Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τα είπαμε 100 φορές

τώρα είναι χάλια
με δραχμή θα είναι 1000 φορές χειρότερα

τώρα μπορεί κάπου να βολευτεί,ιδίως αν σε 2-3 χρόνια ανακάμψουμε

με δραχμή,ούτε μία στο εκατομμύριο να σηκώσει κεφάλι

Tι μαλακιες ειναι αυτα και που τις αραδιαζεις? Πως το βασιζεις αυτο μου λες?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
-σκασμος θρασυδειλα κουμμουνια :grin:,ερχεται ο γαμιας να σας κανει σαπουνια....

Συνημμένα

• marx cosmetics.jpg
    marx cosmetics.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 24

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΤΗΝ ευχη μου να εισαι παντα ετσι,να μην εχεις την αναγκη κανενος(το εννοω),βαρδα απο οτι βλεπω μην πεσει κανενας στην αναγκη σου..... :lheel:

θα σου πω δυο πραγματακια να παρεις μια ιδεα. στα φαναρια αρνουμαι παντα να μου καθαρισουν τα τζαμια αλλα πολυ ομορφα και φιλικα με συμπαθεια και οχι με τσαμπουκα και υφος.
αν μου ζητησει λεφτα για φαι ζητιανος δε δινω αλλα παω ανετα να τον ταισω (το κανω).
μεμονωμενα μονο ρατσιστη καφρο δε με λες. αυτο ομως ειναι μεμονωμενα. δεν ξεχωριζω ανθρωπους φυλες και χρωματα. συλλογικα ομως πρεπει να πεσει κλωτσος και πουλος. γιατι χαθηκε το μετρο και δεν ειναι εφικτη η σταχυολογηση.

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τα είπαμε 100 φορές

τώρα είναι χάλια
με δραχμή θα είναι 1000 φορές χειρότερα

τώρα μπορεί κάπου να βολευτεί,ιδίως αν σε 2-3 χρόνια ανακάμψουμε

με δραχμή,ούτε μία στο εκατομμύριο να σηκώσει κεφάλι
σε  2-3 χρόνια που περιμένεις ανάκαμψη εσύ (λέμε τώρα) θα έχει πεθάνει από την πείνα.οπότε μάντεψε ποιον θα φάει λάχανο στο μεταξύ.
με τη δραχμή 1000 φορές χειρότερα για σένα,όχι γι'αυτόν.
λυπάμαι (όχι δε λυπάμαι αλλά λέμε τώρα) κύριος,χάσατε.

Επισκέπτης
ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ?????
Το πιο γαματο ειναι να κανεις συζητηση με νεοπτωχο Ελληνα,αυτος που ειχε χρεωθει για την μπεμπα και ειχε βαλει υποθηκη το σπιτι στο Βραχατι για να την παρει.
Γυρναει και σου λεει "και στην πορτογαλια ο βασικος ειναι 4 κατοσταρικα αλλα ξερεις ποσο εχει ο φρεντο?1,5 ευρω.
Εχουν κανει τον καφε μοναδα μικροοικονομιας :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Tι μαλακιες ειναι αυτα και που τις αραδιαζεις? Πως το βασιζεις αυτο μου λες?

στο ΑΠΛΟ ΛΟΓΙΚΟ συμπέρασμα

τί αξία θα έχει το νόμισμα μια χώρας

χρεωκοπημένης
με λαικιστές τύπου ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνάνε
διεφθαρμένης
χωρίς σοβαρή δικαιοσύνη

Πόσες δεσμίδες πεντοχίλιαρα θα θες για να αγοράσεις 500 ευρώ???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο οτι βλεπω μην πεσει κανενας στην αναγκη σου..... :lheel:

ειναι πολυ διαφορετικο να πεσει καποιος στην αναγκη μου με το να γουσταρει την καφριλοαναγκη του και να θελει να του την χρεωσει ετσιθελικα σε μενα. οι περισσοτεροι ηρθαν να επιβαλουν την αναγκη τους για καφριλα και βρωμα εδω, δεν ταφερε η ζωη ουτε ατυχησαν. ΚΛΩΤΣΟ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε εχουμε κανει πολιτικο και κοινωνικο ζητημα το ΝΟΜΙΣΜΑ? Αντι ναναι πως θα εχει αγαθα ο κοσμος και τι σκατα θα αγοραζει με αυτο το νομισμα? Αν εχει ψωμι να φαει να εχει μισθο , δουλεια κλπ.
ΑΥΤΑ ΤΑ γαμημενα μπορει να τα εγγυηθει κανεις? Η θα πρεπει να αφανιστουν ολοκληρες γενικες για να διατηρησουμε το γαμημενο το νομισμα???

Καλα πιο λαικιστες απο τη ΝΔ δεν εχω δει τα τελευταια χρονια. Επικινδυνα λαικιστες και κολοτουμπες.
Και λαμογια και κλεφτες φυσικα.  

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
palermo αν βαλεις κ τους ημιαπασχολουμενους κ τις μικροεπιχειρησεις που εσοδα εξοδα ειναι στο μηδεν αντε ελαφραως στο συν αυτη τη στιγμη αθροιζεται σε μισο μυριο μαζι κ μ τους τελειως ανεργους φοιτητες κλπ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε εχουμε κανει πολιτικο και κοινωνικο ζητημα το ΝΟΜΙΣΜΑ? Αντι ναναι πως θα εχει αγαθα ο κοσμος και τι σκατα θα αγοραζει με αυτο το νομισμα? Αν εχει ψωμι να φαει να εχει μισθο , δουλεια κλπ.
ΑΥΤΑ ΤΑ γαμημενα μπορει να τα εγγυηθει κανεις? Η θα πρεπει να αφανιστουν ολοκληρες γενικες για να διατηρησουμε το γαμημενο το νομισμα???

Καλα πιο λαικιστες απο τη ΝΔ δεν εχω δει τα τελευταια χρονια. Επικινδυνα λαικιστες και κολοτουμπες.

καλά τραγούδα!

το μόνο που δεν κατηγορήθηκε ΠΟΤΕ εδώ και 40 χρόνια η ΝΔ είναι για λαικισμό!!!!!

γιατί απλά ΔΕΝ ΕΤΑΞΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ιδίως παροχές σε χαμηλά στρώματα!!!!(ίσως αυτή ήταν και η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ!!!!)

ούτε ο Καραμανλής,ούτε ο Ράλλης,ούτε ο Μητσοτάκης,ούτε ο Εβερτ,ούτε ο Καραμανλής νο2,ούτε ο -Σαμαράς....Π-Ο-Τ-Ε

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ήταν πάντοτε η ειδοποιός της διαφορά από το ΠΑΣΟΚ....

και την κατηγορείς τώρα εσύ!!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Πες μου ενα κομα στην Ελλαδα που δεν εχει λαμογια και που δεν κανει κωλοτουμπες. Θα το ψηφισω σιγουρα!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πες μου ενα κομα στην Ελλαδα που δεν εχει λαμογια και που δεν κανει κωλοτουμπες. Θα το ψηφισω σιγουρα!

ΧΟΥΝΤΑ

σταθεροί και άτεγκτοι επί 50 χρόνια

ούτε χαρη δεν καταδέχτηκαν να ζητήσουν

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Προβάδισμα της ΝΔ από 1,1% μέχρι 5,7% προκύπτει από τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις οι οποίες δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.

Κάπα Research

Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 25,8% έναντι 20,1% του ΣΥΡΙΖΑ και ακλουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13%, το ΚΚΕ με 6,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 5,2%.

Η δημοσκόπηση της ALCO

Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει δημοσκόπηση της ALCO με τη ΝΔ να συγκεντρώνει το 25,6% ενώ ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ 22,9%, το ΠΑΣΟΚ 14%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,4%, το ΚΚΕ 5,6%, η Χρυσή Αυγή με 4,6% και η ΔΗΜΑΡ 4,6%.

Προβάδισμα έναντι του Αλέξη Τσίπρα έχει ο Αντώνης Σαμαράς στο ερώτημα για το ποιος από τους δύο διασφαλίζει καλύτερα την Ελλάδα στην Ευρώπη, καθώς σύμφωνα με την ALCO το 42% επιλέγει τον πρόεδρο της ΝΔ έναντι 24% του κ. Τσίπρα.

Δημοσκόπηση της ΜARC

Προβάδισμα τριών μονάδων για τη ΝΔ δίνει και η δημοσκόπηση της ΜARC που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, καθώς συγκεντρώνει το 25,2% έναντι 23,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 12,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,6%, η ΔΗΜΑΡ με 5,3%, το ΚΚΕ με 4,5%, η Χρυσή Αυγή με 4,4% και η Δημιουργία Ξανά μαζί με τη Δράση με 3,8%.

Σύμφωνα με την MARC, το 64,8% των πολιτών εκτιμά πως θα πρέπει να προχωρήσουμε σε σκληρή επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, την ώρα που το 21,1% ζητεί την ακύρωση της συμφωνίας και την καταγγελία του Μνημονίου.

Η δημοσκόπηση της MRB

Σχεδόν ισοψηφία δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για τη REAL NEWS καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν 23,3% και 22,2% αντίστοιχα. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, η ΔΗΜΑΡ με 5,7%, το ΚΚΕ με 5% και η Χρυσή Αυγή με 4%.

Στην παράσταση νίκης, σύμφωνα με την ίδια εταιρεία, η ΝΔ έχει περάσει μπροστά συγκεντρώνοντας το 42,9% από το 33,1% την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 41,7% έχει πέσει στο 35,8%.

Τέλος, μεγάλη πλειοψηφία (87,8%) ζητεί την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Με 60% υποτιμηση που υπολογιζουν στους πρωτους 6 μηνες, ειναι σιγουρο. Ρωτα τον Προβοπουλο!  :grin: :grin:

Δε θα χουμε για ακριβα iphone και τηλεορασεις αλλα θα χει ο κοσμακης ενα καρβελι να φαει και δουλεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom