Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχααααααα

στειλε πι εμ ρε γαμιόλη να συγκρινουμε βιογραφικά και εργασία γαμώπουστα.

πονάει η αλήθεια το ξέρω ειδικά όταν το αλαζονικό υφάκι του στυλ εγώ εχω πλούσιο πατέρα και γυναίκα δεν περνάει γιατι ο άλλος δεν είναι κακομοίρης και φουκαράς.
σαββουρια.
μια ζωή στη μάπα σας έφαγα γαμώ την καταγωγή σας.

Αχαχαχαχαχαχα αφου το ξερεις οτι το δημοτικο το εβγαλα με δυσκολια.  :grin:  Μην το παιζεις προστατης του κακομοιρη και του φουκαρα οταν οδηγεις αυτοκινηταρα και ζεις απο τα εισοδηματα το μπαμπα και πεθερου!!  :2funny: :2funny:

Αντε τρεχα στην Κυπρο στον μπαμπα να το παιζεις μεγαλος και τρανος και ασε εμας στην Ελλαδα με τα προβληματα μας Κυπριε.

ΥΓ. Εγω το παραδεχομαι οτι εβγαλα δημοτικο. Εσυ τι τελειωσες?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σας είπα να μην διαφωνείτε μαζί του όταν δεν παίρνει τα χάπια του. Τα επίπεδα κορτιζόλης αυτήν την στιγμή είναι υψηλά και η ντοπαμίνη σε κάθοδο και με τόσο πεσμένη σεροτονίνη γίνετε επικίνδυνα επιθετικός. Δεν ακούτε τις συμβουλές του γιατρού. ;)

Εγώ πάντως περσόνα πιστεύω ότι είσαι ο καλύτερος εδώ μέσα και το φορουμ αυτό σε αδικεί …μη κοιτάς εμείς μαλάκες είμαστε …σκουπίδια …καμία σχέση με εσένα…
Είσαι ο πιο πετυχημένος άντρας εδώ μέσα και με τις περισσότερες γνώσεις…
Υποκλινόμαστε όλοι στο μεγαλείο που λέγεται περσόνα…
Συνέχισε κάνε την ανάλυση σου…. Οι κύπριοι είναι έξυπνοι άνθρωποι …. Πες μας τι θα γίνει…θα έχουμε 2 ευρώ έτσι τα ευρώ των PIGS και τα ευρώ των mother fuckers.. συνέχισε.. μου αρέσεις…
ενας μαλακας και μισός είμαι.
Η διαφορά είναι ότι το ξέρω και είμαι ο ίδιος μαλακας και δω και όξω.
κάτι μπούληδες απο τα βουπου που αμα συναντηθούμε θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν έξω και δεν τολμάνε ούτε καν να ανοιξουν το μπουρδέλα τελεία κομ στο πισι τους και το κάνουν μέσα απο άλλα σάιτς (ξέρεις εσύ) το παίζουν εδώ ιστορία ειρωνεία μαγκιά κλανιά γαμιάδες και ζεν πρεμιέ του πεντακοσάρικου.
τέλος
πάω να πάρω τα χαπάκια μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΥΓ. Εγω το παραδεχομαι οτι εβγαλα δημοτικο. Εσυ τι τελειωσες?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μια μεγαλοπρεπέσταση ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ μαλακία κάτι που ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. Μη σας δει ο μπαμπάς και σας κόψει τη χρηματοδότηση.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ενας μαλακας και μισός είμαι.
Η διαφορά είναι ότι το ξέρω και είμαι ο ίδιος μαλακας και δω και όξω.
κάτι μπούληδες απο τα βουπου που αμα συναντηθούμε θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν έξω και δεν τολμάνε ούτε καν να ανοιξουν το μπουρδέλα τελεία κομ στο πισι τους και το κάνουν μέσα απο άλλα σάιτς (ξέρεις εσύ) το παίζουν εδώ ιστορία ειρωνεία μαγκιά κλανιά γαμιάδες και ζεν πρεμιέ του πεντακοσάρικου.
τέλος

Ετσι μπραβο!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κάνουν κλίκες τελευταία σκουπίδια την πέφτουν σε φτωχομπινέδες και όταν τους τα χώνει κάποιος απ το περιβάλλον τους το ρίχνουν στην τρέλλα και στουε κύπριους πεθερους.

α ειστε ιδιο περιβαλλον? ε τοτε αγαπη βρε  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μια μεγαλοπρεπέσταση ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ μαλακία κάτι που ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. Μη σας δει ο μπαμπάς και σας κόψει τη χρηματοδότηση.

Αχαχαχαχα σου ειπα μην με συγκρινεις με τον εαυτο σου!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αλλοι εργαζονται και αλλοι θηλαζουν! Για μαντεψε ποιος θηλαζει απο τον μπαμπα και ποιος εργαζεται??    :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε κουναβια δεν ειναι ωρες τωρα για αντιπαραθεση. πρεπει να συσπειρωθουμε Ν.Π. και Β.Π. για πρωτη φορα λογω του κινδυνου των τσιριζαιων. θα μας την πεσουν οι ποπολαροι με τους λαθρους και πρεπει να ειμαστε ενωμενοι να τους αντιμετωπισουμε και να γαμησουμε  :rockon:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και παλερμο απόφοιτο δημοτικού εχω...διαλέχτε

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έλα τώρα μην τους δίνεις αξία ρε εσύ … εσύ είσαι άρχοντας… μην γίνεσαι τόσο σκληρός μαζί τους… εσύ είσαι άρχοντας ρε …. Αριστοκράτης… Ζαμπούνης… VIP … είσαι και Κύπριος , είσαι και ο πρώτος…. Ψάχνω να βρω κάτι αρνητικό αλλά δεν βρίσκω… είσαι ωραίος ρε…
Τα χάπια να παίρνεις μάγκα μου τώρα που είναι τζάμπα γιατί μετά δεν ξέρεις…έχεις να φας πολύ γενόσημο… :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε κουναβια δεν ειναι ωρες τωρα για αντιπαραθεση. πρεπει να συσπειρωθουμε Ν.Π. και Β.Π. για πρωτη φορα λογω του κινδυνου των τσιριζαιων. θα μας την πεσουν οι ποπολαροι με τους λαθρους και πρεπει να ειμαστε ενωμενοι να τους αντιμετωπισουμε και να γαμησουμε  :rockon:
οι παπιολαροι τυπε :grin:

Συνημμένα

• papiolaros.jpg
    papiolaros.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 18

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι παπιολαροι τυπε :grin:

τυπε σκεφτομαι το Κομμα Προαστιων στις μεθεπομενες εκλογες μιας και σε αυτες δε προλαβαινουμε. θα βαλω και εκπροσωπο τυπου τον λακη να ταπεινωνει τους δημοσιογραφους. μπροστα του ο κασιδιαρης θα ειναι σα γατακι που μιαουριζει για γαλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σκεφτομαι το Κομμα Προαστιων στις μεθεπομενες εκλογες μιας και σε αυτες δε προλαβαινουμε. θα βαλω και εκπροσωπο τυπου τον λακη να ταπεινωνει τους δημοσιογραφους. μπροστα του ο κασιδιαρης θα ειναι σα γατακι που μιαουριζει για γαλα.
τυπε δεν νομιζς ο λακης να δεχτει να εχει ρολο κασσιδιαρη
ο λακης μονο πρωτος στο επικρατειας μπορει να ειναι :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε δεν εχουμε καλυτερο απο τον λακη για να ταπεινωνει με απαντησεις τα κοκκινα απολειφαδια. γιατι να μη δεχτει?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Είστε και οι δυό λάθος. Ο lakis είναι των έργων. Να "πείθει" κόσμο στα καφενεία, να αγοράζει πακιστανούς για συγκεντρώσεις κλπ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν εχουμε καλυτερο απο τον λακη για να ταπεινωνει με απαντησεις τα κοκκινα απολειφαδια. γιατι να μη δεχτει?
γιατι αυτοι τυπε δεν καταλαβαινουν απο λογια
και μετα θα μιλησουν τα σιδερα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom