Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έρχεται ο Σαμαράς καλπάζοντας!!!! Και θα μας σώσει από την έξοδο από την Ευρώπη, που θα κάνει τη χώρα Αλβανία του Εμβέρ Χότζα, και από τις 18 Ιουνίου, αφού θα γίνουν σκληρότατες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η Ελλάδα θα καλπάζει προς την ανάπτυξη!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπορώ να πω ότι είναι ψευδείς οι δημοσκοπήσεις: αντιθέτως, θεωρώ πως είναι βάσιμο να υποθέσει κανείς ότι αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και το φόβο του μέσου ψηφοφόρου απέναντι στο ''άγνωστο'', το οποίο ενσαρκώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιφατικές, ακόμη και αλλοπρόσαλλες σε ορισμένα σημεία θέσεις του. Και θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και μία βασική παράμετρος για το εκλογικό αποτέλεσμα: η ΝΔ έχει μεγάλη απήχηση στην επαρχία, όπου η αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγκριτικά πολύ περιορισμένη. Για πρώτη φορά βγήκε πρώτο κόμμα την 6η Μαΐου στις εκλογές κάποιο το οποίο ήταν δεύτερο και με διαφορά στην Αττική,αυτό λέει κάτι σημαντικό για την επιρροή της επαρχίας στο εκλογικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη πλευρά, η λύση Σαμαρά έχει ένα βασικό μειονέκτημα: δεν δίνει προοπτική. Στις 18 Ιουνίου θα είμαστε πάλι στο ''μία από τα ίδια''. Χαράτσια, φόροι, έκτακτες εισφορές για να κλείσουν οι μαύρες τρύπες, ύφεση, φαύλος κύκλος, βόλτες στην Ευρώπη και χαιρετούρες με τους Ευρωπαίους οι οποίες θα παρουσιάζονται από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους ως ''σκληρές προσπάθειες της υπεύθυνης κυβέρνησης για τον ελληνικό λαό'' και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς.
Πάντως, το να θέλει ο κ. Σαμαράς να βγει πρωθυπουργός, μόνο στην προσωπική του ματαιοδοξία μπορεί να αποδοθεί: στις επόμενες εκλογές, πιθανότατα δεν θα βρει την ψήφο του, και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θριαμβευτικά στην εξουσία. Και αυτό το λέω όχι ως ευχή (ποτέ δεν υπήρξα αριστερός), αλλά ως δεδομένο: αφού θα έχει τσακίσει η ΝΔ με τους συνοδοιπότους της τον ελληνικό λαό, ακόμη και αυτούς οι οποίοι αντέχουν ακόμη κουτσά στραβά και θα τον εμπιστευτούν τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αλλοπρόσαλλες ιδέες του θα φαντάζει ως η απόλυτη αλήθεια και το φως στο σκοτάδι.
Και τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί και το εξής: στην Αργεντινή, με ελικόπτερο δεν έφυγε ο Πρόεδρος που τους έβαλε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά ο επόμενος που έταζε λαγούς με πετραχήλια για να εκλεγεί μετά. Αυτό ίσως να λέει κάτι για τους εν Ελλάδι επίδοξους πρωθυπουργούς....

Καλα ειδικα το Β(Λ)ΗΜΑ και τις δημοσκοπησεις του το εμπιστευομαστε απολυτα.... :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εδω εισαι λιγο λαθος δεν το βλεπω εγω επιφανειακα
αλλα οντως χρισιμοποιητε σαν εργαλειο ο ρατσισμος
τωρα οσον αφορα τους αλβανους του 90'ς θελοντας και μη
πολλοι εχουν πλεον οικογενιες σπιτια δουλειες εδω
παιδια στα σχολεια
αν και αυτοι ακομα δεν εχουν σε μεγαλο ποσοστο τις καλυψεις που ειπα πριν
και μην ξεχναμε πολοι υποχρεωθηκαν να αλαξουν θρησκει για να παρουν τις αδειες παραμονης
τωρα εχουμαι ομως και τους αλλους
οποτε δεν μπορουμε να τα ριξουμαι σε αυτους...

Όταν μία ιδεολόγια είναι culturaly indifferent ( μαρξισμός)  οι διαφορές  θρησκεία κλπ είναι "εργαλείο"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
προσπαθώντας να μπω στο μυαλό του px (κατά το 'στο μυαλό του τζ. μάλκοβιτς') και λαμβάνοντας υπ'όψιν τη δήλωση του βενιζέλου πως το πασοκ θεωρείται ο θεματοφύλακας της κεντραριστεράς :2funny: :2funny: :2funny: αλλά και τη χαρά που κάνει βλέποντας το σαμαρά να προηγείται,καταλήγω στο συμπέρασμα πως είναι τόσο αριστερός όσο είναι και το πασοκ.
αν μπερδεύτηκες δε φταίω εγώ :2funny: :2funny:
εχει χαθεί η μπάλλα στην ελλάδα.
οι αριστεροί έχουν γίνει δεξιοι και οι δεξιοί αριστεροί.
πρακτικά αυτό που θα γίνει μοιάζει πολύ με αυτό που περιγράφει ο ΛΙΟΝ34.

με μια διόρθωση.
ο σαμαράς δε θέλει να βγει για να κυβερνησει αλλά για να σώσει το πολιτικό τομάρι του.
εάν ήθελε να κυβερνήσει θα το έκανε χωρίς τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα.
στις ψηφοφορίες θα εχει πιο πολλές διαρροές απο τα σκουπίδια που μάζεψε παρά απο το πασοκ.
είναι προφανές ότι με σαμαρά πρωθυπουργό γλιτώνει η ευρώπη το χάος και το χάος θα περιοριστεί στην ελληνική κοινωνία.
αυτά που έγιναν το 2010 το καλοκαίρι θα φαντάζουν κινούμενα σχέδια.
προβλέπω τουφέκια και σνάιπερς όπως έγινε στα δεκεμβριανά το 44.
ο σαμαράς πρωθυπουργός με αριστερά στο 35% θα δημιουργήσει στην κοινωνία καθεστώς εμφυλίου με απροβλεπτες συνέπειες.
και το κακό δεν είναι ο εμφύλιος. Αλλωστε στον ελληνα ειναι μέρος της ράτσας του.
το κακό είναι ότι σε κάθε εμφύλιο και χούντα χάναμε και απο ένα εθνικό κομμάτι.
την πρώτη φορά χάσαμε τη μικρά ασία, τη δεύτερη την κύπρο και τώρα λογικά πάμε για καστελόριζο-δωδεκάνησα και ξάνθη.
και μετά πάλι θα εμφανιστεί ένας αριστερός με αμερικανικό διαβατήριο να μας σώσει με τα επόμενα δανεικά της εθνικής τραγωδίας. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγω βασικα εχω τσακωθει πολλες φορες με το "δεν ειμαι ρατσιστης"
το εχω ακουσει απο πολους
καποιοι φωναζαν υπερ τον αλλοδαπων
οταν ζητησαν να γινει τζαμι
αρχισαν και γκαριζαν
και ρωτα καθαρα
η απαγορευση της προσευχης η δημιουργια ναου τοπου λατρειας ενως αλλοθρησκου δεν ειναι ρατσισμος?

το γεγονος οτι πριν 6-7 μηνες επιασαν αλλοδαπους και εκλεισαν ενα σπιτι γιατι το ειχαν κανει οπως ειπαν
"παρανομο χωρο λατρειας"

δεν ειναι ρατσισμος?

το οτι θελω ελεγχο του ποιος μπαινει σε αυτο το γαμημενο κρατος
και τον ελεγχο του αν κουβαλαει καμια αρωστια με κανει ρατσιστη?

κοιτα 2 σελιδες πισω να δεις γιατι το λεω και αναφερθηκα στις ναρκες που ειπες...
φιλαράκο έχω μια αισθητική μια κουλτούρα μια μόρφωση και ένα πολιτισμικό επιπεδο.
εάν ο μη ρατσισμός σημαίνει να ακούω 10 φορές τη μέρα ένα μαλάκα να φωνάζει αμανέδες, να περνάω απο κτίρια και να μυρίζει ποδαρίλα σε 35 βαθμούς γιατί κάποιοι μαλάκες έχουν απλώσει ένα πατάκι πόρτας με χιλιάδες μικρόβια για να προσευχηθούν στον αλλα ουάκμπαρ ε τότε συγγνώμη δε θα πάρω είμαι ρατσιστής.
εάν είναι να ζήσω με τα πιθήκια και να φτάσω αντί να μιλάνε αυτοί τη γλώσσα μου να τρώω εγώ μαπνάνες και να ξεψειριάζω το πιξι, χίλιες φορές ρατσιστής.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλαράκο έχω μια αισθητική μια κουλτούρα μια μόρφωση και ένα πολιτισμικό επιπεδο.
εάν ο μη ρατσισμός σημαίνει να ακούω 10 φορές τη μέρα ένα μαλάκα να φωνάζει αμανέδες, να περνάω απο κτίρια και να μυρίζει ποδαρίλα σε 35 βαθμούς γιατί κάποιοι μαλάκες έχουν απλώσει ένα πατάκι πόρτας με χιλιάδες μικρόβια για να προσευχηθούν στον αλλα ουάκμπαρ ε τότε συγγνώμη δε θα πάρω είμαι ρατσιστής.
εάν είναι να ζήσω με τα πιθήκια και να φτάσω αντί να μιλάνε αυτοί τη γλώσσα μου να τρώω εγώ μαπνάνες και να ξεψειριάζω το πιξι, χίλιες φορές ρατσιστής.

:rockon: :rockon:

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
@LION34

Με τόσο τρόμο που ταίσαν τον Λαό,ακόμα και θανατοποινήτης να ησουν θα προτιμούσες την κρεμάλα παρά την χάρη.

Ειναι αυτό που λέει ο φίλος,με Σαμαρά γλυτώνει η Ευρώπη το χάος και μεταφέρεται αποκλειστικά στην Ελλάδα που σύντομα θα αποκοπεί τελείως απο την Ευρώπη.Ο δέ Σαμαράς θα προσπαθήσει να γλυτώσει ρίχνοντάς τα στην αριστερά,οι πασοκοι θα εξαφανιστούν λές και δεν υπήρξαν ποτέ και η κεντροαριστερά θα αποκτήσει νέες δυνάμεις που θα καλύψουν το κενό.Ολα αυτά θα μας πάρουν μερικά χρόνια που θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.Η Ευρώπη ομως θα την εχει γλυτώσει,θα εχει εκδόσει και το ευρωομόλογο και ολα καλά.Οι νενέκοι θα εχουν κάνει για αλλη μία φορά την δουλειά τους.

Επισκέπτης
Kοιτα να δεις αυτα τα περι ποδαριλας που λες.

Στην Πατρα,ηταν ο καταυλισμος,ζουσαν εκει περα οι μεταναστες σε αθλιες συνθηκες.

Μερικοι ντοπιοι μιναρες,που ειχαν στησει μια επιτροπη που παριστανε την ανθρωπιστικη(αλλα ηταν στην πραγματικοτητα του στυλ"τον πουλο απο την αγια ιδιοκτησια μας οι μεταναστες γιατι πεφτουν οι τιμες")τι εκαναν οταν ο καταυλισμος απεκτησε τρεχουμενο νερο,και πουως γνωστον το νερο εχει να κανει με την καθαριοτητα κλπ.?

ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκεινο που μου ανεβαζει την πιεση ειναι οτι οταν παμε εμεις σε μουσουλμανικα κρατη εχουμε το νου μας μη προσβαλουμε το ταδε εθιμο ή το δεινα εθιμο. και τα ζωα ερχονται εδω και στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ολα.
ρε απο τον σβερκο και κλωτσο  :lheel:

τιμη και δοξα στον αυστραλο πρωθυπουργο που ειχε πει οτι μονοι τους ερχονται δεν καλεσαμε κανεναν οποιος δε θελει να σεβαστει τα ηθη εθιμα και γενικα τα χουγια μας να παρει πουλο. ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Ολες οι θρησκίες απευθύνονται σε "πιθήκια",ο βαθμός πιθηκοποίησης διαφέρει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φαντάζεσαι ο μέγας αλέξανδρος αντί να μεταλαμπαδεύει τον αριστοτέλη να γινόταν καννίβαλος για να μην τον πουν ρατσιστή;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ειναι καταγεγραμμενος ενας σημαντικος λογος της επιτυχιας του αλεξ. δεν πειραζε θεσμους και ηθη και εθιμα για να βαλει τα δικα του. σεβασμος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
@LION34

Με τόσο τρόμο που ταίσαν τον Λαό,ακόμα και θανατοποινήτης να ησουν θα προτιμούσες την κρεμάλα παρά την χάρη.

Ειναι αυτό που λέει ο φίλος,με Σαμαρά γλυτώνει η Ευρώπη το χάος και μεταφέρεται αποκλειστικά στην Ελλάδα που σύντομα θα αποκοπεί τελείως απο την Ευρώπη.Ο δέ Σαμαράς θα προσπαθήσει να γλυτώσει ρίχνοντάς τα στην αριστερά,οι πασοκοι θα εξαφανιστούν λές και δεν υπήρξαν ποτέ και η κεντροαριστερά θα αποκτήσει νέες δυνάμεις που θα καλύψουν το κενό.Ολα αυτά θα μας πάρουν μερικά χρόνια που θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.Η Ευρώπη ομως θα την εχει γλυτώσει,θα εχει εκδόσει και το ευρωομόλογο και ολα καλά.Οι νενέκοι θα εχουν κάνει για αλλη μία φορά την δουλειά τους.
η ελλάδα επιστρέφει ολοταχώς στην εποχή όπου οι φολογερμανοί αυλικοί του βασιλιά απογόνου του όθωνα κατέστρεψαν την ελλάδα.
ελπίζω ο επομενος ακροδεξιός αρχηγος να είναι κάτι σαν τον βενιζέλο γιατί με το μιχαλολιάκο δε βλέπω προκοπή.
εάν υπάρξει μια επανασταση αλά γουδί θα δείξει αν και το βλέπω τραγικά απίθανο με το μέσο όρο των αξιωματικών που καλλιέργησε ο μαλακαντρέας.

μπορεί με τους παλαιας κοπής δεξιούς αξιωματικούς να διαφωνούσα σε πολλά αλλά ηθικά υποστήριζαν αυτο που θεωρούσαν ΣΩΣΤΟ στο ΑΚΕΡΑΙΟ.
Αντιθετως με τα πασοκοφυντάνια απο 81 και μετά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Στην Πατρα,ηταν ο καταυλισμος,ζουσαν εκει περα οι μεταναστες σε αθλιες συνθηκες.

Μερικοι ντοπιοι μιναρες,που ειχαν στησει μια επιτροπη που παριστανε την ανθρωπιστικη(αλλα ηταν στην πραγματικοτητα του στυλ"τον πουλο απο την αγια ιδιοκτησια μας οι μεταναστες γιατι πεφτουν οι τιμες")τι εκαναν οταν ο καταυλισμος απεκτησε τρεχουμενο νερο,και πουως γνωστον το νερο εχει να κανει με την καθαριοτητα κλπ.?

ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ!

ποιος πληρωνει το νερο ρε μαλεα? μη με φορτωνεις. πουλο ολοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ!
δες.
επειδή έχω ταξιδέψει σε χώρες μουσουλμανικές και μάλιστα απο τις πλούσιες, η βρωμιά των μουσουλμάνων δνε είναι θέμα χρημάτων αλλά τρόπου ζωής.

ας πούμε είναι σα να μου λες ότι οι γύφτοι είναι βρώμικοι επειδή είναι φτωχοί αλλά έχουν να φοράνε καδένες χρυσές του κιλού.

πάμε παρακάτω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δες.
επειδή έχω ταξιδέψει σε χώρες μουσουλμανικές και μάλιστα απο τις πλούσιες, η βρωμιά των μουσουλμάνων δνε είναι θέμα χρημάτων αλλά τρόπου ζωής.

ας πούμε είναι σα να μου λες ότι οι γύφτοι είναι βρώμικοι επειδή είναι φτωχοί αλλά έχουν να φοράνε καδένες χρυσές του κιλού.

πάμε παρακάτω.

Οπως οι ινδοι. Ειδικα οι ινδοι αποδεχονται την κακομοιρια επειδη ειναι το καρμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Οπως οι ινδοι. Ειδικα οι ινδοι αποδεχονται την κακομοιρια επειδη ειναι το καρμα.
την κακομοιριά την ανέχομαι
την μποχα όχι.

έρχεται ο ινδός γκουρού και το μπλουζάκι του είναι σαν το ξεσκονόπανο της μανας μου.
μαρτύριο ότι πρέπει να κάτσουμε μαζί και να δουλεψουμε κιόλας.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
η ελλάδα επιστρέφει ολοταχώς στην εποχή όπου οι φολογερμανοί αυλικοί του βασιλιά απογόνου του όθωνα κατέστρεψαν την ελλάδα.
ελπίζω ο επομενος ακροδεξιός αρχηγος να είναι κάτι σαν τον βενιζέλο γιατί με το μιχαλολιάκο δε βλέπω προκοπή.
εάν υπάρξει μια επανασταση αλά γουδί θα δείξει αν και το βλέπω τραγικά απίθανο με το μέσο όρο των αξιωματικών που καλλιέργησε ο μαλακαντρέας.

μπορεί με τους παλαιας κοπής δεξιούς αξιωματικούς να διαφωνούσα σε πολλά αλλά ηθικά υποστήριζαν αυτο που θεωρούσαν ΣΩΣΤΟ στο ΑΚΕΡΑΙΟ.
Αντιθετως με τα πασοκοφυντάνια απο 81 και μετά.

Α δεν είναι καλά σήμερα  :cheesy:. Ξύπνησε ο οννεδίτικος εαυτός  :hmm:

Επισκέπτης
δες.

πάμε παρακάτω.
Και εγω σου λεω οτι θελουν να ειναι βρωμικοι.

Το νερο ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ τα μελη της φασιστοεπιτροπης?Αφου για τις συνθηκες στις οποιες μεναν οι μεταναστες κοπτονταν-ελεγαν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και εγω σου λεω οτι θελουν να ειναι βρωμικοι.

Το νερο ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ τα μελη της φασιστοεπιτροπης?Αφου για τις συνθηκες στις οποιες μεναν οι μεταναστες κοπτονταν-ελεγαν.

Γιατι παιζει να υπηρχε διαφωνια ποιος θα το πληρωνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom