Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
φιλαράκο έχω μια αισθητική μια κουλτούρα μια μόρφωση και ένα πολιτισμικό επιπεδο.
εάν ο μη ρατσισμός σημαίνει να ακούω 10 φορές τη μέρα ένα μαλάκα να φωνάζει αμανέδες, να περνάω απο κτίρια και να μυρίζει ποδαρίλα σε 35 βαθμούς γιατί κάποιοι μαλάκες έχουν απλώσει ένα πατάκι πόρτας με χιλιάδες μικρόβια για να προσευχηθούν στον αλλα ουάκμπαρ ε τότε συγγνώμη δε θα πάρω είμαι ρατσιστής.
εάν είναι να ζήσω με τα πιθήκια και να φτάσω αντί να μιλάνε αυτοί τη γλώσσα μου να τρώω εγώ μαπνάνες και να ξεψειριάζω το πιξι, χίλιες φορές ρατσιστής.

οκ δεκτο
εσυ ομως που πας σε μια γερμανια αγγλια βελγιο αμερικη αυστραλια γιατι απετεις να εχεις και θες να εχεις ναο?
δεν ειμαι απο τους πιο λατρεις της θρησκειας αλλα ξερω οτι το μεγαλητερο ποσοστο παγκοσμιος ειναι καθολικοι και ομως εσυ οταν πηες μεταναστης την ζητησες την απεκτησες
δεν σου ειπε κανεις να το κανεις μεσα στην πολυ
μπορεις να βαλεις και καποια ορια
τι να κανουμαι?
αυτο ειναι το πιστευω του αλλουνου δεν μπορεις να του το απαγορευσεις
και μενα μου την βιδωνουν τα χριστουγενα η το βραδυ της αναστασης που δεν μπορω να κινηθω απο τον κοσμο
μου σπανε τα νευρα απο τα βαρελοτα
οι επιταφιοι που κλεινουν δρομους για να κανουν βολτες
τι να κανω να σου το απαγορευσω?
δλδ η δικια μας θρησκει που οποτε γιορταζει η εκαστωτε εκκλησια και βαζουν τα μεγαφωνα στο φουλ χωρις να με ρωτανε εμενα
που δουλευα νυχτερινη βαρδια χτες ειναι σωστη?
ενω η προσευχη του αλλου λαθος?
ελαχιστα τα παραδειγματα αλλα νομιζω αρκετα
τεσπα το μεταναστευτηκο σε πληροφορω προβλεπει και αυτο
το θεμα ειναι οτι πλεον ολο το σξηνικο εχει καταντησει τελειως γελειο ανοικοδομημα ενος προεκλογικου αγωνα
που το βαζουν για θεμα ψηφου λες και οι αλλοι ηταν σωστοι στο θεμα αυτο...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
την κακομοιριά την ανέχομαι
την μποχα όχι.

έρχεται ο ινδός γκουρού και το μπλουζάκι του είναι σαν το ξεσκονόπανο της μανας μου.
μαρτύριο ότι πρέπει να κάτσουμε μαζί και να δουλεψουμε κιόλας.
  :2funny: φιλε αυτες οι αντιληψεις του δυτικου (εκφυλισμενου υλιστικου)  κοσμου περι καθαριοτητας δεν απασχολουν εμας τους πνευματιστες ασιατες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Γιατι παιζει να υπηρχε διαφωνια ποιος θα το πληρωνε
στ αρχίδια μας.
ξέρω ανθρώπους που πεινάνε αλλα με την καθαριότητα δεν κάνουν κανένα σκόντο.
αμα δεις συνέντευξη έλληνα αστεγου έλεγε ότι πλενόταν στη θάλασσα.

αυτά τα ζώα τα βλέπεις στο δρόμο στην παραλιακή 1 στενό απο τη θάλασσα και το μαλλί του έχει λακ απο την μάκα της πολύμηνης απλυσιάς.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
εκεινο που μου ανεβαζει την πιεση ειναι οτι οταν παμε εμεις σε μουσουλμανικα κρατη εχουμε το νου μας μη προσβαλουμε το ταδε εθιμο ή το δεινα εθιμο. και τα ζωα ερχονται εδω και στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ολα.
ρε απο τον σβερκο και κλωτσο  :lheel:

τιμη και δοξα στον αυστραλο πρωθυπουργο που ειχε πει οτι μονοι τους ερχονται δεν καλεσαμε κανεναν οποιος δε θελει να σεβαστει τα ηθη εθιμα και γενικα τα χουγια μας να παρει πουλο. ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Οι θρησκείες,και ιδιαίτερα αυτές που στερούν την ελευθερία εκφρασης με πρόσχημα τον σεβασμό σε παράλογες εκφράσεις ζωής,πρέπει να κυνηγηθούν απο ολα τα Κράτη.
Ο φονταμενταλισμός και ο κομφορμισμός,ειναι απο τις βασικές αιτίες της ημιάγριας κατάστασης του σημερινού ανθρώπου.Το κακό ειναι οτι η κατάσταση αντί να καλυτερεύει χειροτερεύει...πάει πακέτο με την φτώχεια και την χαμηλή παιδεία.

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλαράκο έχω μια αισθητική μια κουλτούρα μια μόρφωση και ένα πολιτισμικό επιπεδο.
εάν ο μη ρατσισμός σημαίνει να ακούω 10 φορές τη μέρα ένα μαλάκα να φωνάζει αμανέδες, να περνάω απο κτίρια και να μυρίζει ποδαρίλα σε 35 βαθμούς γιατί κάποιοι μαλάκες έχουν απλώσει ένα πατάκι πόρτας με χιλιάδες μικρόβια για να προσευχηθούν στον αλλα ουάκμπαρ ε τότε συγγνώμη δε θα πάρω είμαι ρατσιστής.
εάν είναι να ζήσω με τα πιθήκια και να φτάσω αντί να μιλάνε αυτοί τη γλώσσα μου να τρώω εγώ μαπνάνες και να ξεψειριάζω το πιξι, χίλιες φορές ρατσιστής.

εγώ δεν έχω ούτε αισθητική,ούτε κουλτούρα,ούτε πολιτισμικό επίπεδο.ξέρω όμως πως όταν περνάω από ένα κτίριο που βρωμάει ποδαρίλα,δε φταίνε οι κάτοχοι των ποδιών.όταν ακούω το μαλάκαα να προσεύχεται στον αλλα ουάκμπαρ δημιουργώντας ηχορύπανση με τους αμανέδες του δε φταίει αυτός,αλλά κάποιοι 'σοφοί' που τον έπεισαν για την ύπαρξη του θεού/δυνάστη του και τον έκαναν δέσμιο της θρησκείας.ξέρω επίσης πως όσο πιο πολύ τον κυνηγήσω τόσο πιο πολύ θα τον εγκλωβίσω μέσα στην κατάρα που τον καταδίκασαν οι δικοί του 'σοφοί'.
και κάποια στιγμή αυτό θα γυρίσει πάνω μου είτε με το να ρίξει κάποιος απ'αυτούς ένα αεροπλάνο πάνω μου,είτε με το να με σφάξει σαν μοσχάρι επειδή θα του ζητήσω απλώς να μη φωνάζει στις 1 τη νύχτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γιατι πολυ απλα ηθελαν να τους κανουν τον βιο αβιωτο ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Η εξοδος ειναι απο την Τουρκια, απο οπου εισηλθαν. Σε οποιον δεν αρεσει απο εκει ειναι ελευθερος να φυγει. Προς την Ιταλια βεβαια ΚΑΚΩΣ δεν ειναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οκ δεκτο
εσυ ομως που πας σε μια γερμανια αγγλια βελγιο αμερικη αυστραλια γιατι απετεις να εχεις και θες να εχεις ναο?
δεν ειμαι απο τους πιο λατρεις της θρησκειας αλλα ξερω οτι το μεγαλητερο ποσοστο παγκοσμιος ειναι καθολικοι και ομως εσυ οταν πηες μεταναστης την ζητησες την απεκτησες
δεν σου ειπε κανεις να το κανεις μεσα στην πολυ
μπορεις να βαλεις και καποια ορια
τι να κανουμαι?
αυτο ειναι το πιστευω του αλλουνου δεν μπορεις να του το απαγορευσεις
και μενα μου την βιδωνουν τα χριστουγενα η το βραδυ της αναστασης που δεν μπορω να κινηθω απο τον κοσμο
μου σπανε τα νευρα απο τα βαρελοτα
οι επιταφιοι που κλεινουν δρομους για να κανουν βολτες
τι να κανω να σου το απαγορευσω?
δλδ η δικια μας θρησκει που οποτε γιορταζει η εκαστωτε εκκλησια και βαζουν τα μεγαφωνα στο φουλ χωρις να με ρωτανε εμενα
που δουλευα νυχτερινη βαρδια χτες ειναι σωστη?
ενω η προσευχη του αλλου λαθος?
ελαχιστα τα παραδειγματα αλλα νομιζω αρκετα
τεσπα το μεταναστευτηκο σε πληροφορω προβλεπει και αυτο
το θεμα ειναι οτι πλεον ολο το σξηνικο εχει καταντησει τελειως γελειο ανοικοδομημα ενος προεκλογικου αγωνα
που το βαζουν για θεμα ψηφου λες και οι αλλοι ηταν σωστοι στο θεμα αυτο...
ρε φιλαράκι......
το ότι πρέπει σε μια κοινωνια που ερχεσια και είσαι μειονότητα να σέβεσαι τους άλλους είναι προφανές.
αυτά τα ζώα έχουν καταλάβει κάθε γωνιά της Αθήνας και έχουν κάνει ολο το κέντρο κωλοχανείο.
νομίζεις ότι θα με πειραζε εάν ασπρίζαν τα σπιτια τους και ζουσαν σαν ανθρωποι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγώ δεν έχω ούτε αισθητική,ούτε κουλτούρα,ούτε πολιτισμικό επίπεδο.ξέρω όμως πως όταν περνάω από ένα κτίριο που βρωμάει ποδαρίλα,δε φταίνε οι κάτοχοι των ποδιών.όταν ακούω το μαλάκαα να προσεύχεται στον αλλα ουάκμπαρ δημιουργώντας ηχορύπανση με τους αμανέδες του δε φταίει αυτός,αλλά κάποιοι 'σοφοί' που τον έπεισαν για την ύπαρξη του θεού/δυνάστη του και τον έκαναν δέσμιο της θρησκείας.ξέρω επίσης πως όσο πιο πολύ τον κυνηγήσω τόσο πιο πολύ θα τον εγκλωβίσω μέσα στην κατάρα που τον καταδίκασαν οι δικοί του 'σοφοί'.
και κάποια στιγμή αυτό θα γυρίσει πάνω μου είτε με το να ρίξει κάποιος απ'αυτούς ένα αεροπλάνο πάνω μου,είτε με το να με σφάξει σαν μοσχάρι επειδή θα του ζητήσω απλώς να μη φωνάζει στις 1 τη νύχτα.
ναι συμφωνάμε.
αλλα έχω αυτή τη στιγμή 1.5 εκατομμύριο ελληνες που πεινάνε.
και με αυτούς έχω κοινή καταγωγή ρίζες γλώσσα παράδοση τοπο καταγωγής και παιδεία.

αυτούς που λες να τους βοηθήσουν αυτοί που έχουν κοινά μαζί τους.
καλή η μαλακία και των αριστερώ και των δεξιών αλλα μεχρι το όριο που δεν ξεπερνά το μη παρέκει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε φιλαράκι......
το ότι πρέπει σε μια κοινωνια που ερχεσια και είσαι μειονότητα να σέβεσαι τους άλλους είναι προφανές.
αυτά τα ζώα έχουν καταλάβει κάθε γωνιά της Αθήνας και έχουν κάνει ολο το κέντρο κωλοχανείο.
νομίζεις ότι θα με πειραζε εάν ασπρίζαν τα σπιτια τους και ζουσαν σαν ανθρωποι;

Eνας - ενας μια χαρα ειναι σαν ανθρωποι. Το προβλημα ειναι πως οτι γινεται γινεται μαζικα και σε λιγο χρονο. Δε γινεται σε μια κοινωνια να εισβαλλει ατακτως ενα περιπυ 10 % του συνολικου πληθυσμου και μεσα σε διαστημα 5-10 χρονων.

Οποιοδηποτε συνολο, κοινωνια που εχει εναν αλφα τροπο λειτουργιας ,αποδιοργανωνεται.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Επειδή δεν γίνεστε αντιληπτός, λέτε ότι ο τρόπος ζωής οφέιλεται στη Θρησκεία; Δλδ στο Dubai ας πούμε βρωμάνε ποδαρίλα και ηχορύπανση;

Επισκέπτης
Η εξοδος ειναι απο την Τουρκια, απο οπου εισηλθαν. Σε οποιον δεν αρεσει απο εκει ειναι ελευθερος να φυγει. Προς την Ιταλια βεβαια ΚΑΚΩΣ δεν ειναι.
Αυτο αλλαζει το θεμα.

Το ζητημα ειναι τα κινητρα των μιναρων της φασιστοεπιτροπης που ΔΕΝ ειχαν να κανουν ουτε με τον Αριστοτελη ουτε με τον μεγαλεκο.

Ειχαν να κανουν με τα ΜΠΕΤΑ των σπιτιων τους που εχαναν αξια.Τελειως ΥΛΙΚΟΣ ηταν ο προβληματισμος τους και τιποτε αλλο.

Ιδου και η φατσα της προεδρου και μια χαρακτηριστικη λεζαντα για να ξερουμε περι τινος προκειται.

"Ποια ήταν μία από τις ωραιότερες παρουσίες στα «Οσκαρ» που οργάνωσε ο Σύλλογος «Καλλιπάτειρα»; Η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου «η Πόλις εάλω» Αγγελική Κολλυροπούλου, η οποία πήρε τελικά και το Οσακρ. Και ποιος δεν την πρόσεξε! Μακάρι να επιζητούσε να πάρει «Οσκαρ» και στην πολιτική! Της αξίζει!"
http://[URL unfurl="true"]www.dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20110312_68998.JPG&width=360&height=240[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.dete.gr/news.php?article_id=30968[/URL]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Eνας - ενας μια χαρα ειναι σαν ανθρωποι. Το προβλημα ειναι πως οτι γινεται γινεται μαζικα και σε λιγο χρονο. Δε γινεται σε μια κοινωνια να εισβαλλει ατακτως ενα περιπυ 10 % του συνολικου πληθυσμου και μεσα σε διαστημα 5-10 χρονων.

Οποιοδηποτε συνολο, κοινωνια που εχει εναν αλφα τροπο λειτουργιας ,αποδιοργανωνεται.
δε διαφωνούμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πάρε καμιά φορά αυτή τη ρημάδα την κηφισίας προς τα κάτω.θα μάθεις πράγματα.

κατάστημα στην Κηφισίας έχεις φιλαράκο και σου έμεινε ξενοίκιαστο??

δεν πειράζει πρίν από 4 χρόναι ήθελες νοίκι 300 το τμ... ας μάζευες και κάτι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτο αλλαζει το θεμα.

Το ζητημα ειναι τα κινητρα των μιναρων της φασιστοεπιτροπης που ΔΕΝ ειχαν να κανουν ουτε με τον Αριστοτελη ουτε με τον μεγαλεκο.

Ειχαν να κανουν με τα ΜΠΕΤΑ των σπιτιων τους που εχαναν αξια.Τελειως ΥΛΙΚΟΣ ηταν ο προβληματισμος τους και τιποτε αλλο.

Ιδου και η φατσα της προεδρου και μια χαρακτηριστικη λεζαντα για να ξερουμε περι τινος προκειται.

"Ποια ήταν μία από τις ωραιότερες παρουσίες στα «Οσκαρ» που οργάνωσε ο Σύλλογος «Καλλιπάτειρα»; Η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου «η Πόλις εάλω» Αγγελική Κολλυροπούλου, η οποία πήρε τελικά και το Οσακρ. Και ποιος δεν την πρόσεξε! Μακάρι να επιζητούσε να πάρει «Οσκαρ» και στην πολιτική! Της αξίζει!"
http://[URL unfurl="true"]www.dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20110312_68998.JPG&width=360&height=240[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.dete.gr/news.php?article_id=30968[/URL]

[/quote]

Tετοιος ειναι και αυτος στην Αθηνα. Αλλα οποιος και ναναι γιατι να ειναι κατακριτεος? Υλικα ειναι τα κινητρα του καθενος.

Ναι θελουν τα μπετα τους να εχουν αξια. Εσυ δε θα θελες? Ο καθενας δε θα θελε? Τα δουλεψαν τα μπετα δε τους τα χαρισε κανεις. Εστω και ετσι λοιπον.

Και απο την αλλη με το να ερθει καποιος εδω- που δικαιολογειται μονο αν υπαρχει θεση και ζητηση να δουλεψει αλλιως ποιος ο λογος, παιρνει τα ρισκα του. Κανεις δεν εγγυαται πως θα ειναι καλα κλπ κλπ.
Μπορει καλλιστα οι συνθηκες να ειναι κακες, ο κοσμος κακος και ρατσιστης και κανιβαλος και οτι αλλο θες. Απλο ειναι ,φευγεις. Τωρα για Ιταλια παλι που το πα πριν το προβλημα ειναι πως η Ιταλια δεν τους δεχεται. Δικαιωμα της να μην το κανει. Επρεπε και η Ελλαδα να το κανει και αν ηθελε και η Τουρκια .
Οτι η Τουρκια ασκει ημι-κρατικο δουλεμποριο και τους περνει απο εκει- τους εκμεταλλευεται για λιγο οσο χρειαζεται και μετα τους πασαρει απο δω περναει παντα στα ψιλα παντως.

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ναι συμφωνάμε.
αλλα έχω αυτή τη στιγμή 1.5 εκατομμύριο ελληνες που πεινάνε.
και με αυτούς έχω κοινή καταγωγή ρίζες γλώσσα παράδοση τοπο καταγωγής και παιδεία.

αυτούς που λες να τους βοηθήσουν αυτοί που έχουν κοινά μαζί τους.
καλή η μαλακία και των αριστερώ και των δεξιών αλλα μεχρι το όριο που δεν ξεπερνά το μη παρέκει.
κοίτα, το ότι υπάρχει 1,5 εκ. ελλήνων (και παραπάνω) που πεινάει δε σημαίνει πως το άλλο πρόβλημα γίνεται αυτόματα λιγότερο σημαντικό.αντίθετα το ένα πρόβλημα κάνει το άλλο πιο έντονο.
τώρα το 'αυτούς που λες να τους βοηθήσουν αυτοί που έχουν κοινά μαζί τους' λέω να μην το σχολιάσω καλλίτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom