρε ?Πορνοπαπιούλα πως πάνε οι
ομοφυλοφιλικές σου εμπειρίες ?![]()
φαντάζομαι πως βγαίνανε μόνες τους αυτέςΤωρα με μπερδεψες. Εγω φταιω δηλαδη για την ανεργια, και για τους Ελληνες που πεινανε ? Νομιζα οτι φταινε οι κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.
εγώ δεν είπα πως τους ψήφισατι λες ρε μεγάλε;
κι εσύ ποιος είσαι που έβαζες την υπογραφή/σταυρό τόσα χρόνια για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε;