tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
A δεν θα τα πάρεις μαζί σου τελικά;;;
![]()
όχι ρε μαλάκα.. έχω κανονίσει φέρετρο με χρηματοκιβώτιο..
θα μου χρειαστεί όμως αφού πρώτα σε νεκροφιλήσω
A δεν θα τα πάρεις μαζί σου τελικά;;;
![]()
Όσοι είναι έτοιμοι για μετανάστευση, ας το κάνουν σύντομα πάντως, γιατί Αγγλία, Γερμανία κλπ, ετοιμάζονται για ειδικές συνθήκες στα σύνορα προς αντιμετώπιση κύματος μετανάστευσης από τον φτωχό Νότο.
Ctrl+Alt+Delete λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα.
δυστυχως αυτή είναι η αλήθεια!Εάν το δείτε ψύχραιμα το θέμα, όποιος τελικά και να κάνει κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, το πιο πιθανό είναι ότι τελικά δεν θα μπορεί να κυβερνήσει.
Εάν είναι ο ο Αντωνάκης με την παρέα του, μόλις πάει να κάνει πως εφαρμόζει λίγο από τα μέτρα κλπ...θα γίνει της κολάσεως από αντιπολίτευση και/ή στον δρόμο, ειδικότερα εάν σκεφτεί κανείς πως πλέον, οι συνήγοροι της 17Ν θα έχουν φτάσει το 20%.
Εάν είναι ο Αλεξάκης με την παρέα του, μόλις τον πάρουν χαμπάρι ότι δεν μπορεί με τίποτα να εφαρμόσει αυτά που λέει, θα τον φάνε ζωντανό οι συνδικαλιστοφωτόπουλοι. Εάν τελικά βάλει μπρος σε εφαρμογή όσα λέει, τότε σύντομα (καλώς ή κακώς) η χώρα θα καίγεται, γιατί το +10%/15% που ξαφνικά τον ψηφίζει, ψάχνει ελπίδα αλά "λεφτά υπάρχουν", μόνο που like it or not, λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν.
Οπότε, μπρος γκρεμός και πίσω γκόμενες.
Όσοι είναι έτοιμοι για μετανάστευση, ας το κάνουν σύντομα πάντως, γιατί Αγγλία, Γερμανία κλπ, ετοιμάζονται για ειδικές συνθήκες στα σύνορα προς αντιμετώπιση κύματος μετανάστευσης από τον φτωχό Νότο.
δυστυχως αυτή είναι η αλήθεια!
Μιλώντας προχτες με εναν πολύ σοβαρο κύριο μου είπε αν εχεις σπίτι επαρχια ή μακρια απο Αθηνα να ετοιμάζεσαι σιγα σιγα!
Μας την γάμησες την ψυχολογία...και ήταν τόσο ανεβασμένη.Εάν το δείτε ψύχραιμα το θέμα, όποιος τελικά και να κάνει κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, το πιο πιθανό είναι ότι τελικά δεν θα μπορεί να κυβερνήσει.
Εάν είναι ο ο Αντωνάκης με την παρέα του, μόλις πάει να κάνει πως εφαρμόζει λίγο από τα μέτρα κλπ...θα γίνει της κολάσεως από αντιπολίτευση και/ή στον δρόμο, ειδικότερα εάν σκεφτεί κανείς πως πλέον, οι συνήγοροι της 17Ν θα έχουν φτάσει το 20%.
Εάν είναι ο Αλεξάκης με την παρέα του, μόλις τον πάρουν χαμπάρι ότι δεν μπορεί με τίποτα να εφαρμόσει αυτά που λέει, θα τον φάνε ζωντανό οι συνδικαλιστοφωτόπουλοι. Εάν τελικά βάλει μπρος σε εφαρμογή όσα λέει, τότε σύντομα (καλώς ή κακώς) η χώρα θα καίγεται, γιατί το +10%/15% που ξαφνικά τον ψηφίζει, ψάχνει ελπίδα αλά "λεφτά υπάρχουν", μόνο που like it or not, λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν.
Οπότε, μπρος γκρεμός και πίσω γκόμενες.
Διαφωνεις?Πραγματικά,πολύ έγκυρη η άποψη του φίλου σου...
Διαφωνεις?
![]()
σε ποιοεγώ ακόμα εδώ τα έχω
με 6,1%...
Aυτοί είμαστε εμείς Συναγωνιστή![]()
σε ποιοκουφαριτραπεζα τα χεις θαμμενα?
θα πεσει πανουκλα φιλε παντρεμενε?δυστυχως αυτή είναι η αλήθεια!
Μιλώντας προχτες με εναν πολύ σοβαρο κύριο μου είπε αν εχεις σπίτι επαρχια ή μακρια απο Αθηνα να ετοιμάζεσαι σιγα σιγα!
Θα του τα πάρουμε παιχταρά μου;;;σε ποιοκουφαριτραπεζα τα χεις θαμμενα?
k παλι αν εισαι πτυχιουχος κ ξερεις την γλωσσα δεν νομιζω να σε στελνουν πισω ειναι πολυ τραβηγμενο
ειδικα αν κανεις κ κανα μεταπυχιακο στη χωρα τους κ τους ακουμπησεις κ φραγκα για να ενταχτεις στο δυναμικο τους
κ τωρα καπως ετσι ειναι πληρωνεις διδακτρα εκει σου βρισκουν δουλεια
εδω τσαμππα υποτιθεται κ σε γραφουν στα παπαρια τους αν τελειωσεις
στΜε το "όποιος έχει σπίτι στην επαρχία,να ετοιμάζεται"?
Είναι σοβαρή γνώμη αυτή?
Οχι φιλε μου.θα πεσει πανουκλα φιλε παντρεμενε?