Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
παντως προβλεπω  κατα καποιο τροπο επαναληψη του 2000! οι νουδουδες θα πανυγυριζουν με τα μεγαλα ποσοστα τους στη περιφερεια και οταν θα αρχισουν να ερχονται καθυστερημενα η αθηνα και η θεσσαλονικη μαυρες πλερεζες
Για να ειναι σιγουρα πρωτη η ΝΔ, πρεπει στα πρωτα συγκεντρωτικα να προηγείται με πανω απο 4 μοναδες.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Αυτός είναι Κύπρος με όλο το τεράστιο κεφαλαιό του....ψηφίζει Σύριζα συνειδητά για την καταστροφή μας την οποιά κ θα εκμεταλλευτεί...δεν φαντάζεσαι ποιος μεγαλοεπιχειρηματίς Κύπρου είναι..... :sunglasses:
Ε ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ. Δεν τον ξέρω τον τύπο αλλά έχω φρίξει με τις μαλακίες που διαβάζω τόσο καιρό να γράφει. Έχει καλυμμένο δηλαδή τον κώλο του και παρλάρει εκ του ασφαλούς... Μάλιστα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ε ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ. Δεν τον ξέρω τον τύπο αλλά έχω φρίξει με τις μαλακίες που διαβάζω τόσο καιρό να γράφει. Έχει καλυμμένο δηλαδή τον κώλο του και παρλάρει εκ του ασφαλούς... Μάλιστα...

όχι και εκ του ασφαλούς!!!

οι Τράπεζές τους είναι ετοιμες να καταρρεύσουν,χωρίς να καταρρεύσει η Ελλάδα!!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μην ειστε σιγουροι για τιποτα! θα ειναι οριακο το αποτελεσμα! αν πεσω μεσα (οπως στις 6 μαιου) ο πρωτος δεν θα χει πανω απο 2% διαφορα απ το δευτερο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μην ειστε σιγουροι για τιποτα! θα ειναι οριακο το αποτελεσμα! αν πεσω μεσα (οπως στις 6 μαιου) ο πρωτος δεν θα χει πανω απο 2% διαφορα απ το δευτερο
Πιθανοτατα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
όχι και εκ του ασφαλούς!!!

οι Τράπεζές τους είναι ετοιμες να καταρρεύσουν,χωρίς να καταρρεύσει η Ελλάδα!!!
Οι κυπριακές τράπεζες μόλις βγούμε από το ευρώ, έχουν καταρρεύσει την επόμενη μέρα γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Αλλά αν είναι και μεγαλοεπιχειρηματίας ο τύπος θα τα έχει έξω τα ριάλια του.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτός είναι Κύπρο με όλο το τεράστιο κεφαλαιό του....ψηφίζει Σύριζα συνειδητά για την καταστροφή μας την οποιά κ θα εκμεταλλευτεί...δεν φαντάζεσαι ποιος μεγαλοεπιχειρηματίς Κύπρου είναι..... :sunglasses:

Αχαχαχαχαχα ο Περσυ μεγαλοεπιχειρηματιας???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε καλο σου ειχα καιρο να γελασω τοσο!!  :grin: :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Αχαχαχαχαχα ο Περσυ μεγαλοεπιχειρηματιας???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε καλο σου ειχα καιρο να γεασω τοσο!!  :grin: :grin:
Δεν τον ξέρω τον τύπο. Ο Παπαζόλης λέει επιχειρηματίας της Κύπρου και δε φαντάζεσαι ποιός είναι και αρχίδια μύδια. Εγώ απλά ξέρω ότι στις 10 προτάσεις του, οι 11 γράφουν μαλακίες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν τον ξέρω τον τύπο. Ο Παπαζόλης λέει επιχειρηματίας της Κύπρου και δε φαντάζεσαι ποιός είναι και αρχίδια μύδια. Εγώ απλά ξέρω ότι στις 10 προτάσεις του, οι 11 γράφουν μαλακίες.

:thumbsup:

Τσιπριος σιγουρα ομως!!  :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ερώτηση: Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?
Ναι 134 (91.8%)
Οχι 12 (8.2%)
Επιλογές ψηφοφορίας
Σύνολο ψηφοφόρων: 146

Αυτη η ερωτηση μαλλον αφορουσε το πριν. Γιατι και αυτες που θα γινουν δεν θα ειναι οι τελευταιες. Θα εχουμε και 3ες. Εκτος αν περιμενει κανεις δηλαδη οτι υπαρχει περιπτωση να συνεργαστει ο συριζα με την νδ. Ο κοσμος εχει αποφασισει οτι θελει συνεργασιες. Αυτοδυναμια δεν θα δωσει σε κανενα ξανα. Και καλα κανει.
Το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να συνεργαστουν αυτοι οι δυο. Μιλαμε για πολυ ζωτικες δισφορες στην αντιμετωπιση τους ως προς τα πραγματα. Η ενδεχομενη συγκυβερνηση τους δεν θα κρατουσε ουτε μηνα.
Το οτι δεν συνεργαζονται δεν βοηθαει, αλλα τουλαχιστον ειναι ειλικρινες. Ασχετα αν αυτο δεν μας βοηθαει σε τιποτα....
Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές? Αυτην την ερωτηση θα την ξαναβρισκουμε ολο και πιο συχνα μπροστα μας.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Οι συγκυβερνήσεις που μπορούν να γίνουν είναι είτε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Τζημερομάνος (αν μπουν) ή Σύριζα - ΔημΑρ - Καμμένος. Άλλος συνδυασμός δεν υπάρχει, εκτός αν γίνει οικουμενική (το βλέπω απίθανο). Πάντως τρίτες εκλογές ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνουν με ταμειακά αποθέματα μέχρι τέλος Ιουνίου. Είναι θέμα επιβίωσης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οι συγκυβερνήσεις που μπορούν να γίνουν είναι είτε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Τζημερομάνος (αν μπουν) ή Σύριζα - ΔημΑρ - Καμμένος. Άλλος συνδυασμός δεν υπάρχει, εκτός αν γίνει οικουμενική (το βλέπω απίθανο). Πάντως τρίτες εκλογές ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνουν με ταμειακά αποθέματα μέχρι τέλος Ιουνίου. Είναι θέμα επιβίωσης.
Ε και τι θα γινει?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Το να γινει συγκυβερνηση πασοκ-νδ παντως θα εχει και την αστεια πλευρα του.
Ο κοσμος στην ελλαδα καθε εκλογες 'τιμωρει' ενα απο τα δυο κοματα :s&m_1: :jerking: :2funny: και τελικα στο τελος θα μας κυβερνανε και οι δυο ταυτοχρονως. Μαγικα πραγματα συμβαινουν σε αυτην την χωρα :2funny:  :headbang:  :helpplea:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Στις 6 Μαΐου τα κόμματα είχαν την άνεση να κάνουν τους δύσκολους σε συνεργασίες γιατί ήξεραν από το Γενικό Λογιστήριο ότι είχαμε ταμειακά αποθέματα για άλλο 1,5 μήνα. Όμως ενόψει του ότι οι εκλογές απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 1 μήνα και ότι τέλη Ιουνίου τα λεφτά τελειώνουν και ότι οι Ευρωπαίοι για να αποδεσμεύσουν τις επόμενες δόσεις θα πρέπει να έχουν απέναντι τους κυβέρνηση για να συνεννοηθούν, τα κόμματα δεν έχουν πια περιθώριο για ναζια. Στις 18 Ιουνίου, άντε βαλε 1-2 μέρες για διερευνητικές θα έχουμε κυβέρνηση. Οπωσδήποτε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στις 6 Μαΐου τα κόμματα είχαν την άνεση να κάνουν τους δύσκολους σε συνεργασίες γιατί ήξεραν από το Γενικό Λογιστήριο ότι είχαμε ταμειακά αποθέματα για άλλο 1,5 μήνα. Όμως ενόψει του ότι οι εκλογές απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 1 μήνα και ότι τέλη Ιουνίου τα λεφτά τελειώνουν και ότι οι Ευρωπαίοι για να αποδεσμεύσουν τις επόμενες δόσεις θα πρέπει να έχουν απέναντι τους κυβέρνηση για να συνεννοηθούν, τα κόμματα δεν έχουν πια περιθώριο για ναζια. Στις 18 Ιουνίου, άντε βαλε 1-2 μέρες για διερευνητικές θα έχουμε κυβέρνηση. Οπωσδήποτε.
Αριστερή ή κεντροδεξιοπασοκική άραγε..... :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή θέλω να πάω στο CAVO TAGOO στη Μύκονο,βαζεις στοιχημα 5000 για πρωτιά????

Με άμεση κατάθεση άυριο σε λογαριασμού τρίτου προσώπου κοινά αποδεκτού ,ο οποίος την Δευτέρα 18-6 θα το αποδώσει στο νικητή.

δεν ασχολούμεθα με ψιλικά κύριος.

εάν θες στοίχημα θα παίξουμε το καγιέν σου.

Υ.Γ.
σταμάτα να κάνεις διαλογο με τον κλώνο σου χάνει το αστείο την αξία του.  :grin:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Το να γινει συγκυβερνηση πασοκ-νδ παντως θα εχει και την αστεια πλευρα του.
Ο κοσμος στην ελλαδα καθε εκλογες 'τιμωρει' ενα απο τα δυο κοματα :s&m_1: :jerking: :2funny: και τελικα στο τελος θα μας κυβερνανε και οι δυο ταυτοχρονως. Μαγικα πραγματα συμβαινουν σε αυτην την χωρα :2funny:  :headbang:  :helpplea:
Βουντού Κάνουνε Ολοι Οι Απίθανοι Που Εχουμε Μπλέξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom