Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ
:rockon: :rockon: :rockon:ΕΤΣΙ ,ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ,ΓΕΡΑ....ΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ....ΠΩΛΩΣΕ ΜΑΣ ΚΙΑΛΛΟ,ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ.....να διωξουμε τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ...

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πχ λιγοι εχουν παρατηρησει οτι η χρυση αυγη παει να κανει αυτο που κανει η χαμας η η χεζμπολαχ. Γειτονια, βοηθαμε τα γεροντια τον κοσμο κλπ κλπ πορτα πορτα. Ασχετα αν απεχει παρασαγκας. Αλλα η λογικη στον πυρηνα της ειναι η ιδια

Η σχέση της Χ.Α. με τη θρησκεία είναι, νομίζω, τυπική.

Ιδεολογικά, δεν νομίζω ότι μπορεί να "πατήσει" σε θρησκευτική πλατφόρμα.

Η δράση αυτή που αναφέρεις δεν έχει θρησκευτική χροιά. Είναι στοιχείο των εθνικιστικών ιδεολογιών.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Τι λέει η αριστερά; Να ανοίξουμε τα σύνορα να περάσουν εν λόγω; Με μουλάδες...
ΣΕ αυτο το θεμα στα παπαρια μου τι λεει η αριστερα....με νοιαζει να ψοφησουν μονο οι φασιστες που σπερνουν μισος ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
TO ΛΟΜΠΥ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
πάνε τα κουστουμάκια σου φιλαράκο.πιάσε κονέ με κανα ράφτη γιατί σε βλέπω να κάνεις ντου σε κανα πάκη να του αρπάξεις την κελεμπία για να βάλεις μέσα τον κώλο σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η σχέση της Χ.Α. με τη θρησκεία είναι, νομίζω, τυπική.

Ιδεολογικά, δεν νομίζω ότι μπορεί να "πατήσει" σε θρησκευτική πλατφόρμα.

Η δράση αυτή που αναφέρεις δεν έχει θρησκευτική χροιά. Είναι στοιχείο των εθνικιστικών ιδεολογιών.

Δε μιλαω για θρησκεια η οχι. Μιλαω για κοινοτητα. Οταν ο αλλος ειναι αποκλεισμενος απο την κοινοτητα, καποιος φουκαρας , πως αλλιως θα κανει μαγκια? Μεσω καποια κοινοτητας βασισμενος σε συναισθηματικα, θυμικα στοιχεια και οχι ορθο-λογικα ( δεν το απορριπτω, ειναι στοιχειο της ανθρωπινης φυσης και μαλιστα αρκετα σοβαρο και σημαντικο).

Επομενως ετσι βρισκουν μια νεα ταυτοτητα ενω παραλληλα ει δυνατον καλυπτονται και υλικες αναγκες. Μια αναβιωση μιας εικονικης ζωης . Παραλληλα υπαρχει και μια εξιδανικευμενη ρομαντικη απεικονιση των παλιων προ-νεοτερικων κοινοτητων οπου εκει πραγματι δε πετιοταν κανεις ανθρωπος, αλλα ολοι ειχαν ενα ρολο και μια προστασια, ασχετα αν ζουσαν και υπο καθεστως εργασιακης εκμεταλλευσης.

Αυτα οσο η αριστερα αποτυγχανει να αποκαταστηση τον εργατη αποστερημενο απο τα μεσα παραγωγης με την παραγωγη, η εστω να του δωσει μια σοβαρη ορθολογικη προοπτικη...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ κάποιοι ότι τους κόπηκαν προχθές.....24 ευρώ από σύνταξη 1400 ευρώ!!!!!!!!!

1400 και άλλα τόσα η σύζυγος=2800 τρομακτικό ποσό

ο Τσέχος ζει με 400 ευρώ!!!!!!

ο Εσθονός με 300....

ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΣΕ αυτο το θεμα στα παπαρια μου τι λεει η αριστερα....με νοιαζει να ψοφησουν μονο οι φασιστες που σπερνουν μισος ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

Οι μουλάδες φασίστες που έρχονται είναι καλύτεροι από τους ντόπιους; :cheesy:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
ζω με τα δικα μου αρχιδια και οχι οικειοθελως παρασιτο απο αλλους.
ΤΗΝ ευχη μου να εισαι παντα ετσι,να μην εχεις την αναγκη κανενος(το εννοω),βαρδα απο οτι βλεπω μην πεσει κανενας στην αναγκη σου..... :lheel:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάνε τα κουστουμάκια σου φιλαράκο.πιάσε κονέ με κανα ράφτη γιατί σε βλέπω να κάνεις ντου σε κανα πάκη να του αρπάξεις την κελεμπία για να βάλεις μέσα τον κώλο σου.

ανίδεε,τα ραμμένα είναι πιο ακριβά!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
TO ΛΟΜΠΥ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

(αν θες δραχμή και χάος και εξαθλίωση,πάω πάσο)

Τι τον νοιαζει τον ανεργο ρε γκασμα αν εχει δραχμη η ευρω η λιρες? Ψωμι να φαει θα χει καποιος? Σπιτι? βασικα αγαθα, ρευμα?
Τι να το κανω  ρε χαιβανι το ευρω αν ειμαι ανεργος και το κρατος μου κοψει το ρευμα με τα χαρατσια, η δεν εχω λεφτα για πασατεμπο?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ κάποιοι ότι τους κόπηκαν προχθές.....24 ευρώ από σύνταξη 1400 ευρώ!!!!!!!!!

1400 και άλλα τόσα η σύζυγος=2800 τρομακτικό ποσό

ο Τσέχος ζει με 400 ευρώ!!!!!!

ο Εσθονός με 300....

ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ....

Palermooο, πόσο είναι το ενοίκιο στην εσθονία;....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• μοδα.jpg
    μοδα.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 18

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Τι τον νοιαζει τον ανεργο ρε γκασμα αν εχει δραχμη η ευρω η λιρες? Ψωμι να φαει θα χει καποιος? Σπιτι? βασικα αγαθα, ρευμα?
Τι να το κανω  ρε χαιβανι το ευρω αν ειμαι ανεργος και το κρατος μου κοψει το ρευμα με τα χαρατσια, η δεν εχω λεφτα για πασατεμπο?
λαγκαρντ λεμε.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

τα είπαμε 100 φορές

τώρα είναι χάλια
με δραχμή θα είναι 1000 φορές χειρότερα

τώρα μπορεί κάπου να βολευτεί,ιδίως αν σε 2-3 χρόνια ανακάμψουμε

με δραχμή,ούτε μία στο εκατομμύριο να σηκώσει κεφάλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom