chacarita
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
έτσι ακριβώς.Καθολου,η μανταμιτσα σημερα ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ στους πολιτες αυτου του τοπου...
έτσι ακριβώς.Καθολου,η μανταμιτσα σημερα ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ στους πολιτες αυτου του τοπου...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ
Καλά αυτοί δεν ειναι αθεοι;Τι λέει η αριστερά; Να ανοίξουμε τα σύνορα να περάσουν εν λόγω; Με μουλάδες...
Πχ λιγοι εχουν παρατηρησει οτι η χρυση αυγη παει να κανει αυτο που κανει η χαμας η η χεζμπολαχ. Γειτονια, βοηθαμε τα γεροντια τον κοσμο κλπ κλπ πορτα πορτα. Ασχετα αν απεχει παρασαγκας. Αλλα η λογικη στον πυρηνα της ειναι η ιδια
ΣΕ αυτο το θεμα στα παπαρια μου τι λεει η αριστερα....με νοιαζει να ψοφησουν μονο οι φασιστες που σπερνουν μισος ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....Τι λέει η αριστερά; Να ανοίξουμε τα σύνορα να περάσουν εν λόγω; Με μουλάδες...
αυτος και ο λυμπεροπουλοςτης μιλαει απευθειας λεμε...
![]()
Στα αρχιδια μας ομως!!! Δε ξερεις ποσο!
ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ?????
πάνε τα κουστουμάκια σου φιλαράκο.πιάσε κονέ με κανα ράφτη γιατί σε βλέπω να κάνεις ντου σε κανα πάκη να του αρπάξεις την κελεμπία για να βάλεις μέσα τον κώλο σου.TO ΛΟΜΠΥ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Η σχέση της Χ.Α. με τη θρησκεία είναι, νομίζω, τυπική.
Ιδεολογικά, δεν νομίζω ότι μπορεί να "πατήσει" σε θρησκευτική πλατφόρμα.
Η δράση αυτή που αναφέρεις δεν έχει θρησκευτική χροιά. Είναι στοιχείο των εθνικιστικών ιδεολογιών.
ΣΕ αυτο το θεμα στα παπαρια μου τι λεει η αριστερα....με νοιαζει να ψοφησουν μονο οι φασιστες που σπερνουν μισος ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
ΤΗΝ ευχη μου να εισαι παντα ετσι,να μην εχεις την αναγκη κανενος(το εννοω),βαρδα απο οτι βλεπω μην πεσει κανενας στην αναγκη σου.....ζω με τα δικα μου αρχιδια και οχι οικειοθελως παρασιτο απο αλλους.
πάνε τα κουστουμάκια σου φιλαράκο.πιάσε κονέ με κανα ράφτη γιατί σε βλέπω να κάνεις ντου σε κανα πάκη να του αρπάξεις την κελεμπία για να βάλεις μέσα τον κώλο σου.
ολοι μουσια εχουν....Οι μουλάδες φασίστες που έρχονται είναι καλύτεροι από τους ντόπιους;![]()
TO ΛΟΜΠΥ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
(αν θες δραχμή και χάος και εξαθλίωση,πάω πάσο)
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ κάποιοι ότι τους κόπηκαν προχθές.....24 ευρώ από σύνταξη 1400 ευρώ!!!!!!!!!
1400 και άλλα τόσα η σύζυγος=2800 τρομακτικό ποσό
ο Τσέχος ζει με 400 ευρώ!!!!!!
ο Εσθονός με 300....
ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ....
παλερμο ΝΕΑ ΜΟΔΑ στα κουστουμακια.....ανίδεε,τα ραμμένα είναι πιο ακριβά!
λαγκαρντ λεμε.....Τι τον νοιαζει τον ανεργο ρε γκασμα αν εχει δραχμη η ευρω η λιρες? Ψωμι να φαει θα χει καποιος? Σπιτι? βασικα αγαθα, ρευμα?
Τι να το κανω ρε χαιβανι το ευρω αν ειμαι ανεργος και το κρατος μου κοψει το ρευμα με τα χαρατσια, η δεν εχω λεφτα για πασατεμπο?
Τι τον νοιαζει τον ανεργο ρε γκασμα αν εχει δραχμη η ευρω η λιρες? Ψωμι να φαει θα χει καποιος? Σπιτι? βασικα αγαθα, ρευμα?
Τι να το κανω ρε χαιβανι το ευρω αν ειμαι ανεργος και το κρατος μου κοψει το ρευμα με τα χαρατσια, η δεν εχω λεφτα για πασατεμπο?